ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. GentlePunter Member

מתחזקים הדיווחים שמחטיריאן בדרך לאנפילד למדיקל.

אם הוא בפנים, אני לא רואה איך אתם לא גוזרים קופון על סוארז וכל הדיבורים על הישארותו של האורוגוואי נראים בעיניי כפנטזיה.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי? להוציא 22 מ' פאונד על שחקן אחד שלא משחק על העמדה של סוארז זה כל כך לא הגיוני?
    הסיכויים של סוארז להישאר הם סביבות ה50% בין אם רוצים להביא את מחטריאן לבין אם לא.

3. GentlePunter Member

אני אומר 0%, אתה אומר 100%.

אכן, בממוצע זה 50%.

משעמם לא יהיה. נחיה ונראה.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אמרתי 50%.
    אולי 40,אולי 60.
    אני חושב שהסיבה שיש לנו סיכוי היא כי יש לו רק אופצייה אחת אמיתית - ריאל מדריד. מספיק שהם יחשבו לרגע שעדיף להם ללכת על קבאני או בייל וסוארז יכול להישאר מבלי שנצטרך להתאמץ בכלל.

5. oranfu Member

קיניר אמר שיכול ללהיות שנוקאסל ירצו את קארול - קארול בסוף לא עובר היום מדיקל בווסטהאם.
    קיבינימאט!

עכשיו יש שמועות שקארול כן הולך לעבור בכל זאת מדיקל היום.

שמועה ששלושת המשחקים הראשונים שלנו העונה הם האל בחוץ, פולהאם בבית ואברטון בחוץ.

לפי סקיי, קארול עובר עכשיו מדיקל.

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/13
  6. itay2789 Member

חחח קיניאר חתם בניוקאסל. אם חשבתי שהמצב שלנו לא מזהיר, זה ממש רחמנות על אוהדי ניוקאסל. המינוי שלו זה אולי הדבר הכי מבדח שאני אשמע הקיץ.

אני מסכים עם GentlePunter בנוגע לסוארס. גיל, אל תפתח ציפיות של 40-60. צריכים להיות מוכנים נפשית שלא פותחים עם סוארס עונה הבאה. אתה רואה רק אופציה אחת של ריאל, אבל מה ייקרה אם פתאום מינכן יציעו? ונראה לך שבייל יחתום בריאל? מאוד ייתכן שדניאל לוי יוצא לריאל את המיץ במחיר שהוא ידרוש לבייל ואז הם יגיעו אלינו וכנראה נדרוש פחות מדניאל לוי וזה ייסגר.

7. Mellow29 Kopite

אני לא חושב שמינכן בכלל בעניין שלו. גצה, לבנדובסקי שמתעקש ללכת לשם... בשביל מה הם צריכים גם את סוארז על הראש, לא ברור בכלל.
    מה הקשר למוכנים נפשית? לנו כאוהדים גם ככה אין מה לעשות בנידון, זה לא בדיוק תלוי בנו ומי ואני פוחד לדמיין את אלה שמתרגשים מכל פיפס ב-15 ביוני איך הם יהיו ב-15 באוגוסט. לא בטוח שריאל תרצה את סוארז, לא בטוח שהיא תרצה לשלם עליו את מה שנדרוש, לא בטוח שסוארז יהיה מוכן ללכת רחוק מספיק כדי להשיג העברה (לאיים לשבת ביציע וכו') - כל אלה יכולים לקרות, ויכולים גם לא. מה הטעם להגיד עכשיו משהו בוודאות של 0-100 כשלא ברור מה יקרה מחר? אולי האיחול של אורי יתגשם והוא ישבור מחר רגל ואז בכלל לא יקנו אותו.

8. South Boy Member

ריאל צריכה שחקן כנף כמו בייל יותר מאשר סקנד סטרייקר כמו סוארז, אני מאמין שהם ילכו על בייל לפני סוארז אבל את האמת אני לא אתפלא אם הם יחתימו את שניהם, כי אין גבול לכספים שהקבוצה הבזויה הזאת מוכנה לשפוך.

אבל תעזבו את סוארז עכשיו, שמחטריאן יחתום כבר!

9. JohnTerry26 Member

הם משחקים עם בנזמה שהוא גם לא בדיוק חלוץ 9 קלאסי, זה משהו שדי מתאים למשחק עם רונאלדו. ריאל תלך לדעתי גם על שחקן כנף וגם על חלוץ, כנראה איסקו/בייל וקבאני/סוארז.

10. Mellow29 Kopite

בוריני כבש שוב בהפסד של איטליה הצעירה לספרד 4:2 בגמר היורו.

11. oranfu Member

שוב גול טוב. גם אחרי 90 דקות הוא לא הפסיק ללחוץ את שחקני ספרד, למרות שהאיטלקים כבר לא עמדו על הרגליים דקות ארוכות.

טוני בארט אומר שאנחנו קרובים להחתים את אטסו מפורטו תמורת 3 מיליון.
    לא מתלהב בכלל ממה שראיתי ביוטיוב (למרות שאין הרבה), וגם לא שמעתי עליו משהו מעודד חוץ מזה שהוא מאוד מהיר.
    מצד שני, אני מתקשה להאמין שדאונינג יישאר עם כל השחקנים האלה שבאים בתפקיד שלו.
    גם המירור והגרדיאן אומרים אותו דבר בקשר לאטסו.
    המירור אומר שלאיס אלברטו ומחטריאן יעברו מדיקל השבוע ושפולהאם רוצה את וויזדום בהשאלה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/13
  12. Mellow29 Kopite

הסיפור על אטסו מופיע גם בגארדיאן, נשמע שזה די רציני. מאנשים שמספרים שראו אותו באמת לא נראה שהוא מציאה גדולה מלבד היכולות האתלטיות שלו, והוא מזכיר במידה מסויימת את דייר, ראוטלדג' וסינקלייר שעברו אצל רודג'רס בסוונזי. אולי יצא ממנו משהו יותר טוב מאסיידי, מי יודע.

13. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שרודג'רס רוצה שחקן impact בסגנון של דייר וראוטלדג' שירוץ באגף ויעשה נזק להגנות שמשחקות בקו גבוה. המחיר נמוך ואני חושב שרודג'רס הראה שהוא יכול להוציא מים מהסלע עם שחקנים כאלה ולייעל אותם.

עדיף על דאונינג.

14. oranfu Member

סקיי טוענים שניצחנו במרוץ להחתמת הילד הרבי קיין בן ה-14 מבריסטול.
    אתמול נטען שאנחנו הפייבוריטים להחתים את יאן דנדה בן ה-15 מווסט ברום למרות שגם ארסנל וסיטי רוצות אותו.
    אנחנו גם מוזכרים כפייבוריטים גדולים להחתים את פדרו צ'יריבלה בן 16 מולנסיה (שכפי הנראה רותחים עלינו ופנו להתאחדות הספרדית בניסיון לבלום את ה"גניבה" הזאת. מדובר בקשר מרכזי שלפי מה שאני מבין הוא הכישרון הכי גדול שצמח באקדמיה שלהם בעשור האחרון).
    בנוסף אנחנו מקושרים לעוד איזה ילד ספרדי בשם אונאי לופז מבילבאו (בן 17 נדמה לי). קשר התקפי. ברצלונה גם ניסתה להחתים אותו אבל הוא סירב. במקרה שלו אני לא יודע אם אנחנו אכן צפויים להחתים אותו או שרק מנסים בינתיים.
    השמות הללו מתווספים לסרג'י קאניוס בן ה-16 שהחתמנו מברצלונה הקיץ.

אני שמח לראות שאחרי ששנה שעברה נרגענו עם ההחתמות של הצעירים, אנחנו עובדים בשיא המרץ הקיץ גם בגילאים האלה, ועושה רושם שגם בהצלחה גדולה.

15. South Boy Member

Shakhtar has only 50 percent ownership of Mkhitaryan. The other 50 is divided between Ruben Hayrapetyan, the head of Armenian football federation and businessman Oleg Mcrtchyan, who is also the majority share holder of Kuban FC.

http://www.sport-express.ua/football/ukrai...l-genrih-i.html

כיאה למדינת הון שלטון על כל נכס יש מיליון ידיים, וכרטיס השחקן של נכס כמו מחטריאן מוחזק בידי אנשי עסקים בנוסף לשחטר, כל אחד ירצה את הנתח שלו ואת הרווח המקסימלי מהעסקה וכמובן שזה יעכב את ההחתמה.
    למה כלום לא הולך אצלנו חלק?