ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. itay2789 Member

את האמת שגם אני. הייתי הרבה יותר שקט אם בגוביץ היה מגיע. לטעמי, בגוביץ שוער יותר טוב ולא ברור לי איך קפצו ממנו למינולט או שאף פעם לא באמת היינו מעוניינים בבגוביץ?
    כייון שולדס נשאר עוד שנה, אני האמנתי שריינה יישאר איתנו, אבל עכשיו אין סיכוי. הוא יעזוב, גם אם זה יהיה לארסנל לשחק. וונגר לפי השמועות, מוכן לשפוך כסף הקיץ, אז יאללה, שלפחות יחזיר לנו את ההשקעה במינולט.

אני השלמתי עם מכירה של סוארס, אבל לא יודע עד כמה הסכום שנקבל ממנו יושקע מחדש. חשוב לי לא לצאת מהקיץ הזה עם תחושת פספוס כמו כל קיץ.
    לי חשוב מאוד שהקיץ הזה יהיה מבוסס יותר על המרת אימפוטנטיות לשערים, כלומר בעיקר התקפה. בשנתיים האחרונות הגענו להכי הרבה מצבים בליגה ואפילו באירופה אבל היינו כל כך מביכים בהמרת מצבים. במידה ואני יוצא מהקיץ ולא מרגיש שיפור בגזרה הזו, זה חתיכת דיכאון.

2. Mellow29 Kopite

אני לא יודע אם בכלל היה עניין בבגוביץ'. בכל מקרה אומרים שסטוק דורשת עליו יותר ממה שסנדרלנד דורשת על מיניולה.

לא יודע אם ריינה בהכרח יעזוב, ההבאה של מיניולה זה רמז "עדין" לכיוון הדלת אבל אני לא מאמין שהוא ילך לארסנל או שהיא בכלל מעוניינת בו נכון לעכשיו. אם לא תהיה הצעה מברצלונה אני חושב שהוא לא יתעקש לעזוב בכל מחיר, יותר הגיוני שהוא ירצה להלחם על המקום בליברפול. אולי מבחינת המועדון זה לא חכם אם יהיו לנו שני שוערים "בכירים" שאנחנו משלמים להם/עליהם די הרבה, אבל עבור ריינה זה לא סוף העולם... זה לא שהבאנו פה את בופון, בסה"כ מיניולה, שוער ליגה טוב עם מחשבה לטווח ארוך אבל לא יותר מזה. לא מופרך שריינה ישאר וירוויח את חולצת השוער הראשון.

מישהו ראה את המשחק של ספרד U20? הם ניצחו 4:1, אני קורא שסוסו קיבל הרבה מחמאות וששיחק כקשר התקפי/false 9, לא יודע איך זה עובד אצל הספרדים וה-4-6-0 שלהם...

3. itay2789 Member

אם ריינה נשאר, לאן פתאום נעלמו 9 מליון "קריטיים" בקיץ שאתה אמור לבנות סגל לטופ 4? אם ריינה נשאר, מבחינתי זה 9 מליון שנזרקו לפח. פשוט כך. אנחנו לא סיטי וצלסי, ליצניות החצר, ששופכות כספים ללא דאגה ואנחנו כבר 4 שנים או 5 (מי סופר כבר) ללא אלופות. התנהלות כזו תעיד על עוד 5 או 6 שנים ללא אלופות.

4. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק שזה לא יושב טוב איתי ב100%, רגשות אשם שאנחנו דוחפים החוצה מהמועדון דמות חשובה בחדר ההלבשה ושחקן שמאוד אוהב את המועדון.

אבל כמו שנאמר, שיקולים מקצועיים הם במקום הראשון ואני בטוח שזה תופס גם מבחינת ריינה - אני מסכים שאם לקראת סוף אוגוסט ברצלונה הייתה דופקת בדלת, ריינה היה עושה כל מה שהוא יכול כדי לעבור גם אם זה משאיר אותנו במצב רע מאוד.

אני חושב שמיניולה הוא שוער טוב מאוד בסה"כ, חסרות לו כמה מהתכונות המיוחדות של פפה כמו הדיוק במסירות ובבעיטות והיכולת להוציא התקפה בזריזות, אבל הוא שוט סטופר יותר טוב מפפה של העונות האחרונות ואני ארגיש איתו יותר בטוח בכדורי גובה.

בסופו של דבר התפקיד של שוער הוא למנוע שערים ואני מזמן איבדתי את האמונה בריינה לעשות את זה. כל מצב אחד על אחד או בעיטה ממצב נוח זה 90% גול.
    אפשר להגיד שהרבה מהשערים ה"רכים" לדעתי שריינה ספג בעונה האחרונה הם פינישים ממש טובים ולכל שוער יהיה קשה לעצור אותם וכו', אבל בתכל'ס, שוער איכותי באמת מסוגל גם למנוע גם שערים כאלה פה ושם וזה מה שעלול לעשות את ההבדל.

שיהיה בהצלחה למיניולה וגם ללואיס אלברטו שעבר היום מדיקל וכבר הספיק להצטלם בליברפול עם אוהדים.

מלו, אני ראיתי את המשחק של ספרד לפרקים (כלומר, הוא היה דלוק והייתי עסוק במשהו אחר והסתכלתי כששמעתי את השם של סוסו). סוסו שיחק בעמדה מרכזית בקישור ההתקפי, היו לו 2 בעיטות מצוינות לשער וכמה מסירות פנטסטיות שחתכו את ההגנה של ארה"ב. הוא היה מעורב בכמה מהשערים (בעיקר בשער השלישי נדמה לי) ובסה"כ התרשמתי.

נערך לאחרונה ב: ‏22/6/13
  5. oranfu Member

לואיס אלברטו הוצג רשמית.

אייר אומר שהוא אחת המטרות הראשונות שרודג'רס זיהה ושהוא מאוד רצה אותו.

6. Cup of Tea Liverpool, UK

מה שאני לקחתי מהדברים של אייר, זה שהמערכת תחת רודג'רס עובדת מוקדם על שמות (כמו שראינו בינואר) ומזהה עמדות שצריך לחזק ולא מחכה לחלון כדי להתחיל להתעסק בשיפוצים. הוא אמר שמערכת הסקאוטינג צפתה הרבה בלואיס לפני שניסו לסגור עסקה כדי להחתים אותו.

7. oranfu Member

כן, בהקשר לזה, סטיב מרטין (מישהו בטוויטר שבטוח מקורב למישהו, נדמה לי ג'רארד אבל אני לא זוכר בוודאות) אומר שהדיבור במועדון הוא שרודג'רס שינה את הגישה שלנו בכל הקשור להעברות. אומרים שרודג'רס טען שדרכי ניהול המו"מ שלנו היו פאטתיות ושהוא דרש שנתחיל להתנהל בגישה הרבה יותר רצינית.

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.liverpoolfc.com/news/latest-new...is-alberto-deal

ברוך הבא לאלברטו. אפילו בקעקוע הוא ושלבי דומים (רק ידיים הפוכות)... הרכש הזה סולל את דרכו של האנגלי החוצה בלי יותר מדי מקום לספק לדעתי.

9. Mellow29 Kopite

שיהיה בהצלחה!
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx

10. oranfu Member

רודג'רס אמר שמיניולה מגיע על מנת לספק תחרות בעמדת השוער. מוזר. הוא גם אומר שריינה ידע על הכוונה להביא עוד שוער כבר מלפני כמה חודשים. אני מניח שוב שאנחנו יודעים שריינה עוזב, רק שאני לא רואה יותר מדי אופציות לאן הוא יילך כי עושה רושם שזה לא יהיה לבארסה.

11. Mellow29 Kopite

אני לא חושב שריינה יעזוב למקום שהוא לא ברצלונה. כמה עוד מועדונים יש שגם יהוו בשבילו אתגר מקצועי וגם יוכלו לעמוד במשכורת שלו, ולא יעדיפו להביא שוער טוב יותר?
    אם ההבאה של מיניולה לא תפגע בנו כלכלית ותמנע להביא את מחטיריאן ובלם בסדר גודל רציני (אני עדיין מקווה שלא ירדנו מהיווני, למרות שאומרים שכן), אין לי שום בעיה עם כך ששניהם ישארו. הוא שוער לטווח ארוך ואם תהיה תחרות זה לא יכול להזיק לנו.

12. oranfu Member

אין לי בעיה גם, כל עוד זה לא פוגע במטרות אחרות.

יש שמועות שבארסה סיכמו עם מנשנגלדבאך על טר-שטגן אז לא נראה לי שריינה יילך לשם.

13. Mellow29 Kopite

שאלה אאוט אוף דה בלו, אולי מישהו זוכר: על איזה גול של ריסה היו שרים "how you scored that goal"? חשבתי שזה הטיל שלו בכדור חופשי לחיבורים נגד מנ' יונייטד, אבל אתמול ראיתי את השער שוב ושמעתי שהקהל שר לו את זה לפני שהוא בועט, זאת אומרת שמדובר בשער מוקדם יותר.

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי בעיה גדולה מאוד עם זה. הבאה של שוער ב10 מילון פאונד בשביל שיתחרה עם ריינה זה מתכון לאסון.
    מלו, זה יכול מאוד להזיק לנו, אני באמת צריך להתחיל לתת פה דוגמאות (שכמובן יתחילו עם יונייטד של תחילת שנות האלפיים)?

חבל על הכסף לדעתי, אנחנו צריכים לא מעט חיזוק ולהוציא סכום כזה שבקלות יכול היה לצאת על ההגנה או ההתקפה, אני נגד.

נערך לאחרונה ב: ‏23/6/13