ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לי להגיד את דעתי.
    מצד אחד, ריינה היה כמעט נקי מטעויות בחצי שנה האחרונה ומבחינתי זה חתיכת דבר כי זה בעצם כל מה שאני מבקש משוער. מצד שני, היו לו המון שטויות בתחילת העונה כשכן היה עלינו עדיין לחץ להגיע להישגים ובכלל אם אני מסכם את 3 השנים האחרונות שלו הוא כבר לא שוער שאני סומך עליו בעיניים עצומות.
    כתבתי לפני שנגמרה העונה שמבחינתי אם השינוי בעמדת השוער מסתיים עם רווח או איזון כספי אפשר ללכת על זה, השאלה היא האם נקבל 10 מ' על ריינה...אני לא יודע. אני חושב שאנחנו כן רוצים למכור את ריינה, נשמע לי מוזר שנחזיק ב2 שוערים כאלה בסגל ורוג'רס למעשה עונה מה שענה רק כדי לשמור על המחיר שלו, קבוצות יודעות שקנינו שוער אבל זה עדיף על להגיד "ריינה יצטרך למצוא קבוצה חדשה", זה בוודאי יביא את המחיר שלו לשפל רציני.

2. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא קונה את זה. לא מאמין שמיניולה היה מגיע אלינו בידיעה שריינה נשאר, בטח לא בעונה לפני גביע עולם.
    מבחינתנו, כבר ראיתי את המועדון הזה עושה מהלכים יותר הזויים בשוק אז כלום כבר לא יפתיע אותי, אבל זה לא משהו שמיניולה היה מסכים לו לדעתי.

אני עדיין חושב שריינה יימכר, אנחנו מנסים לשמור על הערך שלו.

3. Mellow29 Kopite

אלכס פירס, ההוא שהצטלם עם איאן אייר במועדון לילה ולמחרת כתבו בכל מקום שהוא חותם אצלנו, חתם על חוזה חדש ארוך טווח ברדינג.
    מטריד אותי שאנחנו לא מקושרים לבלם רציני, אני עדיין מקווה שהיווני הוא המטרה הבכירה ואנחנו מנסים למתוח את שאלקה להוריד את המחיר. במירור טוענים שגם ארסנל נכנסה לתמונה ושהיא תנסה להחתים אותו. יש לי תחושת בטן שהוא יצליח מאוד באנגליה ואני חושב שהוא ואגר יהיו צוות אידיאלי במרכז ההגנה, ולכן אני מאוד מקווה שאיכשהו זה יסתדר לטובתנו.

Scouser Tommy
    אני באמת אשמח לשמוע דוגמאות, את מה שקרה במנ' יונייטד אז אני לא קונה. סתם היו שם הרבה שוערים בינוניים ואת בארטז שהיה חסר לו בורג או שניים.

מן הסתם רודג'רס לא יכל להגיד שום דבר אחר שלא היה מעמיד אותנו בעמדת נחיתות במו"מ, אבל גם לא יפתיע אותי בצורה קיצונית אם מיניולה הגיע פשוט כי הוא היה אופציה טובה בשוק, והתוכנית היא להרים לשניהם את הרף. אני אזכיר שבתחילת העונה שעברה ריינה היה פצוע וחלקנו בכלל חשבו שעדיף שג'ונס, שוט סטופר בינוני עם משחק רגל איום, ימשיך לעמוד במקומו. שתהיה תחרות ומי שטוב יותר בפרה סיזן יהיה שוער ראשון.
    אם יש לנו מספיק כסף להחתים שלושה שחקנים בהתקפה ועוד שלושה שחקנים בהגנה בנוסף לשוער, למה לא? אם אין, זו בעיה אחרת.

4. oranfu Member

לפי פירסומים בספרד ריינה סיכם בבארסה ונציגים שלו הודיעו לנו שהוא מעוניין לעבור.

לפי סקיי, בארסה הציעו לנו ולסיטי את וייה.

טום אינס צפוי לעבור לקארדיף (צריך עוד לסכם שם אבל המועדונים הסכימו ביניהם כפי הנראה) ואנחנו צפויים לקבל 3 מיליון כתוצאה מסעיף בחוזה שלו.

אספאס חתם רשמית.

נערך לאחרונה ב: ‏23/6/13
  5. Mellow29 Kopite

בשעה טובה, הרכש השני (או השלישי) של הקיץ חתם רשמית.
    http://www.liverpoolfc.com/news/latest-new...iverpool-switch

http://assets1.lfcimages.com/uploads/iago_aspas_11.Xxx

לפי טוני בארט, מחר מדיקל למיניולה. יכול להיות שנכריז על רכש שלישי בתוך שלושה ימים.

6. Cup of Tea Liverpool, UK

כל הכבוד למועדון על העבודה המהירה והחכמה עם הרכש.
    הם יכלו באותה מידה לצאת לחופש ולהתחיל מאוחר יותר, אז כל הכבוד על היוזמה.
    מקווה שמיניולה יחתום עוד לפני תחילת יולי ואז יהיו לנו שתי החתמות רציניות להתרכז בהן - בלם ושחקן קישור התקפי.
    אני בדעה שצריך גם גיבוי ללוקאס שכן לא היה שחקן שידע לעשות את העבודה שלו כשהיה חסר בעונה החולפת, אך לא ראיתי אותנו מקושרים לשחקן בסגנון שלו.

בכל אופן, אני מרוצה עד עכשיו.

7. oranfu Member

בארט אומר שהמדיקל של מיניולה בשלישי. 9 מיליון.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת, כל כך מהר לעשות עסקאות, עדיין לא ביולי ויהיו 4 החתמות רשמיות עוד יומיים. כל הכבוד.
    רק תשלימו את זה בבקשה עם בלם ומחטריאן...אפשר לוותר על אטסו. הלוואי.

9. Bill Shankly Member

אם אתה מוותר על אטסו זה אומר שדאונינג ישאר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx לרודג'רס יש עין טובה באשר לשחקנים טכניים, אטסו בסה"כ יעלה 3-4 מיליון פאונד שווה לקחת את הסיכון. לאחרונה פורטו מיצרת שחקנים טובים וגם אין טעם לשלול שחקן שכולה בן 21.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זה בשביל להעיף את דאונינג אני מוכן גם להחתים את חן עזרא.
    אני ראיתי המון משחקים של פורטו בחצי הראשון של העונה האחרונה, אטסו נראה לא קשור לרמת ההתקפה שלהם. אם הוא השתפר מאז אני לא יודע, האם יש בו יותר ממה שראיתי? אולי. אני חשבתי שהוא חלש.
    רוג'רס גם חשב שאלן שווה 15 מ' פאונד.

11. Bill Shankly Member

אני לא ראיתי את אטסו אבל ממה ששעמתי מדובר בשחקן מהיר ביותר. לפעמים זה כל מה שצריך כדאי להצליח באנגליה.

מייקל אואן לדוגמא עשה קריירה שלמה בליברפול על המהירות שלו.

עוד דוגמא היא פרננדו טורס שגם היה מאוד מהיר וזה עזר לו להצליח בליברפול.

12. oranfu Member

מייקל אואן גם היה סקורר מוכשר ביותר.
    טורס מלבד המהירות היה גם מאוד חזק, היתה לו טכניקה טובה מאוד. שניהם לא היו "רק מהירים", עם כי זה היה חלק חשוב מהכח שלהם כמובן.

וגיל, אפילו את חן עזרא היית מעדיף על דאונינג? בתור מישהו שרואה את כל המשחקים של חיפה וכל המשחקים של ליברפול, עזרא עולה עליו בכל פרמטר. זה לא תחרות בכלל.

13. Mellow29 Kopite

למה ללכת רחוק עד אואן, אם כל מה שמחפשים בקיצוני זה מהירות אפשר כבר להשאיר את דאונינג. בכל מקרה לגביו אני מאמין שזה לא עניין של האם נביא עוד מישהו אלא האם יהיו לנו הצעות עליו. גם ככה הבאנו מספיק שחקנים כדי שידחקו אותו החוצה, אבל אם לא תהיה עליו אף הצעה מקבוצה שתרצה לקחת אותו מכאן באופן קבוע אני מניח שהוא ישאר.

כל מיני מקורות ברוסיה ובארמניה טוענים שיש התקדמות במגעים עם מחיטריאן. הוא לא הצטרף למחנה האימונים של שחטאר למרות שהיה אמור לעשות זאת היום. מחזיק אצבעות שזה יסתדר.

14. AS R Member

שאלה לאוהדי ליברפול-
    אני יודע שזה רק ההתחלה של חלון ההעברות, אבל מעניין אותי לדעת מה הציפיות שלכם בעונה הקרובה?

15. itay2789 Member

הציפייה היא תמיד רק מקום 4. האם מקום 4 זה בדיחה או ממשהו רציני שאפשר להתחרות עליו נדע רק ב 31 באוגוסט. כרגע אני לא רואה אותנו באמת מאיימים על מקום 4 שאני לוקח בחשבון שסוארס עוזב. אני מחכה ל 31 באוגוסט לראות אח המחליף זה קארול סטייל או טורס סטייל.