ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. oranfu Member

לפי סקיי דורטמונד הציעו 25 מיליון יורו (19.5 מיליון פאונד).

מעניין מה יקרה. דיי ברור שאנחנו מנהלים מו"מ איתו ועם האנשים שמחזיקים בזכויות עליו, אבל כנראה לא עם שחטאר.
    דורטמונד ככל הנראה לא משחקים וישר הציעו לשחטאר. אני מקווה מאוד שזה יעבוד לנו אחרת התלונות להנהלה שלנו לא ייגמרו ובצדק. אם שחטאר אומרים שהם רוצים 30 מיליון יורו ואנחנו מתמזמזים עם זה בשביל לשלם 25-27 מיליון יורו (פחות או יותר, כל הדיווחים אמרו שאנחנו מוכנים לשלם 20-22 מיליון פאונד) כשאנחנו יודעים שאין לנו ליגת אלופות והפרופיל של המועדון פחות אטרקטיבי בשנים האחרונות וזה שחקן שיש בו התעניינות ממועדונים גדולים אחרים, אז מגיע למישהו אצלנו מכות.

עם כל זה, אני מאמין שהוא מעדיף לעבור אלינו בינתיים. רק צריך לא לפקשש את זה.

2. StevieG Member

או שיש פה מאבק בין סוכנים, קבוצות והמון בעלי אינטרסים. לא מתרגש מהדיווחים על דורטמונד. אני די בטוח שהם פיקטיביים.

3. Mellow29 Kopite

זו נראת עסקה כל-כך מסובכת עם יותר מדי צדדים שצריך לנסות לרצות, שום דבר לא יפתיע אותי. צריך גם לרצות את שחטאר ואני לא יודע עד כמה נכונים הדיווחים לגבי מה היא דורשת ולגבי הסעיף שחרור שאולי יש לו, גם את השחקן עצמו, גם את הסוכן שלו שכנראה בכלל מייצג את האינטרסים של אנשי העסקים הארמנים ולאו דווקא את האינטרס הישיר של הלקוח שלו. טוב שאנחנו מנסים אבל אני לא יודע אם זה יהיה כשלון ענקי אם לא נצליח להחתים אותו.

הנה מה שכתב בארט היום בטיימס על דלופו:
    Rodgers is now considering a move for Deulofeu, who scored 18 goals in 33 appearances for Barcelona B in the Spanish second division last season.
    The 19-year-old is regarded as one of the brightest prospects in Spain, but is aware that his immediate prospects of playing first-team football are slim at the Nou Camp.
    Deulofeu is understood to be keen to join a club who prioritise passing football in the event that he has to leave Barcelona, and fits the profile of player that Rodgers is keen to attract to Anfield.
    Liverpool would be likely to face strong competition for Deulofeu if they decide to make a move for the teenager, but the presence of Alberto, with whom he enjoyed a productive partnership for Barcelona B, could be a trump card.

לא הייתי רוצה שנתחיל להפוך עכשיו ל"מזבלה" של ברצלונה B. זה נאמר בחצי רצינות כי אין ספק שמדובר בכשרון גדול וזה שאין לו מקום בברצלונה זה לא אומר כלום, יש שם איכות פשוט מטורפת בחלק הקדמי אז אני מניח שהוא ינסה לחפש את מזלו במועדון אחר. יש לנו מספיק שחקנים צעירים כרגע בעמדות האלה, אמנם האיכות של רובם היא בסימן שאלה אבל עכשיו אנחנו לא צריכים לבזבז עוד כסף על סימני שאלה. מחטריאן ובלם וזה יהיה קיץ חלומי.

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/13
  4. oranfu Member

דלופאו לא "עוד" שחקן מהנוער של ברצלונה. אני לא רואה סרט שהם מוכרים אותו אלא רק משאילים. במקרה כזה אני נגד. אם איכשהו כן הם מוכנים למכור אותו במחיר סביר, אני בעד. לא במקום שחקן משמעותי להתקפה כמובן. אבל זה כן שחקן צעיר שהייתי רוצה שנהמר עליו אם אפשרי במקום שחקנים כמו אטסו.

5. itay2789 Member

על פי הטיימס נשלם 25 מליון על מחטיריאן? משהו חושב שבסכום הזה היה עדיף משהו אחר? אני מתחיל להיות מוטרד שהם בונים על מכירה של סוארס ולכן משלמים על מחטיריאן כל כך הרבה. אני מאוד מקווה שאם סוארס נמכר, נשתמש בכסף הזה ולא שהכסף הזה תוכנן מלכת התחילה כחלק מהתקציב.....

6. oranfu Member

לא "נשלם" אלא נצטרך לשלם...

מי אחר? הוא המטרה העיקרית שלנו, היה ברור שבפחות מ20 הוא לא יבוא.

זה גם לא כל כך הרבה. שחקנים טובים עולים היום הרבה כסף.
    גם אם הוא יעלה 25, עדיין זה אומר שהוצאנו הקיץ 34 מיליון נטו. והרי אנחנו הולכים למכור עוד שחקנים. ובוא לא נשכח שגם מבחינת המשכורות קיצצנו הרבה.

אגב, זה לא בארט פירסם את זה.

המירור והמייל אומרים שסוונזי פנו אלינו בקשר לשלבי ואנחנו רוצים 5 מיליון.

נערך לאחרונה ב: ‏27/6/13
  7. Mellow29 Kopite

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/...eal-Madrid.html
    במועדון "זועמים" על הדיווחים על כך שסוארז סיכם את התנאים שלו בריאל מדריד. וואלה...

המועדון אישר שניים מהמספרים החדשים לעונה הקרובה: מיניולה ימשיך עם המס' 22, שהיה בסנדרלנד, ויאגו אספס הוא מס' 9 החדש!
    We brought the lad from sunny Spain
    he gets the ball he scored again
    Iago Aspas, Liverpool number 9
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

http://www.liverpoolfc.com/news/latest-new...t-squad-numbers

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

התחמקו מכדור שם עם חולצה מספר 1 למיניולה.

9. Mellow29 Kopite

מסביר את החוזה ארוך הטווח שבראד ג'ונס קיבל בחורף. מצד שני, כריס קירקלנד גם היה 22.

10. Mellow29 Kopite

לפי האקו, אנחנו עדיין במו"מ עם ספורטינג לגבי אילורי, והשחקנים שצפויים לעזוב בקרוב הם שלבי (עניין מסוונזי ונוריץ', נבקש 6m£), אסאיידי (PSV רוצה אותו בהשאלה ואנחנו מעדיפים למכור) וספירינג (3m£).

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/footb...verpool-4728994

11. GentlePunter Member

דרישות מופרזות משהו (הפקטור האנגלי). שלבי עוד לא עשה מספיק, ספירינג צ'מפיונשיפ מטריאל מובהק.

12. StevieG Member

לשם שינוי, גם לנו מותר לבקש סכומים מופרכים על שחקנים אנגלים.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב ש6 מ' זה מחיר יקר עבור שלבי אם כבר מתייחסים לשוק האנגלי כמו שהוא, יקר.
    אני בכלל לא הייתי מוכר אותו, רק השאלה, מוזר לי שמיידית כולם מבינים שלשלבי אין מקום בליברפול בגלל שהבאנו את לואיס אלברטו...כאילו מדובר באיזה שחקן שעשה הרבה יותר משלבי בקריירה. בסוף אנחנו עוד עלולים לאכול את הלב על זה.

Jamie Carragher: "I think he (Luis Suarez) will stay." [ITV]
    לא הייתי מתייחס לציטוטים בד"כ, אבל כשזה מגיע ממישהו שהיה עמוק בתוך המועדון וממש עכשיו מחוצה לו ויכול להרשות לעצמו לומר דברים, אולי קאררגר דיבר עם בנאדם או שניים ויודע קצת יותר על הנושא אז זה כן שווה משהו.
    לי זה נראה כאילו כדי לקבל חותמת רשמית על הישארות שלו כל מה שאנחנו צריכים שיקרה זה שריאל מדריד תסגור עם קבאני.

נערך לאחרונה ב: ‏28/6/13
  14. Mellow29 Kopite

אני חושב ש-6 מ' זה ממש לא יקר בהתחשב בפרימיום על שחקן אנגלי. סנדרלנד שלמה 9 מ' על קונור וויקהאם, הרבה לפני שהוא ערך הופעה בנבחרת האנגלית. גם המחירים של רודוול, ג'ונס, הנדרסון מספיק גבוהים כדי להצדיק את הסכום הזה על שלבי.

עם זאת אני לא חושב שהוא יצליח להתפתח כמו שצריך אצלנו, לא בגלל אלברטו אלא בגלל הסגנון שלו והחסרונות הבולטים שלו (ובראשם אינטיליגנציית משחק). למשחק ישיר יותר כמו בנוריץ' הוא יכול להתאים יותר, אבל אני לא רואה אצלנו עמדה שבה הייתי רוצה את שלבי. הוא לא יהיה 50-50 או מנהל משחק ב-433 אם וכאשר ג'רארד יפנה את העמדה הזו, הוא לא קשר התקפי עם הוויז'ן של קוטיניו או (אם וכאשר) מחטיריאן. בשביל מה להחזיק אותו על הספסל ככלבוייניק? דופק לו את ההתפחות ובמידה מסוימת גם תוקע אותנו.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה שלא תשלח אותו להשאלה בנוריץ' לעונה ותראה אולי הוא פיתח חלק מהיכולות שלו ויוכל להתאים בעונה הבאה? הוא עדיין מאוד צעיר...הוא צפוי להשתפר בחלק מהאספקטים, במיוחד אם ישחק הרבה דקות.
    מישהו יצטרך לשבת על הספסל, אז שלבי כנראה לעולם לא יהיה ברמה של קוטיניו ומחטיריאן, אבל ממש לא מופרך לחשוב שהוא יוכל להיות שחקן משמעותי מהספסל, כזה שנכנס להרכב כשצריך רוטציות ונכנס למגרש כשצריך לשנות משחק.