ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. ARSI Member

לא סכום גבוה, אבל למה? איזה כשרון הוא הראה בליברפול?

2. oranfu Member

לא סכום גבוה יחסית למה שאנחנו רגילים משחקנים אנגלים. אבל הוא הראה מספיק לדעתי. לא ראיתי יותר מזאהה ואינס. אני חושב ששלבי יעשה קריירה יפה באנגליה. יש לו טכניקה גבוה ובעיטה טובה מאוד בשתי הרגליים, יכולת מסירה טובה וראיית משחק. יש לו תנועה טובה לעומק ובתקופת השאלה לבלקפול לפני שנתיים (בצ'מפיונשיפ) הוא הבקיע 6 שערים ב10 משחקים. הוא גם בריון וחוצפן וסה"כ עדיין מאוד צעיר (לא אתפלא אם בגלל המראה שלו חושבים שהוא מבוגר בכמה שנים מגילו האמיתי).
    באופן אישי הייתי מעדיף שנשאיר אותו ונשאיל אותו או משהו כזה, אבל עושה רושם שהוא לא בדיוק מה שרודג'רס מחפש.
    אני חושב שתהיה לו קריירה לפחות כמו של נולאן.

3. Mellow29 Kopite

שיהיה לו בהצלחה.

כמו שרורי סמית' כתב עכשיו, בעוד שנתיים 6 מ' פאונד על שלבי יכול להראות כמו עסק מצוין לליברפול ויכול גם להראות כמו עסק מצוין לסוונזי. אני לא אתנגד אם הדבר השני יתגשם, בעיקר כי זה לא בהכרח מעיד על כך שאנחנו פספסנו אותו.

4. oranfu Member

עם המכירה הזאת והמכירה המסתמנת של אינס (שעליה אנחנו צפויים לקבל 3 מיליון) אנחנו מגיעים להוצאה נטו של 0 הקיץ. עדיין צריך להיות מספיק כסף בשביל שחקן התקפה משמעותי, וכשלוקחים בחשבון שספק אם ריינה יישאר, וגם ספירינג ואסאידי צפויים להכניס לנו כמה מיליונים כל אחד, שלא לדבר על הצמצום במשכורות שאנחנו משלמים, צריך להיות כסף גם עבור שחקן הגנה ברמה.

ושיימכרו כבר את המתחזה לשחקן כדורגל!

5. Big Virgil Member

אורן אני מסכים לגמרי, עד עכשיו חסכנו יפה. עשינו רכש שעל הנייר נראה טוב ונפתרנו מכמה שחקנים לא רעים שיכולים להצליח במקומות אחרים אבל כנראה לא אצלנו. אם זכרוני אינו מטעה אותי קראתי איפשהו שהסכום לרכש שסוכם יהיה כ40 מיליון פלוס מינוס. זה משאיר אותנו עם הרבה זמן והרבה כסף בשביל להביא לפחות שני שחקני חיזוק משמעותיים. אחד לקישור ההתקפי ואחד להגנה.

6. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים אני לא רואה בכלל תקציב העברות ובטח לא 40 מ' ליש"ט. איפה זה דווח בדיוק? כרגע הוצאנו בדיוק את אותם סכומים שקיבלנו על שחקנים אם לא פחות.

אפשר לקחת את זה לכיוון אופטימי של יש עוד המון כסף לשחק איתו (אבל אז למה אנחנו נעולים כבר שבועות ארוכים במו"מ על מחטיריאן שצפוי להמשיך עוד כמה שבועות? עם הצדדים השלישיים וכל הבלאגן שם בסופו של דבר השורה התחתונה היא כסף...).

ולכיוון יותר ריאלי שFSG כנראה לא עובדים בשיטה קרה כ"כ של תקציב קבוע מראש אלא מסתכלים על כל העברה בפני עצמה ורודג'רס לא מחליט כמה המועדון מוכן לשלם עבור שחקן.

אם לא נחתים את מחטיריאן (או קשר אחר בקליבר שלו ועם איכויות דומות) ובלם להרכב הראשון אנחנו שוב נתקשה בעונה הבאה להיות באזור של הטופ 4.
    אני גם הייתי רוצה לראות קשר אחורי מגיע לעבות את הסגל ולהוות איזהשהיא תחרות ללוקאס שכבר שנתיים אנחנו בונים לגמרי עליו למרות פציעות חוזרות ומקבלים את זה לפרצוף כמו בומרנג.
    ואני לא בטוח שעוד ילד מגרמיו הוא הפתרון.

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/13
  7. itay2789 Member

אם קוראים את מה שאמר רודגרס, הוא מחפש שחקן כמו מחטיריאן ועוד "defender". הכוונה כמובן לבלם ואם לוקחים את הדווחים של האקו על אילורי, אז אני מתחיל לדאוג מאוד שטורה זה שחקן הרכב פותח.

8. oranfu Member

עכשיו התחילה שמועה שאנחנו רוצים את מגנה השמאלי של ספרד הצעירה וסביליה, אלברטו מורנו.

שלבי עבר רשמית. שיהיה לו בהצלחה!

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

שלבי עובר לסוואנזי כדי לפנות מקום ללואיס אלברטו. האם המהלך נכון מצידה של ליברפול? הזמן יגיד. המהלך מצויין עבור סוואנזי, ב5 מ' היא מקבל כישרון אנגלי שכבר היה חלק מהנבחרת, בשוק האנגלי עם המחירים הפסיכים זאת עסקה זולה ואין להם מה להפסיד.
    אם לשפוט על פי השנתיים האחרונות, שלבי הראה שיש לו הרבה כישרון ופוטנציאל, אבל אם ליברפול רוצה באמת לסיים במקום ה-4 היא צריכה שחקנים טובים ממנו ברוטציה. האם לואיס אלברטו הוא כזה? המהלך ההגיוני היה לשלוח אותו להשאלה ולשפוט שוב את הנושא בקיץ הבא אבל כנראה שבליברפול לחוצים על הכסף. מקווה שלא נתחרט.
    אחרי שאינס ישלים את המעבר לקארדיף ונקבל על זה 3 מ' פאונד, אנחנו אמורים להיות מאוזנים הקיץ בהוצאות מינוס הכנסות בכל מה שקשור לשחקנים עוזבים/מגיעים.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לגמרי מתחיל לחשוש שבאמת חלמנו בהקיץ עם מחטריאן. כמה שהבאה של שחשן כמוהו הייתה יכולה לשנות את התמונה... גם רביעייה קטלנית בהרכב וגם הדחה סופית של דאונינג מהסגל.

11. Lazarobbie Member

למה אנחנו לא מנסים ללכת על אריקסן? הוא משחק בערך על אותה עמדה ואמור לעלות אותו הדבר. אני מאמין שהעסקה שלו תהיה הרבה פחות מסובכת מזו של הארמני, שלא ברור בכלל מי מחזיק את הכרטיס שלו, או מה הסטטוס שלו מבחינת שחטאר.

12. oranfu Member

לפי מה שנראה, אריקסן יעלה בערך חצי ממחטריאן. אבל הם לא ממש משחקים באותו סגנון. מחטריאן קשר שלא מפסיק לעבוד על המגרש, מהיר, מספק הרבה שערים מעמדת הקישור.

אריקסן מאוד יצירתי וטכני, אבל הוא לא מרבה להבקיע והוא בעיקר צריך את הכדור ברגל.

זה אולי לא אומר הרבה, אבל עדיין, אריקסן שנה לסוף חוזה כשההערכה היא שהוא יעלה בערך 12 מיליון, ועושה רושם שאף מועדון גדול לא ממש להוט לקחת אותו.

פורטוגל הודחו מהמונדיאליטו. אני מניח שזה יקדם את העסק עם אילורי.

טריקט-סמית', פולטון ולויד ג'ונס חתמו היום על חוזה מקצועני ראשון בקבוצה.

13. Mellow29 Kopite

לויד ג'ונס הבלם וראיין פלטון השוער חתמו על חוזה מקצועני ראשון במועדון.

לפי ה-CEO של שחטאר, הם לא קיבלו מאיתנו אף הצעה ובכלל ההצעה היחידה הייתה מדורטמונד, 23 מ' יורו. הם רוצים 30. לפי כתב של סקיי בגרמניה, דורטמונד לא ישלמו את הסכום הזה.

לפי Karlton81@: סיכוי טוב שסוארז ישאר. יש חשש רציני מהברך של פאפאדופולוס, ואם העסקה לא קרתה עד עכשיו כנראה שהיא לא תצא לפועל. חבל מאוד, כי הפרוספקט של היווני לצידו של אגר מאוד מאוד מצא חן בעייני. מקווה שנחפש בלם נוסף ונמכור את סקרטל, קשה לי לסמוך עליו כבלם הרכב אחרי העונה החולפת. במצב כזה לא שיפרנו בכלל את ההגנה שהייתה החלק הבעייתי שלנו בשנה שעברה.

14. itay2789 Member

מה זה חשבונות הטוויטר האלה?זה בכלל אמין?
    בכל מקרה, אני מחכה מאוד לשמוע מי האלטרנטיבה של פאפא כי עדיין לא שמענו על מרדף אחר שחקן אחר. במידה ויגיע רק אילורי, זה אומר שטורה/סקרטל לצד אגר.
    אין שום דבר בגזרת סקרטל וחשבתי שנמכור אותו בשביל כסף לבלם אבל עושה רושם שהוא יישאר.

15. Mellow29 Kopite

חשבונות של אנשים מקומיים שיש להם קשרים במועדון. קשה לדעת עד כמה אפשר לסמוך עליהם. בגדול, זה אמין עד שזה נהיה לא אמין... בכל מקרה הוא ספציפית עדיין לא אמר משהו שגרם לי לחשוב שמדובר בבולשיט.