great minds think alike :aaa031: אני לא רואה שום מצב שבו ארסנל רוצה את סוארז על אמת. אבל יש בעיה אחת, אם אנחנו צודקים, אז במדריד בוודאי משתינים במכנסים מרוב צחוק על התרגיל השקוף הזה. אז אני מקווה שאנחנו לא באמת מבינים מה פה קורה פה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
כל מה שציינת בנוגע לקוטיניו והדברים שהעלו אצלנו סימני שאלה הן תכונות שניתנות לשיפור ומשם והלאה זה תלוי בשחקן וכמה קשה הוא הולך לעבוד כדי להיות טוב יותר. אריקסן לטעמי לא יוכל להגיע לגבהים האלה גם גם בשלוש שנים של עבודה קשה ורצופה. מדובר בתכונות אחרות לגמרי. זריז יותר, חכם יותר, מהיר יותר, טכני יותר הוא פשוט לא יהיה. אז הוא יוכל לשפר את ההגנה שלו והוא יוכל לשפר את היציאה קדימה ואת ההצטרפות להתקפה אבל מדובר בשורה התחתונה בשחקן שהאופק שלו די מוגבל. אני לא חושב שהוא יתפתח להיות שחקן טוב בהרבה יותר ממה שהוא היום.
http://assets.lfcimages.com/uploads/stevensign517.Xxx ג'רארד האריך את החוזה בשנתיים, עד סוף עונת 2015/16. http://www.liverpoolfc.com/news/latest-new...tract-extension
35 מליון פאונד זה סכום שהוא בסדר להתחלה של משא ומתן. כי אני חושב ש40 מליון פאונד זו הצעה שליברפול כן יכולה לקבל. ובגלל זה לא נראה בטח הצעות כאלה מארסנל. למרות שאם באמת הם היו רוצים לרכוש אותו. 35 מליון ו40 מליון זה לא סוף העולם. הם זרקו לפח הרבה יותר מ5 מליון על כל מני גלמים בדמות סנטוס פארק שמאק (משכורות ומענקים) ועוד שאר ההחתמות המביכות של וונגר.
הוא לא ימכר ב-40 מיליון, זה 60% מהשווי שלו. וגם לא נמכור לארסנל -ראמזי, דיאבי, פביאנסקי, קוסיילני, רוסיצקי, ג'רביניו, צ'מאח- ארסנל. עם כל הכבוד.
א- התחלתם מ-30 מיליון... ב- אנחנו יכולים לקבל גם 20... אנחנו יכולים לקבל 40 רק אם אנחנו נהנים לקבל מאחורה. פחות מ-50 אין לנו בכלל מה להקשיב אם אנחנו רציניים, וגם פה אני עדין.
עצוב בשבילכם שידיעה כזו הופכת לעניין של מה בכך. הסמל של ליברפול לכל הדעות.מלך לב אדום. הלוואי עלינו סמל כזה. ידיעה כזו היא יותר משמחת מכל רכש נוצץ...תתביישו לכם.
WTF? זה די ברור כבר מסביבות 2006 שהוא יסיים את הקריירה במועדון, זה לא משנה מה המצב בחוזה שלו בכלל. שנה לסיום החוזה, שבועיים לסיום החוזה, כך או כך אין שום שאלה בנוגע לעתיד שלו ולכן עצם החתימה היא סוג של non-event. זה שאנחנו לא פותחים פה בקבוקי שמפנייה וירטואלים בגלל משהו מובן מאליו לא הופך אותו לפחות מוערך.
ידיעה של מה בכך. עם כל האהבה (ויש המון לאחד והיחיד), זה לא ממש מפתיע. ג'רארד הוא שחקן ליברפול עד הפרישה, זה ברור כבר שנים. לא חושב שיש סיבה מיוחדת להתרגש מהארכת החוזה.
Pepe Reina (67 מליון פאונד לפי החישוב שלך). בחייך פלקאו נמכר ב53 מליון פאונד. כמה כבר סוארז נחשב לטוב מפלקאו מקצועית (מבחית אימג' אין מה לעשות השוואות בכלל). לפי דעתי (בתור אחד שלא מאמין לשנייה אחת שסוארז אפילו יהיה קרוב אי פעם ללחתום בארסנל) אני מעריך את השווי שלו בין 40-45 מליון פאונד. הוא פנומן מקצועית אין מה להגיד וגם באותו הזמן דמות עם צד מאוד מכוער. מה שכן מוריד את המחיר לרוב המועדונים (ריאל זה משהו אחר).
יש משפט חכם שאומר... "אתה לא מעריך משהו עד שאתה מאבד אותו" ככה זה שהכל מובן מאליו והכל נהיר. זו דעתי ואני יודע שלא הייתי מגיב באיפוק לידיעה כזו אפילו שהיא ברורה כשמש.
מזגן העניין נכון, לארסנל או לכל מועדון אחר אין סיבה לשלם 50-55 מ' פאונד על שחקן שלא מצליח לשמור על הפה שלו סגור בערך בממוצע פעם בשנה. לעומת זאת, לליברפול אין סיבה להסכים ל40-45 מ' פאונד כי אז כשנצא לשוק כדי להחליף אותו זה יספיק לשחקן וחצי עם תדמית נקייה, וההסתברות שנמצא מחליף ראוי מקצועית היא די נמוכה. במצב של החוזה שלו אנחנו צריכים לדרוש את המקסימום, למועדונים אחרים לא משתלם לשלם סכום כזה ולכן אני מקווה שבסופו של דבר לא תגיע הצעה רצינית. cityblues אין אוהד ליברפול אחד שלא מעריך את ג'רארד ואת התרומה המדהימה שלו לאורך הקריירה. זה שהוא מחדש חוזה, לעומת זאת, זה נון-אישיו. זה לא בייל/ווילשר/רוני/סילבה שמחדשים חוזה ויסובבו את הראש בעוד שנה להצעה טובה יותר. יש לו כבר חוזה לא רשמי לכל הקריירה מאז שדחה את צ'לסי ומחזרות נוספות לפני כמה שנים טובות. אין לי מושג לאן אתה חותר עם ה"ככה זה כשהכל מובן מאליו", אני לא בטוח שגם לך יש.
המציאות בעולם שונה מאיך שאתה מציג אותה. הכדור הרבה יותר במגרש של השחקן מאשר שבקבוצה שאליה הוא משתייך. מה הלך הרוח כרגע לגביו בעולם? האם יש תחושה שהוא מחפש בית חדש שיכול להציע לו להתחרות ברמות הגבוהות ביותר או שהאם הוא מחויב לליברפול ולהביא את ליברפול למקום הזה?