ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. Muurad Member

ברנארד לא מגיע. אל תאמינו לשטויות.

הוא סגור בפורטו כבר תקופה כמו שאמרתי לפני כמה חודשים בדיון שאר הליגות, וזה יהיה רשמי כמה ימים אחרי שייגמר גמר הליברטדורס, 100%.

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/13
  2. oranfu Member

לא חושב שמישהו מאמין שברנארד יגיע. גם אני ראיתי שהוא 99% בפורטו. הבנתי שהבעלות צד ג' עליו קשורה לפורטו גם.

3. Muurad Member

החברה ששולטת באחוזים עם ברנארד, BMG, היא זו ששולטת בכל עסקה אפשרית ולא מיניירו - לפורטו יש הסכם איתם כבר כמה חודשים, והם לא יסכימו למכור לאף אחד כי במקום כמו אנגליה אתה צריך 100% בעלות.

פורטו הולכים לקנות 50% ממנו(ממה שאני שמעתי לפני כמה חודשים תמורת 9 מיליון), וBMG מצפים שהוא יתפוצץ בפורטו כמו שבדר"כ קורה ואז החלק שיקבלו יהיה הרבה יותר גדול כשיימכר תמורת נגיד 50-60 מיליון(סעיף השיחרור אמור להיות 60) ויהיה להם משהו באיזור ה-50% מהכרטיס.

הוא סגור בפורטו 100%, לא 99.

4. oranfu Member

אוקיי, תודה על המידע.

פאצ'קו בהשאלה לסלטה ויגו.

5. JohnTerry26 Member

אתה נראה לי קורא את זה הפוך לגמרי. כל המקורות האמינים דיווחו על כך על סמך הדלפות שהגיעו אליהם, אותו מקור שנתן את זה לBBC גם הביא את זה לדיילי מייל, ובמקרה באותה שעה, ואם תראה את הניסוח בכתבות שהועלו בסקיי ובBBC תראה את ההבדל בין סיפור אמיתי שהם מעלים למה שזה היה. מוריניו אמר במשך כל הימים האחרונים שהוא לא רוצה למכור אף שחקן (אז שפתאום יציע דוקא שחקנים מרכזיים כמו לואיז ומאטה?), אחרי המשחק היום הוא אמר שמאטה ולואיז לא קשורים להצעה, המועדון הוציא הודעה, בטח שאני אאמין לדברים האלו ולא למשהו שפורסם לראשונה בדיילי מייל והודלף לכל הרשתות. אני אישית משוכנע שאתה טועה, ואתה גם בטח נמצא בעמדת מיעוט בעניין הזה.

תדע למה להתייחס, מקורות פח בספרד שמהשנייה שמוריניו בצ'לסי מכריזים שהוא לא רוצה את מאטה זה לא משהו שצריך להתייחס אליו. לואיז זו עוד מטרה קלה.

אגב מיד לאחר אותה הצהרה שהוציאה צ'לסי אותם מקורות מדברים על הצעה של 20-28 מיליון פאונד, בלי מאטה ובלי לואיז.

6. oranfu Member

לא הייתי כל היום בבית ולא הייתי מעודכן בכלל, אבל הבנתי שעיתונאים מהביביסי (בן סמית' למשל) טוענים שההצעה 100% אמיתית. אתה מעדיף להאמין למועדון שלך - סבבה, מובן. יכול מאוד להיות שאתה צודק. אני לא בטוח בכלל אבל שהידיעה לא מדויקת. זה שזו הדלפה מכיוון יונייטד זה ברור. עדיין זה לא אומר שהיא לא נכונה.

מוריניו אמר? טוב, זה לא כאילו מוריניו מסוגל לשקר...

שוב, יכול מאוד להיות שאני טועה. אני לא מתיימר להבין מה בדיוק קורה בצ'לסי ויונייטד, ועוד היום במיוחד שהייתי מחוץ לעניינים.

20-28? חח, נשמע פער דיי גדול בין שני הסכומים.

כמו שאמרתי, גם אם הצעתם שחקנים בעסקה, ברור שתכחישו את זה.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, אחד הכתבים של הטלגרף טען שבניגוד לאמונה הרווחת, הדיווח מהבוקר לא נבע ממידע שהגיע מיונייטד.

ברור שאם קבוצה הציעה שחקן/נים לקבוצה אחרת ונדחתה, היא לא תאשר את זה. זה מה שהיא צריכה, שני שחקנים ששמעו שרוצים לוותר עליהם. זה לא אומר שצ'לסי הציעה שחקנים, כמובן. רק שאי אפשר לקחת את התגובה שלה כאישור למשהו.

8. JohnTerry26 Member

אני שמעתי רק מבן סמית', וצריך להבין שהעיתונאים של הBBC הם לא אמינים כמו הדברים שעולים באתר עצמו, והדברים שהם מפרסמים עצמאית בטוויטר שלהם לא אמינים יותר אוטומטית מכתב אחר. ממה שאני מבין ספציפית הוא לא מאוד אמין.

אני לא אומר שמוריניו לא מסוגל לשקר פשוט לפי כל מה שקרה בימים האחרונים (בנוסף אגב דיבורים על חוזה חדש למאטה) כשאני מחבר הכל זה לא נראה לי שההצעה הגיונית.

דיילי מייל אומר 20, גרדיאן אמר 28, או ההפך.

9. JohnTerry26 Member

מה שבטוח, אחרי שהוצאנו הכחשה כזאת עכשיו זה ברור שלא נציע אף שחקן בתמורה לרוני. אז מה זה אומר? שלא נציע עוד הצעה? הרי אם הצעה כזאת יונייטד כביכול דחו, למה שהם יקבלו הצעה של 40 מ' פאונד למשל? לדעתי, אם תגיע עוד הצעה מצידנו, זה יאשר שלא הצענו את מאטה/לואיז+10. גם בתור הצעה ראשונה זה הצעה לא הגיונית וזה לא מתאים למועדון לגשת ככה לעסקה.

10. oranfu Member

אה, חשבתי שמקור אחד דיווח את 2 הסכומים.

בן סמית' דווקא דיי שמרן במה שהוא רושם לפי מה שזכור לי, והוא רשם שהוא בטוח ב100% שזו היתה ההצעה.

ההצעה לא נראית לי הגיונית כי היא לא משתלמת לצלסי, וגם נראה לי קצת לא הגיוני שיונייטד יסרבו לדבר כזה לפי מצב העניינים עם רוני.
    אבל עדיין, כל התקשורת פחות או יותר משוכנעת שההצעה הזאת אמיתית. אני יותר נוטה להאמין לעיתונאים אמינים יחסית, מאשר להכחשה (שוב, שהיתה חייבת לבוא) של צ'לסי.

11. JohnTerry26 Member

אוקי, אבל אתה מתעלם מזה שמאז ההכחשה שהוצאנו אותה תקשורת לא מתעקשת על מה שדיווחה מוקדם יותר היום, ואפילו מעלה פתרונות אחרים לתעלומה.

12. oranfu Member

לא ראיתי מה דווח בהמשך.

שוב, אני לא אומר שאני בטוח שההצעה אכן היתה, אבל גם אי אפשר לבטל את זה בכזה ביטחון.

מירור - ריאל מתעקשים שהם לא ישלמו יותר מ25 מיליון עבור סוארז. אולי פשוט נציע להם את סוארז ו-10 מיליון עבור פדרו לאון...

הבילד טוען שהצענו 14 מיליון יורו על פאפאדופולוס.

נערך לאחרונה ב: ‏18/7/13
  13. itay2789 Member

חח לא ישלמו יותר מ 25 מליון? לא צריך. מה הם רוצים לעשות מאיתנו צחוק? המועדון בחיים לא ישחרר את סוארס בסכום כזה עלוב שדומה למחיר שנחנו שילמנו. NO CHANCE

14. oranfu Member

רורי סמית אומר שארסנל ירדו מהיגוואין כי ריאל דורשים עליו 40 מיליון.

הם דורשים 40 מיליון על היגוואין אבל מוכנים להציע רק 25 מיליון על סוארז..
    לפחות יש להם חוש הומור.

15. Mellow29 Kopite

לפי מה שהבנתי, הבילד פשוט דיווחו על סעיף השחרור שלו (22.5 מ' יורו) ועל הצעה ישנה שלנו בגובה 14 מ' יורו. אני לא בטוח שיש משהו חדש.