ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. itay2789 Member

אנחנו דיי תלויים באיאן. מי יעשה את זה אם לא הוא?

2. oranfu Member

הייתי מעדיף באמת שלא יהיה שם ויעבוד 24\7 על רכש, אבל זה שהוא נמצא באסיה לא אומר שאי אפשר לקדם דברים. לפחות עד רמה של לסגור, ואז הוא יטוס במידת הצורך.
    הרי אין מצב שהוא היחיד שעובד על זה. אני מסרב להאמין שאנחנו עד כדי כך חובבנים.

רודג'רס מאוד נחרץ בדברים שהוא אומר על סוארז. לא רוצים למכור, לא חייבים למכור, צריכה להיות הצעה בסדר גודל של 55 מיליון פאונד (קבאני) ואפילו אז בכלל לא בטוח שנסכים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    אני לא חושב שהוא היה אומר דברים כל כך נחרצים אם באמת היה סיכוי שיש לו סעיף שחרור של 40 מיליון.

נערך לאחרונה ב: ‏19/7/13
  3. מזגן Member

איאן בחופשה בתקופה הכי חמה אז אין החתמות. זה מזכיר לי את "היגוואין יוצג ביום שני" (ידיעה מיום שישי שטוענת שבגלל שזה יום שישי אז הוא יוצג אחרי הסופש). ערימת חרא של פר.

4. Mellow29 Kopite

הוא יכול לסגור דברים ולנהל מו"מ גם מאינדונזיה, יש טלפון, סקייפ, פקס, דואר אלקטרוני. למועדון יש מזכירה, עורכי דין שעוברים על כל החוזים, עובדים נוספים שנמצאים מאחורי הקלעים.
    אם בלי איאן אייר אין נכנס ואין יוצא, הייתי בכלל שוקל להטיס אותו לחלל עד ה-1/9 כדי להבטיח את ההישארות של סוארז.

לפי הל'אקיפ, הבענו עניין בבן ארפה בימים האחרונים, אחרי שגם בינואר היינו מעוניינים. ורסיטלי ומוכשר אבל ממש לא marquee signing, רכש שהוא הרבה יותר קרוב לאספס מאשר למחטריאן מבחינת הקלאס. אני לא רואה המון אופציות בשוק אבל מקווה שלא נתקע איתו.

נאפולי החתימה את רפאל קבראל, שוער בן 23 מסנטוס תמורת 5 מ' יורו. נשמע כמו שוער ראשון. אולי הם בונים על השאלה של ריינה, שתחסוך לנו 5-6 מ' פאונד על משכורת ובשנה הבאה נמכור אותו לברצלונה?

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רוצה את בן ארפה.
    כישרון יש לו ובכמויות, אבל אין יציבות לא פיזית ולא בביצועים. מלבד לכך שהוא שחקן קלאסי למרכז מאחורי החלוץ ואני חושב שהמשבצת הזאת צריכה להיות של קוטיניו שהוא שחקן טוב יותר מבן ארפה וגם צעיר בכמה שנים טובות.
    אנחנו צריכים קשר שהתכונה הכי חזקה אצלו זה חוש לשערים, יש לנו המון יצירתיות כשעל המגרש סוארז וקוטיניו, שני שחקנים שתמיד מחפשים לעשות מהלכים בלתי צפויים, אם יהיה סקורר שיבוא מהצדדים ויידע להתמקם למצבים ולסיים אותם זה יהיה נהדר.

6. oranfu Member

מקלוקלין חתם על חוזה חדש בקבוצה.

7. מזגן Member

לא רואה הרבה הבדל בין בן ארפה לג'רביניו. זאת תהיה טעות מבחינת ליברפול לבנות עליו לטעמי. הוא מין forever young כזה כמו אפלאי. אמנם שיפור על פני דאונינג אבל אני הייתי נמנע ממנו. מה גם שכמו שנאמר כבר הוא מגיע למשבצת תפוסה של קוטיניו שהוא שחקן נהדר.

8. oranfu Member

אני גם לא מתלהב מבן-ארפה. להיות שיפור על פני דאונינג לא אומר הרבה. גם עידן ורד שיפור לעומתו.

9. מזגן Member

מה זה עידן ורד?

10. skyday20 Member

תחפש ברשת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

11. oranfu Member

אייר אמר שהעובדה שהם באסיה לא מונעת מהם להמשיך לעבוד על רכש. אומר שעובדים נון-סטופ.

דום קינג מהמייל (למרות העיתון, הבחור דיי אמין) אומר שהעניין של ליברפול בבן-ארפה הסתיים לפני חודשים.

דני וורד השוער הצעיר הוקפץ למסע באסיה. העזיבה של ריינה נראית קרובה מאוד. פירס מהאקו אמר היום שאם ליברפול יקבלו הצעה של 8-9 מיליון אנחנו נמכור. עכשיו רצות שמועות שזאת הולכת להיות השאלה. אם זה נכון אז אנחנו ממשיכים להתנהל בצורה הכי גרועה מכל המועדונים בעולם.

12. Mellow29 Kopite

לא חושב שזה כ"כ גרוע, למען האמת זה די צפוי שזה יהיה בהשאלה. ריינה לא יוותר על הרבה כסף ויעבור לנאפולי באופן קבוע, זה פחות או יותר יסגור כל אופציה לחזור לברצלונה בקיץ הבא. גם אם הם יסכימו לשלם בסביבות ה-10 מ', הם לא משלמים משכורת כמו באנגליה ואנחנו נצטרך לממן לו חלק מהשכר. אם זה בהשאלה אז יש סיכוי שנטל השכר ירד מאיתנו בעונה הזו ובשנה הבאה הוא יוכל ללכת לברצלונה.

מבחינה כלכלית אני לא רואה אגב הבדל גדול, אם זה 10-8 מ' פאונד השנה שמתוכם נצטרך לשלם לו חלק מהמשכורת או 6-8 מ' פאונד בשנה הבאה מברצלונה כשאנחנו חוסכים את המשכורת השנה.

עכשיו גם סקיי איטליה, ג'יימס פירס וטוני בארט מדווחים שריינה קרוב מאוד למעבר בהשאלה לנאפולי. יקח זמן לעכל ולחשוב על פרידה הולמת כי זה רגע משמעותי. מאז העזיבה של הופייה לא נפרדנו משחקנים שיזכרו לתקופה ארוכה (למעט קאוט אולי), ובקיץ הזה נפרדנו מקראגר וגם מריינה ככל הנראה - אמנם לא בדרגה של שני הבלמים הגדולים הללו, אבל עדיין אחד השוערים הטובים ששיחקו אי פעם במועדון הזה, אחד השחקנים הזרים שהכי נקשרו לאוהדים, למועדון ולמה שהוא מייצג.
    שני נצחונות גדולים במו ידיו בקארדיף ובאנפילד נגד צ'לסי, הספרינטים הבלתי נשכחים האלה שפוגשים לפעמים בתקצירים (נגד ארסנל, מנצ'סטר יונייטד).
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

13. itay2789 Member

תסלח לי אבל זוהי חובבנות ממדרגה ראשונה. מי משאיל שוער ברמה של ריינה<? מה זה הבדיחה הזו? אני חושב שאני הוזה. הבאנו את מינולט בשביל להשאיל את ריינה? אם משהו היה אומר לי את זה לפני הקיץ, הייתי חושב שהוא לא מהעולם הזה. ממש מביך/
    מי מבטיח לך ששנה הבאה יעבור לבארסה? מה זה הדבר הזה? כל חלון ההעברות מחדש אני נדהם מהפדיחות של המועדון הזה. כבר הייתי נשאר עם ריינה.

14. oranfu Member

אני באמת לא יודע מה להגיד כבר. אין מועדון שמתנהל יותר גרוע מאיתנו בעולם, פשוט אין.

למרות ההצהרות של רודג'רס אתמול, אני לא אתפלא אם נמכור את סוארז לארסנל ב-40 מיליון. ז"א, אני היה המום אם ארסנל ישלמו סכום כזה, אבל אני לא אהיה המום אם נמכור אותו בכזה סכום. אנחנו מועדון בדיחה.

האס הספרדי אומר שאנחנו וטוטנהאם מוכנים לשלם את סעיף השחרור של סולדאדו (30 מיליון יורו). לא ממש קונה את זה האמת. אני גם מקווה שזה לא נכון.

רודג'רס בציטוטים חדשים אומר שמחיטריאן היה ה-TOP TARGET היחיד שלנו. למעשה כשפנינו אליו הכל כבר היה סגור עם דורטמונד.
    נשאלות השאלות - למה היתה לנו רק מטרה בכירה אחת (מה עם בלם? מה עם מטרה חלופית?)? ולמה לקח לנו כל כך הרבה זמן להבין שהכל סגור עם דורטמונד, הרי תידרכנו את התקשורת נון-סטופ בביטחון שלנו בהחתמת השחקן (מועדון בדיחה כבר אמרתי?).

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין מה הבעיה.

ריינה הושאל כי אין מועדון שמוכן לרכוש אותו. זה גם מה שכתוב באקו - ציפינו להצעה מברצלונה, וזה לא קורה בסוף. לפחות לא בקיץ הזה.

זה אולי צריך להוות קריאת השכמה עבור אלה שעדיין חושבים שהוא מהדרג הראשון של שוערים בעולם ואותו שוער שרק לפני שנתיים כולנו פחדנו שיעזוב תמורת 20 מ' ליש"ט (!).

המציאות היא שריינה הרבה יותר קרוב לסטטוס של deadwood ממה שנוח לנו להודות - הוא יושב על שכר עצום ולפחות בליברפול, הוא נמצא בירידה די דרסטית כבר 2-3 שנים.

רציתי לראות אותנו מתחזקים בעמדת השוער הקיץ, זה מה שעשינו - מיניולה הוא לא שוער ברמה הגבוהה ביותר, לפחות עדיין לא, אבל הוא שוט סטופר טוב בכמה רמות מריינה ובתפיסה שלי זה בסופו של יום הדבר הכי חשוב אצל שוער כי זה מה שמביא נקודות.

למכור את ריינה במצב הזה זה ממש לא פשוט. אם לברצלונה לא היה פטיש להחזיר בנים אובדים הביתה אני גם לא בטוח שהם היו מעוניינים.

אני אוהב את פפה ומקווה בשבילו שתהיה לו עונה מוצלחת ובעונה הבאה הוא יוכל לבחור בין אולי להשאר עם בניטז בנאפולי או לחזור לברצלונה.
    ובהצלחה למיניולה, סוף סוף נגמרו הדיבורים על תחרות בין השוערים למרות שהיה ברור לכולם שזה חרטא. הוא השוער הראשון.

אגב, ג'ון קרוס מהמירור (כתב בענייני ארסנל או משהו) אומר שסוארז בהחלט מעוניין לעבור לארסנל והוא הולך להגיד את זה למועדון. אני לא יודע עד כמה זה יעזור כי ארסנל עדיין יצטרכו לשלם את הכסף אבל נראה שיש שם אמונה אמיתית ש40 מ' זה מספיק כדי להוציא את סוארז מליברפול. מעניין על מה האמונה הזאת מבוססת, גם אני לא אתפלא אם המועדון רק עושה שרירים בשביל האוהדים ו40 מ' באמת יספיקו.

גם מקורות אמינים יותר טוענים שסוארז יתחיל לדחוף יותר חזק למעבר כשהוא יחזור מהחופשה.
    אם הוא עובר לארסנל... וואו. חיזוק עצום בשבילם וקיבוע המעמד שלנו באופן סופי לחלוטין כfeeder club באנגליה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/13