ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מניח שאפשר כבר להגיד ברוך הבא... הרכש הזה מעלה הרבה תהיות - מה עם אדם, הנדרסון ושלבי? האם הוא יתפוס מקום בהרכב לצד לוקאס או במקום לוקאס? ומה זה אומר לגבי ג'רארד?

לא ברור...

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/12
  2. Strawberry Fields Member

עם הרכישה של אלן והראיון שרודג'רס נתן על הנדרסון עושה רושם שג'רארד ישוב לעמדת הקשר ההתקפי (כשהוא כשיר).

בין התהיות שלך שכחת לציין את ההתעניינות שלנו בשאהין. אם נשיג אותו זה יהיה הסוף של ספירינג ואדם לדעתי.

שלישיית קישור מרכזי של: לוקאס, אלן, הנדרסון, שאהין וג'רארד (שלבי אולי כאן, אולי בהשאלה) זה קישור טוב מאוד.

3. South Boy Member

הבעיה היא ששאהין לא יגיע לפה, וגם אם הוא יגיע אני ממש לא מתלהב מהרעיון של השאלה, או שתדחפו סעיף קניה בפנים או שאל תביאו בכלל אנחנו לא צריכים להחזיר אותו לכושר מהפציעה.

4. oranfu Member

אני דיי בטוח שהוא בא לצד לוקאס וג'רארד יהיה הקשר ההתקפי.
    מה זה אומר מבחינת שאר השחקנים?
    הלואי שזה אומר שאדם יימכר. גם ספירינג. והנדרסון ושלבי יהיו שחקני סגל.

לא קונה לרגע את הדיבורים על נורי.

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

באיזה ראיון על הנדרסון מדובר?

וכנראה שההתעניינות בשאהין לא קיימת לצערנו הרב אם אלן הגיע, אלא אם כן הוא בא בשביל לשחק בעמדת הקשר האחורי ברוטציה עם לוקאס, דבר שקשה לי להאמין.

Srijandeep Das ‏@jeremy_LFC
    #LFC have made an informal enquiry about the availability of Kévin Gameiro, earlier today. Agent Ilhan Malli has informed PSG reg. interest.

6. Ori8 Member

אני חושב שאלן ישחק עם ג'רארד מאחורה לפחות בתחילת העונה עד שלוקאס יחזור ל100 אחוז כשירות, אני אופתע אם הברזילאי יעלה ב-11 במחזור הפתיחה. באופן כללי, ג'רארד חייב לחזור קדימה, לא ששם הוא יראה משהו מהשנים הקודמות אבל זה לבטח יהיה יותר טוב מהתקופה שהוא נותן מאחורה, שם היא על גבול האפסית.

Liverpool FC 360 - Jeremy's Lfc360
    ‎#LFC have made an informal enquiry about the availability of Kévin Gameiro, earlier today. Agent Ilhan Malli has informed PSG reg. interest.
    מישהו ראה אותו ברצינות ויכול להביע דעה?

7. Strawberry Fields Member

http://www.liverpoolfc.com/news/latest-new...-great-attitude

טוני בארט ציין את ההתעניינות בשאהין בכתבה בה הוא הכריז שהחלטנו להפעיל את סעיף השחרור של אלן.

8. South Boy Member

למה שהוא לא יציג יכולת שהולמת אותו? את לאמפרד גם החזירו למערך של צ'לסי באותה עמדה בדיוק והוא אחד הגורמים לזה שצ'לסי סיימו עם גביע אירופה, זה שתקעו את סטיבי כבר כמה שנים בעמדה שלא מתאימה לו לא אומר שהוא איבד את היכולת שלו.

9. Strawberry Fields Member

רודג'רס שוב נותן ראיון חסר אחריות ומתקן בראיון השני:

Thiago Silva has left AC Milan for PSG for £40million. He (Agger) is one of the leading players in European football, so it is going to be a big valuation.

There has been contact from City, yes, but it's nowhere near the valuation of what the player is worth and you can only consider something like that if it is going to benefit you.

http://www1.skysports.com/football/news/11...tic-about-Agger

אני קצת יותר רגוע אחרי הראיון הזה. מנ' סיטי לא תתקרב לסכום של תיאגו סילבה כך שיש סיכוי לשמור עליו.

10. Strawberry Fields Member

ליברפול נגד גומל:

ריינה
    אנריקה אגר סקרטל ג'ונסון
    שלבי לוקאס ג'רארד
    סוארז בוריני דאונינג

ספסל: ג'ונס, קלי, קראגר, אדם, הנדרסון, ספירינג, קארול.

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/12
  11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי שלא פתח שבוע שעבר וגם לא היום הוא צ'ארלי אדם כשגם שלבי מועדף על פניו. נראה לי שהרמז ברור.
    גאמיירו חלוץ בינוני, אם כבר הולכים לספסל של פסז' הייתי מביא את אחד הבלמים, את ננה ומנייז ואת אחד האחוריים שיזרקו שם.

12. Ori8 Member

מצוין. שמח שרודג'רס כבר מעכשיו עולה עם אותו הרכב שיעלה במחזור הראשון (מינוס אלן במקום שלבי). ואם כבר דאונינג בהרכב אז רק בימין, שזו האפשרות היחידה להפיק ממנו משהו. כיף לראות את לוקאס שוב ב-11, האמת שלא חשבתי שהוא 'יזרק' כל כך מהר, נקווה שהוא כשיר לזה במאה אחוז. בעיקר מקווה שזו ההגנה איתה נרוץ העונה.

13. itay2789 Member

זהו בעצם ההרכב הראשון לעונה הבאה עם כמה שינויים קטנים: אלן במקום שלבי וחדש במקום דאונינג. נקווה שאגר יישאר.

14. oranfu Member

שמח לראות את שלבי פותח.
    מעניין גם לראות את בוריני כחלוץ והשיתוף עולה עם סוארז.

15. Strawberry Fields Member

עכשיו עשו זום על היד של אגר וראו בברור שהוא קיעקע YNWA. מלך! :aaa8: