אני אישית צופה משחק הרבה יותר קל ובשליטה מוחלטת של ליברפול. אנפילד זה לא המגרש פוסט מלחמת האזרחים האמריקאים של גומל. ואני מאמין שתהיה לזה השפעה לטובה דוקא לצד של ליברפול.
שלבי נראה מאוד בוסר, לעומת זאת ליברפול משחקים כדורגל טוב מאוד לפי דעתי. וממש Crousing to the next stage. סוארז נראה חיי ואנרגטי ביותר ונראה כמו שחקן תמיכה בהתקפה מהטובים שייש. עשה למגנים של גומל את מופע הסולו שלו על הקו בתוך הרחבה סטייל נגד יונייטד המקוצר אבל. כבר נהיה ממש טריידמרק שלו. אבל עם זאת הוכיח שכל הקורות וההחמצות הן לא עניין של מזל. יש לו בעיה בסיומת הוא מתקשה לשחזר את המספרים המרשימים מאייאקס. אפשר להגיד שהוא סיים עם שני בישולים את המחצית הראשונה. בהגנה של ליברפול שקט. והכל נראה שעובד פחות או יותר לפי התוכנית.
מזגן, לא צריך להסיק ולהתלהב יותר מדי בהתחשב ביריבה. ווסט ברומיץ' תהווה מבחן קשה יותר. -------- ג'ו אלן ביציע. כנראה יוכרז כבר מחר. -------- הספירה הרשמית החלה: קורה ראשונה - ג'רארד.
אני לא בטוח אבל אני חושב שכבר בשבוע שעבר פגענו בקורה בפעם הראשונה לעונה החדשה, עכשיו זאת השנייה. מדהים לראות את ההבדל בהגנה שלנו מהשבוע שעבר ולהיום, סה"כ שחקו אחד (אגר) בהגנה לעומת שבוע שעבר.
שמע ראיתי את המשחק בגומל. וזה הבדל גדול מאוד. מה גם שייש הבדל בין השחקנים. סוארז שורף את המגרש יחד עם ג'רארד בזמן ששלבי אפור ביותר (נראה שזה מתוף התפקיד שלו, מין ארטטה\פארקר כזה) אבל גם את הדברים הקטנים הוא מתקשה לעשות נכון. גם את דאונינג לא ראיתי, ולא ראיתי ממנו כמעט שום דבר.
ג'ו אלן ביציע. http://up351.siz.co.il/up1/xjdmynj0thyi.Xxx נקווה שזאת הופעה אחרונה של ספירינג במדים שלנו, לא שחקו של פרמייר ליג בכלל. קארול עלה להתחמם בדקה ה-35 ולא נכנס בכלל, נקווה שזה סימן שהוא בדרך החוצה.
החלוקה של הקבוצות לקראת ההגרלה מחר. אנחנו יכולים לקבל רק קבוצות שהן Unseeded. http://en.wikipedia.org/wiki/2012%E2%80%93...#Play-off_round מקווה לקבל קל"ב עם אחת משתי הסקוטיות. לא רוצה את פיינורד או אנז'י.
נהנתי מאוד. שיחקנו כדורגל. הרבה תנועה בלי כדור, הנעת כדור תכליתית, קו הגנה גבוה. עם זאת כמובן שצריך לזכור שהיריבה ברמה נמוכה. אבל זה נראה טוב היום. שלבי עם המשחק הכי גרוע שלו שראיתי. רודג'רס מאשר שסיכמנו עם סוונזי עיסקה על אלן. מדיקל מחר.
אכן, הבדל של יום וליל מהמשחק בבלארוס. בטח נחתים את אלן לפני לברקוזן ביום ראשון מה שיתן לנו את יום שני עד שישי להחתים עוד 2 שחקנים חדשים לפני שריקת הפתיחה של העונה. א.ג'ונסון ושאהין יכולים להיות אחלה תוספות (כל עוד התנאים נכונים). Jack Sear @Jack_Sear_ Sky Sports News have just said that Scott Sinclair is close to completing his deal to City and that they're happy to offload Adam Johnson. --------------- דירק קויט עם צמד בכורה מרשים במדי פנרבחצ'ה:
רודג'רס על אגר אחרי המשחק: There's nothing new to add. He's very important for me. I like to have a playmaker at the back. With Daniel, this is his game - building from behind, stepping out with the ball and making passes and you see his commitment to the cause. For me there's no update because we don't want to sell him. He's a player who is very important for me and it will remain that way. ג'רארד על אגר: It's very important [to keep him], he's a top player, he's been here for seven years now, he's one of the fans' favourites. He shows passion and commitment every time he plays. It might be one of those situations where it's not in Daniel's hands, and it's up to the owners at the end of the day. The manager has gone on record and said that every player has got his price, so we'll have to wait and see, but of course if you ask me I want him to stay. I want all our best players to stay." עושה רושם שהמנג'ר, השחקן והשחקנים רוצים שישאר - החליפות עושות את כל הבלאגן. אני לא אשכח ולא אסלח אם בגללם נאבד אותו.
מוזר. רודג'רס נשמע היה בהתחלה כאחד שמקבל את המכירה שלו ואפילו מנסה לדחוף את השחקן החוצה תמורת 'הסכום הראוי', עכשיו הוא פתאום נשמע ההפך הגמור, כאילו מבקש או אפילו מתחנן להנהלה שתשאיר לו אותו. לא ברור לי הלחץ, הרי לא מדובר בסכום פסיכי או חסר תקדים שיאפשר לנו להנחית פה שניים-שלושה שחקנים. מקסימום שחקן אחד טוב, אפילו לא משהו שמתקרב לוורלד קלאס. ובנושא אחר, סקוט סינקלייר מסוואנסי בדרך למנ' סיטי - הסיפור של אדם ג'ונסון שם גמור. זה הזמן לקחת אותו משם בלי קשר לעסקה עם דני.
אחרי שאתה שומע את כל אנפילד צורח Theres only one Daniel Agger ואתה בא למלווד רואה את אגר עם קעקוע של YNWA על פרקי האצבעות אתה מבין שלמכור אותו זה לא הדבר הכי חכם לעשות. אגר לא יעזוב הוא שחקן נשמה, ואגר גם מצליח להחזיר לי את האמונה בשחקני רכש אחרי ינואר 2011.
http://www1.skysports.com/football/news/11...-join-Bluebirds סקייספורטס מדווחים שהמעבר של בלאמי זה עניין סגור. העניינים הולכים להתחמם בשבוע הקרוב... אגב, סיטואציה משעשעת תהיה פה אם אדם ג'ונסון יגיע וישחק לפני דאונינג בהרכב. לא אשכח איך במידלסברו גירדתי את הראש ולא הבנתי למה השחקן האפור הזה משחק לפני הצעיר הכשרוני...