מדהים איזו בדיחה זו הסיטי הזו. סיינקליר במקום ג'ונסון. חחחח אני מקווה בשביל ג'ונסון שיעזוב ויילך לקבוצה שתיתן לו מקום בהרכב. מה שכן, מפחיד אותי שברגע שהם יביאו את סיינקליר לא תהיה להם בעיה לעשות את העסקה של אגר ב 20 מליון פלוס ג'ונסון או משהו בסגנון. כולם רוצים שאגר יישאר, כולל השחקנים,אגר עצמו וגם רודג'רס. אגר עם הקעקוע בעצם מכריז על זה שהוא רוצה להישאר מבלי לפתוח את הפה וזה ממש ראוי להערצה. מכירה של אגר היא לא הגיונית בעליל מבחינתי ולא משנה אם זה יהיה ב 26 מליון ליש"ט. קבוצה גדולה צריכה לשמור על נכסיה ולא למכור בכל קיץ שחקן אחר. מרגע שמכרנו את אלונסו, הקבוצה הידרדרה ממקום 2 ל 8, כיוון ש"הגיעה הצעה ראויה על שחקן גדול"- אלונסו, מסצארנו, טורס. ההבדל בין השלושה הללו לבין אגר זה שהשלושה הללו באמת רצו לעבור(אלונסו רצה כביכול בגלל שבניטז זלזל בו אבל זה לא משנה), ואילו אגר רוצה להישאר. ההבדל הזה הוא משמעותי עבורי. אני לא אתחיל לחפש בלם world class בשבוע וחצי שנשארו לנו, אף אחד לא מבטיח לנו שנמצא, אף אחד לא מבטיח לנו שהמחיר יהיה הולם ושלא יסחטו אותנו (כמו קארול). צריך להתמקד בחיזוק בבתקפה כרגע שאיבדה 3 שחקנים (בלאמי,קויט,מקסי) ולא להתחיל לחפש מחליף לאגר. ההרכב המתגבש: לוקאס-גאררד-אלן ((כאשר ספירינג מחליף ללוקאס, הנדרסון/אדם/שלבי מחליפים לשתי העמדות האחרות, במידה ואדם אכן נשאר, כיוון ששלבי והנדרסון בטוח נשארים)) סוארס-בוריני- XXX צריך קודם כל לחשוב בשבועיים שנשארו למלא את ה XXX כאשר דאונינג וקול יהיו מחליפים לעמדה הזו, פלוס יש לחשוב על חלוץ נוסף. אני מקווה שקארול יעזוב, כי אני לא תופס ממנו, וגם רודג'רס לא תופס.
http://www.liverpoolfc.com/news/latest-new...ellamy-transfer רשמית: קרייג בלאמי עזב לקארדיף. שיהיה בהצלחה. קיבל עוד הזדמנות להותיר חותם אצלנו, בגלל שלל סיבות (פציעות, מאמן) זה לא כ"כ יצא.
חתום על כמה מהרגעים היפים הבודדים שלנו בעונה שעברה, שחקן מצוין. 2 שחקני התקפה מינימום צריכים להגיע עכשיו, רק נקווה שמדובר בשחקנים ברמה...
Liverpool are lining up a bid for Diego Godín of Atletico Madrid, who had been scouted throughout last season. (The Times)
קשה לי להאמין שוולקוט יגיע אלינו, למרות שלא הייתי מתנגד. אם באמת מציעים על Godin אז החלטנו למכור את אגר? כי אם לא החלטנו למכור את אגר, אז זה אומר שלא בונים על קלי כבלם וגם לא ממש על קואטס.
http://i49.tinypic.com/35iu7bq.Xxx מעולם לא ראיתי כל כך הרבה רעש באתר הרשמי מסביב לשחקן שהחתמנו... איזה הגזמה. שיהיה לו בהצלחה לילד, יש לו המון מה להוכיח. אני אשאר בספק גדול מאוד אם הוא היה שווה את המחיר הגבוה הזה עד שהוא יוכיח אחרת. -------------------- ואחרי היום, סטאטוס הסגל הבוגר: שוערים: ריינה, דוני, ג'ונס, גולאשי בלמים: אגר, סקרטל, קראגר, קואטס מגנים ימניים: ג'ונסון, קלי, פלאנגן מגנים שמאליים: אנריקה, רובינסון ק. אחוריים: לוקאס, ספירינג ק. מרכזיים/התקפיים: ג'רארד, אלן, הנדרסון, אדם, שלבי קיצוניים/חלוצים: סוארז, בוריני, דאונינג, קול, קארול, סטרלינג אני חושב שדיי ברור איפה אנחנו חייבים לקצץ ואיפה חייבים לחזק. אם אנחנו פותחים את העונה עם ששת השחקנים שציינתי בהתקפה אפשר לא לפתוח אותה מלכתחילה.
Scouser Tommy ווילסון ופאצ'קו חסרים לך בסגל, פלאנגן וסטרלינג לא בקבוצה הבוגרת. יש לנו כרגע 26 שחקנים בסגל ואנחנו חייבים ווינגר כי בלעדיו אין טעם לפתוח את העונה, חייבים להיפטר מ-5 שחקנים לפחות.
אדם ג'ונסון באגף ימין יסגור אחלה של חלון העברות שקיים סיכוי ויוכל להתחרות על מקום רביעי, בטח בהתחשב בעובדה שסקוט סינקלייר בדרך לסיטי ואם לג'ונסון לא היה מקום לפני אז עכשיו הוא בטוח חסר כל מעמד בסגל של סיטי. זה ההרכב שהייתי רוצה: ריינה אנריקה אגר סקרטל קלי (כן כן) אלן לוקאס סטיבי סוארז בוריני ג'ונסון
פאק אני צריך להחליף חתימה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx. הארטס זו הגרלה קלילה. אני חושב שצריך להסתער על המפעל הזה בכל הכוח בשנה הקרובה.
אני דווקא חושב בדיוק ההיפך, יותר מדי זמן מייחלים לחזור לליגת האלופות, ועם משחק בימי חמישי ושלושה ימים לכל היותר אחר כך משחק ליגה כשהסגל לא הכי ארוך בעולם זה יהיה קשה מאוד. לא סתם יונייטד ויסטי עפו בשלב מוקדם בעונה החולפת בליגה האירופית, אם אחת מהן הייתה נשארת היא הייתה נופלת במאבק על התואר, והתואר שלנו זה מקום בליגת האלופות.
האמת שיונייטד וסיטי עפו סתם, הן עלו עם הרכבים יחסית בכירים והודחו בצדק ע"י קבוצות ששיחקו טוב יותר. טוטנהאם זו דוגמא טובה לקבוצה שויתרה בשלב מוקדם מאוד על הליגה האירופית, ולא הייתי רוצה שהמשחקים שלנו שם יראו ככה. מעבר לעובדה שיש נקודות דירוג שיכולות להיות משמעותיות אם נחזור בשנים הקרובות למפעל הבכיר של אופ"א, זה מפעל שאפשר לזכות בו ואני מקווה שננסה לזכות בו. מן הסתם יהיה צורך בהתאמות מסוימות לפני/אחרי משחקים חשובים בליגה, אבל אני מקווה שהכיוון יהיה לנסות לזכות גם במפעל הזה. והאמת, אחרי כ"כ הרבה זמן בלי ליגת אלופות, ערב אירופאי באנפילד מתקבל בשמחה ובהתרגשות גדולה, גם אם מדובר בנאפולי ואתלטיקו מדריד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx