ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. Strawberry Fields Member

יופי של שערים, סטרלינג, קלי, קוטס, הופייה, 100% הצלחה באנפילד בינתיים, הרבה דברים חיוביים לקחת מהמשחק אבל החשוב מכולם הוא שסוף סוף נגמר הפרי-סיזן ובקרוב תפתח עונת הכדורגל באופן רשמי. לא יכול לחכות.

----------------------------------------
    Jamie Adrian M ‏@JAM_LFC
    Many people at Anfield claiming Clint Dempsey was in the directors box today!

----------------------------------------
    מת על ההתלהבות של ג'רארד. קפטן אמיתי. :aaa8:

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8nd8qOYDp1qj5qufo1_500.Xxx

Reunion.

http://cdn.c.photoshelter.com/img-get/I0000RVASyNZJZLk/s/860/860/120812-040-Liverpool-Bayer-Leverkusen.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/12
  2. StevieG Member

התמונה של קראגר עם הופייה מרגשת.

3. Ori8 Member

אני לא חושב שלרודג'רס יש את הפריבילגיה היום לא לקחת את סטרלינג כשחקן ספסל (אם לא הרכב) כל עוד לא יגיע שחקן רציני לאייש את האגף העונה, וגם אם יגיע אין שום סיבה שהוא לא יקבל את המקום של דאונינג ברוטציה כל עוד האחרון נראה כמו שהוא נראה.

מסכים לגמרי עם South Boy - דאונינג זה אסון. אני מעדיף את ג'ו קול עם כיסוי עיניים מאשר לראות אותו מדדה על המגרש ולא מצליח לעשות פעולה אחת חיובית. אנטי כדורגל ברמות הכי גבוהות שיכולות להיות.

לא כל כך יודע מה לחשוב על ה-4-3-3 הזה. הוא אמנם מאפשר לנו לשמור על אחוזי הפוזשן הגבוהים מהעונה שעברה והוא מתאים לשיטת המסירות הקצרות, אבל הוא בעייתי מאוד בחלק הקדמי. וכשאין לך את צ'אבי שיכניס כדורים למסי, שעובר שלושה בלמים ונותן גול זה בעיה. קשה ככה לצאת למתפרצות כי אין לך באמת חלוץ שמתופקד מקדימה ולוחץ את הבלמים, אין לך גם קשר מאחורי החלוץ שיכניס לו את הכדורים לשטחים מתים או ישאיר אותו באחד על אחד. כמובן שזה ישתפר עם עוד שחקן אגף רציני וחלוץ (אולי בוריני) שיפציץ, אבל תמיד יהיה לנו מחסור בשחקנים מקדימה ולהגנות לא יהיה כל כך קשה להסתדר עם טריו שכזה.

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יכול לשער שכשאלן ייכנס להרכב לצד לוקאס ג'רארד ישחק לגמרי מקדימה, בתפקיד חופשי כמו ששיחק ב08/09. כך שיהיה קשר התקפי מאחורי חלוץ. סוארז לא חלוץ שלוחץ את הבלמים? זה אחד הדברים שהוא עושה יותר טוב...

קלינט דמפסי... החתמה כל כך לא מרגשת. באמת מקווה שהוא רק גיבוי אבל מתקשה להאמין שזה המצב. אם הייתי צריך להמר אנחנו נפתח את העונה עם דמפסי, סוארז ובוריני בהרכב, וקול, דאונינג וקארול/מחליף שלו במידה ויימכר כגיבוי. לא יודע מה זה יותר, מאכזב, עצוב, או משעמם...

5. South Boy Member

בהתחשב במצב ובנסיבות, כשתקרת התקציב לא הכי גבוהה ויש לנו את סטיוארט דאונינג בהרכב, קלינט דמפסי הוא חיזוק טוב לסגל.
    כמובן שהוא לא לטווח הארוך גם מפאת גילו וגם לאור העובדה שלמרות שהוא שחקן מעולה הוא לא שחקן וורלד קלאס, אבל בואו נתחיל קודם מכך שדאונינג יבעט אל מעמקי הספסל, ומשם כבר נשתדרג.
    לדמפסי יש יכולות טובות, מכיר את הליגה, ויכול לתפוס פיקוד על החלק ההתקפי כפי שהוא עושה בפולהאם שזה דבר חשוב לכשעצמו כי בשנה שעברה לא היה אחד כזה חוץ מסוארז שניסה אבל לא הצליח לבד, כל השחקנים שהם על תקן "המוציאים לפועל" ללא יוצא מן הכלל פשוט ברחו מהאחריות הזאת וזה גם מה שגרם לחוסר מחץ ואנמיות בחלק ההתקפי.

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/12
  6. Big Virgil Member

The Sunday Times are reporting Liverpool have rejected Man City's £23million bid for Daniel Agger and he is now likely to stay.

7. oranfu Member

אני דווקא יוצא מאוד מעודד משני המשחקים האחרונים.
    עושה רושם שיש התקדמות גדולה ורואים על המגרש שעובדים על הנעת כדור באימונים ולא כמו שהורגלנו בשנים האחרונות.
    אני חושב שבמחצית הראשונה היום וגם בחמישי היתה הצטרפות טובה להתקפה, הגענו למצבים, הפעלנו לחץ טוב.
    הבעיה היא כשג'רארד וסוארז לא משחקים. סטרלינג נראה מבטיח, בוריני עשה הופעת בכורה טובה (כמו שכבר אמרתי יש לי הרגשה טובה מאוד לגביו) אבל חוץ מזה אין כלום.
    דאונינג וקול עלובים וקארול פשוט לא מתאים.

אני מקווה שנביא עוד איזה 2 שחקנים להתקפה ( ולא נמכור בטעות איזה בלם) ואז אני אגיד שהיה קיץ טוב ואני חושב שאפשר לעשות עונה טובה.

אגב בוריני לא שיחק היום כי הוא ספג פציעה קלה בחמישי ואלן לא שיחק בגלל שסוואנזי לא אישרו לו (ההעברה היא לא "רשמית" עדיין מבחינת ההתאחדות כי המשרדים שלהם סגורים בסופ"ש וזה הצריך אישור של סוואנזי..)

8. Strawberry Fields Member

Rodgers: I would have paid many more millions for this kid.

http://www.dailypost.co.uk/sport-news/live...55578-31610540/?

9. Mellow29 Kopite

נקבעו תאריכים למשחקים נגד הארטס:

Liverpool FC have confirmed the dates of Liverpool's Europa League ties with Hearts.
    The first leg will be played on Thursday 23rd August at Tynecastle Stadium (Kick-off 7.45pm BST, subject to change for TV coverage).
    The return leg at Anfield will take place on Thursday 30th August (Kick-off 8.05pm BST).

10. itay2789 Member

Rory Smith on his Times webchat saying we want £27m (or £24m and Johnson for a year) but City only offering £20m (or £17m and Johnson for a year). He thinks there's a good chance we'll come to an agreement.

טוב סיטי עקשנית. בוא נלך לאמצע ונניח שזה נסגר על 20 מליון פלוס גונסון לשנה. מה זה עוזר לנו? שנה הבאה נצטרך שוב לחפש ווינגר חדש והקיץ נצטרך בלחץ לחפש בלם תותח(לדעתי לא נמצא אחד כזה). אנחנו הולכים ומתקרבים למחזור הראשון ויש לי תחושה רעה שאנחנו כן בסופו של דבר נסכים לאיזושהיא עסקה של סיטי וסתם נדפק.
    כרגע ההתקפה שלנו בבעיה רצינית אם סוארס נפצע או בוריני או שניים נפצעים. אין לנו עומק ואני לא הייתי רוצה בנוסף לחוסר העומק בהתקפה גם לקבל הגנה סטייל ארסנל שנה שעברה בדיוק לפני המשחקים נגד סיטי וארסנל.
    רודג'רס אמר בראיון שהוא מקווה להביא עוד שחקן אחד או שניים. אני לא חושב שעם שחקן אחד נוסף נהווה איזשהוא איום על טופ 4, בגלל חוסר העומק שלנו ובגלל הטיולים בליגה האירופית העונה.

11. South Boy Member

מה הם כאילו לא מבינים מה זה לא?
    חלאס שחררו יש עוד בלמים בשוק לא ורצים למכור תעברו לקבוצה הבאה שאתם מנסים לפרק עם הכסף שלכם, נמאס כבר!

12. itay2789 Member

נראה לכם שאגר יתנגד למעבר במידה ונסכים להצעה של סיטי?
    הוא יהיה אליל של אנפילד חחח
    קשה להאמין שדבר כזה ייקרה, כי בדרך כלל דברים כאלו לא מתרחשים, אבל נקווה שיהיה איזה נס. (כמו הנס של סטיבן שהוא שינה את הדעה שלו והחליט להישאר ב 2005, למרות שמדובר כאן בדבר שונה לגמריי)

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/12
  13. Mellow29 Kopite

אני חושב שעסקה של 24 מ' פאונד + ג'ונסון כמו שאנחנו דורשים היא סבירה בהחלט. עצם העניין הוא שגם ג'ונסון, עם כל הרצון שלנו לראות אותו בליברפול, הוא בסה"כ קיצוני אנגלי שצריך להוכיח את עצמו וכרגע לא קיבל מספיק הזדמנויות בסיטי. אנחנו לא יודעים האם הוא יכול להיות הדבר האמיתי או שהוא יהיה גרסא שונה של קיצוני אנגלי טיפוסי כמו וולקוט ודאונינג. לשים עליו 10-12 מ' פאונד דמי העברה זה גם כן הימור רציני כי כרגע אנחנו לא יודעים האם הוא מסוגל לספק את הסחורה. לקבל אותו בהשאלה יכול להיות טוב כי בעונה הקרובה נוכל לבחון היטב האם הוא יכול להיות האיש בשבילנו או לא. אם כן, אני משער שנוכל להגיע לסיכום עם מנ' סיטי לגבי הרכישה שלו. אם לא, הצלנו את עצמנו מעוד פלופ אנגלי במחיר מנופח.

לא חושב שאגר יסרב לעבור. גם מעבר שמועיל לו מאוד מבחינה כלכלית ומקצועית (מאבק על תארים), וגם אם הוא באמת אוהב את המועדון, ברגע שהחליטו לקבל עליו הצעה הוא לא יטרפד את העסקה הזאת. אני מקווה מאוד שההצעה הנכונה לא תגיע, אבל אם היא תגיע (24+ג'ונסון) לדעתי נפרד כידידים.

14. South Boy Member

אגר
    לא
    יעבור
    לא צריכים כסף, ולא צריכים אדם ג'ונסון, יש עוד מיליון מועמדים לעמדה שלו ולא בהשאלה המועדון בחיים לא יסכים להצעה עליו.

15. oranfu Member

לפי פירסומים בדנמרק ( מי יודע כמה אמינים) אגר הבהיר לליברפול שאין לו שום כוונה לעבור ושהוא יסרב לכל ההצעות של סיטי.

אני לא יודע מה נכון ומה לא בכל הסאגה הזאת, אבל אם זה נכון שאגר נחוש לא לעבור ( ולזה אני דיי מאמין כי יש כמה אנשים שטוענים שדיברו איתו וזה מה שהוא אמר להם ובנוסף יש את העניין עם הקעקוע) אז הבחור הזה הוא אגדה. אפשר להתווכח על מה עיסקה טובה ומה לא, אבל אם שחקן של ליברפול במצבה כיום, אומר לסיטי לא, הוא מלך.

אגב אגר, הוא לא כדורגלן טיפוסי. הוא אמר בעבר שהוא לא ממש אוהב כדורגל וזאת פשוט עבודה מבחינתו. הוא לא רואה כדורגל בטלויזיה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/12