ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארז, אתה זוכר את ראיין באבל...? כמה ליברפול שילמה עליו? 16 מיליון אירו...
    אסאידי שחקן עם יכולת אישית פנטסטית, אבל זה מול קבוצות בליגה ההולנדית. לא נראה לי שבליגה הבכירה האנגלית משחקים קבוצות ברמה של פ.צ זוולה או VVV וונלו.

יש סיכוי ממשי שאסאידי הרס את הקריירה שלו. כסף יהיה לו, אבל אתה יודע היטב עד כמה הליגה ההולנדית פחות טובה מהאנגלית. יותר מזה, יש הבדל בין היירנביין לאייאקס ואסאידי גם יצטרך להתמודד עם לחץ שהוא מעולם לא הכיר.

אין לי דבר נגדו, אבל אני אומר כבר עכשיו לאוהדי ליברפול: אני לא נותן יותר מדי סיכוי לבחור הזה להצליח. ימים יגידו אם אני צודק.

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יש לו גם יש לו. בלי קשר לעובדה שהוא יכול להצליח ויכול גם שלא.

יש לו יכולת כדרור מצויינת, סיומת טובה יחסית, שחקן כנף קלאסי. נכון, הוא לא שיחק בגדולות בהולנד וכנגזרת מזה לא שיחק באירופה, הוא לא ממש הפציץ 3 עונות גדולות אלה בסך הכל עונה אחת. אבל שוב, כדורגל יש לו, שימוש נכון בו לדוגמא (אם כמובן יקבל את זה כי שוב, הוא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר) הוא יכול להיות נשק אדיר מהספסל ולשנות משחקים במצבים שההגנה היריבה קצת עייפה. לדעתי הסגנון שלו לא קיים יותר מדי בליגה האנגלית, ולכן הוא יכול להפיל לא מעט מגינים.

אסאיידי וסוארז...נשמע מגניב לגמרי.

3. itay2789 Member

אני חושב שלא צריך לדאוג לגבי שאהין. אני מאמין לגנקינס ולדעתי העיכוב בעסקה נובע מאופצית הרכישה. אני מאמין שמחר בערב אנחנו נראה הודעה רשמית.

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני הראשון שאמר שריאן באבל הוא פלופ המאה. ריאן באבל הגיע לליברפול אחרי שכבר אייאקס אפילו לא האמינה בו והוא בילה לא מעט על הספסל. אל תשווה בין המקרים.

אמרתי, לדעתי הוא לא בשל, אבל זה לא סותר את זה שהוא שחקן מצויין. המון תלוי בליברפול ואיך היא תשתמש בו, ומה היא תצפה ממנו (שחקן שבא ב-16 מיליון, יש ציפיות עצומות, מאחד כזה, לא כל כך).

נערך לאחרונה ב: ‏16/8/12
  5. Rushie Member

גם ההחתמה של מיירלש הייתה מאוד דיסקרטית ומפתיעה ועוד היה מדובר בשחקן עם שם יחסית.

בישולים:
    בעונה שעברה 8 בכל המסגרות, בעונה שלפניה 14 ובעונה שלפני כן 6.
    מסכים עם זה שהוא לא "הבשורה" שאנחנו מתכננים לאגף. הייתי מהמר שזה שחקן אחד מתוך המאות שהסקאוטרים שלנו עוקבים אחריהם לטווח ארוך ובגלל הדלילות בהתקפה רודג'רס החליט לקחת את ההימור בסכום הוגן. פייר אינאף, נשאר רק לראות מה השחקן יודע.

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בנוסף, יתרון גדול שלו הוא היכולת לשחק עם הרגל ההפוכה, למעשה הוא כבר כל כך רגיל לזה שאני חושב שיהיה לו קשה באגף ימין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx היכולת כדרור שלו ברמה מאוד גבוהה גם בהתקפות מעבר מהירות (או באחד על אחד שהוא מבודד על המגן) וגם על שטח קטן שהוא מחפש לפנות את עצמו לבעיטה. למרות שזו הנקודה הבולטת אצלו, הדריבל, הוא לא שחקן אנוכי ויש לו גם יכולת מסירה טובה למדי. אני חושב שלא תהייה לו בעיה לשחק מתחת לחלוצים במידת הצורך, אבל זה פחות רלוונטי וסתם מחשבה שלי. אגב ההערה על העיפרון המחודד ארז, אולי אתה צודק כי אני לא מכיר את הבן אדם עצמו באותה מידה שאתה כנראה מכיר (בתיווך התקשורת מראיונות אני משער), אבל מבחינת המשחק לדעתי הוא מבין אותו היטב ונוטה לקבל את ההחלטות הנכונות.

אני אישית אוהב את העובדה שהוא משחק לעומק, מרבה לחפש את השער או את המסירה לגול, פחות את המסירה או התנועה לרוחב, אבל אם זה יתרון, חיסרון או לא רלוונטי, זה כבר תלוי בסגנון של המאמן החדש והקבוצה החדשה שלו.

מה שבכל מקרה יהיה חיסרון בכל מקום בו ישחק ובטח שבאנגליה הוא המבנה שלו, לא מספיק חזק. ההבדל בקצב המשחק גם ידרוש שינוי והוא יצטרך לקחת את המגן שלו מהר על מנת להימנע מהעזרה שתגיע מהר יותר בליגה הזו וגם תהייה יותר איכותית.

אני לא חושב שהוא שחקן מהטופ העולמי ולא כזה שיוביל קבוצה כמו ליברפול, או בכלל קבוצה בליגה האנגלית, אבל הוא כן שחקן כישרוני שיכול להשתלב ולתרום בכמעט כל קבוצה בעולם, וכמו שרשמתי בדיון ההולנדי אני מאמין שיצליח לעשות זאת אם לא יהיו סיבות לא מקצועיות שיקשו עליו או פשוט יכולת קבוצתית לא טובה באופן כללי (כי במקרה כזה, הוא לא שחקן שידחוף את הקבוצה קדימה).

הכישלון של באבל הוא בדיוק זה, כישלון של באבל. בדיוק כמו כישלונות והצלחות של עוד עשרות שחקני רכש שעברו מהולנד לליגות תחרותיות יותר לכאורה (או לא לכאורה) בשנים האחרונות. אגב באבל ודברים שלא אומרים דבר בעיני - מי שחושב שאסיאדי, או מוסא לדוג' בדיון אחר שנערך לפני כמה חודשים, היה צריך להתקדם קודם "לאט לאט" לקבוצה גדולה בהולנד ורק אז הלאה, שיזכור שבאבל יצא מאייאקס...

7. Ori8 Member

וורנר תוקף את הצרפתי אבל נמנע מלדבר על קני. השאלה האם הם ירדו מהרעיון של להביא תותחים כבדים בשל הקיץ הקודם, ולכן הוא גם אומר בפירוש: "אנחנו זקוקים לצוות סקאוטינג מבריק".

Tom Werner: We made mistakes.. I wouldn't like to be specific... We parted ways with Damien.. We need a brilliant scouting department. Lessons have been learned.. We are reviewing value of expensive players at the end of their contracts, and wages.

8. Strawberry Fields Member

duncan jenkins ‏@duncanjenkinsFC
    they have come in for him [sahin] again mates they were in pool position 2-3 days ago but lfc were 100% percent certain last night #fact

Mike Jefferies ‏@mikejefferiesL4
    Sorry to be the bearer of bad news but Sahin wants to join AFC. Has given them til Monday to make a deal or he'll join LFC. We're 2nd choice

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

9. South Boy Member

כנראה דיברנו מהר מדי על שאהין.
    לא מבין מה הולך חשבתי שהכול סגור לא? איך ארסנל שוב נכנסה למירוץ?

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו. זאת תהיה אכזבה עצומה אם שאהין בסוף לא יגיע ומכה דיי קשה. זאת הייתה יכולה להיות החתמה שתשנה לנו משמעותית את העונה לדעתי.

11. South Boy Member

איזה רע זה יא אללה עד שפינטזנו על שחקן וורלד קלאס וחשנו שהנה זה אולי סימן לבאות הכול חוזר לקדמותו.
    כל כך מאכזב.

12. oranfu Member

מאכזב.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אתאכזב כשיחתום בארסנל, עד אז יש תקווה ואין מה להתאכזב.

תודה להולנדים על דוחות הסקאוטינג על שחקן שאני לא מכיר בכלל, אמר לי מישהו הולנדי שלהירנביין הייתה התקפה נהדרת שנה שעברה עם השלישייה של ההוא שהלך לפסוו, זה שאנחנו הבאנו ודוסט שהלך לוולפסבורג ואני יודע שהם כבשו הרבה שנה שעברה, מעבר לזה כלום אז נחמד לשמוע שמדובר בשחקן מלהיב ונראה אם הוא יצליח לטפס את המדרגה (חתיכת מדרגה) ולתרום לנו משהו.

14. oranfu Member

אחרי שהתעדכנתי קצת במה שקרה אתמול כי לא הייתי בבית עד השעות הקטנות של הלילה, המצב לא כזה גרוע בנוגע לשאהין. ארסנל חזרו לתמונה, זה הכל. אנחנו כבר פחות בטוחים שהוא יגיע אבל זה הכל.

זה יהיה מאכזב אם הוא לא יגיע, אבל מצד שני אני מניח שזה יגיד שסונג עוזב את ארסנל (זה נראה דיי סביר עכשיו) וזה עוד יותר מחליש יריבה שלנו. נורי יוסיף להם יצירתיות שזה לא ממש משהו שחסר להם גם ככה אבל הם יאבדו את הפיזיות של סונג באמצע שזה יותר קריטי מבחינתם לדעתי.

בנוגע לאסאידי (או איך שלא מבטאים את השם שלו), לפי מה שאני קורא עליו זה נראה כמו רכש טוב. שחקן זריז, דריבל טוב, יצירתי, לא טיפש, לא מפחד לנסות לעבור שחקנים. בקיצור בדיוק ההיפך מהשחקנים שלנו בעמדות האלה. וסה"כ 3 מיליון עם משכורת של שחקן מילואים כמעט.

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/12
  15. South Boy Member

הוא נתן להם אולטימטום עד יום שני להציע לו חוזה ואם עד אז לא יהיה כלום הוא יחתום בליברפול.
    אני לא יודע מה אתכם אבל עם כל הכבוד לשאהין שכמו שאמרתי הוא שחקן וורלד קלאס שאני לא פחות ממעריץ מאז הימים שלו בדורטמונד, אני לא אופציה שניה של שום שחקן בעולם.
    הוא רוצה לשחק בארסנל מהשיקולים שלו זה הכי מובן בעולם, אבל זה שאנחנו צריכים אותו לא אומר שאנחנו נהיה אופציה שניה בשבילו.