ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. Strawberry Fields Member

מוריניו מאשר שהקבוצה שתזכה בשירותיו של שאהין תאלץ להסתפק בהשאלה מאחר ואין בכוונתו למכור את הקשר הטורקי.

http://www1.skysports.com/football/news/12...s-on-Sahin-loan

הדיווחים הם ששאהין רוקן את הלוקר שלו אתמול ונמצא בדרך לאנגליה אך עדיין קיימת מחלוקת אם מדובר בארסנל או בליברפול.

צצו שמועות הבוקר שג'יי ספירינג בדרך לנוטינגהאם פורסט תמורת 3 מ' פאונד.

2. golding מנהלים

נתקלתי בכתבה יפה מאוד של אוהד ליברפול וחשבתי לשתף אתכם. הוא ללא ספק צודק בנוגע לדבר אחד עיקרי; הרכש שליברפול בדרך כלל עושה הוא לא מספיק טוב ביחס לשאיפות של מועדון. לא שזה מחדש לנו משהו!

http://www.irishexaminer.com/sport/soccer/...ers-204590.html

3. Big Virgil Member

סתם פסימיות וציניות מיותרת.לא באמת מחדש משהו בתפיסה שלו.

ולכל מי שעדיין מקווה :
    @duncanjenkinsFC
    @Rachel5030 not long, it looks like #lfc have missed out. and even though its cutting my nose off despite my face i will quit #twitter.

נשאל לגבי שאהין ומתי נדע לאן הוא יגיע

4. South Boy Member

אם זה רק בהשאלה זה פשוט לא שווה, למרות שאנחנו חייבים חיזוק ובלה בלה בלה זה פשוט לא שווה לא משנה מה, אם הוא יגיע ויחזק אותנו ותוך עונה אחת יחזור לריאל חזרנו לנקודת ההתחלה בלי שיהיה ישנוי אמיתי בסגל אז מה עשינו בזה?

נערך לאחרונה ב: ‏19/8/12
  5. skyday20 Member

ליברפול מוכנה לשלם סכום השאלה יותר גבוה מארסנל, לכן ריאל מעדיפים את ליברפול, אבל השחקן רוצה
    להיות בארסנל וריאל מוכנים לכבד מה שהוא רוצה, לכן זה יותר קרוב לארסנל כרגע.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו מתחילים מזעזע מבחינת תוצאה אבל היא קצת משקרת, פשוט איבדנו את הראש עם האדום. אני משוכנע שנשתפר בהמשך ויש לי תחושה טובה מאוד לגבי רוג'רס, רק שישמור על רוגע, עדיין לא קרה כלום. כל הכבוד לווסט ברום שעשתה את העבודה מבחינתה.

7. South Boy Member

שאהין סגור בארסנל עם סעיף קנייה של, תחזיקו חזק, 8 מיליון יורו.
    והנה עוד שחקן בורח לנו מבין הידיים, כבר לא מצליח לראות את האור בקצה המנהרה.
    ואני בטוח שלתוצאה אתמול הייתה השפעה כי היו גם דיווחים שהוא יגיע לליברפול רק אתמול, איזה דיכאון.

8. Strawberry Fields Member

היו דיווחים שהוא מעדיף את ארסנל הרבה לפני המשחק אתמול.

חוץ מזה, מי צריך את נורי שאהין כשיש לנו את צ'ארלי אדם?

9. Mellow29 Kopite

כן, אני בטוח שבגלל המשחק אתמול הוא החליט שהוא מעדיף להיות בארסנל. תגיד, אתה קורא את מה שאתה כותב לפעמים?
    אגב, לא ראיתי אף אחד אמין שמדבר על 8 מ' יורו סעיף רכישה, וקשה לי להאמין שזה המצב. אם זה המחיר אולי שווה לקחת הימור עליו ולרכוש ישר, למרות הפציעה הארוכה שעבר.

10. South Boy Member

תגיד, הבנת הנקרא אתה יודע? זה משהו שעברו איתך עליו בבית ספר?
    לא אמרתי שבגלל המשחק אתמול הוא לא רצה להגיע, אמרתי שאני בטוח שלמשחק הייתה השפעה על ההחלטה שלו, שאם לפני המשחק הוא עדיין התלבט בין ארסנל לליברפול, הרי שאחרי השלישייה הוא בטח קיבל חותמת על העליבות של הסגל.
    יש עוד הרבה מאוד סיבות עיקריות שבגללן הוא בחר בארסנל על פני ליברפול, אבל אני בטוח שהמשחק מול ברומיץ' היה אחד מהם ונתן חותמת רשמית לבחירה של שאהין.
    ותעשה לי טובה, אם אתה לא מבין מה הכוונה של אנשים בתגובות שלהם תחסוך את התגובות האלה ממני.
    ואם ה-BBC מספיק אמין בשביל אדוני, כתוב שם שסעיף הקנייה יעמוד על 6 מיליון פאונד, דהיינו 8 מיליון יורו.
    בחיי שלפעמים אנשים פה יכולים לשגע.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדיווחים בספרד בימים האחרונים דיברו על כך שמוריניו רוצה שיילך לליברפול (לא מפתיע, הוא מכיר את רוג'רס ולא מסמפט את ונגר), אבל ששאהין מעדיף את ארסנל, גם בגלל ליגת האלופות. מי שכל כך עוקב אחרי הליגה האנגלית כדי לראות לאן כדאי ללכת, ודאי גם שם לב שארסנל לא הדהימה. צריך להיות אידיוט כדי לתת למשחק אחד להשפיע כך על שיקול הדעת.

12. South Boy Member

ארסנל אולי לא הכי מרשימה אבל לעומת ליברפול היא נראית כמו קבוצת צמרת שם גם היא תהיה.
    חוץ מזה, בפעם המאה, אם לנורי שאהין הייתה התלבטות לפני המשחק אם ללכת לארסנל או לליברפול (ואני בטוח שהייתה לו אחרת לא היו הרבה שמועות עליו בקרב 2 המחנות) אז המשחק רק חיזק את ההחלטה שלו והרושם הראשוני שנוצר לו מהקבוצה הוא יכול להיות מוטעה אבל שלילי.
    זהו? או שמישהו פה רוצה להמשיך לטחון מים?

ולנושא אחר, הסקיי ספורטס מדווח שליברפול בוחנת את מעמדו של אדם ג'ונסון בסיטי וכבר גיששה לגבי מחיר.
    במצב שלנו הוא יותר נחוץ מאשר שאהין כי את דאונינג אי אפשר לראות כבר, אני מקווה שלבסוף הוא יגיע לכאן ולא בהשאלה וזה יראה את הדלת החוצה לקול ולדאונינג.

13. oranfu Member

דאנקן ג'נקינס מיודענו סגר את החשבון שלו בטוויטר. חבל כי גם אם המידע שלו כבר לא היה הכי מדויק, הוא היה משעשע בעיני.

בקשר לסעיף בחוזה של שאהין אני לא יודע, זה בגדר שמועות. בכלל קשה לי להאמין שאם יהיה סעיף הוא יהיה כזה נמוך.

ג'נקינס חזר ביוזר חדש..

אני לא רואה שום סרט שדאונינג עוזב.
    אני לא רואה מי יהיה מספיק מטומטם לשלם על קול.

14. South Boy Member

ליל השאילו אותו ואמרו שהוא נתן עונה דיי טובה לא? אפשר לנסות, נשתתף אפילו בשכר שלו רק שיילך קיבינימט כבר!
    ודאונינג פשוט להושיב אותו ביציע אפילו לא בספסל סטרלינג עדיף עליו בעשרות מונים.
    צריך זעזוע רציני במועדון והפעם לא בעמדת ההנהלה או בעמדת המאמן אלא הסגל העלוב הזה שאין לי מילים לתאר אותו, שחקנים צריכים להבין שהמקום שלהם פה תלוי רק ביכולות שלהם, ושמי שלא נלחם יכול להגיד שלום לדשא של המגרשים בפרימיירליג.
    צריך מהפכה.

15. Mellow29 Kopite

לא שג'נקינס היה כזה אמין, אבל עמדתי לכתוב שאם זה מנחם אותך אז אנשים כאלה בד"כ ישתעממו מהר בלי תשומת לב ויחזרו בעוד חשבון. מסתבר שהקדמת אותי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אף אחד לא יקח את קול גם עבור 20% מהשכר, הוא נראה גמור פיזית בערך כמו מייקל אואן. מה שכן, מאוד מרגיז אותי שקארול לא מתקרב בכלל להרכב. אתמול הוא היה חייב לעלות מוקדם יותר - אולי לחכות עם החילוף של קראגר עד אחרי הפנדל ולהכניס את קארול במקום דאונינג. זה נראה כאילו הוא בכלל לא בתוכניות גם אם הוא ישאר, ובמצב כזה באמת עדיף לקחת עליו 13 מ' פאונד מניוקאסל. זה מתסכל, מאוד טיפשי בעייני, אבל אם הוא ישב על הספסל זה לא שנרוויח מזה כסף.