ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. Ori8 Member

אפרופו מייקל אואן מלו, אני גם היום לוקח אותו בעיניים עצומות. הוא לעומת שאר השחקנים שלנו לפחות יודע לשים כדור ברשת. תעמיד אותו באחד על אחד או תן לו כדור ברחבת החמש וזה גול.

2. oranfu Member

ג'נקינס היה אמין. אבל בתקופה האחרונה או שהוא איבד את מקור המידע שלו או שאני לא יודע מה.
    הוא באופן ברור עונה שעברה נתן את ההרכבים הרבה לפני כולם לדוגמא.

בקשר לקול זאת היתה הנקודה שלי. אני לא יודע מה הוא עשה בליל, אבל הוא נראה גמור לחלוטין מבחינה פיזית. הוא לא יכול לתת ספרינט בלי להיפצע.

בגלל זה אני בטוח שקארול יעזוב בסוף החלון. הוא בוודאות לחלוטין לא בתוכניות.

3. Mellow29 Kopite

מתי פעם אחרונה ראית את מייקל אואן מקבל כדורגל ברחבת החמש? בשביל זה צריך לעשות ריצה של 40-50 מ' מקו האמצע בלי להיפצע.
    תגידו, זאת תחרות סמויה בינכם, כל יום מישהו אחר עם הודעה הזויה לקינוח היום? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏19/8/12
  4. oranfu Member

מה יש לדאונינג למעט הניסיון שלו בליגה האנגלית?

אני באמת באמת באמת מעדיף את ורד ועזרא על דאונינג. שחקן עם אפס ביטחון, צפוי לחלוטין בעל יכולת אישית שקרובה לאפס.

5. Strawberry Fields Member

Jim Boardman‏@JimBoardman

Adam (£5m) and Cole (loan) told they can leave #LFC.

(@TonyBarretTimes)pic.twitter.com/CEpKipL9

:aaa021:

6. itay2789 Member

השאלה הגדולה היא הבעלים. אני חושב שברור לכולם שבסגל שלנו כרגע אנחנו מגרדים את המקום השישי. האם הם מוכנים להשקיע מעבר? הם אומרים שליגת אלופות זה קריטי, אבל אין סיכוי שהקבוצה הזו תגיע לליגת האלופות בסגל הזה. החלק הקדמי באמת חלש מאוד. דאונינג וקול הם שחקנים רעים ולא מתאימים לטופ 4, קארול זה שחקן שלא בתוכניות והוא לא מסוג השחקנים שנכנסים בדקה 80 והופכים משחק, סוארס מחמיץ הרבה, אסאעידי ובוריני עדיין צריכים להוכיח עצמם. הבעלים דואגים להחתים כל שני וחמישי ספונסר חדש כדי לקבל הכנסות בשנים הללו שאין ליגת אלופות אבל אנחנו לא נחזור לליגת האלופות. בשנתיים השקענו נטו 65 מליון נטו בקבוצה ועדיין אנחנו קבוצת מרכז טבלה. אני לא רואה אותנו מבקיעים יותר מדיי גולים העונה ולכן אם לא יגיעו 2 שחקני התקפה נוספים נורמליים, רודגרס גם אם יעשה שמיניות באוויר, לא יתקרב לטופ 4.

7. oranfu Member

בארט תיקן את עצמו ואמר שלקול לא נאמר שהוא יכול לעזוב. בכל מקרה אף אחד לא ייקח אותו.

ובחדשות טובות נוספות, אסעידי לא יכול לשחק נגד הארטס במוקדמות גביע אופא כי הוא שיחק כבר במדי הירנבין.

8. Mellow29 Kopite

צריך לציין שהוא לא יכול לשחק רק במשחקי המוקדמות, ומשלב הבתים הוא כבר יהיה זמין. נצטרך להתאזר עוד קצת בסבלנות לקראת הבכורה שלו...

9. Strawberry Fields Member

Eziz Allamov ‏@Ezizallamov
    Daniel Agger is close to signing a new deal at Liverpool, which will see him earning £80,000/week. (Mirror)

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

lfcboy1994 ‏@lfcboy1994
    Liverpool Make Official £7.5m Move for England Keeper Jack Butland#LFC #BCFC

InsideLFC ‏@InsideLFC
    Expect a major transfer announcement in next two to three days been sworn to secrecy on names and clues tho sorry. Also...stadium news soon!
    Retweeted by Mark Poletti

LiverpoolFC News ‏@LFCTransNRS
    LIVERPOOL have received an approach from Bolton to sign Jay Spearing on a season-long loan. (Liverpool Echo)

10. itay2789 Member

נו באמת. 7 וחצי מליון לישט על שוער מחליף כאשר יש כל כך הרבה עמדות חסרות? אני מקווה שזה לא נכון כי הם באמת חולי נפש אם זה נכון. מתלוננים שאין כסף ואז רצים לשפוך כסף על שוער מחליף?

11. Mellow29 Kopite

האמת שבאטלנד שוער מצוין ואולי אפילו שווה 5-6 מ' פאונד, לא במצב בו אנחנו סופרים כל פני אבל באופן כללי הייתי שמח אם הוא היה מגיע אצלנו כי קשה לי להאמין שראיתי מגולאשי הבטחה יוצאת דופן. בכל אופן, ממתי מאמינים לשטויות כאלה בטוויטר? ועוד ממשתמשים כמו lfcboy1994? הרי גם אני יכול לפתוח מחר טוויטר ולהודיע שהחתמנו את שהאין ב-3 מ' פאונד, מה זה אומר?

12. skyday20 Member

המנג'ר של בירמינגהאם מבטל את הספקולציות ואומר שהשוער במצב של NOT FOR SALE.

13. Mellow29 Kopite

אגר קורא למועדון לערער את ההרחקה שלו. אגב, אין לי מושג מי שתל את הרעיון הטיפשי הזה אבל אגר הורחק על professional foul ולא פגיעה אלימה כלשהי, זה משחק אחד בחוץ ולא שלושה. כמו אוואנס בשנה שעברה ב-6-1 של סיטי על יונייטד.

ג'רארד לוקח אחריות, כנדרש ממנו, על ההפסד והתצוגה העלובה. זה בעיקר ה-senior players שצריכים להסתכל במראה ולראות איך הם שיחקו. לג'רארד בעיקר היה יום נורא, הוא איבד הרבה כדורים ישר לרגליים של שחקני ווסט ברום, אחד מהם תפס אותנו במתפרצת שהובילה להרחקה של אגר.

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/12
  14. South Boy Member

בטח ההכרזה תהיה שחקן שולי ולא מעניין, אם תהיה בכל הכרזה כזאת.
    אני מבין את הטראומה שלהם מהקיץ האחרון, אבל עכשיו יש צוות מקצועי שלא יעשה את המחדלים שעשו קני את קומולי ואם הבעלים לא יפתחו שוב את הכיס השינוי המיוחל לא יגיע.

15. itay2789 Member

ערור על האדום של אגר זה מתכון לאסון. הוא היה אחרון ונגדע בשחקן. הנגיעה הקלה הזו תגרום למי שבוחן את הכרטיס לא לבטל אותו ולכן הוא יפספס גם את ארסנל בנוסף לסיטי. אני מאוד מקווה שישאירו אותו בחוץ רק לסיטי ולא יתעסקו עכשיו עם ערעור.