לא הייתי קורא לזה "מתכון לאסון", מן הסתם אם יוחלט לערער זה לא יהיה על סמך תחושת בטן של אגר אלא על סמך התייעצות משפטית ובדיקה של מקרים בעבר וניתוח האירוע. לא ילכו לערעור אם יחשבו שיש סיכוי סביר שהעונש יחמיר, ואני לא חושב שיש סכנה שזה יחמיר גם אם הערעור ידחה כי לא היה פה violent conduct או משהו בסגנון. האקדמיה פותחת היום עונה נגד וולבס: #LFC U21s XI vs Wolverhampton: Gulacsi, Flanagan, Sama, Wisdom, Smith, Roddan, Coady, Ibe, Adorjan, Pacheco, Ngoo.
שמח לראות שרובינסון, פרננדז, סטרלינג ומורגן לא משחקים היום. זה אומר שקיים סיכוי שיהיו בסגל להארטס. בכלל שמח לראות את מורגן מקפץ מעל אנגו ומתאמן באופן קבוע במלווד עם הקבוצה הראשונה. *מקלוגלין, אגב, נפצע ממש אחרי שקיבל את הזימון לנבחרת הבוגרת של צפון אירלנד. איזה מזל נאחס.
זה לא אמור להיות מקלאפלין? mc-laugh-lin? סקרטל חתם על חוזה חדש במועדון. חדשות טובות לפחות. המועדון בסופו של דבר החליט לא לערער על הכרטיס האדום של אגר והוא יחמיץ את המשחק נגד מנ' סיטי.
חחחח. לא מבטאים את השם שלו laugh=צחוק. צריך לבטא את האות G. פרננדז מושעה ל-4 (עכשיו 3 אחרי המשחק היום) משחקים מהמילואים בעקבות האדום השני שספג בעונה שעברה. זה ימנע ממנו לשחק עבור הבוגרים בליגה אבל לא באירופה. לגבי מורגן, חצי שעה ביום שני לא אמורים למנוע משחקן לעלות כמחליף ביום חמישי אבל אני מניח שזה לא likely. ----- Srijandeep Das @jeremy_LFC #LFC's protracted negotiations for over 3 weeks with Agger is nearing its denouement. A new contract will be offered by the end of the week. Retweeted by Mark Poletti LFC Globe @LFCGlobe #LFC have also contacted Suso's agent regarding a new long term contract.
לפי מה שאני מבין סוסו מורחק רק ממשחקים של ה"נוער". במשחקים של הבוגרים הוא יכול לשחק. (לא שזה יקרה). מה שמאכזב אם כבר במי ששיחקו\לא שיחקו היום בנוער זה פאצ'קו ששיחק 90 דקות. גם בחמישי כנראה לא נראה אותו.
לפי איך שהוא נראה היום, טוב שכך. היתרון היחיד שיש לו על ג'ו קול זה כשירות. מעדיף לראות את סטרלינג מקבל דקות מאשר פאצ'קו.
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...am-Trotter.html אדם מקושר לסטוק. אם הוא לא רצה ללכת לפולהאם קשה לי לראות אותו רוצה ללכת לסטוק. לפי הטיימס, סנדרלנד ופולהאם בשיחות על דמפסי.
במידה ולא תביאו את נורי שאהין (כמו שזה נראה כרגע, עניין של שעות עד שהוא שחקן ארסנל), רודג'רס מתכנן להביא שחקן אחר, או שהוא שם את כל הביצים שלו בסל של שאהין?
בעיקרון אין תכנון להביא עוד קשר בעמדה שלו כי יש לנו כאלה, רודג'רס פשוט זיהה מציאה וניסה לקפוץ עליה אבל השחקן כנראה תמיד העדיף את ארסנל. כרגע הדיווחים מספרים שבמועדון מתרכזים בהבאת ווינגר לאגף, השמות החזקים הם אדם ג'ונסון מסיטי ודמפסי שהדיווחים עליו הם כמו רכבת הרים פעם אנחנו לא מעוניינים בו ופעם כן.
אני חושב שזה לא מדויק. רוג'רס כבר ניסה להביא את סיגורדסון ושאהין, שניהם על תקן שחקנים מאוד יצירתיים במרכז המגרש (אמנם לא באותה עמדה, אבל כנראה רצה להוסיף את התכונה הזאת באופן כללי), ואותי לא יפתיע שאם נצליח להיפטר מ2-3 שחקנים וייכנס עוד תקציב נלך על מטרה אחרת שתוסיף יצירתיות למרכז המגרש.
LiverpoolFC News @LFCTransNRS Liverpool officials are hoping to hold formal talks with the representatives of Adam Johnson before the end of the week. (Northern Echo) LiverpoolFC News @LFCTransNRS Liverpool tell Andy Carroll to go this week or get used to the bench. (via Mirror) LiverpoolFC News @LFCTransNRS Luciano Narsingh: "I told Assaidi that when choosing between Ajax and Liverpool, he had to choose Liverpool. Apparently he has listened."
אדם ג'ונסון יכול להיות רכש נהדר. פשוט ביזבוז של קריירה אם הוא ממשיך לשבת על הספסל של הסיטי. מהירות, בעיטה, טכניקה. כמעט כל מה שצריך מקיצוני.