Confirmed @lfc team: Reina, Robinson, Carragher, Agger, Kelly, Henderson, Spearing, Adam, Shelvey, Sterling, Borini Subs: Jones, Coates, Downing, Lucas, Allen, Flanagan, Morgan אין קארול.
שמח לראות את רובו, שלבי ובמיוחד כמובן את סטרלינג ב11, ואת מורגן בספסל. מקווה מאוד שהוא יעלה. קצת פחות מבסוט שקלי מגן ושקראגר משחק, השאלה היא האם זה מרמז משהו לגבי יום ראשון? רוצה להאמין שרוג'רס לא באמת מאמין שקרא יצליח להחזיק מעמד שני משחקים ב4 ימים בהרכב.
למה שמוריניו יתקפל? כנראה שאתה עדיין לא מבין שהכוח בידיים שלהם ורק שלהם, אנחנו ארסנל וטוטנהאם צריכים את שאהין הרבה יותר מהם, אנחנו רודפים אחרי ריאל ועושים שמיניות באוויר כדי לנסות שהוא יגיע, אם כל מי שמעוניין בשאהין יתקפל מוריניו פשוט ירוויח עוד אופציה לספסל מבחינתו להשאיל את שאהין לקבוצה שתחזיר אותו לכושר זה רק בונוס. אלונסו לא נעשה צעיר מיום ליום (עוד מעט בן 31 אם שכחת, בריאל כבר לא אוהבים אותם בגיל הזה), ואתה באמת חושב שדיארה או גראנרו עדיפים על שאהין? ביום טוב הוא לא רואה אפילו את חדירה ממטר. אני מזכיר לך שאנחנו עדיין מדברים על שחקן העונה בגרמניה רק לפני שנתיים, ואני חוזר לטיעון הבסיסי ביותר שלי, ריאל מדריד הוא מפעל לכל דבר קונים מכל הבא ליד ואם הסחורה מתבררת כפגומה הם לא מפחדים לשלוח אותה לעזאזל, ככה הם עושים עם קאקה וככה הם עושים עם כמעט כל שחקן שהם קונים ללא צורך. אם שאהין היה אחד מאותם שחקנים מוריניו לא היה מתעקש שלא יהיה שום סעיף שיוכל לתת אופציה לרכוש אותו, ועצוב כמה שאתם נאיביים שאתם באמת מנסים לשכנע את עצמכם כשאפילו השחקן עצמו לא מביע שם כוונה להצטרף למועדון. אין לי מה להסתייג אני בטוח בדבריי לכם אולי כיף לשמוע שיש סיכוי ששאהין בסוף יגיע אבל בסוף אתם תמיד מתאכזבים אז לא חבל? כשהשחקן עצמו סולד מכל קשר למועדון זה בחיים לא יעבוד, לא משנה כמה זמן נהיה במו"מ עם ריאל. אורן, אפילו אתה יודע שאם מודריץ' יגיע לריאל ויטסל לא יחתום השמועות על ויטסל התחזקו רק כשנאמר בזמנוש מודריץ' לא יגיע, הוא תחליף במקרה שמודריץ' לא יחתום. ושוב בפעם המאה שאני אומר את זה, אם מוריניו היה מאבד תקווה לגבי שאהין לא היה אכפת לו להכניס סעיף רכישה אבל זה לא ככה! מוריניו כן בונה על שאהין אבל הוא יודע שאחרי פציעה קשה הוא לא יצליח לתת את התפוקה שדרושה בשביל ריאל מדריד.
קארול פצוע, כבר הודיעו אתמול בלילה שהוא בספק. זה הרכב שאומר שכל מי מהבכירים, שמשחק נגד סיטי יושב על הספסל או בבית (למעט בוריני). במערך ובעמדה הנ"ל בנב' אנגליה עד 21, הנדרסון בא לידיי לביטוי בצורה הטובה ביותר. הרכב רשמי:2-4-4 ריינה רובינסון אגר קאראגר קלי הנדרסון אדם ספירינג שלבי סטרלינג בוריני
south boy ברור לי שויטסל זה במידה ומודריץ' לא יגיע לשם. הנקודה היא שהם רוצים שחקן דיי בכיר לעמדה הזאת. נכון גם ששאהין בכושר הוא שחקן הרבה יותר טוב מגראנרו. אלונסו גם באמת בן 31, אבל המשחק שלו אף פעם לא היה בנוי על מהירות או כח. הוא דווקא שחקן שאני לא רואה שום בעיה שימשיך אצל מוריניו עוד כמה שנים. זה שריאל לא רוצה שיהיה אופציית קניה בסוף ההשאלה היא ברורה לחלוטין. אם שאהין נותן עונה גדולה,והם התחייבו מראש שיסכימו על 14 מיליון, הם יוצאים דיי דפוקים. אין להם שום סיבה להסכים לסעיף כזה. זה לא שאני נאחז בתקווה ששאהין יגיע.אני עדיין בספק גדול. הנקודה היא שזה לא לא סביר. אם הוא יודע מה טוב בשבילו, הוא ירצה לעזוב את ריאל כי נכון להיום המועדון הזה גדול עליו. לשם צריך להגיע כשחקן כוכב ומבוסס ולא ככישרון מבטיח אלא אם כן מדובר באיזה ניימאר או משהו כזה.
אחלה גבר, אתה תותח, יודע הכל ממש. רק שלא יבלבלו אותך בעובדות, כי כשמתקנים אותך בדברים האלה שאתה כ"כ בטוח לגביהם אז אתה דואג להתעלם. אף אחד פה לא "שיכנע את עצמו", סה"כ אמרתי שזה לא שחור ולבן ואפילו לא בהקשרים שלנו, אני לא חושב שיש סיכוי גבוה שהוא עובר אלינו, אבל אני כן חושב שאתה שחצן נפוח שגם לא יודע על מה הוא מדבר בנוסף לכל, אז הצעתי לך להירגע קצת עם טון הדיבור המתנשא הזה. העדפת לא להקשיב, אחלה, שיהיה לך בכיף, אני עם פוצים שגם חושב שהם יודעים הכל וגם עוד טועים בעובדות בסיסיות - לא מתדיין. תהנה עם הלמפה. ד"א, אותו מוריניו שפתח באינטר עם לא פחות מ5 שחקנים מעל גיל 30 בגמר הצ'מפיונס נגד באיירן עם אינטר, ובצ'לסי היה משחק בעונתו האחרונה עם קרבאליו, מקאללה, שבצ'נקו, באלאק ובלטי כדרך קבע, הוא הוא זה שיהיה אכפת לו בן כמה אלונסו בעונה הבאה כל עוד הוא מספק את הסחורה? לא נראה לי. ערן, זה יהיה 4-3-3 כזה לדעתי: ריינה רובו אגר קרא קלי אדם ספירינג הנדרסון סטרלינג בוריני שלבי
שחצן נפוח? איך לעזאזל הגעת למסקנה הזאת מהדברים שלי? כשעוד מישהו פה אמר לכם נאיביים גם לו קראתם שחצן? הוא פשוט מודע לעובדות, ואני באמת לא מבין אתה רוצה. בוא תראה לי איזה עובדות תיקנת שלא התייחסתי, מבטיח להתייחס לכל מילה ומילה שלך ולהוכיח לך שאני צודק, מה הקשר לשחצנות לעזאזל? התרברתי במשהו? אמרתי שאתם נוטים לראות את האמת שמתאימה לכם ואז מתאכזבים זה הכול, תפרש את הדברים האלה איך שאתה רוצה וגם זכותך לחשוב עליי מה שאתה רוצה, אבל אל תדבר ככה עוד פעם.
אני חושב שיכול להיות אפילו ששלבי ישחק את החלוץ כביכול.יותר סביר שזה יהיה בוריני כמובן, אבל שלבי שיחק בזמנו בצ'רלטון גם כחלוץ לפעמים והוא לא ממש שחקן שמתאים לשחק על הקו.
Wigan sale Victor טוב עכשיו אני לא אופתע אם נראה אצלנו את סטאריד'ג בדדליין דיי. רודגרס ממש Keen על סטאריד'ג ןהם לא שחררו אותו בגלל שלא היו להם חלוצים. תשימו לב שוויגאן, כמו היו"ר המצחיק שלהם, פירטו במפורט כמה הצעות היו לצלסי. 4 הצעות שנדחו והחמישית שהתקבלה.
רק במידה וצ'לסי תחתים חלוץ. צ'לסי לא בונים על סטארידג' כשחקן אגף ימין העונה, אלא כמחליף של טורס. כרגע הם שני החלוצים הטבעיים היחידים בסגל שלנו. עד שלא נחתים חלוץ נוסף - אם בכלל - אני רוצה להאמין שאין סיכוי שזה יקרה.
תקן אותי אם אני טועה, אבל סטארידג' משחק אצלכם רק באגף ימין לא? אגב, אני כמעט בטוח שתחתימו חלוץ כי לא יכול להיות שתיבנו על טורס בעמדה הזאת. כי למרות ההתלהבות כל פעם שהוא עובר שחקן או כובש גול מנבדל שגם אני מבקיע ואנשים אומרים שהוא חזר, הוא גמור.
מהדברים של די מטאו וממצב הסגל שלנו ניתן להסיק שמעמדו של סטארידג' בסגל כיום הוא חלוץ. הוא שיחק באגף ימין בעונה החולפת, אבל מאז חיזקנו את עמדות האגפים ומעבר לזה, הוא טען לא פעם שזוהי לא העמדה האהובה עליו.
הוא בשנה האחרונה של החוזה שלו לא? יכול להיות שהוא לא רוצה להישאר כי הוא יודע שהוא SECOND CHOICE במקרה הטוב אם ככה בעמדה המועדפת עליו. לא שאני כזה רצה אותו.
כן, הוא בשנה האחרונה של החוזה שלו. הוא ישדרג לכם את ההתקפה באופן משמעותי אם תרכשו אותו. כולי תקווה שזה לא יקרה. האמת, אני לא רואה שום תרחיש שבו נמכור אותו.