ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. oranfu Member

לא נראה טוב. כמו בשבת, אני לא רואה משחק מסירות כמו שצריך, לא רואה משחק לחץ, ההגנה יושבת נמוך מאוד (אולי בגלל קראגר. אסור לו לשחק יותר הוא ממש ממש גרוע זה כבר לא נעים).

סטרלינג צריך להיות בהרכב הפותח שלנו.

2. skyday20 Member

Attack of the Kop ‏@AttackoftheKop
    "We only score from an own goal, scooore from an owwwn goal, we only score from an own goal!"

Liam Tomkins ‏@liam_tomkins
    Expect Manchester City to table a bid for Own Goal before deadline day.

:aaa12:

3. ASROMA Member

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה בדיוק מה שרציתי לכתוב...
    תשמעו זה כבר מביך. קראגר תפרוש ידידי אתה מבזה את נעוריך בזקנתך.

4. Mellow29 Kopite

משחק חוץ ביורופה ליג שמעניין בערך חמישה אנשים וחתול. 1:0. סטנדרטי בשנים האחרונות, לא?

5. oranfu Member

עוד טוויסט בסאגה של שאהין למי שעוד יש כח.
    לפי הגארדיאן הוא עובר אצלנו מחר מדיקל.

6. Mellow29 Kopite

Jimmy Rice ‏@JimmyRiceWriter
    Brendan Rodgers says #LFC will discover in next 24 hours if Sahin will come on loan.

7. oranfu Member

BR on Sahin: Hopefully in the next 24hrs we'll get some confirmation on that. It's quite far [along the line]. He's a very good footballer

8. Big Virgil Member

אין ספק שזה לא היה משחק מרשים במיוחד אבל כל עוד אנחנו מנצחים ועוד בכזה הרכב אני מבסוט. מה שכן שלבי פשוט לא סיפק את הסחורה אפילו במשחק כזה וזה מצער. בוריין זז טוב ומראה הרבה נחישות למרות הסיומת שהייתה גרועה. וכן קראגר מביך,כל עוד זה במשחקים כאלה לא איכפת לי אבל הבקשה שלא ישחק בליגה. בנוגע לשאהין, שוב כולם מדברים על מחר כעל היום הקובע. נשאר רק לקוות.

9. Ori8 Member

אין חדש תחת השמש, על קאראגר באמת כבר אין מה להגיד כי זה עצוב לראות את האגדה הזו נראית ככה ומבזה את המועדון עם תצוגות כדורגל שהיו מביישות את תומר בן יוסף, אבל אותו קשה לי להאשים, האצבע כבר מופנית למאמנים שממשיכים לספור אותו ברוטציה לפני צעירים אחרים שאמורים לעשות מתישהו את הפריצה..

אין לי מילה רעה להגיד על בוריני, ולמרות ההחמצה הגדולה הוא שחקן נחמד, אבל זה לא זה לדעתי ואני מבין בקלות למה רומא נתנה לו ללכת. הוא טוב ברחבה, מחוץ לשם הוא נראה כמו דג מחוץ למים. אין לו גרם של דריבל, הוא לא מהיר והוא גם לא קורא את המשחק מי יודע מה. אני מקווה שברגע שקארול ילך (אם עכשיו אם אם בינואר) יגיע חלוץ שיוכל להתמודד איתו על מקום בהרכב כי הוא לא שחקן של 15+ גולים בעונה.

ולנקודה החשובה בעייני.
    רודג'רס יתחיל לקבל שם רע אם הוא ימשיך לתת לסטרלינג דקות באירופית אבל להשאיר אותו מחוץ לסגל בליגה בשביל דאונינג. ההבדלים ביניהם ניהיים תהומיים כבר עכשיו, ולהגיד שסטרלינג צעיר מדי וחסר ניסיון ועוד כל מיני תירוצים עלובים פשוט לא תופסים. אין שום הצדקה בעולם שהילד הנפלא הזה, שדפק 90 דקות נהדרות בסקוטלנד והוכיח שגם מבחינת כושר משחק מצבו מצוין, לא יתחיל לקבל את המקום בהרכב על העולב הגדול ביותר בסגל שלנו. חבל שסוסו נשכח לגמרי ואפילו לא רואה ספסל - הוא כבר בכלל בגיל של סגל בוגר אבל כנראה שבונים עליו כבר שבונים על פאצ'קו בערך וצריך to face it.

לילה טוב.

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/12
  10. oranfu Member

לפי הטיימס אנחנו נשלם 70% מהמשכורות שלו- 85K פאונד לשבוע. הוא בא להרכב..

11. Strawberry Fields Member

#MCFC are contemplating a revival of their bid to sign Daniel Agger. (The Times) #LFC

Eziz Allamov ‏@Ezizallamov
    Nuri Şahin will be earning around 50K/week at Liverpool. Just as an example, Charlie Adam earns around £60K/week

12. oranfu Member

Liverpool will have an option to buy Nuri Sahin for £14m at the end of the loan. (Ben Smith - BBC)

13. Big Virgil Member

Eziz Allamov ‏@Ezizallamov
    Liverpool will have an option to buy Nuri Sahin for £14m at the end of the loan. (Ben Smith - BBC) http://bbc.in/O9y5Wa

כבר באמת שאי אפשר לדעת מה יסגר בסוף.

14. South Boy Member

אני לא רואה שום ציוץ כזה אצלו, הבאת את זה מהטוויטר שלו או ממקום אחר?

15. Big Virgil Member

הבאתי לך למעלה את הקישור לכתבה.