ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. oranfu Member

2. skyday20 Member

הוא כתב את זה באתר..

3. Strawberry Fields Member

!WOO-HOO

http://oemcambodiastm.files.wordpress.com/2012/01/party.Xxx

*אני מקווה שזה לא כמו שבן סמית' היה משוכנע שגילפי חותם אצלנו גם אחרי שטוטנהאם הפכה לפייבוריטית.

4. South Boy Member

רק לפני כמה ימים BBC פרסם בדיוק את אותה כתבה רק ששאהין היה סגור בארסנל וסעיף הקנייה שלו היה אפילו נמוך יותר...לתשומת לבכם.

5. oranfu Member

גם הטיימס המרקה והגרדיאן אומרים את זה (שהוא מצטרף אלינו מחר).
    אבל באמת אי אפשר להיות בטוחים עד שהוא מחזיק צעיף בעל הראש.

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ערן, בוא לא נפתח את השמפניות עדיין. בחלון הזה ראינו שעד התמונות במלווד שום דבר לא סגור.

7. skyday20 Member

גם בסקיי כתוב שליברפול יחתימו אותו, ארסנל רצתה דיל קבוע, אבל גם השחקן, (לא רק ריאל) מעוניין רק בהשאלה.
    זה אומר שהוא רוצה את ריאל מדריד בהישג יד, ובסך הכל רוצה קצת לצבור דקות, ומיד לחזור לשם דיי בקלות.

8. South Boy Member

אבל ב-BBC כתוב שיש גם סעיף קנייה
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_wall.Xxx

9. skyday20 Member

23
    -year-old was only willing to leave the Bernabeu on loan.

בכל מקרה, נראה שזה עדיין לא לגמרי סופי, אז תחכה למחר לגבי הדיוק בסעיפים.
    אולי הוא רוצה שזה יהיה השאלה, אבל במציאות יהיה סעיף קנייה.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/12
  10. Big Virgil Member

וזה מה שכתוב ב Independent
    Real Madrid midfielder Nuri Sahin passes medical at Arsenal ahead of one-year loan move, according to reports
    23 August 2012 12:12 PM

זה המקום היחיד שמצאתי שכתוב שהוא הולך לארסנל. בכל השאר למילווד

11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

התקשורת רק קצת יותר משוכנעת שהוא יחתום אצלנו עכשיו ממה שהיא הייתה בשבוע שעבר לפני שפתאום ארסנל הפכה לפייבוריטית.
    זה עדיין לא סגור אבל אני מאמין שהפעם זה יקרה.

יש דיווחים סותרים בנוגע לסעיף רכישה, בן סמית' כותב בBBC שיש סעיף רכישה ע"ס 14 מ' פאונד וטוני בארט והאקו אומרים שאין.
    אני נוטה להאמין שאין.

ג'יימי סנדרסון, אגב, כתב אמין שמסקר את ארסנל, מדווח שאנחנו נשלם לא פחות מ5 מ' פאונד על ההשאלה הזאת, ושאנחנו מכסים את כל המשכורת של שאהין (120 אלף פאונד לשבוע).
    אם זה נכון, אני מקווה שזה לא פוגע משמעותית ביכולת שלנו להביא עוד שחקן להתקפה ושלא החלטנו להקריב את ההחתמה הנוספת שהייתה צריכה להיות לטובת שאהין.

אם לא יגיע שחקן נוסף להתקפה ואנחנו נבנה במקרה הטוב על פריצה מפתיעה של אסאידי ובמקרה הרע על הפחדן ממידלסבורו, אני לא נותן לנו סיכוי להתחרות על המקום הרביעי גם העונה.

12. Bender Member

אלו תנאים הזויים ואם אתם לוקחים אותם לשחקן שלא שיחק כמעט השנה, ושעוד לא ישאר בקבוצה בכלל זה הזוי. 120K/W זה עוד 6.25 מיליון לעונה, זה משהו כמו 11.25 מיליון לשחקן בשביל עונה אחת בה הוא חוזר מפציעה ושאחריה הוא כנראה לא ישאר או ישאר ואז זה עוד 14 מליון וכמובן המשכרות המנופחת הזו שזה עוד 6 מיליון לשנה כול שנה של החוזה. כדאי מאד שהוא יהיה ברמה של סיטיבי ג' בשיאו אחרת זה הזוי לחלוטין.

13. Mellow29 Kopite

או שהאופציה השנייה נכונה, וג'ימי סנדרסון (מכסה תחת ידוע של ונגר, כמדומני) טועה/מטעה ומה שכתוב בכמה מקורות יותר אמינים (טיימס) הוא הנכון, ואנחנו נשלם לשהאין 85,000 פאונד בשבוע.

אגב בנדר, לפי הטיימס אנחנו הצענו לשלם 70% מהשכר שלו ואתם הייתם מוכנים ל-60% בלבד. זה הבדל של קצת יותר ממיליון פאונד בשנה, די זניח ביחס לאפקט המקצועי והכלכלי של החתמה כזו. במצב כזה הקטע ההזוי הוא דווקא של ארסנל, שמוותרת על שחקן שמעדיף להגיע אליה בגלל הצעה שגבוהה ב-1 מ' פאונד מקבוצה אחרת.

14. Big Virgil Member

הנה הקישור לכתבה שהביא walkon.
    http://www.metro.co.uk/sport/football/9095...nuri-sahin-loan
    גם לי נשמע קצת הזוי שנשלם 5 מיליון פאונד ואת כל המשכורת (יש הרבה דיווחים שטוענים אחרת) אבל מצד שני למה שהוא התהפך פתאום אחרי שוונגר כבר דיבר איתו?
    ועוד משפט חשוב מהכתב
    Liverpool are not expected to have an automatic option to buy Sahin next summer, but will get the first refusal if he is put up for sale

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליברפול כרגע במצב שהיא נואשת לאיכות בסגל והתקציב לא קיים עד שימכרו שחקנים (כבר הוצאנו 25 מ' פאונד נטו הקיץ, לא סכום קטן).
    לארסנל כן יש יצירתיות בקישור ומי שראה את המשחק הקודם מבין שקאזורלה הולך להשתלט שם על הקישור העונה ולתת עונה טובה מאוד, אז למרות שהוא טיפה קדמי יותר משאהין זה עדיין יוצר מצב שארסנל לא נואשת לשחק כמו שאנחנו וכנראה שעבדנו פה טיפה יותר קשה וכמובן שאני לא אתפלא אם גם נסגור עסקה בלי אופציית רכישה.
    אני לא מתרגש יותר מדי מאופציית הרכישה, אני לא חושב שיש לו עתיד בריאל מדריד עם אלונסו ומודריץ' והוא יכול ממש להתלהב מהקבוצה שלנו כשהוא יגיע לשנה ויראה שהוא הבוס בקישור והאוהדים מתים עליו.