ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. Big Virgil Member

שמע גם אני חותם על סטארידג', וגם אמרתי שאם יגיע שחקן זה רק בעקבות מכירה. הלוואי שנצליח להיפטר מהם ולהביא מישהו כמו שאתה אומר. ודאונינג בהרכב הפותח בהחלט לא מספק. מה שאמרתי הייתה כמובן הערכה שלי שאין לה שום אחיזה בקרקע אלה רק תחושת בטן.
    אבל אני כן חושב שהשתדרגנו בהתקפה למרות שהרכש הוא לא נוצץ, ברוב המשחקים ששיחקו בעונה שעברה קויט ומקסי היו ברוב המקרים נוראים במקרה הטוב השתדלו לא להפריע. היחיד שחבל לי עליו שהלך זה בלאמי.
    ולגבי ג'ונסון, אני חושב שקרה משהו שגרם לרודג'רס לוותר עליו (אולי בעיות ההתנהגות ),כי אני לא רואה מצב שאנחנו מעוניינים בו והוא חותם בסנדרלנד, משהו גרם לנו לרדת ממנו כך שאני לא מרגיש שכזה חבל לי עליו (למרות שכבר אמרתי פה שגם ג'ונסון אחרי 4 פיינטים של גינס עדיף על דאונינג)

2. South Boy Member

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יוצא עוד מעט לאנפילד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    מקווה שניתן הופעה כמו שצריך וראוי למשחק ביתי ראשון, לסיטי יש את החולשות שלה ואני צופה שמאנצ'יני יבוא בגישה הגנתית למשחק אז אם קאררגר יידע לתת עוד משחק אחד גדול בקריירה שלו ואנחנו נהיה קצת פחות צפויים בהתקפה אז אפשר לנצח ת'משחק.

4. itay2789 Member

אהבתי את זה ששאהין יודע לדבר אנגלית ברורה.נראה בחור חכם. כמה שפות הוא כבר יודע לדבר? אנגלית,גרמנית,ערבית וספרדית?
    בכל מקרה, לפי תיאורית החולצות הכתומות מי שיפתחו זה אסעידי,קואטס(ולא קארא) וסטרלינג (ולא בוריני ודאונינג) ואם דבר כזה קורה, זה מוכיח שרודגרס לא מפחד לעשות שינויים הכרחיים בהרכב כאשר צריך.

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/12
  5. Mellow29 Kopite

אני חושב שיש סיכוי הרבה יותר גבוה מהרגיל שקראגר לא ישחק. שיחק ביום חמישי, גופיות, ואולי גם רודג'רס לא עיוור לחסרונות שלו. מצד שני, קראגר ידע להתעלות במשחקים מסוימים וגם בשנה שעברה נתן כמה הופעות מרשימות (אמנם טיפה בים לעומת המשחקים הגרועים, אבל גם משהו). צריך להשלים עם זה שאף אחת מהאופציות (כולל קלי כבלם) לא תבטיח לנו משחק שקט. בכל זאת סיטי, ובכל זאת אגר מורחק.

שיהיה בהצלחה, תחזיק מעמד גיל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

Richard Buxton ‏@Richard_Buxton_
    At Anfield, where I'm hearing that Raheem Sterling will start for #LFC today against #MCFC. Bold move by Brendan Rodgers if it transpires.
    גם במייל כתוב שסטרלינג יערוך היום בכורה מלאה.
    לא יודע אם אני מעדיף אותו או את אסיידי. אני מניח שלשתי האופציות יש את הפלוסים והמינוסים שלהם. רק חבל שבמשחק כ"כ קשה אלה הבחירות שנעשה. תוצאה רעה פה יכולה לסרס את הרצון של רודג'רס לפתוח בהרכבים יצירתיים.

לגבי ערבית אני לא סגור, אבל יש לי הרגשה שהוא גם שולט בטורקית. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

6. Big Virgil Member

אם באמת סטרלינג יפתח זה שינוי מרענן ומבורך לדעתי, אבל לא מסכים אם זה שתצוגה גרוע של הקבוצה תוביל לסרוס המהלך. אני באמת מתחיל להעריך את רודג?רס על האומץ שלו וחושב שמאמן שמקבל כזאת החלטה (נגד האלופה,משחק ראשון לעונה בבית,אחרי הפסד קשה במחזור הפתיחה) ידע גם להמשיך ולהאמין בשחקן כה צעיר, כי לעומתו דאונינג מאכזב כבר יותר מעונה. שיהיה בהצלחה!

7. Zizou10 Member

שאהין קצת 'רך' מהמעט שהספקתי לראות בריאל אבל אני מניח שהמון נבע מחוסר הבטחון העצום שהיה אצלו, בדורטמונד הוא היה שחקן מבטיח ומצויין לאורך כל העונה (שחקן העונה בעונתו האחרונה). בכל מקרה, יהיה מעניין לראות איך הוא יתפתח באנגליה ואני בהחלט אעקוב, יצטרך תקופת הסתגלות.

עוד הנחת יסוד שלי/השערה, למרות שאין סעיף רכישה, הוא לא יחזור לריאל מדריד, כל עוד מוריניו שם. פספוס ענק, הלוואי ואתבדה.

מבסוט שהוא בחר בליברפול.

8. South Boy Member

In Razza we trust
    לצד הכישרון הגדול רואים שיש לו הרבה ביטחון ולא נראה לי שהמעמדים האלה מפחידים אותו יותר מדי, אם אוקסלייד צ'מברליין עושה חייל בארסנל גם ראזה יכול.
    עדיף מאשר דאונינג.

9. Mellow29 Kopite

Sterling - Get IN!

Liverpool: Reina, Kelly, Johnson, Coates, Skrtel, Lucas, Allen, Gerrard, Borini, Suarez, Sterling.
    Subs: Jones, Enrique, Carroll, Henderson, Carragher, Shelvey, Downing.

אסאיידי לא בסגל. מעניין למה. בכל אופן החלטה אמיצה של רודג'רס לתת בכורה לסטרלינג ומשחק ראשון לקואטס העונה. אני מקווה שלא נסבול יותר מדי כי מולנו יריבה קטלנית.

10. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

קואטס וסטרלינג פותחים.
    גם אם נפסיד 3-0 היום רודג'רס קנה אותי עם האומץ שלא היה לאף אחד מהמאמנים האחרונים שלנו.

11. Strawberry Fields Member

ריינה
    ג'ונסון סקרטל קוטס קלי
    ג'רארד לוקאס אלן
    סטרלינג סוארז בוריני

ספסל: ג'ונס, אנריקה, קראגר, הנדרסון, שלבי, דאונינג, קארול.

שמח לראות שרודג'רס הבין שלקראגר אין מה לחפש יותר בהרכב גם כשאגר לא זמין. סטרלינג במקום דאונינג זה גם משמח.

12. Ori8 Member

מסכים במאה אחוז. כיף לראות סוף סוף זוג ביצים על הספסל באנפילד.

13. oranfu Member

אני מאוכזב לראות שאסעידי לא בסגל, אבל מאמן עם ביצים סוף סוף!
    הולך על קואטס במקום קראגר במשחק נגד הסיטי, פותח עם סטרלינג ומספסל סוף סוף סוף את דאונינג (זה לא לתת לו מנוחה, זה לספסל).
    האמת היא שאני לא אוהב לראות את ג'ונסון בשמאל וקלי כמגן, אבל אני יכול להבין עם קואטס פותח רודג'רס בטח רוצה שחקנים עם קצת יותר ניסיון.

אגב עוד 2 דברים שמעודדים מבחינתי:
    1) אדם לא בסגל.בתקווה שהוא שיחק את משחקו האחרון בקבוצה ועד סוף השבוע הזה יעבור לקבוצה אחרת.
    2) רק 2 שחקני הגנה על הספסל.

14. South Boy Member

למה בוריני שוב באגף וסוארז באמצע אני לא מבין? כל אחד מהם מתמצא בדיוק בעמדה של השני, וזה היה ניכר לעין של כל אחד במשחק מול ברומיץ' אז מה ההתחכמויות האלה?
    אני מקווה שהשניים יתפסו יום ממש יוצא דופן, כי אם לא גם היום פשוט לא נגיע למצבי הבקעה ממשיים.

15. itay2789 Member

מהיום והלאה אנחנו נדע את ההרכב יום לפני המשחק! תיאורית החולצות הכתומות עובדת! אני מקווה שסטרלינג ידפוק איזה גול מפתיע כמו נגד לברקוזן ושקואטס לא יפשל. רודגרס בפחות משבועיים מעיף את כל הרכש של קני מההרכב הראשון