הרצון להביא אותו מובן לי מאוד, כמו שאמרתי, הוא שחקן טוב ואני חושב שהוא יכול לתרום לליברפול. עם זאת יש לי תחושה שהקישור שלכם עדיין לא שם; כלומר חסר איזה שחקן שבאמת יכול לצאת עם הברקות (למעט ג'רארד). יכול להיות שאני טועה - הרי קישור של לוקאס, ג'רארד ואלן/הנדרסון על הנייר אמור להיות טוב.
אלן, נכון להיום וזה חשוב כי מדובר בשחקן בן 22, לא שחקן טוב יותר מאלה שכבר יש לנו במועדון במרכז השדה. אני אגדיל ואומר שאדם הוא שחקן יותר טוב ממנו עם טווח מסירות מרשים הרבה יותר וגם יודע לאיים על השער טוב יותר. אז אני יודע שלהרבה אנשים פה ולאוהדים אחרים של ליברפול נמאס מהשחקן אבל כולם לפחות יסכימו שבעבודה עם תקציב מוגבל לשים עכשיו 15 מ' פאונד איפה שכן יש לנו שחקנים סבירים-טובים זה רחוק מלהיות חכם, כשיש לנו בהתקפה אוסף של שחקנים פחות מסבירים.
את האמת שהמשחק הזה, היה יותר מעניין מזה של ארסנל אתמול מול מאלזיה. ראיתי את כל המשחק אימון, זה בסוג של כדורגל שכונתי, אבל ברמה גבוהה, זה מעניין. פאצ'קו מול קול ב 7:10, נראה חד. אדם צריך לשפר את ה First Touch שלו 1:19. אבל מהלך נחמד שלו ממש בסיום, וגם הוא לא החמיץ את הפנדלים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx משחק מהסוג הזה, תמיד יהיה על חצי מגרש או שלפעמים יריצו אותם על Full Size pitch.?
כנראה מתחשבים באדם. כשהוא יעזוב נעבור לשחק גם על מגרש שלם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
זה משנה בכלל איזה שחקן הוא ג'ו אלן וכמה פחות או יותר טוב הוא משלבי? מה שמשנה פה הוא ששוב פיטרו בליברפול צוות מקצועי שלם כדי להתקדם אבל בפועל קיבלו עוד מנג'ר מקובע שלא מסוגל לצאת מהקופסה הקטנה שלו ולראות משהו אחר חוץ מהמוכר והידוע שלו. הודג'סון הביא לפה את פולהאם ועכשיו רודג'רס מביא הנה את סוואנסי. כי הרי בליברפול כמו בליברפול לא מוכנים ללמוד מטעויות העבר ומשוכנעים כנראה שמתקדמים רק בעזרת חזרה עליהן, אחרת באמת קשה להסביר את הפעולות וההחלטות שנלקחות במועדון הזה. זה עצוב, זה מתסכל, זה מדכא אבל זה מאוד מאוד לא מפתיע, והשאלה היא האם רודג'רס ילמד בעתיד מהטעויות שלו עם רכש או ילך עם הראש בקיר כמו קודמו. כנראה וילון מספר 2 נראה כמו האופציה הריאלית יותר.
לפי סקיי, ליברפול מעוניינת בדורוס דה וריס, שוערה ההולנדי בן ה-31 של וולבס, כגיבוי לריינה ומחליף של דוני וג'ונס. בנוסף לפי סקיי ובאסקומב בטלגרף, אנחנו מוכנים לשלם את סעיף השחרור של ג'ו אלן העומד על 15 מ' פאונד.
חור במרכז הקישור? אין לנו התקפה קיבינימאט! אני כבר באמת דואג שגם רודג'רס לא מבין שבסגל הנוכחי גם לעידן ורד יש אצלנו מקום בסגל ואולי אפילו בהרכב. שחקנים עם מהירות, כידרור ויצירתיות הם קריטיים. נכון להיום השחקנים ההתקפיים שלנו הם של מאבק נגד ירידה למעט סוארז ובוריני הלא ידוע. אני לא נגד אלן,אני ראיתי אותו רק פעם אחת (באנפילד,והוא עשה לנו בי"ס) אבל אני מניח שהתקציב שלנו מוגבל. ללכת ולשים 15 מיליון פאונד על שחקן לעמדה שאולי אנחנו צריכים אבל היא ממש לא הכי קריטית זה טימטום מוחלט לדעתי. הלוואי ואני אתבדה ובנוסף אליו (אם יבוא) גם ינחיתו לנו איזה 2 שחקני התקפה איכותיים (אני לא מדבר על דמפסי).
Dafydd Pritchard @DafPritchard Swansea City statement regarding Joe Allen and Liverpool interest expected soon. #scfc #lfc Liverpool Holland @LiverpoolFC_NL Dutch media confirm story on Dorus de Vries as Jones and Doni replacement. #LFC
א-דמפסי מתקרב? אתה יודע משהו שעושה רושם שאף אחד אחר לא יודע? ב- עם כל הכבוד לדמפסי, זו עדיין התקפה נכה. סוארז פצוע\מושעה ואין לנו מה למכור. יש לנו 0 יכולת אישית בקבוצה למעט סוארז.
קארול נחוש להישאר החלוץ המוביל של ליברפול... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx https://p.twimg.com/AyqeXK5CQAAG1NQ.Xxx
http://www.swanseacity.net/news/article/jo...ent-268264.aspx Swansea City can confirm that Liverpool have expressed an interest in Joe Allen, despite a written agreement with Liverpool not to approach any players within the 12-month period of former manager Brendan Rodgers leaving for Anfield. There has also been interest from other clubs regarding his possible availability and the club is due to speak to Joe, as originally planned, about the situation when he returns from GB duty. The club is not prepared to release any details on whether any formal bids have been made at this stage or details of Joes contract, which are private and confidential. The club is extremely disappointed that speculation regarding certain aspects of his contract have been released to the media by parties outside the club. Fortunately the club is in a financial position where it does not need to sell any of its players and will continue to work in the best interests of its supporters, who are our priority, and the club to provide new manager Michael Laudrup with the best opportunity to be successful in the forthcoming Premier League campaign.
לא הוכיח שום דבר שראוי לזה? להצטיין בנוער של צ'לסי, להעלות את סוונזי ליגה בכוחות עצמו כשהוא בן 19, להגיע לרומא כשחקן מחליף ולקחת את המקום בהרכב, לקבל בעקבות כך מקום בסגל של הנבחרת הבוגרת ביורו. וכל זה כשהוא מציג יכולות משחק נדירות ובעיקר חכמות. שחקן שרץ כל המשחק, בעל חוש נדיר לשערים וטכניקה טובה. לא סתם קוראים לו 'טאז' ברומא, לא סתם הוא הפך תוך עונה לאחד השחקנים האהובים על ידי האוהדים. לא סתם האוהדים של רומא עדיין לא התאוששו מהעזיבה הפתאומית שלו, גם כשבמקומו הגיע כביכול שחקן לא פחות טוב וכשרוני (דסטרו). ואתה באמת מטיל ספק ביכולת שלו להאפיל על חלוץ שהבקיע 4 שערי ליגה בעונה שעברה, או שחקן בעייתי בן 33.
אני יכול לתת לך רשימה ארוכה של שמות שהצטיינו בנוער של ליברפול ושלא שמעת עליהם מעולם כי כדורגל בוגרים זו אופרה אחרת, להגיד שהוא העלה את סוונזי ליגה לבדו זו הגזמה פראית ומעליבה כלפי שחקנים אחרים שם, ולהצטיין ברומא גם אקווילאני הצליח. אני חושב שגם אם ההשוואה בין בוריני לקארול ובלאמי היא לא במקום, בהחלט יש מקום לשאלה האם צריך לבנות על בוריני כשחקן מפתח. רשימת ההישגים שלו לא מפוארת יותר מזו של אנדי קארול, ושום דבר שהוא עבר עד עכשיו בקריירה לא דומה לתפקיד ש(עושה רושם) מיועד לו בליברפול. אז השאלה האם לראות בו כמנייה בטוחה להרכב היא בהחלט לגיטימית, למרות שאולי הוא עדיף ע"פ בלאמי.