ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. Big Virgil Member

לראות את דאונינג כמגן שמאלי דווקא יכול להיו ניסיון מעניין, זה שהוא שחקן גרוע בעמדתו על כך יש קונצנזוס, וזה שאם הוא יהיה גרוע בעמדת המגן השמאלי זה יסב יותר נזק לקבוצה זה גם נכון. אבל אני מאושר רק מהמחשבות המקוריות של רודג'רס והניסיון שלו ליצור קצת שינוי בקבוצה האפורה שיצרו קודמיו.
    אם השינוי הזה יעבוד או לא? באמת קשה לדעת. ראינו כבר שינוים מוזרים עובדים בכדורגל העולמי (מי באמת חשב על מסצ'ראנו כבלם ראשון בברצלונה?) וכן נכון שהוא הרבה יותר מוכשר הגנתית אבל מבחינה פיזית (גובה בעיקר) הוא כן לוקה בחסר.

2. מזגן Member

דאונינג מגן שמאלי? מאיפה זה הגיע?!

3. oranfu Member

אם בארסה רצו בלם הם היו צריכים לקנות בלם. הם משחקים עם מסצ'ראנו בלם כי אין להם ברירה ובליגה הספרדית, בקבוצה כמו ברצלונה, כל עוד לשחקן יש מהירות וטיפה שכל הוא יהיה בלם טוב.

אני לא חושב שדאונינג טוב מספיק או מתאים מבחינה מנטאלית לשחק במועדון הזה. יש בעיה איתו בהתקפה שהוא לא תורם כלום אז פותרים אותה ע"י זה שהוא לא ישחק בהתקפה אלא בהגנה?
    אין שום סיבה להשאיר אותו אם זה המקרה. למכור בכמה שיתנו לנו וזהו. הרי אנחנו לא צריכים מגן שמאלי,אנחנו צריכים שחקן התקפה. אם לא מחזיקים ממנו כשחקן התקפה אז למכור אותו ולהשתמש בכסף ע"מ לקנות שחקן התקפה.

4. Strawberry Fields Member

זה לא כאילו שדאונינג הולך לפתוח בהרכב כמגן שמאלי הרבה, סה"כ גיבוי לאנריקה.
    ההסבה הזאת מרמזת על כך שרודג'רס מעוניין להשאיל את רובינסון שיצבור ניסיון.
    בתור פתרון זמני, אני לא רואה בזה בעיה. אלא אם דאונינג יראה בעמדה הזאת כמו קונצ'סקי עם שיער.

5. Big Virgil Member

הוא שיחק וישחק גם בליגת האלופות בתור בלם גם נגד כל הקבוצות האנגליות והאיטלקיות המאיימות שלנו (ועכשיו תזכיר לי שצ'לסי גנבו אותם שנה שעבר).
    ולא שאני מצדיק את זה, גם אני חושב ששחקן צריך לשחק בעמדתו הטבעית, אבל מסצ'ה הוא דוגמה לשחקן שעשה את ההתאמה בצורה טובה מאוד.

מבחינת התאתמתו למועדון אני מסכים במאת האחוזים אך כנראה יש דברים שנסתרים מעינינו כאוהדים פשוטים, והלוואי והיינו יכולים פשוט להעלים אותו לקבוצה אחרת, כנראה שזה לא כזה פשוט.
    ולגבי זה שאנחנו לא צריכים מגן שמאלי, כרגע כשאנריקה לא שיחק (ולא שכשהוא שיחק הוא היה כזה מבריק אבל זה המצב האופטימלי כרגע) ניראנו גרוע מאוד עם קלי בימין וג'ונסון משמאל, וכנראה שורג'רס לא מרגיש שרובינסון בשל עדין לעשות את הקפיצה לבוגרים.

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/12
  6. oranfu Member

בסדר, זה גם עובד להם נגד קבוצות באירופה. אבל זה מאוד לא אופטימלי ולדעתי זו אחת הסיבות שהם קנו את סונג (שהתחיל כבלם). אבל בארסה זה מקרה מיוחד. לבלמים שלהם יש מעט מאוד עבודה ב99% מהמשחקים ומה שהם צריכים זה מיקום טוב ומהירות.

לדעתי מה שנסתר זה שאין לחלוטין התעניינות בו.
    אני לא אוהב את זה. אני גם לא אוהב את גונסון בשמאל. איזה רכישה מחורבנת זה לא יאומן. והכי גרוע שזה היה ברור ל99% מהאוהדים.

7. Big Virgil Member

Jeremy Wilson ‏@JWTelegraph
    Walcott and Wenger held talks today. He won't sign contract now but will not be sold this window #afc

8. South Boy Member

וולקוט לא יאריך חוזה אבל לא יימכר בחלון הזה? כל יום שהוא נשאר בשנה האחרונה לחוזה שלו המחיר שהם יקבלו עליו רק יורד, איזה טמטום של ונגר אם עכשיו הוא רוצה עליו 12 מיליון בחלון הבא לא ישלמו לו יותר מ-8.
    התנהלות פשוט חובבנית של ארסנל בשוק ההעברות וכבר שנים שזה ככה.

9. Big Virgil Member

זה לא אומר שהוא לא יאריך את חוזהו בעתיד, זה רק לא מלחיץ אותם לסגור פרטים עכשיו או למכור אותו, זה שבעתיד כנראה הם יקבלו עליו פחות זה נכון, אבל אם הידיעה נכונה כנראה שהם לא בעניין של למכור.

10. Strawberry Fields Member

אותם דברים בדיוק נאמרו על נאסרי בקיץ הקודם וכולנו יודעים שהוא נמכר לפני הבאזר למנ' סיטי.
    דיבורים לחוד ומעשים לחוד. לא נשאר עוד הרבה עד החלון הזה יסגר אז עוד קצת סבלנות ונדע בוודאות.

11. oranfu Member

בולשיט. הם לא יתנו לו ללכת בחינם. זה רק בשביל שייראה כאילו הם לא רוצים למכור.
    לדעתי בסוף החלון הוא עובר ולדעתי הוא יהיה שלנו כשהחלון ייסגר.

12. Mellow29 Kopite

אם הוא לא עובר בחלון הקרוב, בחודש ינואר הוא יוכל לסכם על חוזה לעונה הבאה ולעבור כבוסמן בסיומה, עם כל ההטבות הכלכליות שבאות עם העברה כזאת. ולכן אני מבין את וולקוט שלא להוט לעזוב. עוד חצי שנה והוא ישיג חוזה גדול יותר ממה שהוא יקבל עכשיו, לא משנה מאיזה מועדון.

אני מניח שארסנל מנסים להסוות את הכוונות שלהם. לא מאמין שוונגר יכנס לעונה עם וולקוט בשנה האחרונה לחוזה במקום לקבל עליו 10-12 מ' פאונד ולעבור הלאה. הוא לא עשה את זה עם נאסרי, לא עם ואן פרסי, ולא יעשה את זה גם עם וולקוט. המצב של ארסנל מתדרדר בהשוואה לשנים קודמות, אבל זה לא שבכסף על וולקוט הם לא יוכלו להביא מחליף ברמה שלו לעמדת הקיצוני. אין שום הגיון בלהתעקש להשאיר אותו.

עוד 50 שעות בערך זה נגמר, יום שישי הולך להיות לוהט. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

13. oranfu Member

לא ראיתי התייחסות לזה פה. זה מהמסיבת עיתונאים היום.

Asked about Charlie Adam's future, the manager said: "Charlie's a very good player. He'll be a pivotal part of the Scottish national team going forward. He's a terrific player with a good left foot, who will score goals and I'm sure he'll do very well for Scotland."

יאללה נו מי נותנת עליו כבר 5 מיליון?

14. Mellow29 Kopite

זה לא חדש שאנחנו רוצים להיפטר מאדם, מן הסתם. לא הייתי רוצה לראות אותו באברטון וגם לא בסטוק כי אלה מועדונים שאני חושב שהוא יצליח בהם, באפשרות א' זה יהיה לא נעים לראות אותו בכחול ובאופציה ב' זה סתם יהיה מכוער נורא לראות אותו מוסר על 50 מטר כדורים לקודקוד של קראוץ'. אני מקווה שהקבוצה השלישית שהוזכרה בקשר אליו, פולהאם, תזכה בו ושזה יהיה בלי קשר לדמפסי.

15. oranfu Member

אני יודע שזה ברור לכולם.
    עדיין אמירה מאוד נוקבת מה שנקרא של רודג'רס. אומרים שקארול לא רצוי אצלנו. לדעתי אדם לא יותר רצוי ממנו.
    מנסים לדחוף אותו החוצה בכח.