ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. Ori8 Member

אין לי בעיה לקבל את העובדה שהמועדון רוצה להבריא עצמו ולתקן את המפולות שגרמו דלגליש וקומולי ולפניהם היקס וג'ילט. אין לי בעיה לקבל את זה שזה יקח זמן עד שלקבוצה הזו באמת יהיה סגל חזק ורציני. הפחד שלי הוא שהנרי וNESV החליטו, מתוך אמונה אמיתית וכנה כמובן, שבדרך של 'נמכור וככה נוכל לקנות'/השאלות - הם יבנו קבוצה שראויה לטופ 4 ובעתיד הרחוק גם להתמודד על תארים רציניים. זה לא יקרה ככה ואין היום קבוצה אחת תחרותית בעולם שמכבדת את עצמה שלא מפזרת כספים לכל עבר, נופלת וקמה נופלת וקמה, אין חיה כזו. קבוצות לא בזבזניות הן גם קבוצות שהארון שלהם כבר שנים לא ראה שום תואר ואני באמת מקווה שמדובר בקיץ + ינואר אחד או גג שניים, ולא דרך ברורה שהבעלים בחרו ללכת בה. יש פה מישהו שלא מוטרד כלל מהאופציה הזו?

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/12
  2. Big Virgil Member

שמע אין לנו הרבה מה לעשות בעניין, אני חושב שזו לא מדיניות אלא אילוץ כלכלי.
    אתה לא יכול לצפות מהבעלים שישקיעו סכום כסף לא נגמר בכל חלון העברות, ובנוכחי אנחנו כרגע כנראה כמעט כבר חורגים מהתקציב. רודגרס אמר משפט נכון בכך שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו ששחקן שתג המחיר שלו הוא 35 מיליון פאונד יהיה חלוץ שלישי.
    וזאת הכרה במציאות והכנסת קצת שפיות כלכלית לקבוצה. הוא כבר הוכיח בחלון הזה שהוא לא פראיר והוא לא נותן יד לסחיטות.
    כך כרגע אני לא מודאג מזה שזו מדיניות ואין לנו מה לבכות על כך שלא קנה אותנו סעודי שנותן צ?ק פתוח בתחילת כל חלון.

3. oranfu Member

אנחנו מוציאים כסף. ממש לא מעט כסף.

4. Strawberry Fields Member

5. Big Virgil Member

יפה נשמע טוב, והלוואי שזה באמת יביא לנו את החיזוק המיוחל בהתקפה

6. Strawberry Fields Member

השם שאי אפשר להיפטר ממנו הקיץ...
    לפי Calciomercato, חזרנו לבולוניה עבור גאסטון רמירז. השאלה + אופציית רכישה.
    מעניין אם רמירז משלם לסוכן שלו בעבור "שעות נוספות".

7. Big Virgil Member

כנראה שהוא משלם, כישרון גדול למרות שהסכומים שדובר עליהם מגוכחים, ותקראו לי משוגע אבל אני מעדיף לראות אצלנו קודם כל את דמפסי (אם זה עומד אחד מול השני כמובן).

Ben Smith ‏@BenSmithBBC
    Andy Carroll resolved to stay at #LFC and prove himself despite the club's attempts to move him on. http://bbc.in/Pyh4EP

ואני לא יודע אם הוא מתכוון למשהו ספציפי או סתם יורה לאוויר אבל בכל זאת...
    Tony Barrett ‏@TonyBarretTimes
    There'll be at least a couple of surprises over the next two days, transfers that no one saw coming. Should be fun.........

8. Big Virgil Member

הייתם רוצים לראות אותו שוב באנפילד?

Yossi Benayoun ‏@YossiBenayoun15
    Morning,I can confirm that I'm in talks with two premier league clubs about a loan move,hope to sort it by tomorrow evening..

9. Beitar_fan Member

לדעתי הוא בדרך לקאמבק דווקא בווסטאהם והקבוצה השנייה זה ק.פ.ר...

10. Beitar_fan Member

Tony Barrett‏@TonyBarretTimes

Liverpool are set to sign Samed Yesil, an 18 year old forward, from Bayer Leverkusen for a fee in the region of £1 million.

מביאים חבר לנורי שהאין.

11. Rushie Member

מדברים גם על פולהאם בהקשר של בניון.

אני מעדיף לא להזות את זה אפילו אבל אם מישהו רוצה להיסחף עם הטוויט של טוני בארט מלמעלה, בRAWK רצות שמועות על הצעה על שון דרי של ק.פ.ר...

רודג'רס אמר שהוא לא צופה יום עמוס מחר ואני חושב שכך גם יהיה. הוא דיבר על עסקה או שתיים שננסה לסגור, הייתי מהמר על המכירות של אדם וספירינג. אם ניוקאסל תציע הצעה שמתקרבת להצעה של ווסטהאם על קארול אולי גם הוא ילך. עם פרצופים חדשים אני חושב שסיימנו לקיץ הזה, המחיר על דמפסי לא לטעמנו ו-וולקוט יישאר בארסנל, על כל שאר האופציות בטח ינסו לחלוב אותנו ונעדיף להתרחק.

12. Ori8 Member

ראשי,
    אין חיה כזו שבנוסף לכל מי שעזב מהקישור ההתקפי יגיעו רק אסאידי ובוריני. זכור גם שספירינג בחוץ ו99 אחוז שגם אדם. אני לא רואה סרט כזה שאף פרצוף חדש לא יגיע לחלק הקדמי. אולי הרכש הגרמני המדובר פה למעלה בן ה-18 סוגר את הפינה הזו. אבל לדעתי העברה של אדם לסטוק תנחית אצלנו גם את דמפסי. פולהאם בסופו של דבר תתגמש על משהו באזור ה-5 מיליון. הוא לא מתאמן איתם כבר חודשיים ולא הופיע למשחקים, אין להם ברירה אלא לתת לו ללכת כי בינואר הוא חופשי (עוד סיבה למה לא לבצע את העסקה הזו אבל מילא).

13. Big Virgil Member

Tony Barrett ‏@TonyBarretTimes
    £1 million seems low to me for a player of Yesil's potential & reputation. That was the figure I was quoted but it could be higher.

משחק בנבחרות הצעירות של גרמניה, ביוטיוב יש מספר מצומצם של סרטונים באיכות לא משהו. אם למישהו יש רקע על השחקן (פורום גרמני) נשמח לשמוע

Samed Yesil's stats for Leverkusen U19 last season: 23 appearances (22 starts) • 19 goals • 5 assists. Scored 2 hat-tricks, too.

14. Strawberry Fields Member

BBC Radio Stoke ‏@BBCRadioStoke
    Stoke City aren't the clear favourites to sign the Liverpool midfielder Charlie Adam according to the players agent. #scfc

Ryan Babel ‏@RyanBabel
    Charlie Adam put a request in for the #BabelCopter

Mike Jefferies ‏@mikejefferiesL4
    Looks like Dempsey's going to be a Red after all! Good addition!

15. Ori8 Member

די ברור שדמפסי יסיים את החלון כשחקן שלנו (הלוואי והייתי יכול לנחס). כבר לא מתאמן בפולהאם תקופה ארוכה, וסירב להופיע למחזורים הראשונים. בינואר הוא שחקן חופשי כך שהסיכוי שהם לא יקבלו את ההצעה הנמוכה שתגיע מחר באמת שואף לרצפה. בהחלט אהיה הרבה הרבה יותר אופטימי אם לא האמריקאי יהיה זה שיאייש את עמדת כנף ימין, אבל אני חושב שזה ההרכב המסתמן.

דמפסי---------------------סוארז----------------------בוריני----
    --------------------------ג'רארד-----------------------------
    ---------------------אלן-------------שאהין--------------------
    ג'ונסון------------אגר---------------סקרטל--------אנריקה-------
    -----------------------------ריינה-----------------------------

ג'ונס, קאראגר, קלי, דאונינג, סטרלינג, אסאידי, קארול.