ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. itay2789 Member

אני ממש לא מבין מדוע רק השאלה? הריי כולנו יודעים שווסטהאם יוכלו לדפוק אותנו בסוף כמו שנדפקנו הרבה בעבר עם "אופצית רכישה". האופציה הזו לא שווה כלום. בסוף העונה הוא שוב יהיה תקוע לברנדן כמו עצם בגרון.

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית לא רעה אבל מאוד, מאוד מעצבנת. אגף ימין עם שני שחקנים שבבירור נמצאים מחוץ לעמדה, 0 יצירתיות הגיעה משם וזה ממש לא מפתיע. מורגן חייב להיות בחוד וסוארז באגף, ההתעקשות הזאת של רוג'רס עם סוארז מתחילה ממש להרגיז. הוא עושה המון שטויות כשהוא השחקן האחרון בהתקפה, אני לא מבין איך ברנדן לא רואה את זה.
    יאללה, שאסאידי ייכנס כבר לעניינים שננפסיק לראות את כל החלטורות האלה של בוריני/מורגן/כל חלוץ שפיץ אחר באגפים, זה מטריף את השכל, בטח אחרי שחווינו את זה כל כך הרבה פעמים בעבר.

3. South Boy Member

המפעל המיותר הזה גוזל מהסגל הבין כה קצר כל כך הרבה כוחות פשוט מיותר לגמרי, מבחינתי ללכת הביתה כמה שיותר מוקדם ולהתרכז בליגה.

4. Strawberry Fields Member

בראבו ריינה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

הוא צריך לתת חיבוק גדול לסוארז בתום המשחק.

כבר עבר את גבול המדאיג מה שקורה עם פפה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/12
  5. Mellow29 Kopite

מסכים. אהבתי את מה שקראתי בדיילי פייל על העניין שלנו (כביכול) בבאטלנד. הוא שוער מצוין אבל אני לא חושב שיש לנו כסף מיותר. ריינה מאוד מאוד שייקי בשנתיים האחרונות, בכל מקרה השוער השני (ג'ונס או מי שלא יגיע מחר) לא ברמה שלו אבל עדיין אולי קצת תחרות...

בסה"כ משחק מעצבן, היה צריך להיות 4-0 לפני שהסתבכנו ככה. אבל יאללה, העיקר שעלינו. מחר נחזיק אצבעות להגרלה ישראלית בשלב הבתים.

6. itay2789 Member

פפה ריינה כבר עם שער שני שרשום עליו העונה. ביום ראשון זה דפק לנו שלוש נקודות על האלופה והיום כמעט גרם לקבוצה לשחק עוד 30 דקות וכתוצאה מכך גם לכאב ראש מול ארסנל בראשון. אם הוא ממשיך ביכולת הזו העונה, נהיה חייבים להחליפו, למרות כל האהבה אליו עם כל השנים שהוא היה פה.

אני לא חושב שהייתה את אותה מידת נחישות, התמדה, לחץ ורצון כמו שראינו נגד הסיטי לצערי. המשחק התנהל בצורה של "הגול יגיע מתישהוא". לא רציתי שגאררד יסגור 90 דקות היום וגם משחק בראשון, כנ"ל אלן. לגבי סוארס אני לא דואג כי עושה רושם שזה שחקן בלתי נדלה(רק שלא ניחסתי).

לא היו לנו יותר מדיי מצבים בבית נגד הארטס(סוארס לבד מול השער, גאררד עם מצב אחד שבנה בעצמו וזהו, לא?), וקיוויתי שעם הרכב חזק כמו זה נראה הרבה יותר מצבים.

7. Strawberry Fields Member

ליברפול נגד ווסט ברומיץ' בחוץ בסיבוב השלישי של גביע הליגה. נקמה!

באיזו שעה ההגרלה מחר?

8. Rushie Member

אהבתי את השיתוף של הצעירים ואת כמות השחקנים שאיתה תקפנו היום. בהחלט מרענן.
    למרות השער לא אהבתי את ההופעה של סוארז היום, וגם את ההופעה של קלי שהיום בבירור ראו למה הוא לא יכול להיות מגן ימני טוב: לא מצליח להתמודד עם שחקנים מהירים, לא מספיק מדויק בהתקפה, עבודת קו בינונית.

9. Strawberry Fields Member

10. itay2789 Member

ההגרלה מחר(היום בעצם) ב 14:00.
    רודגרס אמר שהוא מקווה להביא 2 שחקנים......ממממממ סטארידג ודמפסי?

11. oranfu Member

Clint Dempsey expected to sign for #LFC tomorrow. [Times]

12. itay2789 Member

תגידו, השחקן בכלל התאמן עם הקבוצה הראשונה בפולהאם?
    מרטין יול צוטט לפני שבוע וחצי שאמר שהא בכלל "לא ראה" את דמפסי "בחודש האחרון".
    אני חושב שדמפסי זה ברור לכל שיגיע אלינו, השאלה באיזה מחיר? יותר מ 6.5 מליון נראה לי מוגזם.
    השאלה הנוספת היא: מי השחקן הנוסף? האם באמת סטארידג או שחקן אחר שאנחנו לא יודעים.
    אני מאמין שלרודגרס יש גם fall back option, כמו שאסעידי היה אופציה 2 לטלו. כאשר היה ברור שטלו לא יגיע, קפצנו על אסעידי. אולי יהיה דבר דומה מחר.

13. Strawberry Fields Member

West Ham initially offered a £2m loan fee plus a guaranteed £17m should they avoid relegation from the Premier League this season. The eventual deal is a loan fee of £1.5m with an option to buy Carroll next summer, not a guarantee, illustrating Liverpool's desire just to save on wages. It also puts the club under immense pressure to sign a replacement on the final day of the transfer window.

!What a farce

http://www.guardian.co.uk/football/2012/au...ue-match-report

14. itay2789 Member

זה ברור שהעסקה הזו היא בדיחה. אני מאוד מפחד שקארול חוזר אלינו בקיץ הבא ורודגרס מתחיל לחפש קבוצה אחרת לקלוט אותו.
    כל השאלה עם אופצית רכישה מאוד מסוכנת. התנאי של "אם ישארו בליגה" היה תנאי מחייב ונפלא.
    קארול גם דפק אותנו, כי אם הוא היה מסכים לכל הסיפור הזה לפני חודש, ווסטהאם לא הייתה יכולה לסחוט אותנו עם דיל כזה כרגע. היא ראתה שאנחנו נואשים ולכן הפעם לא הציגה דיל של התחייבות לרכישה.

15. Big Virgil Member

Dempsey כנראה סגור והאמת אני חושב שזאת החתמה טובה (תלוי במחיר שנשלם כמובן) אבל אם זה מחיר שפוי, אני חושב שזה שחקן שמאוד יכול לעזור לנו מבחינה התקפית, שחקן שיודע לבשל ויודע לכבוש, מכיר את הליגה ומשתפר מאוד מעונה לעונה, אנחנו צריכים שחקן שהוא בפריים שלו שיביא ניסיון ושקט בחלק ההתקפי (מישהו צריך לאזן שם סוארז) הוא אומנם לא שם גדול וגם לא שחקן מבריק, אבל בו לא נזלזל בבחור הוא פיינליסט של הליגה האירופית וכבש בעונה שעברה 23 שערים.