AS R אני מבין שאתה אוהד רומא. אני מבין גם שאתה מאוד מחזיק מבוריני. אתה חושב שמדובר ברכש טוב? עזוב עכשיו את בלאמי וקארול ושאר השחקנים שלנו. מעבר לעובדה שהוא לא מפסיק לרוץ על המגרש, איך ראיית המשחק שלו? (אני לא מדבר על תנועה בלי כדור כי אני מבין שהיא מצויינת.אני מדבר על יכולת לראות תנועה של שחקנים אחרים). מבחינה טכנית, איך הנגיעה הראשונה שלו בכדור? יש לו יכולות כידרור כלשהן? אני אגיד לך מה לי נראה ממה שקראתי עליו וראיתי ביוטיוב. נראה לי שהוא שחקן שאוהדים מתים עליו,נותן הכל על המגרש,טכניקה סבירה,תנועה מצויינת בלי כדור ומין כישרון כזה שאם הוא יבעט הכדור איכשהו תמיד יגיע לרשת כמו שהיה לאינזאגי,טרזגה.. אבל יש לי ספקות בקשר להתאמה שלו לאגף. אני רואה אותו בתור חלוץ חוד לחלוטין.
אני לא חולק על שום חלק בהודעה שלך אבל בהחלט, יש לנו חור במרכז הקישור. גם אני הייתי קודם כל מטפל בהתקפה כי זה באמת החלק הכי בעייתי, אבל אם צצה אפשרות הקיץ לשים סכום נאה על שחקן איכותי ולסגור את עמדת הקשר המרכזי הייתי הולך על זה בכל הכוח, זה יכול לשדרג את המשחק שלנו בצורה משמעותית. האם אלן הוא השחקן האיכותי הזה? שוב, קשה לי לחשוב שכן.
נכון, אני אוהד רומא, ועדיין אני יכול להגיד לך בפה מלא שמדובר בשחקן מצויין. אם ימשיך בקצב ההתקדמות שלו וימשיך להראות שהוא יודע להשתלב מהר מאוד בקבוצות שהוא מגיע אלייהן אז הוא עשוי להיות שחקן מעולה, אחד שגם ישחק בקביעות בנבחרת האיטלקית. בראש ובראשונה מדובר בשחקן חכם. יודע איך לרוץ, את מי אפשר לעבור ולעקוץ ומתי. יש לו תנועה מעולה ומהירה וראיית משחק נדירה. הוא פחות שחקן של טכניקה עם הכדור או של לעשות תרגילים ולעבור שחקנים. הוא יודע לשמור על הכדור, אבל הוא לא מאלה שינסו ללכת ראש בקיר ולעבור 3 שחקנים במהלך אחד. הוא שחקן שהתנועה שלו היא הנשק העקרי שלו. הוא יודע לארוב לכדורים כמו שועל. אני לא חושב שהוא מתאים לאגף. אין לו יכולת כדרור מדהימה והוא גם לא מוסר גדול. אם כבר סוג של SECOND STRIKER. בכל ה-20 ומשהו משחקים שלו ברומא בעונה שעברה הוא כבש 9 שערים ובישל 0, ככה שדי ברור ששחקן אגף הוא לא מתאים להיות. אני מניח שרודג'רס מייעד לו להיות שחקן התקפה בצד שמאל, התפקיד שבו הוא הבקיע הכי הרבה שערים בעונה שעברה עם ה-4-3-3 של רומא, אבל בטח שלא ווינגר במלוא מובן המילה כמו גארת' בייל לעתים או חסוס נבאס.
כמו שיונייטד מוכיחים, עם מרכז קישור בינוני אפשר להסתדר בליגה הזאת במידה ויש לך שחקני התקפה טובים. אצלו הקישור (אני מדבר על מרכז הקישור) לא נופל משלהם (ואם כן אז ממש ממש ממש בקצת וזה גם רק כשסקולס משחק) אבל ההתקפה שלהם מביאה אותם למאבק אליפות לפחות. AS R תודה על התשובה. למעשה אישרת את הדעה שלי. יש לי הרגשה טובה בקשר אליו, אני רק חושש שבונים עליו לאגף.
ליברפול נגד רומא: Gulacsi, McLaughlin, Skrtel, Carragher, Enrique, Spearing, Shelvey, Aquilani, Cole, Eccleston, Sterling. Subs: Jones, Agger, Flanagan, Adam, Suso, Morgan, Pacheco, Sama, Wilson, Lucas, Adorjan, Ward, Smith, Wisdom, Ibe. http://www.liverpoolfc.com/news/latest-new...arts-watch-live
As r כשחקן חוד אני מאמין שיש לו סיכוי סביר להפוך לחלוץ ראקון שלנו כמו שהמצב יראה כרגע. אני מאוד מאוד מקווה שרוג'רס לא בונה עליו לאגף שמאל כפי שאתה מעריך. הקישור המרכזי שלנו לא מספיק יצירתי בשביל לספוג פער כזה באגפים, אנחנו חייבים שם שחקנים שיודעים ליצור מצבים. אם סוארז והוא בהרכב ביחד, גם בלי לראות את בוריני פעם אחת במדים שלנו, אני יודע שאני רוצה את האיטלקי בחוד. ועדיין הוא לא מניה בטוחה להרכב, חא משנה איך תהפוך את זה...
משקוף ראשון לעונה: ג'ו קול. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx וברצינות, הוא נראה טוב יותר מאשר נגד טורונטו ונראה השחקן הכי טוב על המגרש (יחד עם שלבי ומקלוגלין) שזה לא אומר הרבה ולא אומר שזה מספיק.
לא אומר הרבה, אבל שלושתם,בייחוד שלבי וקול היו טובים. אני מאוד מחזיק משלבי. לדעתי הוא הקשר ההתקפי הכי טוב שלנו אחרי ג'רארד.
כמה נאיביות מחצית ראשונה בשליטה מוחלטת והנה מוציאים כדור מהרשת קרא חייב לפרוש ויפה שעה אחת קודם זה כבר בלתי נסבל
אני מקווה שנגד טוטנהאם כבר נראה הרכב רציני יותר. לשחק עם הגנה כזאת מול קבוצה רצינית זה ייגמר רע מאוד.
אין התלהבות, רק פליאה קלה. אנחנו רגילים לקבל הרבה פחות ממנו בדר"כ. -------------------------------------- אחרי 2 המשחקים האחרונים, מישהו עדיין מסוגל לומר בפנים ישרות שאנחנו לא צריכים את אלן? ספירינג, אקווילאני ואדם כולם יכולים לעזוב. אין להם מה למכור לקישור של קבוצה עם שאיפות כלשהן. קישור של לוקאס/אלן--הנדרסון/פרננדז--ג'רארד/שלבי הוא קישור שאפשר לחיות איתו. עם הנוכחי לא. -------------------------------------- This Is Anfield @thisisanfield Liverpool set to sign goalkeeper Dorus de Vries for £750k. Alexander Doni and Brad Jones expected to leave this summer. עוד צעד לעבר הפחתת חשבון המשכורות. הנרי יהיה מרוצה.
אדם היה מצויין אתמול. ג'ו אלן לא נותן שום דבר שאין לנו כבר בסגל. בתקציב מוגבל כשההתקפה ניראת כמו זבל, לשים 15 מ' פאונד על עוד קשר מרכזי זה רשלנות.
סבלנות היא מילה גסה מה שמטיל ספק גדול על היכולת של הבעלים להביא הצלחה למועדון. http://www1.skysports.com/football/news/11...ave-saved-Kenny