ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. מזגן Member

Itay2789

אלן היה טוב מאוד אבל ?רכש העונה?? לא מוקדם קצת?

2. oranfu Member

אין מה לחשוב על אואן. גם לא מקצועית. יש סיבה למה הוא לא מוצא קבוצה.

סינקלייר, החלוץ בן ה15, בסגל למשחק של האנדר 21 נגד הסיטי. הוא אמנם טוב, אבל זה רק מראה כמה הסגל שלנו עלוב מבחינת חלוצים בכל הגילאים.

3. oranfu Member

אני מניח שהסיבה שסוארז משחק בחוד היא כי אנחנו רוצים אותו קרוב לשער ולרחבה מה שלא יקרה יותר מדי אם הוא יהיה באגף.
    אבל בוריני באגף זה לא זה. הוא חלוץ.

4. Strawberry Fields Member

א) הוא יחגוג 16 החודש.
    ב) גם סטרלינג שיחק במילואים בגיל הזה.
    ג) סינקלייר מאוד מרשים ומחזיקים ממנו בליברפול.
    ד) ברמות האלה עדיין יש (בהנחה שמורגן נחשב כעת חבר מלא בסגל הבוגר) את אנגו, יסיל, סינקלייר והודז'יץ, כלומר שניים לכל age group. זה מספיק לקבוצה שמשחקת רק עם חלוץ מרכזי אחד.

5. skyday20 Member

Liverpool manager Brendan Rodgers has told BBC Radio 5live he has the option to recall Andy Carroll from his season long loan at West Ham. Liverpool fans, what do you make of those comments?

6. oranfu Member

אני יודע שסינקלייר מאוד מאוד מוכשר.

אבל הסיבה שכתבתי את זה, כמו הסיבה שסטרלינג שיחק במילואים בגיל צעיר מאוד, היא כי אין לנו מי שישחק לפניו. הוא שם כי מורגן הוא כבר שחקן בוגרים. אז במילואים\אנדר 21 יש לנו את אנגו ויסיל בן ה18 שהגיע לפני יומיים.
    והודזיץ' גם בן איזה 16 לא? הוא בקושי שיחק בנוער בינתיים (היה פצוע הרבה זמן).
    מורגן הוא שחקן בוגרים לכל דבר, חלוץ בן 18 שעם כל הכבוד לו לא הרשים במיוחד במילואים ולא נחשב לכישרון יוצא דופן אצלנו.

7. itay2789 Member

מזגן

התכוונתי רכש העונה בליברפול.......לא בפריימרלייג....

8. Strawberry Fields Member

הודזיץ' בן 17 (18 עוד חודשיים) ומורגן ועוד איך נחשב לכישרון יוצא דופן אצלנו ובצדק.

9. oranfu Member

הוא לא.
    אולי מבחינת אנשי המקצוע, אבל הוא תמיד היה בצל של סוסו,סטרלינג,וויזדום,רובינסון..
    גם מבחינת החברה הצעירים יותר כמו אייבי,דאן,סנקלייר,אוג'ו..

הוא אפילו לא היה השחקן הבכיר בעמדה שלו במילואים כשהרבה פעמים אנגו שיחק לפניו.

הוא אולי מוכשר וסקורר (בגילאי הנוער) אבל אם הוא "יעשה את זה" בבוגרים זה יהיה בעיקר בגלל האופי ולא כי הוא יותר כישרוני מהאחרים.

10. Big Virgil Member

שחקן שכבש 21 שערים בעונה (10-11) מן הסתם ייחשב כישרון גדול בכל קבוצה.
    אין ספק שמבחינת מה שיש לו ברגליים הוא אולי לא מוכשר כמו סטרלינג או סוסו, אבל לרוב בגיל הזה משנה יותר מה יש לך בראש ממה שיש לך ברגלים (בכל גיל בעצם) אבל תכונות של חלוץ טוב יש לו זה בטוח.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארסנל עשו לנו בית ספר היום, שלטו לחלוטין במרכז השדה בעזרת משחק ענק של דיאבי והיו קטלניים בהתקפה.
    ריינה עוד שטות שלישית בשבוע, אני לא יודע כבר מה יהיה עם השוער הזה.
    ג'ונסון שומר כמו טירון בגול ה-1, לא תורם דבר בהתקפה למרות שנותנים לו המון שטח לעבוד איתו.
    ג'ררארד נראה רע 3 משחקים, הוא צריך להיות מסופסל.
    בוריני לא קיצוני ימני, הוא נכה טכנית וצריך לשחק במרכז או לשבת על הספסל.
    אלן טוב מאוד שוב, ניסה לבד להתמודד מול הקישור של ארסנל ולפעמים הצליח, שאהין וג'ררארד לא עזרו לו.
    סטרלינג מראה שיש לו גם חוכמת משחק ולא רק יכולת אישית גבוהה. המון כדורים חכמים, שמר יפה על הכדור.
    במשחק הבא הייתי עולה עם השחקנים שלא איכזבו במקום לפתוח קבוע עם אותם שמות וזה אומר: ריינה-קלי-אגר-סקרטל-אנריקה-אלן-שלבי-הנדרסון-אסאידי-סטרלינג-סוארז.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע איך הגענו למצב הזה אבל הדיבורים על אואן רציניים. מקווה שיתנו לו חוזה של חצי שנה או שנה ולא יותר. אם ירשים שיאריך.
    בכל מקרה, התגובות הן נגד בגלל שהוא שיחק במנצ'סטר יונייטד ואם אני משווה את זה לבניטז שהחזיר את פאולר הרי שאז כולם היו בעד. העניין הוא שפאולר לא היה בכושר טוב יותר מזה שאואן נמצא בו היום, אז אני מנסה להבין האם האוהדים צריכים לחשוב פה על הכבוד שלהם להחזיר שחקן שהלך ליריבה הכי שנואה או עניינית על הבעייה של הקבוצה. אני לא חושב שאואן טוב מספיק, אבל פאולר כן היה טוב מספיק? לא, אבל הוא הספיק כפלסטר זמני למלא חור ודווקא הצליח מעבר למצופה.

13. alexshw Member

פאולר הגיע על תקן שחקן ספסל ושיחק יחסית לא מעט בשנה שלו. ההבדל העיקרי מאואן, שפאולר היה כשיר לשחק כדורגל מקצועני ואואן לא כשיר.

14. Muurad Member

את מורגן לא תמיד סופרים (גם בנבחרת הצעירה) - אבל תמיד שהוא משחק הוא נותן תפוקה ומשפיע על המשחק.

זה שלא סופרים אותו לא אומר שהוא לא כישרון מיוחד - אומנם הכישרון הזה בא לידי ביטוי בדברים שקשה יותר לשם לב, ולא בכל מיני סרטוני יוטיוב - אבל אני כן חושב שבהחלט יש בו משהו מיוחד מכל הפעמים שראיתי אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏3/9/12
  15. Strawberry Fields Member

העניין הוא שפאולר לא היה החלוץ המרכזי הבכיר (כי סוארז לא באמת כזה). פאולר היה חלוץ רביעי אחרי קראוץ', קויט ובלאמי.
    הייתי מעדיף לתת הזדמנות אמיתית לבוריני, מורגן ואפילו אנגו לפני שאני מחתים את אואן מתוך פאניקה.

מבחינה התקפית בלבד נראה כאילו גם מרכז טבלה יהיה הישג.
    לפולהאם יש את: ברבטוב, פטריץ', רודאייגה, רויז, דאף.
    לווסט ברום יש את: לונג, אודמווינגי, לוקאקו, גרה, רוזנברג, פורטונה.
    לסנדרלנד יש את: פלטשר, א.ג'ונסון, ססניון, מקלין, סאהה, קמפבל, וויקהאם.
    לק.פ.ר יש את: זאמורה, אנ.ג'ונסון, סיסה, מאקי, פארק, הויילט.

מבחינת עומק הן לא נופלות מאיתנו. גם מבחינת איכות זה close match.
    היתרון הברור שלהן יש עלינו הוא שיש להן לפחות פינישר אחד. לנו נכון לעכשיו אין אפילו את זה*.

*עד שבוריני או מורגן יקבלו הזדמנות להראות אם הם מסוגלים למצוא את הרשת בהרבה פחות בעיטות לשער מסוארז.