ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. Rushie Member

אתה ממשיך לזרוק חצאי משפטים ולא מסביר את עצמך. פעם אחת בחיים תנסה לקיים דיון כמו שצריך, אחרת אולי אני כותב דברים לא מציאותיים אבל לפחות את ההודעות שלי אנשים קוראים ולא מדפדפים, משהו שאני לא בטוח שאפשר להגיד עליך.

2. itay2789 Member

לגבי המכתב של האוהדים,
    דבר ראשון,
    אפשר לומר שהבעלים בהחלט שמו לב לתרעומת שהתעוררה בעקבות הכשלון של הדד ליין דיי והם בהחלט לא מעלימים עין. יש בעלים כמו אלה של ארסנל שהמכתבים היחידים שרואים מהם זה איך בעל מניות אחד כועס על בעל מנית שני על דרך ההתנהלות של המועדון.......
    מצד שני,
    מדוע התקשורת בין כל הגופים הייתה כל כך לקוייה בימים האחרונים של חלון ההעברות? אני באמת לא יכול להבין איך רודגרס היה כל כך מחוייך בראיון של שישי בצהריים והיה בטוח שיגיעו שחקנים, אבל 6 שעות אחרי הראיון, איאן אייר סוגר את הבסטה ומלווד בשעה 8 בערב נסגר לחלוטין? זה לא באמת רק עניין של איאן, כי כנראה הבעלים לא הסכימו לשלם 6 מליון על דמפסי..........אבל איך יכול להיות שכל העניין הזה חיכה לרגע האחרון? מה זה הכשלים האלו? אם פולהאם התעקשה כבר מיולי על מחיר מסוים, אז אנחנו שחררננו את קארול ביום חמישי ובנינו על טוב ליבם של פולהאם ביום האחרון? זוהי טעות קריטית וקטסטרופלית, מהסיבה הפשוטה שפולהאם יודעת שכן תוכל לנצל אותנו, כי לא רק שהיא נואשת למכור את דמפסי, אלא אנחנו נואשים לקנות כי שחררנו את קארול יום לפני! יש פה טעות של ילדים קטנים מבחינת ניהול והבנה של השוק, בעיקר גם שהייתה לנו תחרות עם עוד מועדונים בדד ליין דיי.
    איך גם לא היו אופציות ב? מה היה הרעיון לחכות ליום האחרון ולבנות רק על X? מדוע לא היה כמו אופציית "אסעידי" ברגע שהעסקה של טלו נפלה? מה זו השכונה הזו? ההתנהלות הזו הייתה מתחת לכל ביקורת.
    הנרי צודק בקטע הזה שהבאנו צעירים מבטיחים וניסינו לבנות קדימה, אבל בשורה התחתונה נשארנו עם התקפה ששווה בוטם 10 בפריימרלייג, אז אנחנו לא באמת יכולים להתקדם.
    הם לא סיפקו לרודגרס את המשאבים להשיג טופ 4, ומה שהם לא מבינים זה שכאשר אנחנו שנים לא בטופ 4, הם כבר לא יוכלו לחזור לשם בעתיד. וזו מהסיבה הפשוטה שכל עונה מחוץ לטופ 4 גוררת שחקנים טובים במועדון עצמו לחשוב על עתידם בקבוצה, גוררת שחקנים אחרים גדולים לא לראות בליברפול יעד אטרקטיבי וגוררת בסופו של דבר שרק הוצאת סכומים סטייל סיטי תחזיר אותם לטופ 4.
    לכן, הגיבוי ברודגרס היה חייב להגיע הקיץ. הוא הגיע באופן חלקי בלבד, וכך גם תראה העונה שלנו. "חלקית"=גירוד טופ 10.
    פעם ראשונה שאני מאמין שהקבוצה שלנו שווה בקושי טופ 10. ההתקפה הזו פשוט שכונה.
    אני מקנא בהתקפות של קבוצות אפורות שבחיים לא חשבתי שאני אגיע למצב כזה.

3. South Boy Member

4. Strawberry Fields Member

ה-15 לספטמבר 2009. להזכירכם זה קצת אחרי הקיץ הארור של אלונסו+ארבלואה=אקווילאני+ג'ונסון שבו אנחנו broke even.

ראיון עם טום היקס בנוגע לליברפול:

You have to look at cash flow rather than accounting and we intend to operate Liverpool where it has a very strong positive cash flow so we have the resources to be as competitive as possible on the pitch – that's our commitment.

http://www.guardian.co.uk/football/2009/se...erpool-sponsors

בקרוב תעלה תוכנית הריאלטי being liverpool. דובר של ערוץ פוקס אמר:

The first episode of the series covers LFC’s quest for the FA Cup final through to the hiring of new manager Brendan Rodgers. Coverage of former manager Kenny Dalglish’s dismissal is included in the first episode and the subject is addressed directly.’

http://www.dailymail.co.uk/sport/article-2...l#ixzz25Q1ifRB3

מאוד מקווה שמה שיוצג שם בנוגע לקני יהיה עם טאקט וטעם. האם הבעלים ינסו לנקות את ידיהם ע"י זריקת בוץ על אגדה ליברפולית? Surely they won't be that stupid.

5. skyday20 Member

ידעתם את זה?
    Fact of the day: סטרלינג בגיל 17 ויש לו כבר 2 ילדים מ2 נשים שונות..

Watch out John Terry. XD

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שלדעתי רובנו מכירים את זה... דבר ששוב, אגב, מוכיח כמה חוכמה אמיתית וחוכמת משחק אלו שני דברים שלא קשורים אחד לשני. הילד משחק בצורה בוגרת בטירוף על המגרש, חבל שמחוץ אליו הוא אידיוט מושלם...
    על אף שאני תוהה כמה זה הזוי באנגליה של היום. כנראה שלא כל כך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏3/9/12
  7. Muurad Member

האמת שחידשת לי.

וואו.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אריאל, זאת טעות חמורה להפיל את כישלון החלון על רוג'רס, הכישלון היה מנהלי.
    יש פה הרבה דברים להגיב עליהם שכתבו לפני, אני אתמצת בגדול את החשיבה שלי.
    בנושא אואן - הנימוק שלי למה לא צריך להביא אותו הוא מקצועי ולא רגשי, הוא לא טוב מספיק, הוא לא כשיר מספיק, אם חייבים עוד שחקן התקפה יש את פאצ'קו, שחקן לא רע בכלל.
    בנושא רוג'רס ותחילת העונה האיומה - הוא לא חף משגיאות והמשחק נגד ארסנל נראה כמו גברים נגד ילדים למרות שכשמנתחים את ה-11 מול ה-11 מי אמר בכלל שיש יתרון לארסנל? לכן יש עליו אחריות על איך שנראנו, זה לא היה צריך להראות ככה. ההתחלה רעה מבחינה מספרית אבל חייבים להיות סבלניים, יש פה ניצוצות של דרך (בניגוד ל2 המאמנים הקודמים) והמועדון הזה חייב לקבל קצת איזון, זה יהיה טירוף אם נדבר על מאמן חדש בתקופה הניראת לעין.
    בנושא הסגל הקיים - אני לא אוהב לקרוא פה על עונה פיננסית ודברים כאלה, מדובר בתירוצים, ה-11 הראשונים טובים מאוד, הספסל בינוני ומטה. עושים עם זה מה שאפשר ואם זה יסתיים במקום 5-6 אז זה מה יש. מה זה עונה פיננסית מה זה מ.ס אשדוד? כשנכנסנו לעונה הבאנו שחקנים בשביל עונת מרכז טבלה? לא. עוד מוקדם ומצבנו לא טוב אבל בואו ניקח שנה אחורה, אנחנו מנצחים את ארסנל באמירויות, ארסנל מפסידה גם למנ יו 8-2, מישהו האמין שארסנל תסיים בטופ 4? אנחנו מקום 8? בואו נהיה סבלניים.
    לגבי הבעלים - הם גיבו את דלגליש בצורה טובה מאוד, הם קצת יותר זהירים הפעם עם רוג'רס, אין לי טענות לגבי התקציב שהוא קיבל הקיץ, ציפיתי לקצת יותר. אין לי טענות שלא רוצים לתת לדמפסי איזה חוזה שהוא רוצה כי הרי עוד שנתיים אנחנו נבכה שיש לנו שחקן עם חוזה שמן שאי אפשר להיפטר ממנו וזה פשוט יהיה דמפסי.

9. Ori8 Member

Gareth Roberts @robbohuyton
    Interesting stuff in tomorrow's Times from @tonybarrettimes confirming that Brendan Rodgers doesn't have the final say on transfers at LFC.

הצרות ממשיכות, ומיום ליום ההשוואות להיקס וג'ילט נראות יותר ויותר נכונות.
    לפי הטיימס, לרודג'רס גם אין את המילה האחרונה בכל הנוגע לרכש. זה כמובן איום ונורא בגלל שזה אומר שאנשים שאין להם שום קשר לכדורגל מקבלים החלטות כי הרי DOF אין.

10. h2z Member

אני חושב שהם מתכוונים יותר לאותם אנשים שחותמים על הצ'קים בסופו של דבר, ולא על מהנל ספורטיבי או משהו מהסוג הזה, הרי כבר נכוויתם מקומולי בעבר. אפשר להיות בטוחים שזה ככה בלפחות עוד חצי מהמועדונים בליגה, אם לא יותר. בסופו של יום אתם לא מאנ סיטי או צ'לסי שבאמת יכולים לתת למאמן צ'ק פתוח.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לו את הפיינל סיי, זה מקרי שאלן ובוריני שיחקו תחתיו? בחייאת, זה לקחת רעיון שהבעלים אולי מגבילים אותו ברכש כשמדובר בשחקן בן 29 ולעשות מזה בלאגן ולהגיד שהוא לא מחליט על הרכש. טיפה היגיון...

12. Strawberry Fields Member

אז מה אם שיחקו תחתיו? כנראה שעל מנת להחתים אותם הוא היה צריך לשכנע את הבעלים, כלומר שהמילה האחרונה, כן או לא, היא שלהם.

Henry: I want to know why we are doing what we are doing on the pitch and with regard to player acquisition. I wouldn’t be doing my job in allocating resources if I wasn’t able to make sense of the individual steps we are taking within the context of our overall philosophy.

27/08/2011

שוב, הסיבה לכך שזנחו את הרעיון של DoF או GM היא על מנת לקחת יותר כוח אליהם.

13. Luis Suárez Member

WTF?
    רק לרקורד: הוא השחקן הראשון שזכור לי שצעיר ממני. מתסבר שהוא כבר הספיק יותר ממני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

המילה האחרונה מבחינה כלכלית תמיד תהיה של הבעלים, הם צריכים לאפשר תקציב לרכש.
    הם אישרו את אלן,בוריני ואסאידי. הם לא אישרו את דמפסי.
    זה לא פיינל סיי, זה הגיון. רוג'רס אחראי להכין תוכנית רכש, הבעלים מכינים את המסגרת התקציבית.
    הפאשלה בדדליין דיי הייתה ההנחה שנביא מישהו כששיחררנו את קארול, אסור היה לו לעזוב לפני שהיה רכש ודאי.

15. Strawberry Fields Member

"הבעלים מכינים את המסגרת התקציבית"...

סבבה, איך זה שרודג'רס לא ידע על המסגרת הזאת מראש? איך יוצא מצב שהמנג'ר אומר רק כמה ימים לפני
    תום החלון שהוא יהיה משוגע אם יתן לקארול לעזוב מבלי שיהיה מחליף (כלשהו) ואז נשאר בידיים ריקות?

זה לא כאילו שבאו ואמרו לו "התקציב הוא 5 מ' פאונד, 10 מ', 70 מ'... אתה המנג'ר, אתה איש הכדורגל, ואנחנו בוטחים בשיפוטך". כל העברה נבדקת לגופה וצריכה לעבור את האישור של הבעלים. המילה האחרונה, לא רק כלכלית, היא שלהם. זה פשוט לא מקובל שאנשים שלא מכירים מספיק את הענף ישפיעו על החלטות כאלה.