בעניין דוני, אם באמת החתמנו אותו על חוזה שמן שעכשיו אנחנו מנסים לחתוך אז זה ממש עצוב. הפעם אין לבעלים אפילו את היקס וג'ילט להאשים, זה רכש נטו שלהם, איפה הדיבורים על שפיות בשכר היו בקיץ שעבר?
אז אני מבין שקני וקומולי גם היו חותמים על הצ'קים... אתה מוזמן לעיין בהיסטוריית התגובות שלי ולראות שאני ממש לא מאלה שלקחו את הצד של קני וקומולי, אבל לבעלים בהחלט יש כאן חלק שצריך לקבל ביקורת. מהרגע שהם הגיעו הם דאגו לא פעם ולא פעמיים להביע את הזעזוע שלהם מחוסר האחריות של הבעלות הקודמת בנושא המשכורות, ואז בקיץ 2011 הם מאשרים עסקה על שוער משנה עם שכר גבוה ששנה לאחר מכן הם ינסו למכור? משדר גם כן חוסר אחריות לפי איך שאני רואה את זה. אם הם חשבו שמדובר בשכר מופרז הם היו צריכים לסרב כמו במקרה סיגורדסון. כנראה שגם הם לומדים תוך כדי תנועה ביחד עם כל המועדון. לא שזה רע, מוטב מאוחר מאשר אף פעם, אבל זה מעמיד אותם באור קצת שונה מאשר בעבר.
קני וקומולי היו אחראים על החוזים. הבעלים אישרו להם מה שרצו. כמו שבעלים טובים צריכים לעשות. והבעלים לא אמרו כלום על המשכורת של סיגורדסון. המנג'ר בא ואמר השחקן לא שווה את הסכומים האלה.
לפי המארקה, ליברפול מעוניינת בבלם הספרדי בן ה-26 של את' בילבאו, פרננדו אמורבייטה, שנמצא בשנה האחרונה בחוזה שלו. כבר היו מגעים ראשונים בין שני המועדונים. עושה רושם שסקרטל בדרך החוצה. http://www.marca.com/2012/07/26/futbol/equ...1343286023.html
אני חושב שאני אהיה קצת יותר סקפטי ממך בנוגע לכוונות של רודג'רס ואמשיך להאמין שהוטו בנושא סיגורדסון לא הגיע ממנו. בטח לא כשמדווח שהוא מוכן ורוצה לשים 15 מיליון ליס"ט על ג'ו אלן. אגב, המודל שלך לבעלות טובה לא תופס אצל הבעלים שלנו, באופן מפורש הם אמרו שהם הולכים להחזיר את השפיות בנושא המשכורות וזה גם מה שנעשה הקיץ באופן מפורש. כלומר הם לא הולכים לאשר לרודג'רס "מה שהוא רוצה", למדו את הלקח מדלגליש. לומדים תוך כדי תנועה כמו שאמרתי.
הם דיברו על שפיות, אני מבין את זה כ "לא נשלם לשוער שני אף פעם לא משחק 50K לשבוע". אקוה,קול,מקסי,קאוט,אורליו. שחקנים חלשים שתרמו בין כלום לקצת וישבו על משכורות גבוהות מאוד. כל בעלים עם טיפה שכל בקודקוד יגיד למנג'ר להיפטר משחקנים כאלה.
אני לא מבין את זה. נגיד ורודג'רס רוצה להביא שחקנים שהוא מכיר, למה הוא לא הולך על סקוט סינקלייר? הוא ווינגר ענק, מכיר את הליגה, נתן עונה טובה, יכול להיות שהוא בדיוק מה שליברפול צריכה. לא עדיף לשים את ה-15 מיליון האלה של ג'ו אלן עליו? הרי ברור שהתרומה של סינקלר תהיה גבוהה יותר.
לא צריך לקנות את סינקלייר (ווינגר ענק? ברמה של רונאלדו כאילו? מה זה ענק? ואיך נשאר ווינגר ענק מחוץ לסגל של נבחרת אנגליה הבינונית?) ולא את אלן ולא אף אחד מהבריטים האובר רייטד האלה שמגיעים במחירים מטורפים והם שחקנים מאוד מוגבלים. לא מבין כמה פעמים אפשר לעשות את אותה הטעות. חייבים להסתכל מחוץ לבריטניה, מה כל כך קשה להבין?
א.אולי הגזמתי בתיאור, הוא לא "ענק" ברמה של רונאלדו, אבל הוא טוב, טוב מאוד אפילו. ב.זה שהוא נשאר מחוץ לסגל של אנגליה לא הופך אותו לפחות טוב. ג.לא אמרתי שאתם לא צריכים לחפש שחקנים מחוץ לבריטניה, פשוט אמרתי שאם כבר הוא חפש בסוואנזי, אז למה לא סינקלייר.
אם זה לא קונצנזוס שהוא צריך להיות חלק מהסגל של אנגליה שהיא נבחרת מאוד מוגבלת בחלק הקדמי, אז זה כן סימן שהוא לא שחקן טוב מאוד ומעלה אלא במקרה הקיצוני הוא טוב ופשוט מקופח ע"י המאמן. במקרה של סינקלייר גם טוב לא הייתי נותן לו. שחקנים כמו דמפסי סיגורדסון או גרועים מהם כמו סינקלייר רק ייפגעו ממעבר לליברפול וקיץ אח"כ יכתבו בתקשורת איך הם לא הצליחו להתאים את עצמם למועדון גדול, למה? כי יש חוסר הבנה כמה ההתקפה של ליברפול חלשה, כל המהלכים ההתקפיים הבלתי צפויים מסתובבים סביב שחקן אחד בלבד וכל עוד לא תביא 1 או 2 או 3 שחקני התקפה שיורידו ממנו את העומס, שחקנים משלימים כמו אלה שהזכרתי לא יצליחו לשמור על התפוקה הטובה אותה הם סיפקו לקבוצות הקודמות שלהם.
ווסטהאם מגישה הצעה חדשה על קארול - השאלה ומעבר בסוף העונה עבור 15 מ' פאונד. אין מה למכור גם במחיר כזה, בקיץ הבא אלרדייס ודומיו יחזרו עם הצעה דומה בכל מקרה.
רק שבניגוד לואן פרסי/נאסרי, לסקרטל יש עוד שנתיים בחוזה וליברפול לא חייבת למהר ולשחרר אותו. הדיבורים על חוזה חדש לא מתקדמים כך שהוא פוזל אל סיטי. מבחינתי יהיה חבל לוותר עליו כי הוא ואגר היו מצוינים בחולייתה הגנה, אבל בניגוד לשאר העמדות זו עמדה שבה יש לנו שני פרוספקטים מעולים (קלי וקואטס) שמבחינתי יכולים לפתוח כל שבוע. אם אפשר למכור אותו במחיר שיא ולהשקיע את הכסף בעמדות שבהם אין לנו לא איכות ולא פרוספקטים בשלים (סטרלינג לא נכנס כאן, מצטער) זה לא אסון גדול.