*facepalm* תתרכז - לא אמרתי שההישגים שלו לא שווים הרבה, אלא עצם ה"הישג" שלו להיות המנג'ר הכי טוב שלנו בעידן הפרמיירליג לא שווה הרבה, כי התחרות שלו הייתה עם מנג'רים בינוניים במקרה הטוב... כמו שאמרתי, עשינו שתי עונות טובות באמת בליגה, עוד שתיים מחוץ לטופ 4 ועוד שתיים בפנים - וזה ממש לא "חולל ניסים" כי זה היה בתקופה שבה היו רק 4 קבוצות טובות באמת. באירופה הוא אכן השיג דברים יוצאים מן הכלל. ההצלחה שלו ממש, אבל ממש לא מובנת מאליה. אבל לצד הישגים מקצועים גדולים הוא גם עשה הרבה טעויות. אף אחד לא שוכח לו את ההישגים, אבל אנחנו בשלב שבו צריך לצאת קדימה ולא לדגור על העבר. נכון, "לא סתם מאז שעזב...". החליפו אותו מנג'רים לא טובים שקיבלו ממנו בירושה סגל בינוני והוסיפו עוד בינוניות משלהם, בזמן שלטופ הצטרפו עוד שני מועדונים שהתנהלו טוב יותר כלכלית ומקצועית - סיטי וטוטנהאם - ואין זה פלא שנשארנו מחוץ לעניינים.
העמיס את הסגל בשחקנים בינוניים? ליברפול תחתיו הגיעה לרבע-חצי-גמר אלופות כמעט כל עונה, בליגה סיימנו פעמיים עם 80 נקודות ומעלה. על מה אתם מדברים תגידו לי? איפה התקרבנו לדברים כאלה סביב התקופה שלו? למישהו אכפת שהוא הביא את דגן ונונייז בחינם? הגיע אמצע שבוע וההתרגשות אכלה אותנו כי היה לנו משחק בטופ האירופאי, לקחנו אליפות אירופה וגם הגענו לגמר, נחכה ונראה מתי נגיע לדברים דומים שוב. כאילו שלפרגוסון מוריניו וכו' אין פלופים ברזומה, כמה נוח לשפוך 30 מ' על שבצ'נקו ו28 על ורון, שיתברר ככישלון מוחלט אבל עדיין הקבוצה שלך יכולה לחיות מעבר לזה כי התקציב כל כך שמן. כשבניטז נפל עם רכישה של 20 אז התפרקה לנו עונה.
אם אתה מחפש הצדקה לטענה המגוחכת הזאת, אפשר גם להגיד באותה המידה שהיותו של פרגוסון המאמן הכי מצליח ביונייטד מאז באזבי "זה לא בהכרח הישג ששווה הרבה" בגלל קודמיו. דוקא ל"הישג" הזה יש משמעות רבה למי שמסתכל על ליברפול באופן אובייקטיבי ולא דרך עיני אוהד שחושב שזה מועדון טופ שאמור להתחרות על כל התארים כבררת מחדל. ב-20+ השנים האחרונות בהן ליברפול מתנדנדת בין בינוניות לדגדוג של מועדונים שצוברים תארים, בניטס היה היחיד שהצליח לגרום לכם לקפוץ מעל הפופיק.
אני לא מבין למה אתה מתעקש להכניס לי משפטים למקלדת ולהחליט בשבילי מה אני חושב כאוהד לא אובייקטיבי. אין ספק שבניטז הצליח לגרום לנו לקפוץ מעל כל מה שהתרגלנו אליו באירופה, אף אוהד לא ישכח את זה וכל זה נזקף לזכותו של בניטז. יש גם דברים שצריכים להיזקף לחובתו - בין אם זה המצב המביך של הסגל אחרי שעזב (מצב שלא השתפר מאז, אגב), התנהלות בעייתית גם עם שחקנים וגם אנשים מחוץ למועדון. הוא בהחלט קנה את מקומו בהיכל התהילה של ליברפול, ועם זאת בשלב הזה זה הכרחי בעיניי להתקדם. דלגליש מונה בזכות ההישגים שלו בעבר והעסק התפרק מהר בקדנציה השנייה. אני שמח שהבעלים למדו מזה שמכאן צריך לצאת קדימה עם מנג'ר שפותח דף חלק במועדון, ולא עוד מישהו שמשום-מה יצפו ממנו דברים שהם מעבר ליכולותיו של הסגל הזה. זמנים השתנו, גם מעידן בניטז. --- יסיל כבש שער שלישי בשני משחקים ב-U19, הפעם נגד ווילס.
סוף סוף אחרי 23 שנה מה שהיה ברור לכל קיבל הכרה רשמית של ראש ממשלת בריטניה David cameron. קמרון מדבר על האי צדק הכפול, במות האוהדים ובניסיון של המשטרה לשנות את הראיות ולהאשים את האוהדים של הקבוצה. עיקרי הדברים : "The new evidence that we're presented with today makes clear, in my view, that these families have suffered a double injustice: the injustice of the appalling events, the failure of the state to protect their loved ones and the indefensible wait to get the truth, and then the injustice of the denigration of the deceased - that they were somehow at fault for their own deaths,". "With the weight of the new evidence in this report, it is right for me today as prime minister to make a proper apology to the families of the 96 for all they have suffered over the past 23 years. "So on behalf of the government, and indeed our country, I am profoundly sorry that this double injustice has been left uncorrected for so long." תגובת הקבוצה: "After 23 long and painful years, our fans have finally been fully exonerated of all blame. Today, the world knows what we have always known - that Liverpool fans were not just innocent on that terrible day but that there was also reprehensible and hurtful misrepresentation of the truth." ועדת החקירה שהוקמה היא ועדת חקירה פרטית (לא ממלכתית), היא לא חיפשה אשמים באופן אישי אלה רק "זיכתה" את אוהדי ליברפול מההבל הנוראי שנעשה.
בשורה התחתונה בניטז השאיר אחריו קבוצה לא פחות גרועה ממה שהוא קיבל והוא בזבז בדיוק כמו שאר הגדולות. אתה עדיין גורר את השטות הזאת? נאמר לך כבר בדיון של יונייטד (רק אלוהים יודע איך אתה משווה את פרגסון למוריניו שאימן בצ'לסקי), מבליגים לפרגי על הבלופים שלו בגלל שהוא מאזן את זה עם הצלחות גדולות ברכישות קטנות. בנוסף לזה שבעמדה של ורון משחקים שחקנים שהוא בעצמו גידל (קלברלי, פלטשר, סקולס וכו'). בניטז לעומתו קנה פאקינג 79 שחקנים ב229 מיליון פאונד בתקופה קצרה מאוד יחסית, כאשר רק חופן מהם באמת ברמה הנדרשת (באותה עונה שדאגן הכלומניק הגיע בחינם הגיע הוא גם זרק לטמיון 34 מיליון פאונד על ריירה הבינוני, דוסנה הנגר ורובי קין הבלוף). זה לא חוסר מזל, אלא חלק מהשיטה שלו, הוא מעדיף כמות על פני איכות (זה בסדר להביא מספר ''פרוייקטים'', לא סגל שלם). אז למה שיסלחו לו בדיוק כשהוא נכשל כ''כ הרבה פעמים? הוא הביא רק תואר משמעותי אחד וגם זה היה בבונקר מחריד עם קבוצה שהוא בכלל לא בנה.
בונקר מחריד? בכלל ראית את הדרך שלנו לאליפות אירופה או שאתה סתם שולף פה דברים מהדימיון שלך? חוץ מבדלה אלפי לא שיחקנו שום בונקר בשום משחק.
אני עדיין לא מעכל את זה שלקח 23 שנים עד שהאמת סוף סוף יצא לאור. האסון הזה עשה המון נזק על המגרש ומחוצה לו בעיקר למשפחות,האוהדים והעיר ליברפול עצמה. אני מקווה שמה שעבר היום יביא לאיזשהו נחת אצל הנפגעים שסבלו כ"כ הרבה. אירועי היום ללא ספק מחזק את התדמית של ליברפול כמשפחת כדורגל יחודית אחת ויחידה בעולם. בליברפול יש הרבה דברים שהם מעבר לכדורגל וזו הסיבה שתמיד ניה בפסגת הכדורגל העולמי. תמיד האמנתי שבגלל האסון ליברפול החלה בנפילה עמוקה בתוצאות על המגרש ועד היום לא ממש מצליחים להתרומם ממנו לגמרי למעט מספר קטן של הצלחות על הדרך. אולי היום יהווה כיום סימבולי שלא רק מחוץ למגרש אלה גם על המגרש אפשר להתרומם ולחזור לליברפול הישנה והטוב. YNWA RIP 96
http://assets3.lfcimages.com/uploads/copy_of_standard_shartered_potm_01.Xxx http://www.liverpoolfc.com/news/latest-new...t-monthly-award ג'ו אלן זכה בתואר שחקן החודש של ליברפול. http://www.foxbusiness.com/industries/2012...ld-be-on-block/ FOX מדווחים ש-FSG שוקלים למכור את בוסטון רד סוקס. שום דבר לא רשמי, אבל תג מחיר של כ-1.3 מיליארד דולר (800 מיליון פאונד) צפוי להיות המחיר שיבקשו שם.
הפרק הראשון של Being: Liverpool (סדרה דוקומנטרית על אחורי הקלעים של המועדון). לצפיה: http://vimeo.com/49443761 יש גם הורדה בתחתית העמוד.
כרגע אפילו לא צריך להוריד, יש ביו-טיוב http://www.youtube.com/watch?v=GuF3MRj7JJ0 בערך ב-23:20 נכנסים לבית של רודג'רס בליברפול. בכל אופן התמונה הגדולה שלו על הקיר קצת הלחיצה אותי. מי לעזעזל שם תמונה כזו של עצמו באמצע הבית? אני שומע אותו מדבר ואני מגלה אדם שמאוד, אבל מאוד מאוד אוהב את עצמו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx האמריקאים (כרגיל) יודעים לערוך תוכנית, וזו בהחלט תוכנית מגניבה עבורנו כדי לראות את מאחורי הקלעים. מעניין אם גם את הפרקים הבאים נוכל לראות פשוט ביו טיוב, זה יעשה את החיים קלים יותר. מצחיק אגב - הבן של קולין, העוזר של ברנדן, הוא בן הזוג של הבת שלו. בקיצור, נחמד. אגב 2, הבית של רודג'רס לדעתי משתרע על פני חצי מהעיר ליברפול.
ביינתים הפרק ירד מיוטיוב על זכויות יוצרים, אז אני משער שלא...הסיפור של הבת של רודג'רס משעשע/מטריד מאוד, בגיל 39 המנג'ר שלנו הוא כבר סבא. סטרלינג אבא בן 17 ל-2 ילדים מ-2 נשים שונות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
כבר הובהר שהדיוקן של רודג'רס בבית שלו זה מתנה מאירגון צדקה שהוא תומך בו. בהחלט נחמד מאוד העניין הזה.למעט הקטע עם הרד סוקס שהיה נראה מאוד מאולץ, נהנתי מהפרק הראשון.
This Is Anfield @thisisanfield Suso and Yesil in squad for Sunderland http://dlvr.it/28plGC #LFC suso30fernandez @suso30fernandez Going to sunderland. Im in the squad(20players) for the game tomorrow.Finally two players have to be out of the list.Have a nice day אז בהנחה הנורמלית שנסעו 3 שוערים למשחק, אחד מהשוערים לא יהיה על הספסל ואחד מבין סוסו או יסיל כן יהיה. אני מעדיף את השני אגב, מבחינתי האופציות של שלבי/הנדרסון בקישור עדיפות על סוסו כרגע ולא הייתי רוצה לראות את הנדו נזנח לגמרי. לעומת זאת בהחלט עלול להיות מצב שאנחנו צריכים לשלב חלוץ נוסף ולא להחליף את בוריני בדאונינג בדקה ה-60 כשהעסק נתקע. יסיל כבש 3 שערים ב-2 משחקים נגד אנגליה וויילס (U19) בפגרה, מעניין לראות אותו אצלנו.
הוא לא סבא. הילדה הקטנה שם היא האחיינית שלו. מה שכן, הבת שלו (רודג'רס) יוצאת עם הבן של קולין פסקו (עוזר המאמן).