ליברפול 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

אני לא מתרגש. סתם הרכב מגעיל (האמת יש לי בעיקר בעיה עם 3 שחקנים שם). אני פשוט כל כך רעב לכדורגל ולליברפול שאני מחכה כמו לא יודע מה לכל משחק. אבל לא מתרגש מההרכב אל תדאג :)

2. itay2789 Member

אמרו בשידור שולרנגה לא הפסידו כבר 8 משחקים והיום נתנו משחק נחמד. סךהכל קוטיניו ממש קוסם. אלוהים יעזור לנו ולא נמכור אותו קיץ הבא. אני מרוצה מהאומץ של אייבה. אומנם לא משופשף בבעיטה לשער אבל הוא לא מפחד לקחת שחקנים 1 על 1.

3. oranfu Member

היה נחמד מאוד. אלברטו נראה טוב. גם אספאס. סה"כ הגענו להמון, המון מצבים. לא יודע מי ה השוער הזה שלהם אבל הוא היה ענק היום.

קוטיניו באמת קוסם. סה"כ יש לנו כמה שחקנים צעירים מאוד מרשימים.

דומיניק קינג מהמייל אומר שהודענו לסקרטל שהוא לא חופשי לעזוב, וזה בניגוד למה שנאמר לו לפני שבוע.
    שמועות שבארסה הציעו\עומדים להציע 14 מיליון פאונד על אגר.

גורדון טיילור, יו"ר ארגון השחקנים, אומר שאין סעיף בחוזה של סוארז שאומר שאנחנו חייבים למכור אותו עבור 40 מיליון.

גם בארט אומר שההתעניינות של ברצלונה באגר גורמת לנו לשקול שוב את סקרטל.

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/13
  4. StevieG Member

טוב, הכדור אצלנו במגרש. ארסנל יכולה לחפש מי ינענע אותה. ועכשיו אנחנו צריכים להגיש נגדם תלונה, ועם קצת מזל, אז הם יקבלו אמברגו העברות(לא שהם היו עושים משהו בלי האמברגו).

5. itay2789 Member

LOL רק שנשלח את סוארס לקרקס במהלך העונה ואני אהיה רגוע.
    נמאס לי מבארסה שמקרקרת אחרי אגר יותר מדיי כל הזמן. בארט אומר שפחות מ 25 מליון אנחנו בכלל לא שומעים על אגר. בארסה רוצה להציע רק 14 חחח מה זה אנחנו בית תמחוי? טוב שהפכנו את אגר לסגן קפטן, יחזק את הנאמנות שלו שהייתה גם קודם לכן למספיק חזקה

6. oranfu Member

ההכרזה עליו כקפטן משנה עוד לא היתה...

והנאמנות שלו מספיק חזקה גם בלי זה לדעתי. גם קיץ שעבר היו שמועות עליהם (והצעות של הסיטי) והוא הודיע שלא מעניין אותו. גם אתמול רודג'רס אמר שאגר נתן לו את המילה שלו שכל עוד הוא רוצה אותו בליברפול הוא לא יילך לשום מקום.

בארט - דחינו 17 מיליון פאונד על אגר.
    בארט - ליברפול לא מתכוונים לוותר על סוארז.

טוב יש לא מעט חדשות:
    אייר הודיע לברצלונה שאגר לא למכירה.
    בגדול, רודג'רס נכנס בסוארז. אומר שלא ניתנה לו שום הבטחה שיוכל לעזוב. סוארז צריך להביע התנצלות בפני הקבוצה והאוהדים לפני שיוכל לשחק שוב עבור המועדון. הוא יקבל הוראה להתאמן בנפרד מהקבוצה מכיוון שרודג'רס כועס על ההתנהלות שלו באימונים ובמשחקי אימון בתקופה האחרונה (הוא ננזף על מה שאמר בראיון).

אסאידי עובר לQPR בהשאלה לעונה. נראה לי פיתרון טוב כי הבחור מוכשר (כמו שהראה גם היום במשחק) וכסף גדול בכל מקרה לא נעשה עליו.

לפי האס הספרדי אנחנו עומדים להציע הצעה על סיגיירה המגן השמאלי של גרנאדה.

המירור והאקו (אולי עוד מקורות) אומרים שהדעה הרווחת היא שהנרי כל כך התעצבן מההתנהלות של ארסנל שהוא לא יסכים למכור להם את סוארז בשום מקרה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/13
  7. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש נושא שבו אתה יכול להיות לא חולה נפש? על מה תלונה ועל מה אמברגו?

ויכול להיות שדמיינתי או שמישהו בדיון הזה באמת האשים את ארסנל שלא הציעו לליברפול עוד מליון או שניים סתם בשביל הנימוס?

להעביר ביקורת על ההתנהלות הבזיונית של ארסנל הקיץ אין לי שום בעיה, ואני לא מנסה להגן על אף אחד. אבל מה לעזאזל אתם רוצים מונגר במקרה הזה?

8. oranfu Member

להתלונן על ארסנל כי היא ידעה על סעיף שיש לסוארז בחוזה שאסור לה לדעת עליו אלא אם כן הופרו הסכמי סודיות. מה שעושה רושם זה שארסנל דיברה עם סוארז והסוכן שלו מבלי לקבל מאיתנו אישור (אני לא אומר שצריך להתלונן עליהם, אני רק מנסה להסביר).

ולא היו צריכים להציע עוד מיליון או שניים בשביל הנימוס. אבל להציע פאונד אחד זה בושה. תציעו לפחות עוד 100K. פאונד אחד?

הבעיה שלי עם ונגר רשמתי כבר כמה פעמים. אתה מוזמן לקרוא. הוא מתנהל בצביעות כשהוא אומר שהוא רוצה שהעסק יתנהל בצורה מכובדת וחברית, בזמן שעושה רושם שארסנל פנתה לשחקן מבלי לקבל אישור.

9. d1231 Member

לא צריך שום אישור מקבוצה בשביל לדבר עם סוכן של שחקן. אף אחד לא מבקש אישור, אפילו לא אתם. ארסנל לא עשתה שום דבר שאסור או שאינו נורמה בעולם הכדורגל.

אם הסוכן של סוארז הדליף להם מידע סודי (שכבר לפני חודשים היה ניתן למצוא אותו ברחבי האינטרנט), זה לא אשמתם ולא ניתן להוכחה בעליל.

10. oranfu Member

מה שיש בתקשורת לא משנה. ההצעה שלהם היתה מאוד ספציפית. אם הם דיברו גם עם סוארז אני לא יודע. זה שהם דיברו עם הסוכן שלו על פרטים מהחוזה מסבך גם אותם. אנחנו עצמנו הפסדנו במשפט כזה לפני 13 שנה אחרי שידענו מראש מה סעיף השחרור של שחקן ולמרות שהסעיף הוזכר בתקשורת זה לא תפס מבחינת בית המשפט ונקנסנו בסכום שהיה (לפי הערכות) חצי מהשווי של העסקה.
    זה שזה אולי נהוג ונורמה זה נכון, זה עדיין לא אומר שזה גם לגיטימי. פשוט בד"כ מועדונים לא מתלוננים על זה. אבל במקרה הנוכחי זה ברור שהודלף לארסנל מידע חסוי מהחוזה של סוארז, כשבנוסף (לפי מה שמפורסם שם היום בתקשורת) ההתנהלות של ארסנל לא עצבנה רק אותי אלא גם את הבעלים של ליברפול.

ושוב, אני לא אומר שצריך לתבוע את ארסנל.

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/13
  11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשפט הזה הזוי בכל כך הרבה רמות שקשה לי להגיב. אני באמת מקווה שזה איכשהו נכתב בציניות או משהו, וזה לא אמיתי.
    אתה מצפה מארסנל, שמבחינתה הפעילה סעיף שיחרור של 40 מליון פאונד, לשלם לליברפול עוד 100 אלף פאונד ללא שום סיבה. זה טירוף ברמה שלא יוצאת מהפה של ונגר אפילו.

איך אתה כל כך בטוח שארסנל דיברה עם סוארז? בגלל הסעיף הזה? יש מליון ואחת דרכים לסוכנים להדליף דברים כאלה. מי שצריך להיענש זה מי שחתום על הסכם סודיות. ואגב אם היה הסכם סודיות, איך סוארז דיבר על זה בעיתון? האם בוודאות היה הסכם סודיות שאתה יודע עליו?

עושה רושם? כרגע אין שום סיבה להאמין בזה וזה נראה כמו סתם פריקת תסכול של אוהדי ליברפול.
    מה שנראה לי יותר סביר, זה שהסוכן של סוארז שלח מסרים לקבוצות אחרות באירופה בנוגע לסעיף השיחרור הזה ואחת מהן היתה ארסנל.

12. oranfu Member

הם האמינו דצריך הצעה של למעלה מ40 מיליון, אתם הצעתם 40 מיליון ופאונד אחד. מאוד מתחכם, מאוד ספציפי. לא שמעתי אף פעם על מועדון שמציע הצעה כזאת. הצעה שנספרת במטבעות בודדים...

בגלל שההצעה כל כך ספציפית, בגלל הביטחון שארסנל מפגינה (דחינו את ההצעה, ונגר עדיין דיבר שלשום על ההצעה כאילו היא לא נדחתה כי הוא מצפה שהיא תתקבל כי יש סעיף שחרור), זה נראה כאילו ארסנל יודעת טוב מאוד על הסעיף הזה.

ולא צריך להיות הסכם סודיות. פרטי החוזה הם סודיים. אסור לסוארז (או מי מנציגיו) לפרסם את הפרטים הללו.

לסוכן יש אולי כל מיני דרכים להדליף אותו, אבל זה עדיין אסור. ארסנל (בתור הנהנית מההדלפה כביכול) היא גם צד בעניין. כמו שרשמתי, אנחנו בעצמנו נתבענו והפסדנו מקרה שנראה דומה מאוד בשנת 2000.

פריקת תסכול? אני מאוד מרוצה מההתנהלות של המועדון שלי בסאגה הזאת. העצבים שלי הם על הצביעות של ונגר (לא דבר חדש). אין לי בעיה אם ארסנל "מלכלכת את הידיים" כמו שכולם עושים, אבל הוא משחק אותה כאילו הוא ג'נטלמן מושלם.

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ונגר אכן צבוע באופן כללי והתיסכול שאני מדבר עליו הוא התיסכול מסוארז כמובן.

שאלות שלא ענית עליהן ואשמח לתשובה:
    1. איך אתה יודע שאסור היה לאף אחד מהצדדים לחשוף פרטים בחוזה של סוארז? שהיתה איזושהי חובה משפטית לא לעשות זאת? על מה אתה מסתמך?
    2. במקרה כזה, בוא נניח ובאמת הסוכן של סוארז הדליף (נראה כמו התסריט הכי סביר כי אני לא רואה בחיים את ונגר יוצר קשר ישיר עם סוארז, ואת הסוכן של סוארז הולך דווקא לארסנל ומדבר איתם, ולא מדליף במקום זה לכל היבשת) ואכן הפר את ההסכם. מה העבירה של ארסנל פה? ברגע שהם יודעים על הסעיף, ומנסים להפעיל אותו, האם אתה מבין שאין כאן שום עבירה מצד ארסנל?
    3. האם אתה לא מבין כמה פסיכוטית הטענה שארסנל צריכה להציע 100 אלף פאונד או כל סכום אחר, נוסף על סעיף השיחרור של סוארז, כדי שהכבוד של ליברפול לא יפגע מההצעה ה"מעליבה" (יותר מפי 2 מהסכום הכי גבוה שהוצאנו על שחקן כלשהו בהיסטוריה שלנו)? האם אתה גם בחייך הפרטיים בא בטענות לאנשים שונים, שלא מחלקים לך את כספם על מנת שלא תיעלב, או שמעת פעם על עסק שמחלק כסף ללא סיבה למתחרה שלו?

14. itay2789 Member

אוהדי ארסנל- מה שלא תגידו לא יעזור. בשום מקום בעולם לא ננקבה הצעה של כמה מיליונים פלוס פאונד אאחד.זה מביך ברמות קשות. אולי יותר פדיחה מהמינוי של גו קיניאר בניוקאסל. אני מאוד תומך נלהב של ארסנל וונגר ובימים טובים יותר הייתי מעדיף שהטופ 4 היה מורכב מליברפול ארסנל יונייטד וטוטנהאם בלי שתי הליצניות סיטי וצלסי/אבל אני בהחלט הייתי מוופתע מההצעה הזו. וונגר שוב מפתיע אותי. קיץ שלם בלי חיזוק הקבוצה (אני חושב שברור לכולם שהנרי החליט לא למכור לארסנל). לגבי סוארס- טוב שייתאמן בנפרד. אני רוצה שיישב בבציע עד נובמבר לפחות. הצביעות שלו גורמת לי סלידה שבחיים לא הרגשתי כלפי שחקן ליברפול. (וכן אני אשנה את החתימה שלי לקראת עונה הבבאה אחרי שאראה מי יגיע עד ה 1 בספטמבר וסוארס בטטוח לא יהיה בחתימה).

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק להזכיר לכם שלפני כמה שנים טובות, אחרי שליברפול קנתה את כריסטיאן ציגה, מידלסברו לקחה אותה להתאחדות בגלל שידעה בדיוק מה סעיף השחרור שלו והציעה את הסכום הנדרש. זה נגמר באיזה קנס זניח.

הדברים האלה קורים. תכל'ס, אני אף פעם לא הבנתי מה שווה סעיף שחרור אם מועדון שרוצה לקנות לא אמור לדעת מה הוא. בלי שמישהו יגיד לו, הוא אפילו לא יידע שיש סעיף. אז מה הערך שלו? רוצים שמועדונים יירו באפלה?

בכל מקרה, ההתעסקות של אוהדי ליברפול בכך שההצעה היתה 40 מיליון פלוס פאונד קטנונית ברמות. גם בגלל הזלזול במאה אלף פאונד (אפילו שיש כדורגלנים שזה בקושי משכורת של יומיים-שלושה עבורם). ובכל מקרה, למי אכפת?

מצב נושא:
הנושא נעול.