ליברפול 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

גיל,
    לא יודע מה נפלת על אגר. הוא אמנם לא יכול להחזיק הגנה שלמה לבד, אבל עם שחקנים משלימים טובים יותר הוא בלם מצוין. לא רואה יותר מ4-5 בלמים בפרמיירליג שהייתי לוקח לקבוצה לפניו. אני נוטה להאשים את השחקנים סביבו בחולשה היחסית שלו בעונה שעברה (וגם, רוב המשחקים היה בולט לחיוב), כמה אפשר לחפות על הפאשלות של סקרטל בכדורי גובה, השטויות של אנריקה בחצי העונה הראשונה לפחות וההשמטות של ריינה? בלם לא יכול לתפקד ככה וגם אם היית שם את קומפאני במקומו, הוא לא היה נראה טוב כמו שהוא עכשיו.

אני מקווה שמיניולה ישרה אווירה יותר בטוחה בהגנה, ושנביא עוד בלם איכותי לצידו ודני יכול לתת עונה מצוינת. בתרחיש אידיאלי הייתי מחליף גם את ג'ונסון ואנריקה (בסדר הזה, לפחות הספרדי נותן משחקים יציבים פה ושם), אגב.

2. oranfu Member

אגר הוכרז כקפטן המשנה בצורה רשמית. מניח שאם עוד היה ספק למישהו, הוא לא יימכר לברצלונה.

מאוד מרוצה מהבחירה בו. אני מאוד אוהב אותו ומגיע לו על הלויאליות שלו.

3. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם בהגנה שלנו נוטים לזלזל ולדבר עליה בקלישאות אנשים שלא באמת יוצא להם לראות את ליברפול משחקת יותר מדי.

ליברפול בעונה שעברה ספגה 43 שערים, קצת יותר מארסנל ופחות מטוטנהאם שההגנה שלה זכתה לשבחים מפה ועד אלוהים יודע ונדמה היה שמשחק שם בקנבאוור הבלגי לפי השבחים לורטונחן.

צריך גם לקחת הכל בפרופורציות, אנחנו חייבים חיזוק להגנה בדמות בלם בכיר שיגיע ל11 וישחק ליד אגר, אני מקווה שזה יהיה פאפאדופולוס ואני חושב שהוא יכול להתברר כהחתמה סופר חשובה, אם זה לא יקרה יהיה לנו קשה מאוד להתמודד על הטופ 4. זה יהיה קשה גם איתו.

הכל נכון.

אבל מספיק להפוך את ההגנה של ליברפול ל4 ליצנים. ארסנל בשנים האחרונות (לאו דווקא בעונה שעברה) סיימה ברביעייה הראשונה עם הגנה שבאמת לכל הדעות הייתה מביכה לרמות האלה ובמצב הרבה יותר גרוע משלנו, מי כמוכם צריך לדעת שבסופו של דבר תסיים רביעית הקבוצה שיודעת לפתוח הגנות צפופות ולקחת נקודות במשחקים מול ההאל סיטי והסנדרלנד של הליגה.

מעניין שאתה אומר ששחקני ההגנה שלנו "חלמו על להיות חלוצים". החלת את חוק גלן ג'ונסון על כל ההגנה שלנו. דווקא מה שבעיקר מפריע לי באנריקה למשל זה חוסר היעילות שלו בהתקפה, הוא לא באמת יודע לעשות הרבה בחצי של היריב.

ואני מניח שגם העונה נראה את מרטין קלי וכנראה גם אנדרה וויזדום משחקים הרבה כמגנים, שחקנים שהם בכלל בלמים ושוב תורמים מעט מאוד התקפית.

4. GentlePunter Member

לא יודע אם דיברת עלי, אבל אני רואה את ליברפול לא מעט.

לא צריך להגזים, את חוק גלן ג'ונסון החלתי על אנריקה בלבד ובצדק גמור. הבחור פרח בעונה שעברה בכמה המשחקים שרודג'רס נתן לו לתפקד כקשר בצד שמאל. בכל אופן, טוב מאד לפנטסי פוטבול, אבל מגן פרופר הוא לא.

את העונה שעברה העברתם על שני פסאודו-מגינים באגף, ועם שני בלמים ראויים.

את העונה הבאה, נכון לעכשיו, אתם פותחים בהרכב הגנתי מוחלש, וזה עוד לפני שאנחנו יודעים על איזה צד יתעורר מיניולה.

את קלי מאד אהבתי לפני שתי עונות, ויכול להיות שהוא אחת התשובות הנסתרות שיש לכם בכף היד. ויזדום לא מרשים אותי במיוחד.

לא חושב שיכול להיות ויכוח על זה שאתם זקוקים לבלם ולהרבה מזל בנושא הפציעות וההשעיות.

לטעמי ארסנל לקחה את המקום הרביעי בעונה שעברה דרך ההגנה שהיתה פשוט נפלאה מאז הגומלין מול באיירן, וטובה לאורך העונה כולה (אני מזכיר, ספיגה אחרי דקה 75 במשחק ליגה אחד בלבד - זה נתון פנטסטי שאין לזלזל בו). במקביל, טוטנהאם איבדה אותו דרך שורה של טעויות קשות בהגנה בתחילת העונה - לא יודע מי זה שמהלל אותם באיזור ההוא ועל סמך מה הוא עושה את זה.

ספר לי בבקשה איפה הקלישאה בכל זה?

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/13
  5. oranfu Member

סקיי: ווסטהאם קרובים להחתמת דאונינג.

אייינננששאאללללהההההה!

סוארז יתאמן עם הנוער. לפי הגרדיאן, אין לו כוונה להגיש בקשת העברה ואין לו כוונה להתנצל, אבל הוא לא מתכוון לסרב לשחק.

רודג'רס אומר שעד כמה שהוא יודע דייגו קוסטה חתם על הארכת חוזה באתלטיקו. עושה רושם שגם את השם שלו אפשר למחוק מהרשימה. לא יכול להגיד שאני יותר מדי מאוכזב מזה. לא ממש התרשמתי ממנו (לפי יוטיוב) וגם מה שקראתי עליו לא ממש הלהיב אותי. מקווה שכן יגיעו שחקנים בקרוב.

המירור, הגרדיאן והטלגרף - דאונינג בשיחות מתקדמות עם ווסטהאם, עשוי להיסגר בימים הקרובים. 6 מיליון פאונד.

שלא יעיזו לתת לו לשחק מחר!

בארט - דאונינג על סף מעבר לווסטהאם. 6 מיליון פאונד. עלי סיסוקו סיכם את תנאיו וצפוי להגיע שבוע הבא אם וכאשר נגיע לסיכום גם עם ולנסיה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/8/13
  6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול באמת להוריד וואחד אבן מהלב, ועוד יותר וואחד משכורת מהתקציב... הוא פשוט לא נחוץ במצב ההתקפה שלנו כרגע, ואם נביא שחקן נוסף אז בכלל. כבר עכשיו יש לפחות 5 שחקנים שישחקו לפניו בהרכב, אין לו שום תועלת בסגל הזה וכל פאונד שנחסוך עליו הוא מבורך.

סיסוקו אמור להיות מגן לא רע, אבל גם שחקן מאוד התקפי. רק מה יהיה עם בלם מה... כל כך מדאיג.

7. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יגיע אף בלם לפני שנפטר מסקרטל. היו שמועות על נאפולי ויותר לאחרונה על חזרה לזניט - בינתיים גורנישט.

קוסטה, מסתמן, לא יגיע.

ופה אני צריך לציין מגמה מדאיגה של דיווחים בכל התקשורת האנגלית שהגשנו הצעה על X, הפעלנו את סעיף השחרור של Y ואנחנו מוכנים לשלם Z סכום אפילו גבוה יותר ובטוחים שהעסקה תצא לפועל, והמועדון של השחקן מצידו בכלל טוען שלא הוגשה שום הצעה וזה פשוט מחליק מתחת לרדאר כל פעם מחדש.

יש פה סיכוי טוב שהמועדון מתדרך את התקשורת ומדליף להם שטויות בלי באמת לפעול בשוק, משהו כמו המדיקלים הכושלים המפורסמים של אברטון.

אנשים כ"כ בטוחים שיש לנו כסף כי אנחנו מגישים הצעות של 20 מ' ליש"ט + אבל שחטאר לדוגמא דבקה עד הסוף בכך שהיא לא קיבלה שום הצעה בשום נקודה (אולי כשמחטיריאן כבר היה על המטוס לגרמניה).

רודג'רס, אייר, הנרי - כולם מסתמן שמו לעצמם מטרה להדגיש שאנחנו רוצים עוד שחקנים בכל פעם שהם מדברים לתקשורת, אבל בפועל אנחנו לא רואים שום דבר קורה.

חייב להגיע עוד קשר התקפי ובלם, מסביבנו טוטנהאם מפזרת כסף לכל עבר ומחזקת את ההרכב עם 2 שחקנים איכותיים (פאוליניו וסולדאדו) ומעבה עוד יותר את מה שהוא כבר קישור מאוד איכותי בקפואה. שם לא משתמשים בכל הקרקס התקשורתי סביב בייל כדי לא לעשות כלום בשוק.

הוצאנו נטו 2 מ' ליש"ט הקיץ, זאת חזרה לימים העליזים של היקס וג'ילט ומדיניות הsell to buy.
    שופטים רק ב2 לספטמבר אבל אני לא אופתע אם לא נביא אף אחד חוץ מאיזה מגן שמאלי בהשאלה, וזה יהיה רע מאוד.

8. Ori8 Member

אתה צודק במיליון אחוז, והדיבור האחרון של רודג'רס על כך שקשה להחתים שחקנים טובים בגלל האלופות רק מחשידה עוד יותר. זה כאמור לא הפריע לטוטנהאם להנחית את סולדאדו, פאוליניו ועכשיו אטיין קאפו מטולוז. יכול מאוד להיות שבמועדון רוצים לייצר תחושה שיש כסף, ויותר מכך - יש רצון להוציא אותו ולהביא שחקנים איכותיים אך בפועל כלום והצעות כלל לא הוגשו. אמרתי מזמן שלדעתי הבעלים הנוכחיים לא שונים במהותם מהיקס וג'ילט. הם אמנם אנשים טובים יותר עם כוונות טובות וכנות יותר אך 0 יכולת אמיתית לקחת את המועדון הזה קדימה. הרבה מאוד דיבורים, אפס מעשים. העיקר שהנרי ימשיך לדבר על ראייה לטווח ארוך ובנייה..

9. oranfu Member

הם רחוקים מאוד מלהיות היקס וג'ילט. אין להם אולי את האמצעים שיש לבעלי קבוצות עשירים אחרים כדוגמת הסיטי וצ'לסי, אבל בינתיים הם נראים כמי שמנסים לשקם את ההריסות, הם כן שמים כסף.

אכן זה מטריד מה שאנחנו רואים לגבי התדרוכים (ואין ספק שיש כאלה) כאשר בפועל עושה רושם שאין כלום, אבל זה גם עדיין יכול להיות שאנחנו פשוט פועלים בצורה מטומטמת (היו לא מעט דיבורים בסאגה עם מחיטריאן שאנחנו החלטנו לעשות קודם מ"ומ עם הבעלים צד ג של הזכויות עליו ולא עם שחטאר מתוך אסטרטגיה...). בואו נראה מה יהיה בשבועות הקרובים. אני לא מאמין שלא נביא שחקן התקפה. בקשר לבלם, זה לדעתי תלוי גם בסקרטל, וגם בפאפא שהוא כנראה האופציה המועדפת עלינו, אבל הוא חוזר מפציעה קשה וארוכה וזה מובן למה אנחנו נזהרים בעסק הזה.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוזר שבארט אומר שסיסוקו יגיע שבוע הבא ואז רוג'רס אומר שאין כלום בסיפור של סיסוקו, אולי בארט חסר מושג.

11. oranfu Member

סיסוקו בעצמו אמר את זה לפני איזה יומיים. זה גם פירסומים בולנסיה אומרים. יכול להיות שרודג'רס בילף, יכול להיות שבארט מסתמך על מה שסיסוקו אמר ויכול להיות שהוא באמת לא יודע כלום. מצד אחד בארט והחבר'ה של האקו הם העיתונים הכי אמינים, מצד שני נראה לי שהמועדון פשוט מבלף אותם חופשי הקיץ (מחיטריאן מת להגיע, קוסטה נחוש לעבור לאנפילד...). הם גם טענו שירדנו מפאפאדופולוס (בארט אמר שזה גם יכול להשתנות לפי מה שאני זוכר) אבל השחק אמר לפני כמה ימים שאי עשן בלי אש (כשכנראה הכוונה היתה אלינו). בקיצור, לי זה נראה כאילו המועדון קצת משתמש בהם (כמו שארסנל השתמשו בג'ון קרוס בחיזורים אחרי סוארז), ובעיקר בחבר'ה של האקו.

בארט נשאל בטוויטר אם המידע על סיסוקו הוא מידע שלו והוא ענה שלא.

לפי המארקה, סיגיירה (המגן השמאלי של גרנאדה) נשאר מחוץ לסגל שלהם לאיזה משחק אימון מכיוון שהוא קרוב להשלמת המעבר אלינו.

12. Ori8 Member

המגמה ברורה. אם לפני שבוע רודג'רס היה נחרץ לגבי החתמת שחקנים נוספים, היום הוא כבר טוען שאין שום עסקה קרובה, אבל כן "מקווה" שנצליח עוד להחתים. האקו מדווח שרודג'רס הודה בכישלון בהחתמת קוסטה.
    http://www.liverpoolfc.com/news/latest-new...nsfers-and-more

13. itay2789 Member

לא ממש כשלון. זה יותר חגיגה שלא החתמנו את קוסטה. מה שטוב זה שיש לנו כסף כי עצם זה שהצענו על קוסטה זה אומר שיש כסף לשפוך על שחקן התקפה. אני מקווה רק שבאמת יציעו על עוד שחקן עד סןף הקיץ.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה כשלון לכל דבר, זה שאנחנו האוהדים לא מאוד רצינו לראות את קוסטה בקבוצה לא אומר שזה לא כשלון מבחינת המועדון. שחקן שרצינו שלא הגיע בגלל סיבות כאלו או אחרות.

15. itay2789 Member

שחקן כזה אני לא רוצה לראות במועדון וזה בכלל לא כשלון כי לפעמים המועדון עושה טעויות אז אם הוא ניצל מטעויות אנחנו צריכים להיות שמחים ולהגיד שזו ברכה. כשלון זה אם מחטיריאן לא בא
    אבל לא אם שחקן שהוא טעות לא בא. זה כמו שהעסקה של דאונינג לא הייתהיוצאת לפועל.זה כאלו כשלון אבל זה ברכה במסווה. גם עם קוסטה זה ברכה מגן עדן.

מצב נושא:
הנושא נעול.