ליברפול 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

טיאגו סילבה בלם אדיר.
    דוד לואיז לא יותר טוב מאגר. אגר לא יעבור כי אנחנו לא רוצים למכור וברצלונה לא תשתולל בהצעה עליו. אני לא יודע מה המרטינו הזה רוצה, אבל הוא יכול מאוד להתאים לברצלונה.

אם סוארז חותם על חוזה חדש עם סעיף שחרור ברור (אף אחד לא יודע אם יהיה בכלל סעיף שחרור בינתיים) אז אנחנו לא נחתים אותו על פחות מ50 לדעתי. ובמצב הנוכחי גם ככה קיץ הבא לא נוכל לדרוש עליו סכומים כאלה. אז להאריך לו את החוזה בעוד שנה, להעלות משכורת ולשים סעיף שחרור כזה זה עדיין צעד טוב מאוד מבחינתנו.

עוד מישהו חושב שזה מקרי שביום שדאונינג עוזב סוארז שינה תקליט והחליט להישאר?
    לא, גם אני לא :)

נערך לאחרונה ב: ‏14/8/13
  2. Mellow29 Kopite

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
    אני דווקא מרחם על כל האוהדים שקנו חולצת חוץ של דאונינג. ועל כל האוהדים שקנו חולצת חוץ, בלי קשר.

אני חושב שאגר לא נופל הגנתית מלואיז, בחלק ההתקפי התרומה של השני גדולה פי כמה למרות שאגר הוא so-called "נוח עם הכדור". ברצלונה מחפשת בלמים שמסוגלים לעשות את הדברים שלואיז עושה נהדר, זה שאגר עושה פחות טעויות מפגרות כנראה פחות קריטי עבורם. בלי קשר להשוואה עם לואיז, אני חושב שאוהדי ליברפול נוטים להעריך את אגר יתר על המידה מבחינה מקצועית (בלי קשר לנושא הפציעות בכלל).

3. oranfu Member

הרבה מהדברים המרשימים של לואיז בהתקפה גם באים לידי ביטוי בגלל שהוא משחק לפעמים בקישור, ככה שיש לו יותר סיכוי להגיע לעמדות בעיטה טובות.
    אני לא אומר, אני חושב שלואיז טוב. יש לו שטויות בהגנה, אבל סה"כ הוא טוב מאוד. הוא בוודאי מאוד מתאים לברצלונה.

אני חושב שאגר אוברייטד אצל חלק מהאוהדים שלנו כי הוא ירד ביכולת. הוא היה גדול, בלי שום ספק אחד הטובים בליגה עד לפני איזה שנתיים-שלוש. אבל יש אצלו ירידה. דווקא עונה שעברה שהוא שיחק סוף סוף עונה מלאה בלי פציעות, היתה העונה הכי פחות טובה שלו לדעתי.

מלו, למה נראה לך שמישהו (מלבד המשפחה שלו אולי וגם זה בספק) קנה חולצות של דאונינג? הוא בלי ספק אחד השחקנים הכי פחות אהודים שהיו לנו בשנים האחרונות, והיו לנו כמה שחקנים באמת עלובים...
    החולצת חוץ אכן זוועה. אין מה לרחם על מי שקנה אותה אם הוא כזה פזרן מבחינת כסף.

4. Mellow29 Kopite

לא נראה לי שמישהו קנה חולצות של דאונינג, אתה מבין...

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

וויליאן שחקן פנטסטי. האם נצליח להביא אותו? מקווה שאף אחת אחרת לא רוצה אותו...

אגר? אם לא היו כל כך הרבה חורים ועכשיו היה אמצע יולי, לא היה כל כך מפריע לי שיילך ב15-17 מ' פאונד. הוא לא שווה יותר מזה, ספק אם הוא שווה את זה אפילו.

6. oranfu Member

כן, אני עדיין מתקשה לעכל שהוא עבר אז אני אוטומטית מנגח אותו...

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת היא שאני צריך שנייה לשפשף את העיניים....דאונינג הלך, סוארז החליט להישאר ואנחנו מעוניינים בוויליאן. תנו לי רגע לעכל את מה שקרה פה.

8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו ''מעוניינים'' בוויליאן בדיוק כמו שהיינו ''מעוניינים'' במחטיריאן, קוסטה ופאפא.

בכל אחד מהמקרים האלה המועדון תדרך את התקשורת כמה אנחנו רוצים את השחקן וכמובן ''בטוחים'' בהגעתו, שאנחנו מוכנים לשלם כמה שצריך ולספוג משכורת גבוהה.

בכל אחד מהמקרים האלה המועדון של השחקן הכחיש שהייתה הצעה ואף שליברפול יצרה בכלל קשר ואני חושב שזה בדיוק מה שיקרה שוב.

אנחנו לא פאקטור בשוק הזה ואני לא מבין איך יש אנשים שכל פעם מתחילים לפנטז על השם הטרי, המועדון מאכיל את האוהדים בכפית בדיוק את מה שאנחנו רוצים לראות ולשמוע, בסוף הבשורה הגדולה להתקפה תהיה השארות של סוארז.

אנחנו הופכים לאותן אברטון/ארסנל שעליהם צחקנו במשך שנים, מועדון שמקשר את עצמו לשחקנים גדולים בתקשורת ובפועל עושה מעט מאוד. אני לא קונה את זה.

סיגיירה יחתום בסכום שבו נמכר דאונינג ובזה זה ייגמר. הלוואי ואתבדה.

9. oranfu Member

אני לא מאמין שבזה זה ייגמר. אני בטוח שנחתים לפחות עוד שחקן אחד חוץ מסיגיירה. כמה נשלם על אותו שחקן ובאיזה קליבר הוא יהיה אין לי מושג.

אבל אני גם מרגיש לא בנוח עם מה שקורה הקיץ. התדרוכים האלה לתקשורת מעצבנים מאוד, רק שאני עוד לא החלטתי אם זה מכוון והכל בלופים, או שסתם התנהלות מטומטמת שלנו. אני נוטה להאמין יותר לאפשרות השניה.

10. Ori8 Member

מה זה התנהלות מטומטמת? אני חושב שזה בדיוק להפך. אני לא מסכים עם בר כי מבחינה טכנית אנחנו יכולים לדעתי להחתים אותו. בנתיים לא קראתי שריאל, ברצלונה, סיטי ובאיירן התעוררו עליו וכל עוד זה המצב ואלו אנחנו וטוטנהאם בתמונה יש לנו סיכוי והכל תלוי בכמה אנחנו רציניים וכמה רוצים. תן לאנז'י ת'כסף, תן לו חוזה גבוהה והוא שלך.

אבל אני כן מניח שאין כוונה אמיתית מצדם של הנרי ושות' להוציא 30+ מיליון על שחקן אחד אבל כן רוצים לצאת באור חיובי מול האוהדים. שכן נרגיש שיש רצון ויש כסף ויש כוונה אמיתית להשקיע, אבל מה בסוף? לא הצלחנו להגיע לסיכום עם אנז'י, או שטוטנהאם הציעה חוזה מטורף והוא העדיף לשחק בליגה האירופית, או שבליברפול קר מדי והוא רצה לגור בלונדון. התירוצים ישתנו בהתאם לקבוצה בה הוא יחתום.
    ברור שהידיעות האלה יוצאות מהמועדון אחרת אין הסבר לכך שמאתיים כתבים 'אמינים' יודעים על התעניינות אמיתית שלנו בוויליאן.

אנחנו רוצים אותו כל כך חזק שכל מה שעשינו עד עכשיו זה לדבר עם אנז'י ולבדוק לגביו. הצעה רשמית? לאלא, מחכים עם זה. אנחנו כולה 3 ימים למחזור הראשון. למה שניהיה בלחץ לחיזוק?

11. Mellow29 Kopite

מה זה "כל מה שעשינו"? לפני יומיים בדיוק כל הקבוצה שם הועמדה למכירה אחרי שהאוליגרך שלהם הפסיד משהו כמו 250 מ' דולר ביממה (זה גם חומר למחשבה עבורך, היות ואתה חולם על אוליגרך שירכוש גם אותנו). לא היה יותר מדי זמן לעשות משהו בגזרה הזו.

גם בעניין מחטריאן אני ממש לא חושב שאפשר לקבוע שהייתה פה רשלנות מבחינה מקצועית/כלכלית. אם דורטמונד סימנו אותו מראש כמחליף והוא מעדיף אותם (שתי הנחות הגיוניות מאוד לאור השתלשלות האירועים) - אין לנו מה לעשות פה. למה פתחו את הפה בתקשורת והציגו את זה כאילו הוא עוד רגע פה, אין לי מושג, זה מאוד מעצבן, אבל זה כבר קשור לתקשורת ויח"צ.

12. oranfu Member

ביזבזנו איזה חודש על מחיטריאן, כשהסתבר שמלכתחילה לא היה סיכוי. זה רע מאוד מבחינת איך שהמועדון מתנהל.

במקרה של וויליאן, זה הזדמנות בגלל מה שקורה באנז'י, אבל אני לא מבין למה צריך לתדרך את כל התקשורת שאנחנו רוצים אותו, במקום פשוט להציע עליו ולראות מה קורה עם זה, ושהתקשורת תברר לבד.

אגב, אני חושב שסיטי (לפחות ככה פורסם) כבר הספיקו להציע עליו הצעה לפני כמה ימים.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי סקיי ספורטס סיסוקו חותם לעונה אחת בהשאלה תמורת מיליון יורו עם אופציית רכישה ב5 מ' יורו.
    בטח יהיה רשמי מחר.

14. Mellow29 Kopite

ברייקינג ניוז בסקיי (נשבע לכם שזה היה ברייקינג ניוז, WTF): סוארז חזר להתאמן עם הקבוצה הראשונה.

לפי ג'יימס פירס, המחיר הראשוני של גראנדה עבור סיגיירה היה 3 מ' פאונד, אח"כ 5.5 מ' ואת זה הסכמנו לשלם, הם העלו את הדרישה ל-12 מ' פאונד. כנראה שזה הספיק לנו ואנחנו הולכים על סיסוקו, שנשמע שם פחות מלהיב אבל כל תחרות לאנריקה היא מבורכת.
    http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/footb...pursuit-5738863

עכשיו (13:00) טוני בארט וסקיי מדווחים שסיכמנו עם ולנסיה על ההשאלה של סיסוקו.

Sky sources: Liverpool open talks with Anzhi Makhachkala to sign forward Willian #SSN
    אל תהרסו את זה, בבקשה.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסיכוי לווילאן קטן, זה הרי ייעשה לאט ויש סיכוי גבוה שמישהי תיכנס לסיפור.
    לא ממש מבין איך עומדים לשים 30-35 מ' פאונד על עוד שחקן התקפה בזמן שיש חוסר איכות וחוסר כמות גם בהגנה וגם בקישור אבל לא משנה, אני חושב שוויליאן שחקן מצויין אז שיהיה.

מצב נושא:
הנושא נעול.