ליברפול 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Mellow29 Kopite

לא מאמין בגרוש לאף אחד מהעיתונאים בנוגע לסיפור וויליאן. אין להם מידע אובייקטיבי בעל ערך. מי שכותב שהשחקן רוצה לבוא אלינו עושה את זה בעיקר על סמך ציטוטים שלו ב-ESPN Brazil שבהן נשאל על ליברפול, מי שכותב שהמועדונים קרובים לסכם על מחיר עושה את זה אחרי שהמועדון תדרך אותו. עברנו את זה כבר בקיץ הנוכחי...

התרגשות, יום של פתיחת עונה. עוד 7 שעות נשב כולנו מול המסכים ונכסוס ציפורניים כי אנחנו ב-0:0 בדקה 75 נגד סטוק. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    אחד המשחקים היותר קלים שיכולה לזמן לנו ההגרלה, משחק בית מול קבוצה שהחליפה מנג'ר ולא עשתה רכש מרשים במיוחד. אני מקווה שנוכל לנצל את זה ולא נבעט בדלי כהרגלנו.

אני מנחש שההרכב יהיה:
    מיניולה
    אנריקה אגר טורה ג'ונסון
    ג'רארד לוקאס אלן
    קוטיניו סטארידג סטרלינג
    '
    לא רוצה לראות את ה-433 הזה אבל אני מנחש שזה מה שיהיה. מעדיף את ה-4213 עם אספס בהתקפה, הוא שחקן שכן יכול לעשות צרות לסטוק עם פעולות בלתי צפויות. ג'רארד ולוקאס צריכים להסתדר לפחות עם אדם ואנזונזי בלי עזרה של קשר שלישי.

-----------
    יש ראיון עם אספס ב-LFC.TV, מסתבר שהוא היה ball boy במשחק של סלטה נגד ליברפול בגביע אופ"א לפני 14(?) שנים, כשהם העיפו אותנו ורביבו כבש.

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/13
  2. GentlePunter Member

מקווה בשבילכם שאתה טועה.

ממי בדיוק יש לו לפחד שהוא יעלה עם לוקאס ואלן שבת אחים גם יחד?

3. Mellow29 Kopite

לא לפחד, פשוט נשמע לי שרודג'רס הולך לנסות את השלישייה הזו כדי להחזיק הרבה בכדור ולהפעיל את אלן כקשר ההתקפי מבין השלישיה. ככה שיחקנו בחלק ממשחקי הפרה-סיזן, והוא גם אמר שלאלן יהיה תפקיד משמעותי יותר העונה.

בגדול אני חושב שרודג'רס די מאוזן מבחינת ה-bias שלו כלפי שחקנים צעירים/מנוסים/שחקני רכש שלו/שחקנים שהיו לפניו, אין לי תלונות - למעט הקטע הזה עם אלן. את הצ'אנסים לבוריני ע"ח שחקנים אחרים אנחנו ראינו פחות בפרה-סיזן, אבל עם אלן זה לא כך. לדעתי הוא עדיין פייבוריט שלו.

4. GentlePunter Member

לא יודע. את סטוק סיטי אתה שובר במשחק מהיר ככל האפשר. משחק איטי משחק לרגלים שלהם. ב-0:0 באנפילד בשנה שעברה, היו לכם בהרכב את אלן, שאהין וסוסו (השניים האחרונים הוחלפו ע"י אסאידי וג'ו קול). היום יש לכם כלים הרבה יותר מהירים ולדעתי רודג'רס חייב ללכת איתם בכל הכח.

5. Mellow29 Kopite

בעקרון אני מסכים איתך, גם רשמתי את זה, פשוט ההרכב שציטטת זה לדעתי מה שיהיה בפועל.
    (בחיי שהתגעגעתי לכל הזיבולי שכל האלה על ההרכב לפני המשחק, בסוף כרטיס אדום בדקה חמישית משנה הכל או שהשחקן שלא רוצים לראות בהרכב מסיים עם MOTM http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx).

אני גם תוהה איזו סטוק נראה היום. זה יהיה אותו הרכב + פייטרס מ-PSV, אבל הסגנון אמור להיות טיפה יותר מודרני (לא יותר מדי, בכל זאת old habits die hard). אני מקווה שהם לא ישבו עם קו הגנה נמוך ויעיפו רקטות למעלה, זה יכול להקל עלינו.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההבדל המשמעותי בין המשחק נגד סטוק באנפילד שנה שעברה להשנה הוא שהפעם אני לא אהיה ביציעים לכן אין נאחס עלינו.
    אם נפתח עם אלן-לוקאס-ג'ררארד אנחנו נהיה על 0-0 בדקה 60 עד שנשנה את זה ואז יהיו לנו 30 דקות להציל את היום.

אני באמת מנסה להתאפק ולא להיות אופטימי אבל כל העיתונאים הכי בכירים רושמים שאנחנו קרובים לסכם על מחיר של 30 מ' פאונד עם אנז'י לגבי וויליאן.
    סוארז-סטארידג'-קוטיניו-וויליאן....+סטרלינג.....פיי יא. מתי זה יתפוצץ לי בפרצוף? יום רביעי ככה?

7. GentlePunter Member

אין על הזיבולי שכל האלה.

ואחרי זה אנחנו עוד מרשים לעצמנו ללגלג על שיחות נשים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

פיטרס אכן יהיה המגן השמאלי הפותח של סטוק השנה וחוץ מזה מה שהיה הוא שיהיה בשלב זה.

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

חבל שברכש המאכזב לא רשמתי פיטרס. שחקן כל כך חלש, אם סוארז על האגף שלו הוא מבקיע היום עשייריה. לא משנה, כך או כך ליברפול תפרק היום.

9. Mellow29 Kopite

סוארז ביציע הכבוד היום, זה אומר שבמחצית הראשונה הוא יהיה על האגף של פייטרס. אני משער שבצד ימין זה יהיה אספס בכל מקרה, אין לנו כ"כ אלטרנטיבה לשם.

ככל הנראה אנחנו עולים עם הנדרסון בצד שמאל, אספס וימין וקוטיניו מאחורי סטארידג'. אני שמח שהנדו מועדף ע"פ אלן, לאור החצי השני של העונה זו בחירה נכונה.
    עריכה:
    אכן זה ההרכב -

#LFC XI: Mignolet, Johnson, Enrique, Toure, Agger, Lucas, Henderson, Gerrard, Coutinho, Aspas, Sturridge.
    Jones, Sterling, Wisdom, Ibe, Allen, Borini, Luis Alberto.

שלושה שחקנים בהופעת בכורה. שיהיה בהצלחה.

Begovic, Cameron, Shawcross, Huth, Pieters, Whelan, Nzonzi, Palacios, Walters, Crouch, Etherington. #SCFC

10. GentlePunter Member

למרות השער שכבש, בכל פעם שאני רואה את סטארידג' משחק אני אוהב אותו פחות. אחד השחקנים הפחות אינטיליגנטיים שראיתי.

מצד שני, קוטיניו תאווה לעיניים.

11. מזגן Member

קוטיניו באמת רכישה מצויינת. נראה מעולה.

שאלה לגבי הנדרסון. מה התפקיד האמיתי שלו? מה מצופה ממנו?

12. itay2789 Member

אני בשנחאי ואוכל את הלב שאני לא רואה את המשחק למרות שזה מדכא שהתחלנו את העונה בלי חיזוק אמיתי ואשכרה צוחקים עלינו עם וויליאן עכשיו - אני מקווה שלא נפשל אחרי שכבר כבשנו נגד סטוק בבית

13. sean901 Member

הבעיה העיקרית של קוטיניו היא הבעיטות שלו, יש לו יופי של דריבל וחוכמת משחק אבל הבעיטות שלו יקשו עליו מאוד להבקיע מרחוק ומקרוב

14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולזה התכוונתי כשאמרתי שבמיניולה אנחנו מקבלים שוער שינצח לנו משחקים, משהו שריינה לא עשה שנים (מישהו בכלל זוכר מתי בפעם האחרונה ריינה הציל פנדל?).

אתה יכול להיות שייקי במס' דברים (ומיניולה טעון שיפור באוויר), אבל שוט סטופינג זאת האיכות הכי חשובה אצל שוער ובזה מיניולה עולה על ריינה של השנים האחרונות בכמה רמות.

פספסתי את החצי שעה הראשונה של המשחק, הבנתי שיצרנו המון מצבים אבל כמובן שדי בנוהל, הגענו ל20 הדקות האחרונות עדיין ב1-0 שביר וזה בקלות היה יכול להגמר אחרת.
    חייבים יותר להיות יעילים מול השער, למרות שצריך לזרוק פה מילה על בגוביץ' שהיה מדהים.

15. Mellow29 Kopite

וואו... לנצח משחק פתיחת עונה ועוד בצורה כזו דרמטית. הרגשה לא מוכרת.

חבל שלא עשינו את שלנו בחלק ההתקפי למרות משחק טוב של סטארידג'. כל השאר היו מתחת לרמתם הרגילה, הנדרסון סבל מחוסר מזל אבל היה חייב לכבוש לפחות אחד משלושת המצבים. קוטיניו איבד המון כדורים ועדיין העמיד 3-4 פעמים שחקן שלנו מול שוער, מדהים. אספס שחקן משלים לא רע אבל זה הרף שלו לדעתי, רכישה של 7 מ' פאונד של שחקן ששווה את ה-7 מ' פאונד האלה ולא יותר.

טורה לא צריך להיות הבלם השני הכי טוב בקבוצה ששואפת לטופ 4, ואני מקווה שעוד יביאו בלם נוסף. אבל, הוא מוכיח בפעם הראשונה ולא האחרונה שזו הייתה החתמה מעולה. להביא כבוסמן שחקן שעל העמדה שלו יש רק שחקן אחד טוב יותר ממנו זו עסקה מעולה, בלי קשר בכלל לנסיבות.

מזגן - לרוץ הרבה, לעשות לחץ על שחקני הגנה ולהשתדל להיות במקום הנכון. לדעתי - היום זה נראה כמו 433, קוטיניו-סטארידג'-אספס עם תפקידי ניהול המשחק, הנדרסון השחקן הקדמי בשלישיה המרכזית. זו גם המשבצת שאליה רצינו להביא את מחטריאן לדעתי. הנדרסון הגיע ל-3 מצבי כיבוש ברורים היום, פעם אחת סיומת לקוייה ופעמיים חוסר מזל מנעו ממנו שער.

מצב נושא:
הנושא נעול.