ליברפול 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Mellow29 Kopite

ליברפול מנצחת את מכבי חיפה 2:1 בתוספת הזמן, מנטליות של ווינרים גם בגילאים הצעירים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

חבר של סאקהו, ראפר צרפתי מוזר כלשהו (@Mokobe113) פרסם לפני שעה תמונה שלו עם סאקהו וכתב בצרפתית -
    "With Sakho an hour ago. PSG is now over, shame. Future leads to Liverpool now, a very one strong too"

לגבי אילורי: נשמע שהסכום הוא 7 מ' יורו + אנחנו מוותרים להם על 1.2 מ' שהם חייבים לנו מימי אינסואה.

יום טוב לעסקים.

2. Ori8 Member

רק אני רואה בשטויות כאלו פנייה לקבוצות אחרות "בואו וקחו אותי כי אני באמת בדרך לליברפול אם לא.."?
    לא רואה סיבה למה שחבר שלו יכתוב דבר כזה כשהוא כביכול איתו כששום דבר עוד לא רשמי..

3. Mellow29 Kopite

טוב, זה לא שלקבוצות אחרות לא היה זמן להחתים אותו, אנחנו שלושה ימים לפי הדדליין. אם מישהי רצתה להשיג אותו היה לה די הרבה זמן.

יש סיבה שחבר שלו יכתוב את זה, היא די בנאלית, אבל נחכה למחר לראות אם יש מדיקל למישהו.

טוני בארט אומר שהסכומים הם 7 מ' פאונד על אילורי ו-18 מ' פאונד על סאקהו.
    גם באסקומב מדבר על הסכומים האלה בטלגרף:
    http://www.telegraph.co.uk/sport/football/...adou-Sakho.html

התמונה מתחילה להתבהר פחות או יותר לקראת שלושת הימים האחרונים. סאקהו (18 מ'), אילורי (7 מ'), גיבן ומוזס בהשאלה כשעל השני נשלם כ-2 מ'. זה יעמיד את הוצאות הקיץ שלנו על 20 מ' בנטו ומעל 50 מ' בברוטו לחיזוק הסגל. מבחינת הנטו, אני חושב שאנחנו עוברים את ספרס (היות והם צפויים למכור עוד שחקן או שניים בנוסף לבייל).

סביר בהחלט. יותר מילים אפשר יהיה לשפוך אם וכאשר כל ההחתמות האלה יצאו לפועל.

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/13
  4. הקופ בישראל Member

כל הכבוד למועדון על החיזוק הראוי, בלם להרכב ובלם לרוטציה.

5. oranfu Member

האקו ופירס אומרים 12 מיליון פאונד על סאקו, באסקומב אומר 15.

אגב, יש שמועות שפנינו לבילבאו בקשר למוניאין והם דחו אותנו כי הם לא רוצים למכור.

אגב ספרס, די מארציו אומר שהם הציעו 35 מיליון יורו על מאטה וקיבלו תשובה שלילית ככה שעושה רושם שגם הם עוד לא סיימו עם הרכש שלהם.

יאללה שיגיעו כבר סאקו ואילורי. סאקו כבר עכשיו צריך להיות חיזוק רציני בעמדת הבלם וכנראה שמאוד התרשמו אצלנו מאילורי ומאוד רוצים אותו כי הסיפור הזה נמשך כבר מאפריל (אומרים גם שניסינו להביא אותו שנה שעברה אחרי שהרשים נגדינו ב-NEXT GEN).

אגב הניצחון של האנדר 18 על חיפה, את שער הניצחון הבקיע אדם פיליפס שההייפ סביבו מאוד מאוד גדול במועדון, אבל הוא עדיין מאוד צעיר גם.

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

סאקו בא על התקן של פאפאדופולוס בדיוק, בלם צעיר יחסית (אמנם הוא 23 והיווני 21, אבל אותו עקרון) שעשוי להתפתח לבלם הרכב אבל לא בא להיות באנקר וודאי אלא להילחם עם טורה (שאם ימשיך ככה גם ירוויח את מקומו בכבוד).
    אילורי הוא בלם לעתיד פרופר, הנתונים הפיזיים שלו מאוד מרשימים, מבנה מאוד דומה לשל ואראן מריאל מדריד. רק הלוואי שיגיע לרמה שלו....

אם שני אלה באמת יגיעו אני חושב שאפשר להיות מבסוטים מחלון ההעברות הזה. אם נצליח להנחית בהפתעה איזה שחקן טוב להתקפה, זה יהיה קיץ מדהים אפילו. החלק ההתקפי גם ככה טוב מאוד לטעמי (כשהוא כולל את סוארז, כמובן), הקישור יכול להיות יותר טוב אבל גם סולידי, ועכשיו ההגנה יכולה לקבל בוסט מעולה אם סאקו ואילורי יבואו.

אבל כמו שאמרתי עם וויליאן, עד שהם לא מוצגים עם חולצה של ליברפול אני לא אפתח אפילו גרם של אופטימיות.

7. Muurad Member

יופי של שחקן לדעתי. רשמתי עליו כאן לפני שנתיים בערך באליפות דרא"מ עד גיל 15 שם אומנם זה היה ממש מוקדם מידי אבל הוא מאוד הרשים, ולמרות שבאליפות עד גיל 17 לא שיחק אני משער בגלל פציעה - הוא יצא לטורניר טולון דיי לאחרונה והיה השחקן השני הכי צעיר בסגל בגיל 17 אבל זכה במקום בהרכב לקראת הסוף ונתן יופי של הופעות לטעמי.

עדיין קצת בוסר כמובן, המסירה לא תמיד מדוייקת למשל למישהו שלרוב מחפש לנהל את המשחק כמוהו - אבל יש לו יופי של שילוב של טכניקה ופיזיות, ואומנם שחקן התקפי יותר במחשבה(שליטה טובה מאוד בכדור קרוב לרגל על שטחים קטנים) - אבל בטולון עשה סימנים רציניים של השתפרות בפן ההגנתי ופוטנציאל טוב מאוד התקפה\הגנה בקישור.

כמובן שעדיין לא שיחק בבוגרים כלל, בשום מסגרת - אבל אותי הרשים מהרגע הראשון, ולדעתי אם ימשיך לשחק בנבחרות הצעירות(זומן לסגל הרחב של הנבחרת עד גיל 17 למונדיאליטו, ואני משער שגם יהיה אחד השחקנים המרכזיים) הערך שלו יקפוץ - ככה שלסגור אותו היום זה חכם מאוד.

8. הקופ בישראל Member

הלאקיפ מפרסם שהגענו להסכם עם פ.ס.ז, סאקו יעבור תמורת 17 מיליון יורו ויחתום ל4 עונות.

Close Sakho Liverpool

As we announced on Friday, the Paris-SG and Liverpool have reached an agreement around 17 million euros for the transfer of Mamadou Sakho (23).
    A player also impressed by the English club can offer him more playing time as PSG within one year of the World in Brazil. Under contract until 2014, the defender should commit on Saturday for four seasons.

http://www.lequipe.fr/Football/Actualites/...iverpool/397125

9. Magpie27 Member

מחיר הזוי.
    על סף איבוד השפיות. שחקן שנשארה לו עונה אחת בחוזה והוא אפילו לא משחק.
    זה הימור גדול לליברפול. בכלל מה שקורה בשוק העברות הוא ביזיון. בייל לא שווה 100 מיליון וגם לא מסי ורונאלדו. כולם איבדו שפיות והכל הופך להיות מסחרי. הכדורגל מעונה לעונה מאבד מערכו וזה פשוט כבר לא מעניין.

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

נו ליברפולים, קצת קרדיט להנהלה שלכם - לפני חודש רציתם פה את טובי אלדרווילד באיזה 7 מיליון, בלם בינוני שעל פי פתיחת העונה באייאקס בדרך להיות הג'וני הייטניחה הבא (וגם בדרך לאותו מסלול, את. מדריד) ואתם מקבלים את סאקו, בלם מצויין (לא בקיא בפרטי החוזה והסכום אבל למי אכפת זה לא הכיס שלכם) שלא משחק רק בגלל השייחים ההזויים שרוצים "שמות". חיזוק נהדר ובלם פנטסטי.

תדברו חזק על מקום 4.

11. OriRR Member

בלם נהדר, כישרון גדול. לא מובן לי איך פ.ס.ז' וויתרו עליו (בעצם, ארז הסביר את זה נהדר - מחפשים שם שמות ולאו דווקא איכות, הוא הרבה יותר טוב מאלכס). ליברפול הרוויחו בלם להרבה שנים. מה שכן, המחיר קצת מוגזם לטעמי, בהתחלה בכלל דובר על משהו בסביבות ה 10 מיליון אירו.

12. oranfu Member

תודה על המידע.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

חכו... עם ליברפול עד שזה לא חתום זה לא קורה. ואני לא חושב שהמחיר הוא מאוד מוגזם, 12-13 מיליון פאונד - יחסית שפוי לשחקן ברמתו בגילו. עניין החוזה אולי היה צריך להוריד עוד 2-3 מיליונים, אבל זה באמת זניח.
    רק שיחתום.

14. oranfu Member

האקו אומר שזה 12 מיליון פאונד, הביביסי 13. יש הרבה בלבול בינתיים. וגם אם שילמנו עליו קצת יותר מדי, אז שיהיה. אנחנו צריכים בלם ולכל הדעות מדובר פה בבלם טוב מאוד שיכול להיות גם מצויין ולבנות עליו הגנה לעשור הקרוב. אמנם רק שנה לסוף חוזה אבל פאריז לא רוצים למכור, אז היה צריך לשכנע אותם.
    רק שיהיה רשמי כבר!

15. Mellow29 Kopite

באמת שלא אכפת לי כ"כ כמה שילמנו, קרוב לודאי שבצרפת הסכומים שידווחו יהיו גבוהים יותר ובאנגליה נמוכים יותר, עניין של יחסי ציבור. אם הוא יהיה שחקן טוב אף אחד לא ישאל כמה שילמנו עליו, ולהיות פלופ אפשר גם אם משלמים עליך 8 מ' פאונד.

בכל זאת יש הבדל בין סאקהו לפאפאדופולוס. הצרפתי הרבה הרבה יותר מנוסה (200 הופעות בבוגרים של PSG) וגם יגיע עם שכר גבוה יותר פי 2 מהיווני לפי מה שמדווחים. נראה לי שהציפיות ממנו להפגין יכולת גבוהה כאן ועכשיו גבוהות משמעותית מפאפא (היפותטית).

הרצליה עד המוות
    הלכת רחוק עם ה"לפני חודש", לפני 24 שעות אנשים כינו את הקיץ הזה כפארסה, דיברו על הקמצנות בלהביא את הבלם הזול מבין השניים, איך אנחנו מסיימים חלון העברות בפלוס...
    קצת סבלנות לא הרגה אף אחד, אבל כנראה זה עובד גם לכיוון השני אז בואו לא נפתח את השמפניות...

יש שמועות על כך שמוזס היה אתמול במלווד.

מצב נושא:
הנושא נעול.