ליברפול 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

אתה רואה מה זה מלו? כנראה שהבעלים היו צריכים לקבל ממני את הביקורת הזאת ע"מ להתעורר...

2. Mellow29 Kopite

אני חושב שדווקא אורי הלחיץ אותם עם ההשוואה להיקס וג'ילט.

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ואגב בלי קשר, אני אמנם זוכר לו את הימים בוויגאן ובצ'לסי לא בדיוק עקבתי אחריו, אבל מוזס הוא גם אחלה רכישה אם תתבצע. למרות שכמדומני יש לכם קצת אובר שחקנים באיזור הזה....

4. Mellow29 Kopite

אין לנו יותר מדי שחקנים באגפים אחרי שדאונינג עף ואסאיידי הושאל (לא שהוא היה רלבנטי במיוחד).
    אפשר לשים שם את קוטיניו, אספס, בוריני או אלברטו אבל אלה שחקנים שבאופן טבעי מרגישים יותר בנוח לשחק במרכז. יש רק שני שחקני קו טבעיים מהסוג של מוזס והגיל הממוצע של שניהם הוא 17.5.

הבעיה היא שמכל השמועות, לא שמעתי אף אחד שאומר שמדובר בהשאלה עם אופציה לרכישה. צ'לסי לא תתלהב להוסיף כזו אופציה אחרי שהיא ראתה איך סטארידג' פורח אצלנו, הם בטוח ימצאו קבוצה אחרת שתשמח לקבל אותו גם בלי אופציה לרכישה, אז אנחנו קצת תקועים פה.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת חבל שמשמות כמו מחטריאן ו-וויליאן ירדנו למוזס אבל בסדר, זה עדיף מכלום. אני מקווה שנביא אותו ולא משנה עכשיו אופציית הרכישה. ברור שעדיף שהיא תהיה אבל במצב שבו אנחנו כרגע כשלא נשאר עוד הרבה זמן לחלון הייתי סוגר את זה בכל מקרה.

6. oranfu Member

התחילה לרוץ בטוויטר תמונה של סאקו עם החולצה שלנו. עושה רושם שיהיה אישור רשמי בקרוב.
    גם לי זה מפריע שלא מוזכרת אפשרות רכישה עם מוזס.

7. Mellow29 Kopite

הוא נראה מאוד נרגש ומלא אנרגיה לקראת המעבר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

כאילו במיוחד בשביל הדיון שהיה פה קודם לגבי 2 בלמים שמאליים, סיטי פתחו עם לסקוט ונסטאסיץ' ביחד היום. בהחלט יהיה אפשר לשחק עם סאקו ואגר ביחד לטעמי.

לגבי מוזס... לא יודע. ההבדל בינו לביו סטרלינג דיי זניח, אז למה לצמצם הזדמנויות לשחקנים כמוהו וכמו אייב ואלברטו בשביל שחקן שהוא גם ככה לא שדרוג משמעותי (אם בכלל)? מילא אם היה מדובר בשחקן שנרוויח ממנו בעתיד, אבל גם זה לא.
    מקווה שהעסקה הזאת לא תצא לפועל.

9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי מבחינה כמותית אנחנו נראים בסדר בעמדות של מוזס בשביל קבוצה שלא תשתתף באירופה, אבל מבחינת איכות עדיין חסר לנו את שחקן ההתקפה הנוסף שיצטרף לקוטיניו, סטארידג' וסוארז.

מוזס לא ישנה את זה, השלושה האלה יהיו באנקרים כשהוא, אספאס וסטרלינג יהיו ברוטציה לעמדה האחרונה, הייתי מעדיף כבר להמשיך להריץ את אספאס ולתת לסטרלינג את הצ'אנס במקומו אם הוא לא מרשים יתר על המידה.

אבל בסדר, ניחא. כל עוד סטרלינג ואייב ימשיכו לקבל את הדקות שלהם, ואני מאמין שזה יקרה כי רודג'רס הראה שהוא לא מאמן מקובע שדבק באותם שחקנים כל הזמן, אני נשאר די אדיש להחתמה הזאת.

סאקו יוכרז היום רשמית, בתקווה שגם אילורי ונראה הצגה כפולה.
    שיהיה להם בהצלחה, בסה"כ עם 2 ההחתמות האלה ההגנה נראית במצב הרבה יותר טוב גם מבחינת איכות (סאקו) ובתקווה שגם מבחינת עומק עם אילורי למרות שעליו אין לי דעה מבוססת.

10. oranfu Member

בינתיים אומרים שגם אילורי במלווד ושיהיו היום 3 מדיקלס.
    כתב של ESPN אומר שאנחנו מנסים להביא את מוזס כל הקיץ וצ'לסי לא רצו לתת אותו ליריבה בצמרת, אבל הוא נחוש לבוא אלינו.

גם אם מוזס לא יותר טוב מסטרלינג ואייב (נגיד), עדיין הוא שחקן שיכול לשחק באגפים. מבחינתי בוריני, אספאס ואלברטו לא שחקני אגף. אין להם את המהירות בשביל זה וזה לא הסגנון שלהם. מוזס מהיר וחזק עם יכולת טכנית טובה. אם ילמד למסור בזמן (דומה למה שאמרו על סטארידג') אז הוא יכול להיות טוב מאוד.
    כמובן שהייתי מעדיף שחקן יותר טוב ממנו, אבל אני לא נגד.

11. הקופ בישראל Member

יש תמונה של אילורי במלווד, מצד שמאל עם הכובע הלבן.
    https://pbs.twimg.com/media/BTAHDU4CcAAJmqH.Xxx:large

Pete O'Rourke@SkySportsPeteO
    Tiago Ilori and Mamadou Sakho both undergoing medicals at Liverpool. #LFC

סוסו זומן לנב' ספרד עד גיל 21.

נערך לאחרונה ב: ‏31/8/13
  12. oranfu Member

בן סמית' - סאקו ואילורי עברו מדיקל. מוזס מתקרב.

13. itay2789 Member

שנה שעברה היינו הקבוצה שאיימה הכי הרבה על השער וגם לפני שנתיים היינו הראשונה או השנייה, אבל עדיין ניצול המצבים קטסטרופלי. הבעיה עומדת מול העיניים. מה עשינו כל הקיץ כדי לשפר את ניצול המצבים?....................כלום. מוזס מגיע אולי כדי "לצנן" את האכזבה במישור הזה.
    לפחות הביאו בלם נורמלי(סאקו), ברור שלורי זה על הספסל. חשבתי כבר שגם את זה לא יביאו.

14. oranfu Member

לפני שנתיים ניצול המצבים היה גרוע כי זה היה רק סוארז ורוב המצבים שלו היו אחרי שהוא היה צריך להתגבר על כמה שחקני הגנה לבד. איכות המצבים שלנו השתפרה עונה שעברה וזו גם הסיבה שסוארז הבקיע יותר. חסר שחקן אחד ברמה גבוהה לאחד האגפים, אבל עדיין אנחנו אמורים להבקיע הרבה. גם עונה שעברה הבקענו הרבה. הבעיה היא היום יותר במרכז הקישור וההגנה (בתקווה גדולה שסאקו ואילורי יפתרו חלק מהבעיה).

15. Kompany Member

מה שבאמת מפתיע אותי ברכישה של סאקו זה איך לעזאזל התחרות היחידה על החתיכת מפלצת הזאת הייתה רק מצד ליברפול? כלומר איפה אנחנו שאנחנו צמאים לבלם כמו תינוק לשד (כניראה התיאור הכי מוזר שהיה לי עד היום)? איפה ברצלונה? איפה עוד שלל הקבוצות הגדולות כי בכל זאת מדובר באחד הבלמים היותר מוכשרים היום. עוד מה שכואב לי בסיפור זה הצד של סאקו עצמו, שחקן שכל חייו שיחק בפסז' וזה היחס שהוא מקבל- פשוט מגעיל. הצרפתי טוב מאלכס בכמה רמות ואני גם לא יודע עד כמה מרקיניוס שנירכש בפאקינג 32 מיליון אירו באמת עדיף עליו..

בשורה התחתונה, אולי המחיר ששילתם בעבור בלם שנימצא בשנה האחרונה לחוזה שלו קצת מופקע אבל הוא יצדיק את זה, אין לי ספק בזה.

שיהיה לכם בהצלחה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

מצב נושא:
הנושא נעול.