ליברפול 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Ori8 Member

סקאהו (בואו נסגור על איך כותבים את שמו) הוצג גם כן. ימלא את מקומו את סקטל בפינת ה"בחור שלא מתחשק לי לפגוש בסמטה חשוכה" בלי שום בעיה.

מעבר לכך, הבחור שמאלי ברגלו. לצד אגר. כשיש שני בלמים ששניהם משחקים עם רגיל ימין זה פחות בא לידי ביטוי ויש אין ספור דוגמאות לצמדי בלמים כאלה. אבל צמד שמאליים עוד לא יצא לי לראות. בעייתי לדעת מישהו? שאלה רצינית

נערך לאחרונה ב: ‏2/9/13
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Ayre on Sakho "He's an important marquee signing for us. It was a difficult one to do and it was a difficult one for us to get"
    אתם מבינים מה אומרת בחירת המילים הזאת. אם מישהו חשב שנביא איזה שחקן יקר היום בהפתעה, תשכחו מזה. לא שאני מתלונן, תכלס אני בסדר גמור עם ההתקפה שלנו, חבל לי שלא הבאנו קשר מרכזי ומגן ימני הם היו דחופים יותר ממוזס ואילורי לדעתי אבל אי אפשר לקבל הכל.

3. Mellow29 Kopite

למה ששני שמאליים יבואו לידי ביטוי בצורה שונה משני ימניים? משיקולי סימטריה זו נראת לי כמו טענה מוזרה. אחד מהם ישחק בצד הפחות נוח עבורו, אני לא בטוח מה זה אומר מבחינה טקטית (מה הסכנה הגדולה: קיצוניים חותכים פנימה או רצים על הקו?), אבל זה נכון באותה מידה עבור שני ימניים ושני שמאליים.

שחקן יקר יותר ברור שלא יבוא, אולי עוד תוספת לחלק ההתקפי במחיר של עד 10 מ'. סקרטל אמור לקבל אור ירוק לעבור לנאפולי ובוריני לסנדרלנד, אז יכנס כסף ויתפנה קצת מקום. אולי טאובין הזה מצרפת.

4. oranfu Member

טוב מאוד שזה רשמי, אצלנו אף פעם אי אפשר לדעת אם לא נפשל בסוף.
    סאקו כמובן שזה ההחתמה (כמו שאייר טרח לציין). זה החתמה גדולה מאוד בשביל בלם, אחד הבלמים הצעירים הכי מוערכים בעולם בלי ספק בכלל, אבל הוא לא רק פוטנציאל מכיוון שיש לו כבר דיי הרבה נסיון. אני מאוד מרוצה מההחתמה הזאת.

בקשר לאילורי, אני גם מרוצה. לא שראיתי אותו משחק אי פעם, אבל בלם בגובה 1.90 מטר, ששבר את השיאים של רונאלדו בספרינטים בנוער של ספורטינג ובנוסף יש לו טכניקה טובה, נשמע טוב מאוד. אני גם מרוצה כי זה ברור שמאוד רצינו אותו. אנחנו מקושרים אליו כבר מאפריל.
    אלו 2 בלמים מהירים (במקרה של אילורי כנראה מאוד מהיר) וזה משהו שאני מאוד אוהב.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אילורי אולי מהיר אבל הוא הבלם הכי דקיק שראיתי בחיים שלי. זה אחד נגזר מהשני. הוא יהיה חייב להתחזק. אני גם לא מבין למה משלמים לו 20 אלף פאונד לשבוע ולא משאילים אותו חזרה לספורטינג לעונה מלאה ושהם ישלמו את השכר.

6. oranfu Member

בסדר, שיתמלא. אבל הפוטנציאל (לפחות מבחינה אתלטית) מבטיח.
    20K פאונד זה כבר כמעט משכורת מינימום בקבוצות גדולות. יש שחקני נוער שמקבלים יותר. ספירינג קיבל אצלנו יותר. סטרלינג מקבל יותר.

7. Mellow29 Kopite

אני לא ראיתי את אילורי משחק אף פעם, אבל אתה צריך בלם רביעי אחרי אגר, סאקהו וטורה (בהנחה וסקרטל עוזב). זה או וויזדום או אילורי, משכורת אתה חייב לשלם בכל מקרה... כנראה שחושבים שלוויזדום ההשאלה תעזור יותר מלאילורי.

גם מוזס הוכרז רשמית.

https://pbs.twimg.com/media/BTJkRcpCIAAaj2z.Xxx

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שוויזדום חייב להישאר בקבוצה, בטח כשלא ברור לנו חומרת פציעות של ג'ונסון. ובכל מקרה, מי הגיבוי לעמדת המגן הימני אם לא וויזדום? אנחנו רואים שיש בעייה עם קלי. או שיביאו מגן ימני או שהוא חייב להישאר.

9. oranfu Member

אני מבין שאילורי יכול לשחק גם מגן.

10. Mellow29 Kopite

כתבתי קודם, הייתה אפשרות להשאיל את וויזדום מוקדם יותר לקבוצות פרמיירשיפ אבל אנחנו מעדיפים לשלוח אותו להשאלה בצ'מפיונשיפ, כי אז יש לנו אופציית recall. עקרונית ג'ונסון וקלי זה מספיק כדי להשאיל אותו, אני מניח שיבדקו את מצב הכשירות שלהם לפני שיקבלו החלטה כזו.

11. oranfu Member

למי שעוד מפנטז על איזה הפתעה מצידנו, אז יש שמועה שאנחנו מנסים להביא את מאטה.
    תלוש אני יודע, אבל עדיין. השמועה הזאת רצה ואפילו מאדוק מהמירור התייחס אליה. אמר שזה נשמע לא סביר, אבל השמועה רצה וזה יכול להסביר למה למרות שהחתמנו היום שלושה שחקנים, לא ראינו את רודג'רס ולא שמענו ממנו (גם אני חשבתי שזה מוזר, בד"כ כשאנחנו מחתימים שחקן אז יש תמונות עם רודג'רס וכמה מלים שלו על השחקן). הוא אומר שזה גם יכול להסביר למה הסכמנו להשאיל את בוריני אחרי שרודג'רס אמר שאנחנו צריכים להוסיף להתקפה.

12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין סיכוי למאטה.

אבל יש לי איזהשהיא תחושונת בטן... נראה.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

תלך לשירותים. לא יקרה כלום היום יותר.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aaarofl:
    מסכים איתך גיל. אני מאוד מאוד אופתע אם יגיע עוד שחקן התקפה בחלון הזה.
    מאטה זה חלום, אבל הוא יישאר בגדר חלום.

15. Ori8 Member

יש ציוצים מהרדיו של המארקה שטוען כי צ'לסי דחתה מאיתנו עכשיו 25 מיליון פאונד על מאטה. אז כמובן שהוא לא יגיע, אבל מעניין האם באמת היה ניסיון והאם יש את הכסף הזה או לפחות רצון אמיתי להביא שחקן משמעותי נוסף.

מצב נושא:
הנושא נעול.