ליברפול 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. itay2789 Member

חחח אלוהים אוהב את ליברפול בתחילת העונה. איכשהוא סטארידג ניצל מפציעה בנבחרת. יד אלוהים.

2. oranfu Member

אתה מבין את זה שהוא פצוע כי הוא נפצע בנבחרת בקיץ ובגלל זה לא עשה קדם-עונה ולכן הוא משחק בלי כשירות מלאה, מה שהוביל לאי הכשירות שלו עכשיו כן?

3. itay2789 Member

ברור. הכוונה כמובן הייתה שהוא ניצל מפציעה ביום שלישי......לגבי הפציעה בקיץ זה פחות מפריע לי אם הוא חזר בזמן וכבש שער בכל מחזור עד עכשיו חחח.

בכל מקרה השמועות שגונסון בחוץ ל 10 שבועות......יותר מדיי זמן ואני לא מתלהב מוויסדום מגן שמאלי

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/13
  4. StevieG Member

וויזדום מגן שמאלי?

בכל מקרה, וויזדום כמגן ימני הוא לא רע. הוא חזק, הוא פיזי, הוא יודע להגן, הבעיה שהוא לא יתן כלום בהתקפה.

5. Mellow29 Kopite

אני משער שהמחליף הבכיר של ג'ונסון הוא קלי, הוא פשוט לא היה כשיר המון זמן ואולי בטווח הקצר וויזדום כן ישחק שם. בכל מקרה - שניהם מגנים כמו בלמים ומתקיפים כמו בלמים, עם מיקום ועוצמה ובלי זריזות וטכניקה.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני הייתי משחק עם טורה מגן ימני. עשה את זה בעבר ויכול גם להציע טיפה ביציאה קדימה.

7. Mellow29 Kopite

טוב זה היה מהר, מסוס מת ביולי למגן ימני לעת מצוא בספטמבר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

כן, גם טורה אופציה וכנ"ל אילורי, ששיחק בעמדה הזו בעבר ולפחות מבחינת נתונים טבעיים הוא יכול להציע יותר משני המגנים הימניים שגדלו אצלנו באקדמיה. אני ממש לא מבין למה וויזדום לא הושאל לצ'מפיונשיפ, גם אם הפציעה של ג'ונסון חמורה. יכול להיות שנזדקק לו ואז אפשר יהיה לעשות recall, יכול להיות שהוא יבלה עוד חצי שנה על הספסל עד שג'ונסון יחזור ולא יתקדם במאומה.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני שקלתי אם להוסיף שורה על זה אבל כבר רשמתי שהוא הפתיע אותי לטובה.
    אני עדיין חושב שזה היה מחדל גדול שנכנסנו לעונה כשהוא בלם פותח, והראייה לכך שמסכימים איתי היא הרכישה של סאקו למרות הפתיחה הטובה של טורה.
    מגן ימני אני אף פעם לא תפסתי מקלי בעמדה הזאת, אני חושב שהוא איטי מדי וקיצוניים זריזים עשו לו המון בעיות, וויזדום היה סביר מינוס, אני חושב שטורה לפי הכושר של 2 המחזורים הראשונים יכול לעשות שם עבודה טובה, בהחלט הייתי הולך על זה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/13
  9. oranfu Member

קלי לא איטי. המהירות שלו היא בכלל לא רעה, אבל הוא לא זריז. היציאה שלו מהמקום איטית והוא קצת מסורבל. הוא פשוט לא מגן.
    אני לא חושב שזה יהיה טורה כי אני בספק אם בכושרו הפיזי הוא יכול לחרוש את הקו כמו שמגן אמור לעשות, אבל זה עשוי לפתור לרודג'רס את הכאב ראש של איך לשלב את סאקו עכשיו.
    וויזדום גם לא מגן מבחינתי. מגן צריך להיות קליל על הרגליים ולמרות שוויזדום לא איטי, הוא לא בדיוק זריז.
    אילורי זה אופציה מעניינת כי וא מאוד מהיר, ולפי מה שאני מבין הוא גם דיי טכני.

עוד אופציה, למרות שלא הכי סבירה לדעתי, היא מקלוקלין. לפחות מבחינה התקפית הוא עולה על כל שאר האופציות.

10. Mellow29 Kopite

11. oranfu Member

טשיירה הושאל לברנטפורד עד ינואר.

12. itay2789 Member

חח כל כך מבדח כל הדיבורים על אילורי שייבחר באנגליה או בפורטוגל. המסכן כנראה לא ייראה דשא חוץ מקארלינג קאפ וגם זה לא בטוח (לטעמי יהיה ממש זהה למקרה קואטס), ומדברים כבר על זימון לנבחרת.

StevieG כמובן התכוונתי ווסידון כמגן ימני...רשמתי מחליף לגונסון ואיכשהוא מגן שמאלי באותו משפט חחח אני חושב שווסדום לא נראה טוב בתחילת העונה ומבחינה הגנתית אני סומך הרבה יותר על קלי.

נערך לאחרונה ב: ‏10/9/13
  13. Mellow29 Kopite

קפטן אגר מנצח את ארמניה ושולח את מחטריאן ושות' הביתה. לדנמרק 12 נק' אחרי 8 מחזורים, נשארה לה איטליה (שהיום כבר תוכל להזמין כרטיסים לברזיל) ומלטה. הכל עדיין תלוי בבולגריה אבל לדנים סיכוי לא רע לתפוס את המקום השני.

בעוד שעה ג'רארד יוביל את הנבחרת העלובה של אנגליה שתעלה למשחק על החיים ועל המוות ותנסה לסחוט 0:0 באיצטדיון האולימפי בקייב. קונופליאנקה וירמולנקו אצל האוקראינים, שני שחקנים שעקבנו אחריהם בתקופה האחרונה. ואם מישהו ממש לא חייב לקום מחר, ב-01:00 סוארז ושות' מארח את קולומביה (שצריכה תיקו כדי להבטיח כרטיס למונדיאל).

נערך לאחרונה ב: ‏10/9/13
  14. itay2789 Member

גונסון כתב בטוויטר שהפציעה לא נוראית כמו שזה נראה. איך שזה לא יהיה הוא כנראה בחוץ עד אוקטובר ויפספס בסביבות 4 מחזורי ליגה. ב 4 מחזורים האלה פלוס הקרלינג קאפ אין מקום לשים את וויסדום כמגן ימני. אני מקווה שזו לא תהיה נקודת התורפה של ההגנה.

15. oranfu Member

לפי בארט זה יהיה 5-6 שבועות, ומי שצפוי למלא את מקומו זה וויזדום.

סטארידג' ומיניולה מועמדים לשחקן החודש. רודג'רס למאמן החודש.

נערך לאחרונה ב: ‏12/9/13
מצב נושא:
הנושא נעול.