ליברפול 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Becks Member

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/09/13/article-2419842-1BCB3A8B000005DC-249_634x376.Xxx

2. Mellow29 Kopite

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1234157_681306048560480_1765736365_n.Xxx

well deserved. בפעם האחרונה זה קרה לנו במרץ 2009 עם סטיבי ורפא, עם חמישיה לוילה ורביעיות למנ' יונייטד וריאל מדריד. זו גם הייתה הפעם האחרונה שמנג'ר ליברפול נבחר למנג'ר החודש והפעם הלפני אחרונה ששחקן ליברפול מקבל את התואר (טורס ב09/2009 היה האחרון).
    עכשיו זה פחות "בסטייל" אבל בהתחשב במצבנו העגמומי, זה הישג נכבד גם כן.

נערך לאחרונה ב: ‏13/9/13
  3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא "הישג", זה בונוס חביב. ההכרה על האימון של ברנדן והחדות של סטרידג' היא בטבלה.

4. Magpie27 Member

מה קורה עם סטארידג' באמת?
    הוא כשיר השבוע?
    ומה יקרה עם ממאדו סקאהו. הוא יהיה שחקן הרכב או ספסל?

5. Mellow29 Kopite

אני מאמין שסטארידג' יהיה כשיר ושרודג'רס מורח את כולם עם ה"מבחן כשירות אחרון" וכו'.
    אגב, לאודרופ יצא חסר קלאס כשאמר במסיבת העיתונאים לפני המשחק שהוא "מופתע שסטארידג' לא היה כשיר למשחק הנבחרת ואחרי 48 שעות הוא כשיר לשחק נגדנו". (48 שעות? שישה ימים בין המשחק של אנגליה לבין המשקח של ליברפול)
    "I thought there were some rules that if you were injured you couldn't just play with your team three of four days later.
    "But that's none of my business, I am just taking care of Swansea."

מביך מאוד מבחינתו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

לגבי סאקו, שאלה מעניינת. אני חושב שבטווח הארוך ברור שהוא יהיה שחקן הרכב. מבחינת פוטנציאל הוא עולה על כל בלם שיש לנו, אולי כבר עכשיו הוא יותר טוב מכולם (למעט אגר). לגבי המשחק הקרוב אני לא חושב שהוא יפתח. רודג'רס אמר שתג המחיר לא רלבנטי ושכל שחקן צריך להרוויח את מקומו. יש לנו באמצע השבוע הבא (אחרי סוונזי וסאות'המפטון בשבת) משחק בחוץ נגד מנצ'סטר יונייטד בגביע הליגה וזו הזדמנות לרוטציה בעמדה הזו; אולי הוא יקבל את המקום בהרכב נגד סאות'המפטון כדי לשמור על טורה/סקרטל למשחק מול מנ' יונייטד, וזו תהיה ההזדמנות שלו להרשים.

אם אני צריך להמר, מחרתיים נעלה עם רביעיית הגנה של אנריקה-אגר-סקרטל-טורה או 352 עם אגר-טורה-סקרטל ואנריקה והנדרסון כווינגבקים.

6. itay2789 Member

אני חושב שאין ספק שסאקו יהיה שחקן הרכב. השאלה מתי? לטעמי מקסימןם שבועיים עד שהוא בהרכב לצד אגר. הייתי רוצה שיהיה לנו במקום העומק במרכז ההגנה, עומק במרכז ההצקפה. כבר שנים שאני "צמא" להתקפה תותחית. כעת יש לנו מרכז הגנה מרשים. אני מקווה שרודגרס בינואר יקבל כסף לחזק את ההתקפה. רודגרס טוען שסטארידג מתחילת עונה שיחק 70 אחוז fit ואם זה נכון זה אומר שסטארידג וסוארס בכושר מלא זה פוטנציאל מפחיד. הכשירות של סטארידג זה משהו שחשוב מאוד להיזהר איתה עד שסוארס יחזור. מזל שנשארו לסוארס רק 2 משחקי ליגה בחוץ. אותי מעניין איל סוארס יחזור אחרי סאגת הקיץ? אין ספק שסוארס בפול פאוור זה השחקן השלישי הטוב בעולם. השוואות לאוזיל מעליבות.

7. GentlePunter Member

אתה יכול לספק לנו את המטריקה שמאפשרת לך לקבוע את זה מעבר לכל ספק בדמותה של נוסחה מתימטית שתהיה מקובלת על כלל הציבור? מכיוון שהתשובה היא לא - אז יש ספק.

לעניין ההשוואות - הן אינן מעליבות, אלא טפשיות מן היסוד. כמו כל השוואה בין תפוזים ותפוחים.

בקיצור, הגיע הזמן שנגדל מעבר לאמירות מהסוג הזה כאן בפורום.

נערך לאחרונה ב: ‏15/9/13
  8. yonmu Member

סתם נקודה -
    בהתחשב במצב ההגנה העגום של רוב הקבוצות הגדולות באירופה (כולל בארסה, ריאל, מילאן ואחרות) - אתם צריכים להיות ממש מרוצים. צמד בלמים כמו אגר וסאקו, עם גיבוי של טורה וסקרטל - ממש לא רחוק ממרכז ההגנה הכי טוב באירופה.

9. Mellow29 Kopite

סאקו עוד לא שיחק דקה אחת. אם הוא טוב כמו שמספרים ושווה את ה-20 מ' יורו ששילמנו עליו, בהחלט יש לנו ממה להיות מרוצים גם בהשוואה לקבוצות צ'מפיונס ליג. עד שיוכיח את עצמו לא צריך להגזים עם השבחים. בלעדיו מרכז ההגנה שלנו לא שונה משמעותית ממרכז ההגנה בשנה שעברה.

התחלנו כבר עם התוכניות לינואר...חלון ההעברות נסגר לפני כמה, שבועיים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    נראה לי ששתי העמדות הבאות שכדאי שניגע בהן עם רכש משמעותי אלה העמדות של ג'ונסון ולוקאס. מגן מאוזן יותר מבחינה הגנתית שגם יושב על שכר נמוך יותר, וקשר אחורי עם יכולות ניהול משחק יהיה אופטימלי. כלפי ההתקפה ממש אין לי תלונות. סוארז וסטארידג' יספקו את הדאבל פיגרס שלהם ובנוסף אליהם יש את מוזס, סטרלינג, אספס, ג'רארד, קוטיניו והנדרסון שצריכים לכוון ל-10-5 שערים העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/9/13
  10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים לגבי המטרות לקיץ הבא. כמובן שזה מאוד תלוי בתפקוד של שחקנים בעונה הנוכחית. אם מישהו יאכזב או יפתיע זה יכול לשנות את התמונה.
    יאכזב אותי אם סאקו לא יפתח מחר, אני מצפה לבלם שישדרג את ההגנה הבינונית שלנו. זה אולי יפה שעוד לא קיבלנו גול וזה מסנוור אנשים אבל אני מקווה מאוד שלא אצטרך לראות את וויזדום וסקרטל אלא שיעלו טורה וסאקו.

11. StevieG Member

הגנה זה גם הרבה תיאום. אני מעדיף כרגע שסקרטל ואגר ישחקו ביחד מאשר שסאקו ואגר ישחקו, כששניהם שמאליים ברגל ובקושי התאמנו ביחד.

12. oranfu Member

שמועות שג'ורדן רוסיטר הצעיר יהיה בספסל מחר.

13. Mellow29 Kopite

לפי הדיילי מייל, סאקו לא יהיה היום בסגל.

Sakho is short of match practise having been left out in the cold by PSG this season and Rodgers wants him fully fit before playing him – particularly as he has Daniel Agger, Martin Skrtel and possibly Kolo Toure available.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...ay-Swansea.html

14. oranfu Member

מאוד מאכזב.

15. JohnTerry26 Member

תשמח לשמוע שהוא דוקא כן בסגל, וגם בהרכב..

Mignolet, Wisdom, Skrtel, Sakho, Enrique, Lucas, Gerrard, Henderson, Coutinho, Moses, Sturridge

מצב נושא:
הנושא נעול.