ליברפול 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Mellow29 Kopite

העבודה של הנדרסון בשער הרביעי הייתה יוצאת מן הכלל. ספרינט לאחור כדי לחטוף כדור לטיוטה, ואז שוב ריצה לעומק כדי לסדר שער קליל. הוא יכול להשפיע בצד ההתקפי, אבל נראה לי שיש לנו קצת בעיה למצוא את התפקיד האידיאלי בשבילו. זה לא פשוט כ"כ לאקלם אותו במערך שלנו, רודג'רס (בצדק) מנסה לסדר לג'רארד את העמדה האידיאלית, גם לקוטיניו, סוארז וסטארידג'. מי שנפגע מזה זה הנדרסון שצריך לזוז בין העמדות הפנויות במרכז ובשני האגפים.

המשחק הזה גם מזכיר כמה קוטיניו היה אפקטיבי כשהגיע בסוף ינואר, בזמן שאת העונה הנוכחית הוא פתח בצורה די בינונית ולא היה מספיק מעורב, בעיקר במחציות השניות כשבקושי החזקנו בכדור (אסטון וילה, מנ' יונייטד). גם הוא עדיין צריך להוכיח את עצמו.

2. JohnTerry26 Member

העיתון O Jogo הפורטוגלי אומר שרודג'רס רוצה בינואר את נמניה מאטיץ' הקשר האחורי הסרבי של בנפיקה. הוא היה שחקן השנה בפורטוגל בעונה שעברה וגם מוריניו נסע לראות אותו לא מזמן בנבחרת. היה פעם בצ'לסי ונמכר בעסקה של דויד לואיז. צריך לעלות לא מעט, הסעיף שחרור הוא בכלל בסביבות ה30-40.

נערך לאחרונה ב: ‏16/10/13
  3. Rushie Member

אתה יודע לספר עליו קצת?

אפרופו עיתונים פורטוגלים, אחד מהם שאין לי מושג מה אמינותו מדווח שלאחר שולנסיה ניסתה להחתים את אילורי בקיץ ללא הצלחה, היא תנסה לשאול אותנו מאיתנו בינואר.
    מוטב בינואר מאשר אף פעם. נשמעת השאלה טובה.

4. Mellow29 Kopite

סעיף שחרור של 45 מ' יורו. זה שחקן שילך ישר לריאל מדריד או לצ'לסי, זה טוב שאנחנו רוצים אבל אנחנו פשוט לא מסוגלים למשוך אותו או לשלם סכום כזה.

5. JohnTerry26 Member

קשה לי להאמין שמישהי תשלם עליו סכום כזה, הם יתפשרו בפחות אני מאמין.

6. Mellow29 Kopite

על חאבי מרטינז שילמו פחות או יותר, ומבחינת הסגנון (וההייפ) יש דמיון גדול בין השניים. אני לא יודע בכמה הוא ימכר, אבל יש מועדונים שעבורם להוציא 40 מ' יורו על שחקן שהם צריכים זה עניין שגרתי, אני לא רואה אותנו מתקרבים להוצאה כזו על שחקן אחד (אלא אם מדובר במחליף ישיר לסוארז, אם וכאשר יעזוב). אני משער שהפתרון למרכז הקישור יהיה עוד שחקן בסגנון קוטיניו וסטארידג', שחקן שנחשב כהבטחה לא ממומשת בקבוצה הנוכחית שלו וזמין במחיר נמוך יחסית.

7. oranfu Member

כן, לא רק ב O JOGO זה הופיע. קשה להאמין כי המחיר המוזכר מאוד מאוד גבוה.

8. JohnTerry26 Member

למרטינז היה הייפ הרבה יותר גדול סביבו, ספרדי שהיה להיט בלה ליגה ונתפס כסוג של בוסקטס חדש. אולי זה יגיע גם ל35-40 אם הצרפתיות יכנסו, אבל זה יהיה יותר מדי גם בשוק של היום. הוא גרזן מצויין אבל מעבר לזה לא מציע דברים יוצאי דופן בשביל סכומים ענקיים כאלו לדעתי.

9. פול סקולס Member

לי קשה להאמין שמאטיץ' יבוא לליברפול (וגם ליונייטד לצורך העניין) לא בגלל העניין הכספי, אלא כי ליברפול איננו אחד מהמועדונים המבוקשים ביותר כיום.

לפי כל ההייפ זה שחקן שכל אירופה רודפת אחריו, ולכן אנחנו נראה אותו או בריאל, בארסה או באיירן, או במקומות שמשלמים משכורות מטורפות כמו סיטי, מונאקו, פאריס וכו'.

אוהדים של מנ. יונייטד יכולים לצעוק עד מחר שאנחנו המועדון הגדול בעולם, או אחד מהשלושה. זה נכון.
    אבל כח המשיכה שלנו מחוץ לאנגליה קטן מאוד בשנים האחרונות, ועכשיו כשפרגוסון לא איתנו זה גם כן לא עוזר. ליברפול במצב בעייתי יותר. הם עדיין מועדון ענק, כמובן, אבל קבוצה ענקית כבר לא.

אלא אם מדובר בשחקן מאוד מחושב ושקול בבחירות שלו (לדוגמא, וינסנט קומפאני בזמנו שהעדיף את המקום בהרכב של המבורג מאשר פירורי-המגרש של.. וואללה אני לא זוכר מי רדפה אחריו..),
    רוב מוחלט של הכוכבים-לעתיד האלה יגיעו למועדונים שציינתי למעלה.

10. oranfu Member

לפחות מהמעט שאני ראיתי ממנו, הוא שחקן טוב, אבל לא שחקן ענק. לא רואה איפה הוא נכנס בבאיירן וברצלונה. ריאל? תמיד אפשרי.
    סיטי? אולי. אבל לא נראה לי כל כך שיביאו עוד שחקן בהרבה כסף כשכבר יש להם את יאיא ופרננדיניו (וכמובן רודוול) וגם בארי עדיין שייך להם. לא יודע מה הסיפור עם צ'לסי אבל אם הם לא רצו אותו בזמנו, אני יכול לראות אותו מסרב לחזור לשם היום (או לפחות מעדיף אופציות אחרות). האיטלקיות לא מסוגלות לשלם סכומים כאלה.
    זה משאיר את הצרפתיות, יונייטד וליברפול לדעתי (מועדונים שצריכים קשר אחורי). אז לא שאני חושב שנקנה אותו (ובסכומים מוזכרים אני בספק גדול אם בכלל חושבים עליו), אבל זה לא נראה לי משהו לא סביר שהשחקן יגיע אלינו או ליונייטד אם תהיה התעניינות רצינית.

11. פול סקולס Member

זה תלוי בכמה הוא טוב. אני סתם לקחתי אותו בשביל הנקודה הכללית שהעליתי.
    לא נראה לי שראיתי את מאטיץ' אפילו פעם אחת.

אם הוא "טוב" או "פוטנציאל לשחקן ברמה עולמית", אני גם רואה מצב שבו שחקן כזה או שכמותו יגיע אלינו, אליכם, אל האיטלקיות, אל דורטמונד... אבל אם הוא ה real deal וחלומו הרטוב של כל מנג'ר, קשה לי להאמין.

דרך אגב, לעניין זה שאתה לא שחקן קישור נכנס אל הסגלים של בארסה ובאיירן. יש שחקנים שהם עד כדי כך טובים שאתה פשוט קונה אותם, בלי קשר אם אתה צריך אותם לחזק את הקבוצה בטווח המיידי. פרגוסון דיבר על זה פעם. אני חושב שהוא גם אמר את זה ספציפית על פיל ג'ונס (חח, אח"כ הוא גם טען שהוא יכול להיות השחקן הכי טוב שלנו אי פעם...)

באיירן רכשה את טיאגו בלי שום צורך לחזק את האמצע.. סתם דוגמא.

12. oranfu Member

כן, אני מסכים עם כל מה שאתה אומר. אני פשוט לא חושב שהוא שחקן ברמה עולמית (אבל לא ממש מכיר אותו כמו שאמרתי) לכן לא חושב שהוא מישהו שהענקיות יירכשו גם כשאין להן צורך ממשי בו.

13. JohnTerry26 Member

זו לא דוגמא טובה כי פפ רצה לעבור ל4-3-3 בבאיירן, הוא רצה לשחק עם שווינשטייגר-טיאגו-קרוס. בגלל הפציעה שסובל ממנה טיאגו הוא העביר את להאם לשחק בקישור (כי הוא לא תופס ממרטינז), אז יש לו מעט מדי אופציות שם וטיאגו הכרחי.

14. Rushie Member

15. פול סקולס Member

גם שנה שעברה באיירן עלתה ב 3-3-4,
    אבל יכול להיות שזו באמת דוגמא לא טובה כי פפ רצה את תיאגו ספציפית.

לא חשוב, זה OFF TOPIC.

מצב נושא:
הנושא נעול.