ליברפול 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

קוטיניו היה אפקטיבי כשפתח משחקים מאחורי החלוץ, לרוב כשהוא שיחק בשמאל הוא איבד המון מהיכולת שלו להשפיע על המשחק. לצערו סוארז-סטרידג' לא יזוזו אחד מהשני לדעתי, ועל כן הוא יצטרך להתרגל לעמדה הזאת ומהר....
    אלא אם כמובן נמשיך ב3-5-2 באופן קבוע ואז יש לו בלטה מדהימה מאחורי שניהם, שבה אם הוא לא נותן לפחות 10-15 בישולים לפחות זה יפתיע אותי מאוד.

2. oranfu Member

הבילד הגרמני מפרסם שלברקוזן, באיירן מינכן ואינטר רוצות את מונטויה מברצלונה, אבל שאנחנו כנראה מקדימים את כולן ומתכננים להציע לו לחתום על קדם-חוזה כבר בינואר (הוא מסיים חוזה בקיץ). מדובר במגן ימני אם אני לא טועה.

למי שרוצה להאמין, ברוס גרובלאר אמר היום בראיון שהוא יודע על שחקן גדול שחותם בינואר.

נערך לאחרונה ב: ‏17/10/13
  3. itay2789 Member

לא מספיק שידיעות על העברות בחודש אוקטובר זה טמטום, להוסיף חטא על פשע ולרשום שליברפול מקדימה מינכן,אינטר ולברקוזן בינתיים. זה ממש בדיחה.

עדכון: סגל מלא לשבת מלבד קוטיניו שקרוב מאוד לחזרה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏17/10/13
  4. oranfu Member

לא חושב שזה כזה טמטום. אתה לא באמת מאמין שמועדונים לא עובדים על הדברים האלה כל השנה...
    ספציפית לגבי השחקן הזה, זו לא פעם ראשונה שמקושרים אליו. לפחות מאז הקיץ.

5. Mellow29 Kopite

העמדות של ג'ונסון ואלן זועקות לשחקן שימלא אותן בצורה טובה יותר (ע"ח לוקאס וסטרלינג), מעניין אם זה יקרה כבר מחרתיים אחרי תקופה שהם היו בצד.

ראשי הביא פה MOTD מהשישיה בסט. ג'יימסס פארק, הנה עוד רגע יפהפה מהשנה שעברה.

6. itay2789 Member

כן כמובן שעובדים על זה וחושבים על שחקנים כבר במהלך השנה אבל לאף עיתונאי אין באמת מושג כמה חודשים לפני חלון ההעברות מה מצב העניינים, איך זה יתפתח ובמי באמת מעוניינים. הידיעות האלו בחודשים ספטמבר עד אמצע דצמבר הן חסרות משמעות בעיניי

7. oranfu Member

אותו עיתון גרמני פירסם על המעבר של גצה לבאיירן במהלך חודש אפריל אם אני לא טועה, גג תחילת מאי. זה לא ממש יותר רחוק מחלון ההעברות ממה שאנחנו נמצאים היום.

אני לא יודע כמה ג'ונסון בכושר על מנת לפתוח. אם הוא כן, אני מאמין שיפתח. לצערי לוקאס הוא כנראה באנקר ואף אחד לא ישחק על חשבונו.

8. Mellow29 Kopite

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שמשאיר אותנו עם... 0 חלוצים על הספסל. אלא אם סאמד יסיל/אדם מורגן יגלו פתאום יכולת עילאית, אנחנו במצב ממש ממש לא טוב - בטח כשרוג'רס עולה ב-3-5-2 עם שני חלוצי שפיץ באופן קבוע.

10. Mellow29 Kopite

טוב, זה לא שפתאום המצב רע ולפני הפציעה הוא היה טוב מאוד, כי אספס לא ממש היה משמעותי ביינתים, ובמשחקים האחרונים אפילו לא עלה כמחליף בדקות שהמשחק גמור. כל עוד סטארידג' וסוארז בעניינים המצב בסדר גמור, רודג'רס כמובן לא חייב לשחק עם שני שחקני חוד ויכול לשחק עם הכלים שעומדים לרשותו בהתקפה, זה לא שאספס היה משמעותי במיוחד ביינתים...

מה שמזכיר שבוריני מושאל בסנדרלנד, שהחליפה את די קאניו בפוייט - נראה עד כמה המנג'ר החדש מחזיק ממנו. אין לנו אפשרות להחזיר אותו עד ינואר (וגם אז אני לא בטוח אם אנחנו יכולים), הוא נמצא בהשאלה במקום לא מתקדם במיוחד והמנג'ר שכנראה האמין בו כבר לא שם. מוקדם לקבוע, אבל סיכוי טוב שזו שנה מבוזבזת עבור האיטלקי.

11. Ori8 Member

אין צורך וסיבה להחזיר את בוריני בינואר גם אם ישנה אפשרות כזו. הוא לא הושאל על מנת לצבור דקות משחק, הוא לא בן 18. רודג'רס הבין שטעה איתו והוא יושאל עד שתימצא לו קבוצה קבועה, אולי בקיץ, אולי בינואר הבא. רק אלוהים יודע, אנחנו לפעמים נגררים עם המושאלים האלה גם 4-5 שנים.

אפשר להתכווח על ההזדמנויות שקיבל והאם זה בכלל הספיק אבל השורה התחתונה היא שרודג'רס הפסיק להאמין בו, אחרת הוא לא היה מושאל. לא מופרע להעריך שגם יהיה גם עם אספאס. שחקנים חמודים שמאוד לא קשורים לרמות האלה. בוריני טוב בהרבה כמובן.

איזה באסה שלוקאס חוזר להרכב והנדרסון ככל הנראה לאגף. המשחקים האלה בניוקאסל כלכך בעייתים, או שהם נשברים מהר ואתה מוצא את עצמך פתאום במשחק נורא קל או שהם טורפים את הדשא ואוכלים אותך. כמעט ולא קורה לנו משהו ביניים שם. הם יכולים להפסיד 3:0 או לנצח 0:3 בקלות.

12. Mellow29 Kopite

אלוהים יודע מאיפה אתה יכול לקבוע את זה בנחרצות כזו. הוא אמנם קיבל יותר קרדיט ממה שאספס קיבל, אבל עדיין זה היה בהתקפה די נכה (סטרלינג, דאונינג, סוסו מסביב) ומחוץ לעמדה שלו. הוא לא בן 18, הוא בן 21 ועם מעט מאוד נסיון בפרמיירליג. יכול בהחלט להתפתח ל-poacher טוב מאוד כמו שהרננדז המקסיקני היה במנ' יונייטד, אם רודג'רס לא היה מאמין בו מהתקופה המשותפת בצ'לסי ובסוונזי הוא לא היה מחתים אותו כרכש הראשון שלו - וריצה של חודשיים בהרכב בתקופה רעה של הקבוצה לא תשנה את דעתו.

ניוקאסל בלי קולוצ'יני וטיילור במרכז ההגנה, זה אומר שהם יעלו עם יאנגה אמביווה ו-וויליאמסון. במובן מסוים אפילו חוליית הגנה של קריסטל פאלאס נראת יותר סולידית.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה על סף האסון שלוקאס חוזר להרכב, לא כי הוא עד כדי כך גרוע (טוב, גם) אלא כי זה אומר הנדרסון כווינג באק או קיצוני (במידה ונחזור ל4-3-3) ולא במרכז השדה. מעצבן מאוד, הנדו באמת היה טוב מאוד נגד פאלאס והיה צריך לקבל את הצ'אנס להמשיך להוכיח את עצמו, מעבר לזה שהוא פשוט תורם לדינמיות שלא קיימת אצלנו בקישור אם הוא לא שם.

מלו,
    נשמע כמו מתפרצות סטרידג'-סוארז קלאסיות לא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx?

נערך לאחרונה ב: ‏18/10/13
  14. Mellow29 Kopite

אני לא משוכנע שלוקאס חוזר להרכב. רודג'רס מעריך אותו אבל גם הנדרסון זה שחקן שקשה לוותר עליו מתחילת העונה, אם ג'ונסון באמת כשיר ל-90 דק' אז יש אופציה פשוט לשים אותו בעמדה הטבעית שלו ולהשאיר את הנדרסון במרכז. אולי גם אלן בתמונה להרכב. אנחנו לא יודעים עד כמה הוא וג'ונסון כשירים, אבל אם כן אז ללוקאס יש את כל הסיבות לדאוג.

מתפרצות, כדורי שוער ארוכים, בעיטות מרחוק של קולו - הכל הולך כל עוד נבקיע 2-3. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

15. Ori8 Member

מלו אני ממש לא מסכים. עזוב שההשוואה לצ'יצ'אריטו הזויה כי מדובר בלבל אחר לגמרי של שחקנים (הוא גם לא הושאל). אישית אני חושב שהרננדז אחד הסקוררים הטובים ביבשת. אחד האנדרייטדים הגדולים ביותר היום בכדורגל אבל ניחא, זו לא הנקודה.

איזו סיבה הייתה להשאיל את בוריני ולהביא 'על הראש שלו' את אסאפס? אתה מדבר על ניסיון כאילו אספאס הגיע מאותה הליגה. איזו סיבה יש להעדיף את אספאס במצב הנוכחי על פני בוריני אם לא מתוך הכרה בכך שבוריני לא מתאים לו? חסרות דוגמאות על שחקנים שבאו כרכש מבטיח או רכש של מאמן ועזבו זמן קצר אחר כך? 21 זה לא גיל שאתה משאיל שחקן שאתה בונה עליו, זו דעתי. ואני חושב שבוריני היה היום בסגל אם רודג'רס האמין בו. יותר מזה, דווקא בגלל שהוא הוציא עליו 12 מיליון פאונד והביא אותו רכש הראשון ושחרר אותו בכו קלות להשאלה מוכיחה כמה הוא הסתובב לו הראש.

מצב נושא:
הנושא נעול.