ליברפול 2013/14

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Mellow29 Kopite

אני חושב שסטארידג' הוא שחקן עם סיומת מצויינת והרבה טכניקה, בשני האספקטים הללו הוא מעל ג'ירו וזה לא מובן מאליו כי בכל זאת הוא כדורגלן אנגלי... הבעיה היא שהוא סובל מפציעות ומתחרות בעמדה שלו (בצ'לסי), לא יצא לו לשחק הרבה משחקים ברצף, גם עכשיו הוא נפצע בנבחרת ויקח לו זמן לחזור לכושר הטוב שבו הוא סיים את העונה. סטארידג' בריא ברצף של משחקים הוא שחקן טוב מאוד, הבעיה היא שזה לא קרה מספיק בקריירה שלו אז חובת ההוכחה היא עליו. רף הפוטנציאל שלו הוא גבוה הרבה יותר מג'ירו.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

על מה אנחנו מדברים פה? על כמה שחקנים שלנו נכנסים בהרכב משולב עם ארסנל? מה זה בכלל משנה? הם מסיימים מעלינו כבר המון עונות ברצף ועכשיו צריך לשבור ת'ראש איך עוקפים אותם. אני חושב שהרכש של קוטיניו וסטארידג' צמצם את הפערים אבל אז הפרישה של קאררגר הגדילה אותו טיפה שוב כי קולו טורה ימשיך לעזור לארסנל כמו שעשה בנאמנות בשנים קודמות אבל אם סוארז נשאר יש לנו סיכוי מסויים לסיים 4. פחות מארסנל וטוטנהאם אבל כן יש סיכוי. אם הוא הולך? אין מה לדבר. אם הוא הולך לארסנל? ליברפול מקבעת את עצמה כמועדון מרכז טבלה כי מכירה כזאת תהיה סוג של סמן עבור רכישות פוטנציאליות.

3. Mellow29 Kopite

אנחנו מדברים על הטענה המוזרה שליברפול לא התחזקה בכלל. אז בהשוואה לסגל שפתח את העונה שעברה, התחזקנו לפחות בשלושה שחקנים שנכנסים להרכב של היריבה המשמעותית. זה לא מספיק בשביל לאיים על 1-3, אבל לסיים במקום 4? החומר מספיק.

מעבר לכך כל ההשוואות בין הסגלים הן חסרות פואנטה בשלב הזה, עוד שבוע יכול להיות שסוארז מוצג באמירייטס ואפשר לשכוח ממלחמה מול ארסנל.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/13
  4. חוצפן חיובי Member

בסוף ינואר הפער בין ארסנל לליברפול עמד על 3 נקודות. בסוף העונה, עם קוטיניו וסטאריג' בליברפול, הפער עמד על 12.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטארידג' היה פצוע חלק לא קטן מהזמן שלו אצלנו, סוארז היה מושעה חלק מהזמן, ארסנל שיחקה משחקים קלים יותר.
    ליברפול עם קוטיניו וסטארידג' קבוצה הרבה יותר טובה מליברפול שלפני ינואר, זאת עובדה.

6. StevieG Member

כשאנחנו מסתכלים על העונה שעברה, צריך לזכור שהיו לנו המון בעיות בתחילת העונה שעברה. לא זוכרים שבקושי הצלחנו לנצח בהתחלה. היו קשיי הסתגלות, פציעות, מחסור בחלוץ מחליף, בעיות בהגנה והמון דברים שלא התחברו. נוצר פער שבגללו, פסיכולוגית, לא הצלחנו להתקרב לטופ 4. גם העובדה שלא הצלחנו לנצח במפגשים עם הקבוצות הגדולות, תרמה לעניין הפסיכולוגי.

השנה זה יהיה שונה. יש לנו את לוקאס בריא, ג'ו אלן בריא, יש לנו שוער בשער(לשם שינוי) ויש לנו את קאוטיניו ואספס, שעושה רושם של רכש טוב.

7. מזגן Member

אז השנה באורח פלא הכל יהיה מושלם?

8. skyday20 Member

9. oranfu Member

הוא ניסה להנדס מעבר לברצלונה במשך הרבה זמן. המועדון לא יכל לחכות לראות מה קורה עם זה והחתימו שוער. מה גם שספק אם הוא דובר אמת כי לפני שבועות הסוכן שלו התראיין ואמר שמעבר לנאפולי הוא אפשרי...
    במקרה הזה המועדון התנהל כמו שצריך.

דיווחים שטוטנהאם דחו הצעה של 98 מיליון יורו על בייל מריאל. לשניהם יש 3 שנים לסיום החוזה, גם בייל לפי הדיווחים מאוד רוצה לעבור. איך לעזאזל יכול להיות שבייל מוזכר בסכומים גדולים פי 2? אני פשוט לא יכול להבין את זה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/13
  10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי מושג אבל למה היו"ר שלנו לא יכול להיות כמו דניאל לוי ופשוט לסרב לכל ההצעות עד שנגיע ל60 מ' ולא מארסנל ונשקול את זה.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאלה בשבילכם.
    עד כמה אתם חושבים יש סיכוי לעזיבת סוארז? למה אני שואל? במקרה שהחלוץ עוזב אתכם סבורים בהולנד שכריסטיאן אריקסן וטובי אלדרוויירלד יעזבו את אייאקס ויצטרפו אליכם...

12. oranfu Member

אני חושב שהסיכויים סבירים. אבל קשה לדעת. אני פשוט לא מאמין שריאל יקנו את בייל, אז הם יילכו על סוארז.

אבל אני גם לא ממש חושב שאריקסן ואלדרווילד הם השחקנים שאנחנו נלך עליהם במקרה הזה.

13. itay2789 Member

תלוי בהתעקשות של דניאל לוי על ביל..... עם זאת, יש לציין שלא נראה לי שיילכו על אלדרווילד ואריקסן, כי לא הראנו בהם בכלל התעניינות כמו שאורן אמר.

14. Mellow29 Kopite

הייתי מצפה שאם היו רוצים להחתים את אריקסן ואלדרווירלד, היו עושים את זה כבר עכשיו עם הכסף ש(כביכול) יש והיינו מוכנים לשים על מחטריאן. אם אנחנו לא רוצים אותם, קשה לי להאמין שמכירה של סוארז תגרום לנו פתאום לרצות אותם. כמובן קיים התרחיש הגרוע ביותר - שלפיו אנחנו רוצים אותם אבל אין לנו כסף להוציא בלי מכירת סוארז, אבל במצב כזה כל הדיונים המקצועיים שווים לתחת.

15. StevenGerrard Member

בעונת 2007/8 ארסנל סיימה עם 15 נקודות יותר מאשר בעונה שקדמה לה וזה כשבקיץ עזבו הנרי וליונברג.

אם אתה שואל אותי ה-20 מיליון שהוצאנו בינואר על סטארדיג' וקוטיניו יצאו מהכסף של הקיץ.
    היו מספר עיתונאים שכתבו שאחנו מעוניניים במחיטריאן כמחליף לסוארז אבל זה לא תפס כי אף אחד לא רצה להאמין. כל הפעולות שעשינו מצביעות על כך.
    קראגר שפרש הפך לטורה בחינם
    שלבי 5 הפך לאלברטו 6.5
    קארול 15.5 וריינה בהשאלה הפכו לאספס 7.7 ומינולה 9.
    הוצאנו עד כה בערך 3 מיליון אבל חסכנו יותר במשכורות. אם היה לנו כסף לשחקנים נוספים, נראה לכם שרודג'רס לא היה לוחץ להביא אותם בזמן לאימוני טרום עונה?

מצב נושא:
הנושא נעול.