ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

נצחון ענק, זה פסיכי מה שקרה לעונה שלנו. אנחנו פתאום במרחק 3 נק' מארסנל ו2 מיונייטד, הכל פתוח ופתאום נראה שאנחנו באמת במאבק על הטופ 4, בהחלט לא היה ריאלי לפני חודשיים.

אני עדיין חושב שכדי באמת לעשות את זה אנחנו נצטרך את סטארידג' במיטבו, הוא צריך למצוא פורמה וכמה שיותר מהר, לא ראיתי את המשחק אבל מהתקציר הוא עדיין נראה מעט חלוד.
    שער פסיכי של קוטיניו, הוא בערך השחקן האחרון על המגרש להוציא את אלן שהייתי מצפה ממנו לטיל כזה לרשת, 9 מתוך 10 פעמים זה הולך הרחק ליציע אבל לפעמים צריך גם שישחק המזל וזה לא קורה לנו הרבה.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

עצם זה שאין שום קשר בין סטארידג׳ לנצחונות האחרונים הוא בעיקר דבר חיובי לקראת ההמשך.

הרבה אחריות יש לרוג׳רס באותה פתיחת עונה גרועה, אבל אי אפשר שלא לתת לו קרדיט על כל השינויים שביצע בקבוצה מאז; מעונה שנראיתה גמורה הוא יכול לסיים ברביעייה הראשונה ואולי אפילו גם לסיים עם תואר או שניים. מעטים המאמנים שהיו מסוגלים לעשות את זה, ובעיניי הוא שוב מוכיח שהוא מאמן כדורגל מצוין ובעיקר מאוד גמיש מבחינה טקטית. השאלה סביבו היא בעיקר באיכות הרכש.

נערך לאחרונה ב: ‏22/2/15
    Ori8, oranfu, Liverpool-Forever ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  3. Rushie Member

זה נכון, אבל גם הביקורת עליו בנושא הזה צריכה להיות בעירבון מוגבל כל עוד לא ברור את מי הוא מביא ואת מי הקומיטי.
    לא הייתי משנה את המערך בעתיד הקרוב, אבל להמשך אני חושב שעם חומר השחקנים הנוכחי בתוספת כמה חיזוקים נקודתיים ההרכב שהכי יתאים לנו יהיה 4-2-3-1 בסגנון של סיטי. שם תיבחן באמת השאלה כמה ההגנה שלנו השתפרה. המערך הנוכחי פשוט עושה עבודה קלה יותר לכולם ומטשטש את הטעויות הפרסונליות שהשחקנים שלנו עושים.

לא ראיתי את המשחק ולא ציפיתי שננצח. הפתעה גדולה ומשמחת. אני לצערי כן מאמין שניפול במוקדם או במאוחר בגלל העומס והלחץ שלאט לאט עולה. עדיין אין לנו את הרמה הנדרשת בשביל להצליח לסיים את העונה הזאת גם עם טופ 4 וגם עם גביע. ישמח אותי מאוד אם נשיג את הטופ 4. גביע ישמח אותי. אם נצליח באמת להחזיק חזק עד הסוף ולהביא גם וגם... כנראה שאני לא מעריך את רודג'רס והקבוצה מספיק.

4. oranfu Member

איזה משחק רע שלנו, כמה זה לא "ליברפול" לנצח משחק כזה. מקווה שזה מראה שאנחנו לומדים לנצח גם במשחקים לא טובים שלנו נגד יריבות טובות.

הרבה דיבורים על הפנדלים שהגיעו להם, אני יודע שלא אובייקטיבי אבל לדעתי לא הגיע להם תכלס שום פנדל. הם היו חצאי פנדלים, פשוט לא רגילים לראות כמה כאלה ברצף שלא נשרקים. לא היינו יכולים להתלונן יותר מדי אם הם היו מקבלים פנדל.

מיניולה היה מצוין.
    סקרטל אחרי פתיחה גרועה היה טוב מאוד.
    אמרה לא מסתדר בעמדת הבלם השמאלי, בטח כשמרקוביץ' משחק.
    לוברן- מי שהחליט לרכוש אותו מגיע לו סקילה. לא יאומן כמה שהוא גרוע, פשוט לא יאומן.
    אייב - תענוג הילד הזה.
    מרקוביץ' - הוא חלש באופן כללי אבל לשחק איתו כמגן זה בכלל רע. מורנו לא מרשים (בלשון המעטה) אבל הרבה יותר טוב ממנו בעמדה הזאת.
    ראיתי שאוהדים התלהבו מאלן. לא יודע, אני לא ראיתי ממנו כמעט כלום. היה לו איזה חילוץ טוב לקראת הסיום אבל כשאני רואה אותו אני חושב על זבוב. הוא מסתובב שם, הוא מציק (ליריב), אבל הוא לא באמת עושה משהו.
    קוטיניו היה מצוין. איזה גול!

5. StevenGerrard Member

חחח :)

בסוף שבוע בו המחליף שלו בסוואנסי מבקיע את שערו החמישי העונה נגד מנ' יונייטד... אם כל מה שאלן יהיה בעונה הבאה זה גיבוי להנדרסון אז הייתי מנסה לעשות טרייד של אלן תמורת קי.

6. StevenGerrard Member

כשרודג'רס נשאל כיצד הוא מסביר טרנספורמציה חיובית כה חדה הוא השיב כך...
    :)

7. oranfu Member

אני חושב שקי שחקן טוב, אבל אנחנו צריכים לכוון גבוה יותר.

התגובה שנונה, אבל הייתי מעדיף שלא יגיב ככה. לא חושב שההגנה נראית כל כך טוב פתאום, פשוט מיניולה מאוד השתפר ולוברן עף מההרכב.

בשעות האחרונות יש שמועה שצוברת תאוצה (היא התחילה כבר לפני איזה חודש) שאנחנו עומדים להחתים איזה שחקן מהנוער של יונייטד שנחשב לכשרון דיי גדול שם. מין פליימייקר אנגלי בשם קאלום גריבין. ממה שאני מבין מדובר בשחקן מאוד טכני אבל קצת פרובלמטי מבחינת התנהגות (הסתכסך שם עם המאמנים). הוא לא ממש מסתיר את זה, כנראה, שהוא רוצה לעבור אלינו.

לא הייתי מתייחס לזה יותר מדי אבל זה לא קורה הרבה שאנחנו מחתימים שחקנים מיריבות (בטח לא מהם). זה כן קורה פה ושם בגילאים צעירים אבל לא יודע אם זה שחקנים ש"נגנבים" או שפשוט משוחררים (כאלה אני יודע שיש לנו כמה). הבחור הזה הוא לא שחקן שהם שמחים לוותר עליו לפי הדיבור.

עוד שמועה דומה, אם כי פחות רווחת, היא שיש להם עוד שחקן צעיר שהם הביאו מאייאקס בשם פוסו-מנסה שהסיפור איתו דומה. נחשב שם לפרוספקט מבטיח מאוד אבל לא מסתדר עם המאמנים ואנחנו "אורבים".

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/15
  8. StevenGerrard Member

שמינית גמר ליגת האלופות לנוער היום ב-17:00 נגד בנפיקה...

@LfC: #LFCU19s team v Benfica at 3pm GMT: Fulton, Whelan, Hart, Cleary, Maguire, Chirivella, Canos, Brannagan, Sinclair, O'Hanlon, Wilson. Subs: Brewitt, Firth, Ejaria, Alexander-Arnold, Dhanda, Lewis, Phillips.

דקה 5: בנפיקה עולה ליתרון ממסירה דרך האמצע, בין שני בלמים וניצול מלא של מס' 9 שלהם.

דקה 8: קאנוס משווה. חוטף את הכדור ובמבצע אישי מגיע לקצה הרחבה, בועט לפינה התחתונה הנגדית ומבקיע.

דקה 10: שוב החלוץ שלהם אחד על אחד עם פולטון. הפעם הסקוטי מציל.

דקה 74: בנפיקה חוזרת להוביל. שוב התקפה מהאמצע. בישול בעקב וסיומת לקורה ופנינה.

דקה 88: חילוף משולש בשורות ליברפול. לא ניהול משחק מעולה ממאמן הנוער היום.

נגמר 1-2 לבנפיקה. לא תוצאה נוראה בהתחשב בכך שזה משחק חוץ ואני מאמין שאפשר לנצח בגומלין אצלנו ולהעפיל.

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/15
  9. oranfu Member

אין גומלין, זה משחק אחד.

חבל. אני לא רואה העונה כמעט משחקים של הנוער וגם היום לא ראיתי, אבל כשכן יצא לי לראות אני חושב שהרמה העונה נמוכה יותר מעונה שעברה.
    לא יודע אם הוא שותף היום אבל דהנדה שישב על הספסל הוא כשרון מבטיח מאוד.

10. StevenGerrard Member

איזה מוזר שאין גומלין.
    טוב, זאת לא פעם ראשונה שאופ"א הורסת תחרויות.

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. StevenGerrard Member

http://i.imgur.com/9pTspOa.Xxx

חהחה :)

12. alexshw Member

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10421381_862309207144215_5692890799669360274_n.Xxx?oh=84faf991944195d1621aa11fc616bb5d&oe=55842B71&__gda__=1435927288_4d70219f811943d6d43fceebf2bbf902

13. StevenGerrard Member

תוצאות האימון המסכם לקראת בשיקטש: ג'רארד לא ישוב לאטאטורק. לוקאס, אנריקה ופלאנו עדיין פצועים.
    סאקו שעדיין לא החלים מפציעה לא לקח חלק באימון. גם הנדרסון וג'ונסון לא התאמנו ועושה רושם שלא יהיו בסגל.
    Henderson and Sakho absent from Liverpool FC training as team prepare to fly to Istanbul - Liverpool Echo
    פול ג'ויס טוען שגם קוטיניו לא יהיה על המטוס ומרקוביץ' כזכור מורחק.
    Philippe Coutinho among seven Liverpool stars absent from flight to Turkey | Football | Sport | Daily Express

ההרכב היחידי שאני רואה...
    מיניולה / טורה, סקרטל, לוברן / אייב, אמרה, אלן, מורנו / לאלנה - באלוטלי וסטארידג'.

מי יהיה על הספסל? כנראה הרבה צעירים שאף אחד מהם הוא לא ווילסון.

נערך לאחרונה ב: ‏25/2/15
  14. oranfu Member

קוטיניו גם לא לגמרי כשיר ולא טס.
    תכלס יש לנו בעיה גדולה של פציעות. לא רק שכל הקשרים המרכזיים פצועים, גם רוסיטר פצוע וטשיירה (אם אפשר לספור אותו) מושאל.

וויליאמס, לוסי, בראנאגן וסינקלייר הם הצעירים שטסו עם הקבוצה לטורקיה. לא נופל מאף אחד מהם האמת. מעדיף כמובן את סינקלייר על לאמברט (אבל לא באמת מאמין שהוא יעלה לשחק מתישהו וספק אם ספסל).
    בראנאגן שחקן נחמד ואולי יש לו מה לתת כמחליף במצב הנוכחי, אבל ספק אם משחק חוץ בטורקיה זה הזמן המתאים (אבל זה מה יש).
    יותר מטריד אותי מה יהיה בראשון.

15. Ori8 Member

ההרכב הערב: מיניולה, טורה, סקרטל, לוברן, אלן, צ'אן, מורנו, אייב, סטרלינג, באלוטלי וסטארידג'.

משחקים עם שני חלוצים טבעיים לראשונה זה הרבה, הרבה זמן. באלוטלי וסטארדיג' יחד הערב ב-11. למה האנגלי פותח כשיש את סיטי בראשון, אין לי שמץ של מושג. הוא צריך דקות בשביל להוריד את החלודה, זה ברור. אבל מרגיש לי כאילו לא נזהרים איתו מספיק. הרי אוטוטו ידווחו לנו פירס ובארט בטוויטר שהוא נפצע שוב וגמר ת'עונה. אני היחיד שרואה את זה כבר מול העיניים? :)

אצטדיון מרגש, מקווה שלא נקבל בראש ונעוף.

מצב נושא:
הנושא נעול.