ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Mellow29 Kopite

האמת שגם ג'ונסון אתמול הזכיר את הדשא כסיבה לכך שהתקשנו. בגלל שהוא זה שאמר את זה, יש מי שיפרש את זה גם כן כתירוץ ג'ונסוני... בכל מקרה, הוא אומר שזה פוגע בדריבל של שחקנים כמו קוטיניו וסטרלינג, ומאט מאוד את קצב המשחק שלנו.

לפי מה שהבנתי, זה לא רק עניין החלפת המשטח אלא בעיה עמוקה יותר בתשתיות. אין שם מספיק נורות חימום שעוזרות לדשא לצמוח וגם אין מערכת השקייה שתרטיב את הדשא לפני המשחקים. בנוסף לזה, הדשא הנוכחי נשתל שם ב-2001 ואורך החיים שלו הוא 10 שנים, בגלל הזנחה אנחנו סוחבים אותו כבר 4 שנים יותר ממה שצריך (וכנראה צפויים לעוד שנה).

StevenGerrard אוהב/ת את זה.
  2. StevenGerrard Member

אין לי מושג אבל זה מאוד מוזר שלפני חודשיים וחצי הייתה תכנית להחליף את הדשא בקיץ הקרוב אבל עכשיו צריך לחכות עוד שנה?
    הרי את אישורי הבנייה קיבלנו ואת ההכרזה הרשמית על תחילת עבודה פירסמנו עוד לפני התכנית להחליף את הדשא, אז מה נשתנה?
    תמוהה ביותר.

תמוהה לא פחות, הנושא של מינוי רופא. חודשיים עברו מאז שד"ר איקבל עזב את המועדון אבל טרם מונה רופא, אפילו באופן זמני.
    אומרים שאתמול סקרטל קיבל טיפול על המגרש מהרופא של בלקבורן. מאוד לא מקצועי מצידנו.

3. StevenGerrard Member

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/15
    Mellow29 ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  4. StevenGerrard Member

5. Mellow29 Kopite

קדימה, ג'ונסון, תעשה את הדבר הנכון ותחתום בהקדם. שרודג'רס לא יתחרט בטעות.

לפי ג'יימס פירס, המועדון יציע לקולו טורה הארכה של שנה לחוזה שיגמר בסוף השנה. השחקן עצמו אומר שיש לו החלטה קשה לקבל, האם הוא מעוניין להמשיך כשחקן סגל בליברפול או לעזוב למקום בו יהיה שחקן הרכב.
    אני חושב שבדיעבד אפשר להסכים שזו הייתה החלטה טובה להחתים אותו בחינם לפני שנה וחצי. היו לו איזה שתי טעויות כואבות שעלו לנו בנקודות נגד ווסט ברום, אבל בגדול הוא היה גיבוי טוב ואמין למקרים שבהם שאר הבלמים שלנו נפצעו. ברוב המשחקים שבהם עלה אחרי תקופה בלי דקות, הוא נתן הופעות טובות מאוד ולא היה צריך ריצה בהרכב כדי להיראות טוב. קשה לדעת עד כמה הגיל משפיע עליו והאם זה רעיון טוב לתת לו עוד שנה, אבל אם הוא מסוגל לתת הופעות כמו בשנה וחצי שהוא כאן ואם רודג'רס ימשיך עם שלישיית בלמים, בלם חמישי כמוהו זה לוקסוס מבורך.

6. oranfu Member

ערן יהיה מבסוט - ווילסון נכנס מחליף והבקיע גול גדול (עבר שחקן ושיגר כדור מ-20 מטר לחיבורים) בדקה ה-93 על מנת להפוך את התוצאה ולנצח את המיני דרבי 2-1.

7. itay2789 Member

חייב לציין שגם ג'ק דאן היה ממש טוב אתמול אחרי החזרה מתקופת ההשאלה. סך הכל מאוד התרשמתי משניהם. ווילסון גם הרים את הכדור לרחבה שהוביל בסופו של דבר לשער של קלירי.

8. StevenGerrard Member

תודה! :)
    כשראיתי שהוא לא בהרכב אז ויתרתי על צפייה אבל ידעתי שהוא יכנס וישפיע על המשחק כי ב-90% מהמשחקים יש לו השפעה על המשחק. אף אחד לא ישנה את דעתי, ווילסון הולך להיות כוכב על (כל עוד צוות האימון לא ישים לו רגל) והוא מוכן לקבל דקות בבוגרת. אפילו הייתי נותן לו את הדקות של לאלנה המאכזב.

עריכה: אני יכול לצפות בגול הזה כל היום...
    https://farm8.staticflickr.com/7586/16583815810_ffcb3ca202_o.Xxx

אגב, איך היה סאקו? שיחק 90 דקות? עבר אותן בשלום? היה טוב?

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/15
  9. itay2789 Member

סאקו שיחק מחצית בודדת.
    מסכים שווילסון צריך בעתיד להיות קשור לסגל של הקבוצה הראשונה, אבל מפה ולהגיד "לשים אותו בהרכב במקום לאלאנה המאכזב"..... זה אני מתנגד נחרצות. לאלנה שיחק נהדר מול הסיטי לטעמי. אז היה לו משחק חלש מול בלקבורן. לכולם היה משחק חלש.

10. StevenGerrard Member

אני אבהיר. לדעתי ווילסון חייב לכל הפחות להיות מעכשיו עד תום העונה קבוע על הספסל במקום אחד מבוריני ולאמברט הלא רלוונטיים.
    יהיו משחקים בהם הוא יעלה מהספסל וישפיע ויהיו משחקים בהם ישאר לשבת. זה מבחינתי המינימום. כל דבר פחות מזה יתפס בעיניי כהתנהלות גרועה, פוגעת ובלתי הוגנת.
    מעבר למינימום, אם זה היה תלוי בי, הייתי נותן לו גם את הדקות של לאלנה. לא עד הנקודה בה הוא לא ישחק בכלל כמו בוריני אבל הוא לבטח לא צריך לפתוח באופן אוטומטי, בלי קשר ליכולת.

11. itay2789 Member

אני יכול להסכים בנושא בוריני/לאמברט. גם ככה הם בדרך החוצה. ובכלל אני חושב שהוא (ווילסון) יכול לתרום מהספסל יותר השניים הללו במצב הנוכחי.
    לגבי אדם- לי פשוט יש אמונה גדולה בו ואני לא מוותר עליו.

12. Ori8 Member

יש לך אמונה גדולה עוד בלאלאנה? אני פשוט תוהה מה עוד מצפים שייצא ממנו. גם איתו היה זה צפוי מראש. מבחינתי הוא נותן בדיוק את מה שציפיתי שיתן. שחקן אנגלי בינוני שלא סתם עשה את הפריצה שלו בגיל 27. שליטה נחמדה בכדור יחסית לשחקן בריטי, שורף שטחים ומשקיע מאמץ גדול במשחק אבל מעט מאוד תכלס. ההשפעה שלו על המשחק היא מזערית במקרה הטוב וזה עוד מבלי לדבר על סטט' הבישולים וכיבושים שלו, שם מצבו מזעזע. כגיבוי הוא עלכיפק, אבל לחשוב שהוא הסטאר שרדפנו אחריו כל הקיץ ובסוף שילמנו עליו קרוב ל-20 מיליון ליש"ט זה רק לתפוס את הראש ולרדוף עם כפכף אחרי רודג'רס ומי שהחליט ללכת עליו בכל הכוח.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. StevenGerrard Member

פתחו יומנים... המשחק החוזר נגד בלקבורן ישוחק ביום רביעי ה-8 באפריל בשעה 21:45.
    שבת לפני כן אנחנו משחקים נגד ארסנל בחוץ וביום שני לאחר מכן נגד ניוקאסל בבית.
    חצי הגמר בוומבלי נגד אסטון וילה, בתקווה שנעפיל, ישוחק שבוע וחצי לאחר מכן. כתוצאה המשחק נגד האל בחוץ ידחה במקרה זה.
    Rovers' forthcoming Sky Bet Championship league match against Millwall has been put back to later in April.

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/15
  14. owen11111 Member

לא הייתי מגזים ואומר שמצבו של "לאלנה מזעזע בנתונים הסטטיסטיים"
    הוא הבקיע 4 שערים ובישל 3 שזה רק מעט פחות מקוטיניו (4 שערים ו-4 בישולים) ועשה את זה בערך ב-600 דקות פחות.
    אז לא, אני כמובן לא משווה את התרומה של האנגלי למשחק שלנו למה שהקוסם עושה, אבל לאלנה נותן תפוקה סבירה.

אני מסכים מאד שהוא כרגע, עדיין, לא מצליח להיות שותף פעיל בסגנון המשחק שלנו. בעיקר בכל מה שקשור להתקפות המתפרצות וההתקפות המהירות. אבל אני לא חושב שזה בהכרח דבר שלילי. זה אף פעם לא מזיק שיש בקבוצה שחקן בעל יכולות מעט שונות.
    נכון שהרבה מאד פעמים הוא מתמזמז עם הכדור הרבהההה יותר מידי, הוא מאד מתקשה לשחק משחק בנגיעה בחלק הקדמי , אבל הוא כן מראה איכויות שאין לשחקנים אחרים אצלנו בחלק הקדמי.

אני מסכים כאן עם איתי שבמשחק נגד סיטי הוא היה מצויין. הוא ניצל את השטחים הפתוחים בין קו ההגנה של סיטי לקישור האחורי ועשה להם את המוות שם. אומנם הוא לא הצליח להבקיע או לבשל, אבל תרם הרבה מאד לעובדה שנראינו מצויין באותו משחק, בעיקר במחצית השנייה. אני כמובן גם מסכים עם ליברפול פוראבר, שאומר שזו טעות "להקריב" את סטרלינג לעמדה האחורית כדי לאפשר ללאלנה לשחק מקדימה.
    בסופו של דבר, הוא לא ה"סופרסטאר" שרצינו שינחת כאן בקיץ הקודם, אבל הוא בהחלט שחקן סגל טוב ושמשפר לנו משמעותית את העומק ואת הגיוון בהתקפה. להשוות אותו לדאונינג? על סמך משחק רע מול בלקבורן?
    סתם כדי לסבר את האוזן, דאונינג הבקיע 3 שערים ביותר מ-4500 דקות משחק אצלנו (בליגה). צריך להיות מיוחד כדי להיות רע כמוהו.

Rushie אוהב/ת את זה.
  15. StevenGerrard Member

לא, הייתי משווה אותו לבניון. גם בסגנון המשחק, היכולות הטכניות ובמספרים.

עונה ראשונה בליברפול במסגרת הליגה:
    דקות: 1,583 (יוסי) 1,314 (אדם)
    שערים: 4 | 4
    בישולים: 2 | 3

אמנם בניון תרם הרבה יותר בשאר המסגרות עם שלושער ו-2 בישולים נגד בשיקטאש ושלושער נגד האבנט אנד ווטרלוביל האימתנית.

מצב נושא:
הנושא נעול.