ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Mellow29 Kopite

חלק כותבים שסטארידג' פשוט נשמר בצמר גפן לחצי גמר הגביע, בעייני זה נראה קצת מוזר אבל מילא.

נראה לי שלוקאס-אלן-הנדרסון אומר שלישיית קישור, נראה לי שאחרי ארסנל אנחנו כבר לא נראה את הנדרסון כווינגבק ושלושה בלמים. אם רודג'רס היה רוצה שלושה בלמים אני חושב שהיה מעלה את טורה לפני ג'ונסון.

אייב, קוטיניו וסטרלינג בהתקפה זה קצת מרגש, איך שלא נסתכל על זה. ממוצע גיל קצת יותר מ-20.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  2. Ori8 Member

כן, ברור שהם רוצים את אינגס. כמו שארסנל נלחמה איתנו על דאונינג וכמו שפרגוסון רב איתנו על צ'ארלי אדם.. הרי בסוף עוד יציירו לנו תמונה שניצחנו במאבק עליו וכולם יתלהבו. אני כבר רואה את מסיבת העיתונאים בסיוטים שלי. "outstanding talent" רודג'רס יגיד עליו הרי ואנחנו נדפוק את הראש בקיר.

לדעתי במשחקי ה-22:00 בערב באמצע השבוע אנחנו גם את הפועל מחניים לא מנצחים, במיוחד באנפילד. תיקו קלאסי הערב. במקרה הטוב.

3. oranfu Member

הלוואי הייתי יכול להיות בטוח שרודג'רס לא יחזור על הטעות של הנדרסון באגף ולוקאס ואלן באמצע.

סטארידג' גם לא התאמן אתמול אז אני קצת בספק אם זה "לשמור אותו בצמר גפן".

לפי ציטוטים של רודג'רס מהלילה הוא חושב שג'ונסון יכול להיות טוב כבלם במערך של שלושה (ומציין שראה אותו משחק ככה בווסטהאם) אז אני בהחלט מצפה לראות אותו בלם היום במערך של שלושה.

אייב קוטיניו וסטרלינג בהתקפה זה נקודת אור האמת, אבל חסר מחץ לדעתי. כמובן שעדיף על לאלאנה\מרקוביץ'\לאמברט\בוריני.

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/15
  4. Mellow29 Kopite

לוקאס ואלן יוסיפו את המחץ בהצטרפות מהקו השני.

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'ונסון עוזב... התמוגגתי. כמעט משמח כמו היום שמכרנו את דאונינג (הכמעט רק כי הוא יצא מההרכב לאחרונה).

אייב קוטיניו וסטרלינג.. יאללה למה לא. יהיה מעניין.

6. oranfu Member

אלן על הפנים. גם הוא חייב להימכר בקיץ כי לא ייתכן שנחזיק שחקן כזה שרק פעם בכמה חודשים נותן משחק מצוין ובכל השאר הוא חלש.

לוברן פתאטי.

לוקאס טוב מאוד האמת במחצית הזאת.

7. Mellow29 Kopite

די נהנתי מהמחצית הזו. כנראה שזה קצת ביזארי מצידי כי ניוקאסל קבוצה פח, ואם זה מרגיש כמו "משחק טוב" שלנו אז כנראה שגם אנחנו לא להיט גדול...

בכל מקרה, לוקאס והנדרסון טובים מאוד באמצע, קוטיניו עושה דברים מדהימים אבל היה חייב לכבוש ב-3-4 חצאי מצבים שלו.
    ג'ונסון, כהרגלו, נותן משחק טוב ואז משחק של $%@$@, ומזכיר שבעצם מורנו לא נורא כ"כ.

לא מסוגל לעכל את לוברן. גם במשחק כזה נוח הוא כמעט נתן להם פנדל במתנה, קלאמזי מאוד ברחבה, מסירות על 60 מ' לשומקום, פשוט מכה.

8. oranfu Member

קודם כל, הפנדל שכמעט נתן להם. אני לא יודע אם הוא פגע בכלל בשחקן (אני לא רואה פגיעה אבל אולי) אבל איך הוא יכול לפספס לחלוטין את הכדור? זה לא שמישהו מסיט אותו או משהו כזה, סתם כדור מתגלגל שהוא מפספס לגמרי. רוב הפעמים זה יהיה פנדל.

חוץ מזה, המיקום שלו זוועה. היתה התקפה של ניוקאסל שסיסוקו פרץ מצד ימין, אז לוברן החליט שהוא יוצא לסגור שחקן באגף (ורחוק מהשער) כשהוא משאיר את החלוץ שלהם לבד באמצע. מה זה?

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/15
  9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוברן וג'ונסון מרימים צ'ייסרים לפני משחק, אני בטוח בזה. תצוגה באמת הזויה שלהם, יותר מהרגיל. מזל שניוקאסל היו רעים ורוב המשחק לחצנו נהדר על כל המגרש אחרת היינו נענשים. אה, ושהשופט, שהיה מזעזע בכלליות, לקח להם פנדל.

קוטיניו מהכשרונות הנדירים שראיתי בחיי בלי שום ספק, תצוגה מדהימה שלו. חוץ ממצב אחד שהיה חייב לבעוט ונתן עוד נגיעה גם אין לי טענות כלפיו לגבי חוסר מחץ היום. גם מאוד אהבתי את התפקוד שלו כחלוץ נסוג, עוד עדות ליצירתיות של ברנדן שפגעה בול היום. החליט לתת את המפתחות בהתקפה לשני השחקנים החמים שלנו (קוטיניו נסוג והנדו נכנס למשבצת שלו כשהוא ירד לקבל כדורים), וזה פשוט עבד. הנדו עם עוד בישול וזה השמיני שלו בליגה העונה לצד 6 שערים... ביקשנו שירים את המספרים שלו בסוף העונה שעברה, ובהתחשב בזה שרוב העונה הוא משחק כ50/50 אלה מספרים מעולים. סטרלינג במשחק אופייני, הבריק הרבה מאוד אבל חוסר חדות משווע - היה צריך לסיים עם שלושער. אייב היה קצת הססני היום אבל גם כך, כל פעם שהחליט שהוא לוקח את אניטה לסיבוב הוא עבר אותו או סחט פאול. כשרון ענק.
    לוקאס היה סולידי מאוד ואלן כבש (הולי שיט) אבל חוץ מזה סביר ולא יותר. צ'אן חיפה על השטויות של השחקנים מסביבו בהופעה טובה מאוד לדעתי.

אחלה משחק, עכשיו נקווה למעידה של סיטי בשביל להתקרב עוד קצת. אסור לוותר עדיין, לדעתי.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/15
  10. Ori8 Member

אני ממש לא חושב שאלן צריך להימכר. אני חושב שהוא שחקן סגל לגיטימי לגמרי והרבה יותר נסבל מלוקאס בטווח הארוך כתוספת למרכז המגרש. אתמול הוא באמת היה בינוני ומטה אבל אני חושב שהוא הוכיח העונה (ולא רק במשחק העצום שלו נגד סיטי) שהוא בהחלט ראוי להיות חלק. הוא עושה לחץ טוב, הוא משחרר כדור מהר וקבלת ההחלטות שלו בדרך כלל טובה יחסית. אידיאלי זה ברור שלא אבל אנחנו לא במצב בו אנחנו יכולים לזרוק גם שחקנים כאלה מהסגל ולצפות שיגיעו טובים יותר כגיבוי, זה הרי לא יקרה. נגיד תודה אם לוקאס יימכר ונתקדם משם.

11. Mellow29 Kopite

האמת שגם את לוקאס אני לא ממהר למכור. אני לא מדבר בכלל על הטווח הארוך, אבל גם בעונה האחרונה, אחרי שקברנו אותו חמש פעמים במשך הקריירה שלו, הוא הוכיח שהוא מסוגל להיות שחקן טוב עבורינו בחלק מהמשחקים. אחרי העזיבה של ג'רארד, הוא ישאר הקשר האחורי היחיד בסגל (עם כל הכבוד לאלן ולצ'אן, שניהם כרגע יותר סימני שאלה מסימני קריאה בעמדה הזו).
    בתור התחלה, אני בעד שנאמץ מדיניות של להביא שחקן טוב יותר, ורק כשרואים שהוא באמת יותר טוב מקודמו בתפקיד - להעזיב את האחרון. עם כל הירידות שסקרטל קיבל פה, הגיע לוברן והוכיח שתמיד יכול להיות יותר גרוע. כנ"ל עם אנריקה/מורנו (במידה פחותה אמנם, ועדיין).

השאלה היא כמה כסף רודג'רס יקבל, וכמה הוא יצטרך לגייס ממכירות. העניין הוא שיעזבו אותנו יחסית הרבה שחקנים שלא רלבנטיים ל-11 שעלו אתמול (ג'ונסון, ג'רארד, טורה?, בוריני, באלוטלי, ג'ונס), שהסגל שלנו שוב יצטרך עומק ולא רק איכות. להעיף שחקנים כמו אלן ולוקאס זה קצת מותרות במצבנו.

12. yonmu Member

בהנחה שתשחקו עם שלישיית קשרים בעונה הבאה (4-3-3), קישור של קוטיניו-הנדרסון-צ'אן עם לאלאנה-אלן-לוקאס כגיבוי נשמע לי מספיק טוב להתמודדות על האליפות, ובטח לטופ 4.
    החלקים הבעייתים הם החוד וההגנה. אין סיבה לערער גם את הקישור.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני משחרר את לוקאס בחינם. הוא איטי מדי, הוא עושה פאולים רעים, הוא לא מתאים לרמות האלה. לפעמים אני מרחם עליו שהוא עוד לא משלים סיבוב של 360 מעלות וסאנצ'ז כבר 200 מטר קדימה. שחקנים כאלה אין לי מה לסחוב בסגל, אני מעדיף לעלות צעיר ולשלם ביוקר או להרוויח בענק. ועוד לא דיברתי על זה שלוקאס סוחב איתו משכורת של שחקן ותיק.
    יש אצלי בראש רשימה של שחקנים שרחוקים מאוד מהרמה בה אנחנו רוצים להיות וכל מי שברשימה הזאת והוא לא מתחת לגיל 22 ולא בעונה הראשונה שלו באנגליה אין מבחינתי שום ספק שצריך ללכת. זה משהו כמו לוקאס, טורה, ג'ונסון, לאמברט, בוריני. הייתי נפרד גם מלוברן/מורנו/מרקוביץ/באלוטלי אם יש הצעה טובה עבורם. שחקן צעיר בהכרח עדיף על ה-5 הראשונים לכן שיקולי תקציב לא רלוונטים עבורם.

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

גיל, אני הייתי שומר דווקא על מורנו ומרקוביץ', כשאני יוצא מנק' הנחה שלא ייתנו לנו יותר ממה ששילמנו עליהם. אני עדיין רואה בהם פוטנציאל מסוים (בעיקר בסרבי), ובגיל כזה ובמחיר שנקבל אין סיבה למכור לטעמי. הם עוד עשויים להתפתח לשחקני סגל לא רעים וכפי שציינת, הם גם צעירים וגם עונה ראשונה במועדון. לא חושב שצריך לסגור את הסיפור שלהם מהר כל כך.
    כל השאר זה שחקני סגל שאפשר לוותר עליהם לגמרי לדעתי.

לוברן אתמול גמר את האמון שלי בו סופית. הופעה מהיותר מזעזעות שראיתי מבלם. שנמכור ומהר ונביא בלם פחות "נוצץ" אבל שיודע לתת עבודה.

15. Ori8 Member

כמו אחרים גם אני נוטה לחרוץ גורלות נורא מהר, אבל תמיד מדהים אותי שלא משנה כמה דוגמאות יהיו של שחקנים שאחרי מעבר גדול קרסו והצליחו להרים את עצמם בסופו של דבר, אנחנו לנצח נמשיך בשלנו. נמחק שחקנים שבתכלס הרי עשו משהו בחיים שלהם, בכל זאת. פלאייני הוא הדוגמא הראשונה שקופצת לי מן הסתם לראש עכשיו, פטריס אברה שאני ממש זוכר שבמשחקים הראשונים שלו ביונייטד היה נראה כמו אבישי ז'אנו בשלהי הקריירה. בתכלס? המינימום שיכול מועדון לתת לשחקנים שהוא משלם עליהם סכומים אדירים (במיוחד אם הם בני 20+) זה קצת יותר מ-8 חודשים כדי להראות שהם שווים משהו.

owen11111 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.