ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

ברור לי מה הם מנסים, אבל עדיין. זה מצייר אותו בצורה יותר מדי פרובלמטית לדעתי.

2. Ori8 Member

אולי, אבל בכדורגל כמו בכדורגל, הוא יעבור לסיטי/צ'לסי, יהיה ילד טוב שבועיים ואחרי הגול הראשון אף אחד כבר לא יזכור שום דבר חוץ מהאוהדים הממורמרים שלנו. והכוונה היא גם אלינו כמובן :) כמו שאמרת - לפחות נוכל להתעסק קצת באייב ואולי אפילו להנות ממנו עד שתגיע הסאגה הזו.

3. oranfu Member

אנחנו לא נזכור? הוא עובר לאחת היריבות ואני כל משחק ומשחק מאחל לו לקרוע את הרצועות ביחד עם שבר משולש בברך.

4. Bill Shankly Member

אומרים שאלו ציטוטים אמיתיים ! עוד הדפלה מהמחנה של סטרלינג ?
    Rodgers: "Raheem, I gave you your chance at 17, show some respect over the deal situation"
    Sterling: "Fuck Off"

5. oranfu Member

מי יודע להגיד שזה ציטוט אותנטי?

יש מספיק זבל בהתנהלות שלו שאנחנו יודעים מבלי להיתפס לכל מיני שמועות.

מה שכן, עושה רושם שאתמול היה איזה שינוי בקו ואם להאמין למה שפחות או יותר כולם טוענים, הוא לא יהיה היום חלק מהסגל ולמעשה נגמר הסיפור והוחלט למכור אותו (אם תתקבל הצעה גבוהה).

עוד דיווחים אתמול שנציע על בנטקה 30 מיליון פאונד, שמילנר אמר לחברים שהוא החליט לעבור אלינו כי הוא רוצה להיות שחקן הרכב קבוע בעמדה של מרכז הקישור וביחד עם אינגס אלה המטרות העיקריות שלנו הקיץ.
    אולי באופן כללי צריך להגיד "אם וכאשר אלה באמת יהיו המטרות אז..." אבל אין טעם. כל שנה ראינו את זה שאנחנו יודעים הרבה מראש מה המטרות הבכירות שלנו, כולם יודעים, אנחנו מדליפים בלי סוף. אז אני לא אומר את המשפט הזה, אני אומר פשוט שחייבים לפטר את רודג'רס לפני שהוא יעשה לנו קיץ שיחזיר אותנו עוד כמה וכמה שנים אחורה.

מצד שני, לפטר אותו ומה? הבעלים האלה, לצערי הרב, מוכיחים לנו שהם לא באמת יודעים איך לקחת אותנו קדימה. לא יכול להיות שאנחנו ממשיכים להתנהל כמו קרקס. כולם תמיד יודעים מה המטרות שלנו, הכל מתנהל בתקשורת, מקצועית אנחנו בטח לא מתקדמים (עונה שעברה היתה היוצא מהכלל).

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב שהתוכניות שלנו הן בנטקה מילנר ואינגס ללא קשר לסטרלינג.
    קודם כל יש חיזוקים שחובה לבצע בעמדות אחוריות, מגן ימני למשל. דבר שני, אם סטרלינג יילך סביר להניח שיהיה עוד תקציב לשחקן התקפה נוסף.
    בנטקה, לא כוס התה שלי, הוא מהיר יחסית למימדים שלו אבל אני מעדיף את החולצים הניידים והזריזים ביותר. זה גם הכי מתאים לסגנון המשחק שלנו. 30 מ' פאונד זה מחיר גבוה מדי על שחקן שבילה אחוז גבוה מאוד מהזמן בשנתיים האחרונות מחוץ למגרשים.
    למילנר אני לא מתנגד, הוא שחקן טוב לדעתי וגם ורסטילי ומגיע בחינם. אני רק מקווה שזה במקביל לחיזוקים הדרושים בחלק האחורי כי שם אני מודאג.
    אינגס? אני מסרב להאמין שזה נכון,כל שבוע בMOTD אפשר לראות אותו מסיים כמו טירון. לא מבין על מה ולמה אנחנו מקושרים אליו בכלל. מקווה שזה הסוכן התותח שלו.
    לגבי רוג'רס, הייתי שוקל שינוי רק אם באמת אפשר לסגור הכל עם קלופ. במצב כזה זה ראוי לדיון.

7. oranfu Member

מגן ימני היה חובה גם בקיץ הקודם, אבל רודג'רס לא מבין את זה. חוץ מזה שזה יכול להיות שחקן שיעלה גרושים (או אפילו וויזדום אם להאמין לחלק מהדיווחים).

המכירה של סטרלינג תוסיף שחקנים אני מניח, פשוט לא משהו שלקחו בחשבון עד עכשיו.

בנטקה חלוץ טוב, אבל לא מתאים לנו ובסכום כזה צריך למצוא מישהו טוב יותר.

דנו בזה כבר לא מעט, מילנר לא משדרג לנו את ההרכב אז זה מיותר מבחינתי. בעיקר מכיוון שברור שהוא יהיה באנקר בהרכב. הנדרסון גם יהיה שחקן הרכב מה שמשאיר מקום לקשר אחד נוסף. אם זה אחורי, אז זה קישור אפור מדי. אם זה קדמי, זה הרכב בלי אף קשר דפנסיבי וזה גם לא טוב.

קשה מאוד להאמין שאינגס לא באמת מטרה. כל התקשורת מתעקשת שהוא מטרה שלנו, רודג'רס בעצמו התייחס אליו לפני כמה ימים. מה אנחנו רואים בו? הוא אנגלי ויעלה רק 6 מיליון פאונד.

אם רודג'רס נשאר, צריך להודיע לו שאין לו בכלל אמירה בקשר לאיזה שחקנים מחתימים. הבעיה היא שכנראה שאם זה לא שחקן שהוא עצמו דחף להחתמה שלו, הוא פשוט ייבש אותו.

נו, אפשר לפטר אותו כבר? או שיש עוד כאלה שמאמינים בו?

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/15
  8. StevenGerrard Member

היו לנו שני משחקים להיפרד מג'רארד ועשינו את זה בצורה הכי מכפישה שיכולה להיות.
    לא רוצה לדבר כעת על העתיד של סטרלינג, רודג'רס או אפילו המועדון. עצוב לי שאלה הזכרונות האחרונים שיהיו לג'רארד מהקבוצה.

9. alexshw Member

התבוסה הכי קשה של ליברפול בליגה מאז ה - 7:2 לתרנגולים בחוץ באפריל 1963.
    ספגו חמישיה במחצית לראשונה מאז התבוסה לאסטון וילה 5:1 בחוץ בדצמבר 1976.

בעונה שעברה ליברפול כבשה 53 שערי ליגה באניפלד, העונה 52 בכל העונה בליגה - אם תרצו זה תמצית ההבדל

10. StevenGerrard Member

זה גם 19 שערים פחות מאשר בעונה הראשונה של רודג'רס בליברפול.

בעונה האחרונה של דלגליש מאזן השערים היה 47-40 ובתום העונה הנוכחית 52-48. האם לרודג'רס מגיע להישאר?

אם עד לא מזמן חשבתי שהייתי מפטר אותו רק בשביל קלופ, היום יש רשימה של מנג'רים שאם יגיעו הייתי נפרד מהצפון אירי בלי להסס.

11. golding מנהלים

כמו מי, לדוגמא?

12. Rushie Member

אני עם רודג'רס לפחות לעוד עונה, בלי ספק. אבל ההופעה הזאת מזכירה כמה חלשה הייתה העונה גם מבחינתו ומבחינת ההחלטות שלקח. בטח כשמשווים לעונה שעברה. לא ראיתי את המשחק אבל הבנתי שאמרה אחראי ישירות על לפחות 3 שערים שספגנו היום, החלטה גרועה ובולטת מבין שאר ההחלטות הגרועות של רודג'רס. אחד משחקני הרכש הבודדים שהרשים לטובה והופכים אותו לכלבויניק של הקבוצה במקום לזרוק אותו למרכז השדה כמו שכל אוהד מבקש. תוצאה מבישה היום שיוצרת משהו שלא חשבתי שיקרה באמת וזה דיון רציני על הישארות של רודג'רס הקיץ או לא.

13. yakov_y YNWA

לא חסר סיבות למה לא מגיע לרודג׳רס להמשיך עוד עונה אבל הסיבה העיקרית לדעתי שלפני 3 שנים קני הביא לנו את התואר האחרון שלנו, הגיע לגמר הגביע וסיים באותו מיקום ואותו מאזן פחות או יותר עם סגל חלש הרבה ולא זכה להמשיך, אותו דבר כאן.

קאן מגן ימיני, אלן ולוקאס ביחד בהרכב, קוטיניו בימין, ג׳רארד חלוץ, הטעויות רק במשחק היום...
    לא חסרים מאמנים פנויים בשוק, זה לא רק יורגן קלופ, אני עוקב אחרי אונאי אמארי מהעונה הראשונה שלו בולנסיה, הלוואי ויגיע, בטוח שיש עוד אופציות טובות.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש עוד אופציות טובות, אבל כולן אפופות סימני שאלה. נגיד שרוג'רס טעה, והוא טעה (אם כי ועדת ההעברות משאירה סימני שאלה מסוימים לגבי מידת האחריות שלו וכמות הטעויות), לא מגיע לו בזכות העונה הקודמת לקבל עוד צ'אנס, ללמוד מטעויות ולתקן אותן בעצמו? מילא, אם הייתם יכולים להביא תותח על, מישהו שיש סיכוי גבוה מאוד שיצליח. אבל סביר להניח שכל מי שתביאו אינו כזו, שגם הוא יידרש לפרק לימוד נרחב. אז למה?

15. Raulito Madridista

מעבר לפיזור הכספים הכל-כך רשלני בקיץ, אני חושב שלמרות הרצון להימנע מיד קלה על ההדק, ליצור המשכיות ועוד ועוד - סיום העונה של ליברפול שלא רק שלא הייתה קרובה לליגת האלופות אלא גם התפגרה מרגע לרגע עד כדי השפלות כמו היום(ואף-אחד לא שופט את רודג'רס על סמך 90 דקות בלבד) - לא משאיר מקום לסימני שאלה. אני כלל לא אתפלא אם הוא יוחלף, וקל לאוהדי קבוצות אחרות להיות רכים, סלחנים ופייסנים כלפי רודג'רס. עם כל הכבוד לפציעה של סטארידג' שהשפיעה רבות - ליברפול העונה הייתה פח אשפה, לא פחות. איזה משחק גדול היא נתנה, מתי היא ניצחה קבוצה נורמלית? אולי פעמיים טוטנהאם ודיי. 3 נצחונות בלבד ב-10 המשחקים האחרונים בליגה(ק.פ.ר, ניוקאסל וסוונזי). תמיד יורדים על בניטס שהוא השאיר אדמה חרוכה בליברפול. זה בדיוק אותו המצב אם רודג'רס עוזב(ואני מתכוון גם אם תהיה תפנית בעלילה מבחינת סטרלינג והוא יישאר).

אני חלילה לא מזלזל בליברפול כאימפריה והמשתמש מכך. אבל אני כן חושב שקלופ לא בטוח מתאים לריאל מדריד אבל כן מתאים לליברפול.

מצב נושא:
הנושא נעול.