ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Mellow29 Kopite

אז אני דמיינתי את ה"רעל בחדרי ההלבשה", "פגיעה במורל הקבוצתי", " 3 כרטיסים אדומים בעונה", "דוגמא רעה לשחקנים הצעירים"?
    כל אלה טיעונים ששמעתי מאוהדים שסבלו אותו בקבוצה שלהם בעבר.

2. JohnTerry26 Member

חח מה

https://pbs.twimg.com/media/CF1J3F7UUAAamDW.Xxx

3. Mellow29 Kopite

loading... Lol.
    משחק להעברת הזמן: לאן נשאיל את באלוטלי, וכמה אחוזים מהשכר שלו נממן? מי שהיה הכי קרוב יזכה בלקט מהביצועים שלו.

סמפדוריה ו80.

4. JohnTerry26 Member

צ'לסי ו200 אחוז.
    כמו חלום שהתגשם.

5. Raulito Madridista

קבוצה לא חייבת לקרוס כשהיא מאבדת את השחקן הכי טוב שלה. לפני עשור ליברפול נאלצה למכור את מייקל אואן והצליחה לזכות בליגת האלופות. כמובן שהיה שם לא מעט מזל אבל בליגה למרות המקום החמישי היא לא הייתה מביכה בצורה כזו לדעתי, מה גם ששוב הייתה לה אירופה על הראש, והפריימרליג הייתה הרבה יותר חזקה מהיום - בעיקר בגלל ארסנל עם אותו הסגל של 'הבלתי-מנוצחים' וצ'לסי של מוריניו שקיבל צורה והיה בלתי-אפשרי להכניע אותה. עברתי קצת על משחקי הליגה, לפחות אנפילד היה מבצר וליברפול רשמה רק 3 הפסדים. גם אינטר ב-2009/10 איבדה את זלאטן אבל צירפה את סמואל אטו, סניידר ועוד שחקנים שעזרו לה לזכות בטרבל. מובן שבליברפול המצב היה שונה 'והצוות המסייע' היה פחות טוב, אבל אני לא זוכר קבוצה שהייתה כל-כך גרועה במציאת תחליפים, אפילו יותר גרועה מטוטנהאם שכשלה ברכישות עם הכסף שהתקבל אחרי עזיבת בייל.

בנוגע לסוגיית המאמן - אני אסביר. יורגן קלופ הוא הימור, אין ספק. הציפיות מליברפול גבוהות יותר מאשר דורטמונד גם אם המועדון לא זכה באליפות כבר טריליון שנה. אבל בעוד לריאל מדריד יש את אנצ'לוטי שהוא כן מאמן טוב ובולט(לא הכי טוב, קצת אוברייטד, אבל עדיין הרזומה שלו בסדר גמור, ואין הרבה אופציות אחרות) - ליברפול תקועה עם רודג'רס. ליברפול כן צריכה לקחת הימור, ריאל מדריד לא בהכרח. מהשמות שהוזכרו כאן: לא רואה את דייגו סימאונה מגיע, זה חלום רטוב מידי. אוני אמארי לא מתאים. פראנק דה-בור נשמע אופצייה מעניינת. פלגריני? אוי לא.

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כבר כתבתי את דעתי על עניין רוג׳רס-קלופ, אבל זה נראה שמשהו בתקופה האחרונה נשבר בליברפול, וכאן אי אפשר להגיד שאין מקום לכל הפחות לברר אם קלופ בכלל מעוניין להגיע לאנפילד. אני חושב שבפן הטקטי רוג׳רס עולה עליו משמעותית, אבל לפעמים רכש טוב ואנרגיות חדשות שקלופ יכול להביא עימו עושים את ההבדל. אנחנו אוהבים הרבה פעמים להתחכם, אבל הכדורגל הוא משחק פשוט.

בכל מקרה, כל מאמן תלוי בשחקנים שלו, ובליברפול יש יותר מדי שחקנים מחורבנים כרגע.

7. Ori8 Member

אני האחרון שמאמין שבליברפול ישנו מדיניות ויסיקו מסקנות בגלל רצף הפסדים כזה או אחר, אבל אני כן שמח לפחות שהכל בחוץ עכשיו.
    שמח שההתרסקות הכואבת הזאת לפחות הוציאה את הרפש החוצה ודחתה את השקרים הקבועים שהמועדון הזה מוציא על 'פרוייקט ארוך טווח' מרגש ועתיד וורוד מלא בכישרונות צעירים מופלאים. סימן השאלה הגדול מעל רודג'רס, ההתעסקות של התקשורת ברכש העלוב שנמשך אצלנו כבר שנים וגם ההבנה שתחת הבעלים האלה אין לנו באמת סיכוי להגיע לאן שהו - הכל על השולחן עכשיו. אז אם ההתרסקות הזו תביע לרבע שינוי בגישה - הרי זה מבורך ושווה (לדעתי כמובן) את אי העפלה לליגת האלופות ואת ההשפלות בישורת האחרונה של העונה האיומה הזאת.

המועדון הזה הלך לעבר שום מקום בלי רודג'רס וממשיך ללכת גם איתו. חשבנו בעונה שעברה שמצאנו איזה קלופ משלנו וזה מבאס לגלות שלא, אבל אני חושב שהמון דברים צריכים להשתנות עוד הרבה לפני שיושבים לחשוב אם מגיע לו להמשיך או לא וכל עוד הדברים האלה לא משתנים, אני מתקשה לחשוב שזה קריטי מי יעמוד על הקווים בעונה הבאה.

8. golding מנהלים

9. Ori8 Member

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שקבוצה לא חייבת לקרוס כשהיא מאבדת את השחקן הטוב ביותר שלה. אבל ליברפול איבדה בעצם גם את סטארידג', שכמעט לא היה שם בשבילה העונה. וחשוב יותר היה התזמון. ליברפול היא לא ריאל או ברצלונה או יונייטד או צ'לסי או באיירן, או כל קבוצה שהתרגלה לשהות בקביעות בצמרת. זה היה סוג של פרויקט, שפרח מהר מהמצופה ואולי גם טוב מהמצופה, אבל אז קיבל זעזוע גדול בגלל העזיבה והפציעה והרכש הרב והלא מצליח. לגבי ההיסטוריה, אני לא חושב שאואן טרם עזיבתו היה באזור של הדומיננטיות והמשמעות של סוארס עבור ליברפול.

ואני לא אוהב את השימוש במלים "תקועה עם רוג'רס". הלו, לפני שנה הוא היה כמעט המשיח, עכשיו הוא מישהו שתקועים איתו? הגזמנו. יש גבול ליויו, למעבר מצד לצד.. אני אומר שוב, אם לליברפול יש אפשרות להביא מאמן בכיר, יש מקום לעשות את זה. אם לא, אז אני לא בטוח שאני רואה את הגליק הגדול ללכת עם מישהו כמו, נגיד, דה בור.

Sir Alex Ferguson ו-אלעד אוהבים את זה.
  11. yakov_y YNWA

לא ראיתי שציינו פה אבל היום אנחנו מציינים עשור לגמר ההוא...

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  12. oranfu Member

נכון, העונה ספגנו 2 שערים פחות מהעונה שעברה. זה בסה"כ הצריך 32 מיליון פאונד על שחקני הגנה ומעבר לסגנון משחק הרבה יותר הגנתי, מה שלמעשה גמר את ההתקפה שלנו. לא רק שלא היה את סטארידג', שיחקנו הרבה יותר הגנתי מה שהקשה עלינו להבקיע. אז כן, הבעיה היתה בהתקפה, אבל לרודג'רס היתה אשמה ישירה בזה.

אוריגי נבחר ל11 הגרועים בליגה הצרפתית. באמת מטריד מאוד. אתם יודעים מה יותר מטריד? שהוא לא שיחק העונה כמעט בכלל חלוץ והבקיע 8 שערים, אותה כמו שארבעת החלוצים שלנו הבקיעו ביחד. אז הוא בטח יהיה שיפור.

אמיר, בעקרון אני מסכים איתך. אני בעצמי רשמתי פה לא מעט שאני מאמין בו (כולל לפני כמה חודשים). אבל הקריסה שלנו מטורפת וזה ממש לא נראה כאילו יש לו איזה מושג קלוש איך להפוך את זה. אני עדיין חושב שהוא בעל פוטנציאל טוב מאוד, אבל לא חושב שזה יקרה אצלנו.
    הייתי רוצה להגיד גם שמועדון גדול כמו ליברפול לא צריך מנג'ר שילמד תוך כדי תנועה וישתפשף על חשבוננו אלא מנג'ר מהשורה הראשונה, אבל אני לצערי כבר ממש לא מרגיש שאנחנו מועדון מהשורה הראשונה וספק אם מהשורה השניה.

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה בכלל אומר ״מנג׳ר מהשורה הראשונה״? מוריניו? אני אף פעם לא מבין את האמירה הזו כ״כ בספורט, בעיקר לגבי מאמנים. אפשר לחשוב שכל מאמן מתחיל את קריירת האימון שלו בקבוצה גדולה. צריך להתחיל ממשהו, גם פרגוסון ומוריניו התחילו במקומות קטנים עד שהם קיבלו צ׳אנסים במקומות גדולים יותר. מאמן בדיוק כמו שחקן יכול לגדול עם הזמן וגם לו יש תקרה מסויימת למכלול שלו, ובגלל זה גם אמרתי שאני ממש לא משוכנע שקלופ מאמן טוב מרוג׳רס שכבר מכיר את המועדון מקרוב, אם כי אני בההחלט יבין מהלך בו יפטרו אותו לטובת קלופ.

בכל מקרה, אם אני קלופ או כל מאמן ״חם״ אחר אני מתרחק מליברפול כמו מאש, בדיוק בגלל הסיבות שגיל ציין לפניי.

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/15
  14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנג'ר מהשורה הראשונה זה מישהו שכבר עשה משהו משמעותי ברמות הגבוהות, דוגמת האליפויות של בניטס בוולנסיה. אבל כן, המציאות היא שהסיכוי של ליברפול למשוך אחד כזה נמוך, ולכן סביר יותר שהיא תצטרך לבנות לעצמה מנג'ר.

אני מבין שהמחזורים האחרונים, ובעיקר המשחק האחרון, הותירו משקעים גדולים ופתאום גם מי שרצה לראות את רוג'רס ממשיך כבר לא בטוח בעצמו. אבל צריך להסתכל על הדברים במקרו של עונות שלמות, לא כמה מחזורים. זו לא היתה עונה טובה של ליברפול, אבל זה לא שלא היו לה כבר כמה קטסטרופות כאלו לאורך השנים. מצד שני, עונות כמו הקודמת, היו לה מעט מאוד.

בכל מקרה, לפי התקשורת באנגליה אפשר להפסיק את הדיון בשאלת המנג'ר ולהמשיך בשאלה מה המנג'ר יכול וצריך לעשות, כי רוג'רס נשאר.

15. oranfu Member

מנג'ר מהשורה הראשונה זה איך שאמיר הגדיר.

אני מסתכל על זה במקרו של עונה, לא מיקרו של משחקים בודדים. לדעתי פחות או יותר כל פעולה שלו העונה היתה גרועה. הרכש (חלק מהרכש בודאי היה בחירה שלו), ההרכבים, המערכים, שיטת המשחק (או חוסר בשיטה), ההתנהלות בתקשורת, ניהול המשחקים...
    עד לפני כמה שבועות הייתי בדעה שהוא צריך להמשיך בכל זאת, אבל ההתרסקות (וזאת ממש התרסקות) בשבועות האחרונים, מטרות הרכש המסתמנות ובאופן כללי כמה שהוא נראה חסר אונים גורמים לי לחשוב שהוא צריך לעזוב. זה נראה ממש איום ונורא כבר חודשיים בערך, איום ונורא כמעט ברמת הודג'סון אפילו.

לפי הדיווחים בתקשורת שם לא רק שרודג'רס לא יפוטר, גם לא יהיו שינויים בחברי הקומיטי. אין מה לדבר, העסק שם מתקתק כמו שעון שווייצרי...

מצב נושא:
הנושא נעול.