ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בריאל מדריד לאורך השנים גיבשו את האסטרטגיה הזאת-לגרום לשחקן שהם רוצים לשרוף את כל הגשרים כדי שבמועדון שלו לא תהיה ברירה אלא למכור. מי לא זוכר את רונאלדו אומר שביונייטד מתייחסים אליו כמו לעבד מסכן?

2. פול סקולס Member

למרות שרונאלדו הוא לא הדוגמא הכי טובה, כי עדיין שרים עליו באולד טראפורד.
    מכרנו אותו למדריד כי הוא ממש רצה ללכת, ואנחנו לא רצינו להחזיק שחקן ממורמר בחדר ההלבשה.
    האמירה ההיא שלו היא בסופו של יום לא משהו שייחרט בדפי ההיסטוריה

oranfu ו-alexshw אוהבים את זה.
  3. oranfu Member

זה לא בדיוק אותו דבר. אני מניח שיש מועדון שסובב לו את הראש, אבל עדיין. לא להסכים לשבת עם המועדון על חידוש חוזה במשך תקופה ארוכה מאוד, לשמוע את הסוכן שלו אומר שהוא לא יחתום בשום סכום שבעולם, לצאת בראיונות (מבלי לקבל אישור) לתקשורת ולבקר בהן את המועדון, להדליף שהוא רוצה לעבור ליריבות הכי גדולות שלנו (זה אפילו סוארז לא העז) ואני בכלל לא מתייחס כאן לשמועות אחרות שרצות בקשר לדברים שהוא כביכול אמר.
    לא יודע, זה מרגיש לי דיי קיצוני. בד"כ שחקנים אולי מדליפים לתקשורת שהם ישמחו לעבור למועדון X, או שהם רוצים להתקדן או דברים מהסוג הזה. אבל לא הדלפות חוזרות ונשנות כל הזמן ודברים שבפירוש יתקבלו רע מאוד אצל האוהדים, הרבה מעבר "רצון לשחק בצ'מפיונס ליג" או משהו מהסוג הזה. ובד"כ גם אחרי שיוצאת הדלפה שמתקבלת לא טוב, יוצאת גם הדלפה אחרת על מנת לאזן טיפה. פה - רק הולך ומחמיר.
    זה ממש כאילו היה פיצוץ רציני בינו לבין המועדון, הוא ממש נלחם בשביל לעבור וזה משהו שאני לפחות לא זוכר שראיתי.

קראגר לא הציע את מילנר לקפטן אלא אמר שהוא לא ממש יתפלא אם זה משהו שהציעו לו מכיוון שרודג'רס התעקש עונה שעברה שהמינוי של הנדסון הוא לקפטן משנה ולא קפטן.
    בכל מקרה אני מקווה שמילנר לא יהיה הקפטן.

מילנר עשה דברים בקריירה, הוא שחקן טוב, אבל מה הוא קשור לחולצה מספר 7? זאת בד"כ חולצה של אשף, של כוכב, מילנר עם כל הכבוד הוא שחקן יחסית אפור. ושלא יבלבלו לי במוח שאין משמעות לדברים האלה. יש מספרים (7, 9, 10) שיש להם כן משמעות מסוימת. אצלנו עכשיו זו גם הספרה 8.
    כמובן שאם הכל היה טוב אז לא הייתי מתייחס לזה, אבל זה הכל ביחד.

Ori8 אוהב/ת את זה.
  4. itay2789 Member

כן הוא לא הציע אבל אמר שלא יתפלא. החשש שלי הוא שה "לא יתפלא" בעצם מבוסס על תחושה שקיבל משיחות עם רודגרס.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר לחשוב שיש רשימה של שחקנים שיכולים להיות קפטנים אצלנו כרגע. מה כבר יש אחרי הנדרסון? סקרטל וגמרנו.
    אם לא שניהם אז אני לא באמת רואה מישהו שהוא פחות מגוחך ממילנר.

6. StevenGerrard Member

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/15
  7. Rushie Member

החוזה של המאמן מייק מארש הסתיים ובמועדון לא מתכוונים לחדש. יש אנשים שאומרים שהסיבה היא שגילו שהוא מדליף הרבה מידע לעיתונאים. כנראה שנחפש שחקן עבר אחר שיצטרף לצוות של רודג'רס במקום.

ג'יימס פירס אומר שהוא לא חושב שהקומיטי יפורק אבל כמו הרבה אחרים הוא יופתע אם לא יפוטרו כמה אנשים מתוכו. כנראה מתכוונים לצ'יף סקאוט ולראש מחלקת גיוס השחקנים האנטר ופאלואוז.
    מצד אחד לא ברור המצב בקומיטי ומצד שני כבר בשלב מוקדם מאוד הקיץ המטרות שלנו ברורות (מילנר, אינגס, קליין, בנטקה, אולי בוגדן) ואנחנו מתחילים לתקוף אותן. לי זה נראה כאילו רודג'רס רוכש שחקנים לבד הפעם. זה גם מסתדר עם הטענות שבכמה פעמים הוא חיפש שחקנים בפרימיירליג והנחיתו עליו שחקנים מבחוץ. אין ספק שזה השוק שהוא הכי בקיא בו.

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעמוד השמועות באקו מדווחים שאנחנו במגעים להחתים את קובאצ'יץ' ואפילו שאמרו לנו שיעלה רק 18 מיליון פאונד. אם זה יקרה אז או שאלן לא בתוכניות או שצ'אן לא בתוכניות לקישור (יהיה פחות מפתיע לדעתי).

הנדו הרוויח את סרט הקפטן העונה ואני חושב ומקווה שהוא רק ימשיך להתקדם. כבר העונה הוא היה השחקן השני בטיבו והנהיג, מה הקטע פתאום להעביר את הסרט לשחקן חדש?
    ובכלליות אני מאוד נגד להביא את הסרט לשחקן חדש במועדון... קודם שירוויח את מקומו בהרכב בכלל.

StevenGerrard אוהב/ת את זה.
  9. itay2789 Member

זה הקטע. להביא סרט קפטן לשחקן חדש זה ממש לא לעניין.
    השמועות על קובאציץ התחממו ועיתון קוראטי טוען שסיכמנו עם השחקן ונשאר לסגור בין המועדונים

10. Mellow29 Kopite

פול ג׳ויס מדווח שגם קולין פאסקו יפוטר.

11. itay2789 Member

זה רק אומר לנו כמה קרובים היו הפיטורים של רודגרס אם ליברפול הייתה מוצאת מאמן אחר. הריי רודגרס לא בא בעצמו ורצה לפטר את השניים. הכריחו אותו לדעתי כתנאי להשיארותו בתפקיד.

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/15
  12. sterling Member

לא מבין איפה קובאצ'ביץ' משתלב. ב50-50 יש את הנדו ומילנר ומאחורי החלוץ קוטיניו.
    תשמרו את הכסף לחלוצים, מגן ימני ואולי בלם

13. oranfu Member

תעיף את אלן לעזאזל ותביא גם את קובאצ'יץ'. אבל זה לא יקרה, זה סתם דיווחים לא אמינים.

בוגדן יחתום בהעברה חופשית, היה על זה דיבור לא מעט זמן ועכשיו זה כבר סופי גם אם לא רשמי.

פסקו פוטר. בקרב האוהדים היו הרבה ביקורות על הצוות מסביב לרודג'רס במשך תקופה ארוכה מאוד (בעיקר על פסקו ואכטנברג מאמן השוערים). לא יודע כמה מבחוץ באמת אפשר לדעת\להעריך כמה מישהו כזה עושה עבודה טובה או לא, אבל כנראה שגם פנוואי מבינים שצריכים לבוא שינויים גדולים בצוות המקצועי על מנת לעזור לרודג'רס.

לא חושב שזה מגוחך שמילנר יהיה קפטן, זה גם נכון שאין הרבה אופציות ברורות. אני פשוט לא אוהב ששחקן נהיה קפטן שניה אחרי שחותם במועדון.

14. itay2789 Member

ברור. שנייה אחרי שחותם נהיה קפטן? בגלל זה קשה לי עם זה. אחרי שחקן שגדל במועדון כל כך הרבה שנים והיה קפטן אגדי, אנחנו מביאים שחקן בקדנציה האחרונה שלו בקבוצה גדולה אחרי שטייל בחצי פריימרלייג (לידס וילה ניוקאסל סיטי), והופכים אותן מיידית לקפטן
    מאוד אתעצבן אם זה קורה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. Mellow29 Kopite

באופן כללי הדיבור מסביב למילנר מסקרן אותי. אני לא בדיוק עוקב אחרי סיטי אבל הוא תמיד נתפס והצטייר בתקשורת כטיפוס אפור, משעמם, חשבון הטוויטר Boring James Milner זה אחד החשבונות הכי מצחיקים שיצא לי לעקוב אחריהם... זה מעניין שבתקופה האחרונה אנחנו שומעים עיתונאים שקרובים למועדון מדברים על המנהיגות, הווינריות והנסיון שלו במעמדים חשובים. אפשר לפטור את זה באמירות כמו "עיתונאים שנמצאים בכיס של המעודון" וכו', אבל אולי יכול להיות שיש פה דברים בגו? קשה לי לראות את קראגר משבח את מילנר על תכונות שאין לו - בעייני הוא הגון מספיק וגם ידע להכנס במועדון כשצריך, יכול להיות שיש פה ערך מוסף שקצת חומק מתחת לראדאר?
    בלי להשוות לשנייה את היכולת המקצועית, אני חושב על פול סקולס שנתפס לאורך הקריירה ככדורגלן מעולה אבל טיפוס שקט, מופנם ולא מנהיג. אני לא יודע אם מילנר כזה, או שזה פשוט מה שמצטייר מהדמות שלו בתקשורת, אבל יכול להיות שאחת הסיבות שהוא הוחתם היא באמת ערך מוסף של מנהיגות.

אני גם לא חושב שקפטן צריך להיות שחקן שרק עכשיו חתם, במועדון גדול צריך להיות תור של שחקנים שראויים לקבל את הסרט ברגע שהקפטן עוזב. הבעיה היא, כמו שגיל ציין, שאצלנו התור הזה מתחיל בהנדרסון ונגמר בסקרטל... וזה מעיד בעיקר על כמה אנחנו רחוקים מהטופ, לא רק מבחינת כדורגל אלא מבחינת charachters.

הפיטורין של פסקו ומארש די מעודדים אותי. הצוות הזה נמצא עם רודג'רס מספיק זמן ואני חושב שיכול להיות שהוא מיצה את עצמו, במיוחד כשמדובר באנשי מקצוע שליברפול היא פסגת הקריירה שלהם. יש מקום להביא אנשי מקצוע טובים יותר, זה יעזור גם לרודג'רס להתפתח כמנג'ר.
    יש דיבור בטוויטר על חזרה של סמי הופייה, אני לא יודע עד כמה זה רציני אבל הלוואי...

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.