ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. golding מנהלים

בטיימס מדווחים שדחיתם הצעה של 30 מיליון על סטרלינג מסיטי.

2. StevenGerrard Member

3. Mellow29 Kopite

הדיילי סטאר כותב שאנחנו רוצים את מונטויה, המארקה מעתיק את זה והמקור זה "דיווחים מאנגליה", מהמארקה זה מגיע למדור השמועות של הטלגרף שאומר שהמקור זה "דיווחים מספרד". LOL.

oranfu ו-golding אוהבים את זה.
  4. golding מנהלים

לא מאמין שקבוצה תשלם על סטרלינג מעל 40 מיליון, בטוח לא 50. או שהוא יישאר בליברפול או שהוא יצטרך לנקוט בצעדים יותר קיצוניים.

5. alexshw Member

הוא די שרף את עצמו בליברפול לא?

6. golding מנהלים

נראה ככה, אבל ליברפול מעריכה אותו בהרבה יותר ממה שמועדונים מוכנים לשלם. בכל קיץ אחר הייתי אומר שסיטי תוציא עליו גם סכום כזה, אבל היא צריכה לשחק כל כך הרבה תפקידים בסגל שלה ואני לא רואה את זה קורה.

אולי ליונייטד יש את האמצעים. לא בטוח שהיא בכלל מתעניינת בו.

7. alexshw Member

זה ברור שליברפול תשים עליו תג מחיר מופרך, ולו רק כי הוא אנגלי. אין ליונייטד שום סיבה לשים עליו סכום שליברפול לא תוכל לסרב לו.
    זה כבר באיזור הסכומים שאפשר להביא את בייל לדוגמא, שלא לדבר על זה שיש לה עוד עמדות חשובות לחזק.
    סיטי מחפשת אנגלים בנרות וזה סיפור אחר.

8. golding מנהלים

היא יכולה גם להביא כמה אנגלים ממוצעים בזול, כפי שהיא עשתה עד עכשיו. אין לי ספק שהיא מאוד רוצה את סטרלינג, ובכלל שחקנים אנגלים טובים, אך נכון להיום לא בכל מחיר.

9. alexshw Member

בשביל זה צריך למצוא מציאות בליגות נמוכות או להביא איזה שחקן מבוגר כמו לאמברט.
    עד כה סיטי לא הצליחה לאתר שחקנים כאלה וכל אנגלי כזה הגיע במחיר מפוצץ.
    חוזרים לבעיה שדובר עליה רבות - שוק אנגלי עם היצע דל וביקוש גדול ומכאן מחירים גבוהים.
    במקום לנסות ולשפר טיפוח שחקנים מקומיים שימלאו את שורות ההום גראון - ליברפול, יונייטד וסיטי מנפחות את שוק הזה כבר מספר שנים.

10. Esomech Member

@oranfu
    מבחינת רכש על הנייר, הרכש היה מדויק.
    העונה הייתה כזאת גרועה לדעתי. כי לא ציפו לפציעות האלה ויותר גרוע לא היה Plan B למקרה כזה.
    כל הרכש שהבאנו היה במטרה להמשיך עם היהלום של 4-1-2-1-2 שהיינו משתמשים בו בלחץ גבוהה על כל המגרש ומתפרצות מהירות.
    ברגע שסטאר נפצע, אלן היה פצוע, ולאלנה שהיה מיועד במיוחד למשחק הלחץ גם לא היה. כל הרעיון של המשחק לחץ הלך לעזאזל.
    כל הניסיונות למצוא מערך אחר שלא תרגלו, עם הוראות אחרות פשוט הלך נורא וזה היה נראה שלא היה להם מושג מה הם עושים.
    שחקנים שיחקו מחוץ לעמדה ברוב הפעמים, לפעמים זה היה מוצלח אבל רוב הזמן לא.
    המערך של השלושה בלמים הלך טוב למשך חודשיים וחצי אבל זה היה יותר בגלל שזה ייצב את ההגנה וציפף את מרכז המגרש כדי שנשלוט יותר במרכז המגרש אבל ההתקפה עדיין הייתה אנמית גם במערך ההוא ניסו לחזור ליסודות של ההתקפות המהירות מה שלא הלך עם מריו ולאמברט. וכשסטרלינג שיחק חלוץ זה זרם הרבה יותר אבל בגלל שהסיומת שלו כ"כ גרוע הניצול מצבים שלנו היה גרוע.
    כל העונה התחרבשה ברגע שאיבדנו את היכולת לשחק כמו שרצו בגלל פציעות. ומשם במקום לייצב את הספינה, למצוא שיטה אחרת שתוציא את המקסימום מלמברט ובאלוטלי, ולשחק עליהם בתור פיבוט בסוג של עיוות ל4-3-3 שסטרלינג ומרקו/קוטי היו משחקים באגפים אבל הרבה יותר קרוב לחלןץ. והיו ממשיכים עם קישור שלוחץ עם הנדו ואלן במרכז ולאלנה או קוטי בתור שחקן קישור שמתקיף וממוקם לפניהם ברווח שביניהם לבין למברט או באלוטלי. ובזמן הזה להמשיך לתרגל באותה מידה את היהלום עד שכל השחקנים שהיו יותר קריטים למערך היו קשירים ולחזור אליו ברגע שאפשר. אבל לא חשבו על זה אפילו..מספיק היה לראות את המתפרצות אחרי מצבים נייחים מולנו. לאמברט או באלוטלי שהם חלוצים די איטיים ביחס לשאר ההתקפה היו נשארים מאחור ועד שכבר היו מגיעים למעלה לאזור המסוכן כל המתפרצת הייתה נגמרת.

עכשיו ברגע שזנחו את המעויין. ברגע שהבינו כבר איך לשחק עם השלושה בלמים (היו משחקים המון על האגף של צ'אן ומרקו שהיו מחוץ לעמדות שלהם) כל העונה הלכה לפח. והצוות המקצועי בראשות ברנדן פשוט לא ידעו מה לעשות. מה שהוביל לבלאגן בקבוצה ובעצם המשיך את הקו של תחילת העונה. שבעצם גרם לרוב הרכש ההתקפי של העונה שעברה להיות חסר תועלת.

--
    רודג'רס רצה את לאמברט, בתור חלוץ שלישי/רביעי, (וחשוב לזכור שלמברט הגיע לפני שסוארז עזב שעוד חשבו שיוכלו להוציא את סאנצ'ז תמורתו). בתור אחד שיוכל לעלות מהספסל ולעזור לשחק נגד בונקרים והגנות צפופות יותר.
    רודג'רס רוצה את בנטקה, את זה אני גם לא מבין כבר. אלא אם כן רודג'רס מחפש סגנון שונה לגמרי של כדורגל, מה שאני מקווה שלא נכון ועצם העובדה שכבר פחות מדברים עליו מאז שאמרו שרודג'רס נשאר ואמרו שייתנו לו זכות וטו עם הוועדה נותן לי לקוות שזה בכלל היה רכש של הוועדה שבעצם חשבה שיהיה יכול להיות חלוץ מוביל אצלנו מאשר יותר רכש של רודג'רס בדומה למריו.
    כמו שאמרתי אינגס בתור חלוץ שלישי/רביעי מתאים יופי לשיטה של המעויין, או כדורגל לוחץ ומהיר יותר מה שאני מקווה שלא הולכים לזנוח.
    ולא חושב שהוא כזה גרוע, איכותית אני חושב שהוא טוב מבוריני/לאמברט/אוריגי. יש לו עוד המון מה להשתפשף, אבל יחסית לחלוץ בן 22 לא חושב שהוא רכש כזה גרוע בהנחה שבאמת יביאו את החלוץ הרציני שמדברים עליו (מקווה שזה בסוף לא יהיה בנטקה.)

11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

המועדון לא ימכור את סטרלינג ליונייטד תמורת שום סכום שנמצא בגבולות ההגיון, בואו נהיה רציניים ולא נתייחס לדיווחים של צהובונים. אין פה דיון בכלל.

אני לא מקבל 30 מ' ליש"ט על סטרלינג וגם לא 40, כרגע אין מועדון שמוכן לבוא ולשים על השולחן סכום שיכול לעניין אותנו וסטרלינג צריך לקבל את זה. חבל לראות אותו מתנהג ככה, הוא שורף את כל הגשרים שלו בליברפול.

ההחתמה של אינגס - בדיחה לא מצחיקה. האמת היא שאני כבר במצב של אדישות מוחלטת. לפחות לא לקח הרבה זמן עד שהמועדון הבהיר באופן ברור מאוד איך הולך להראות גם הקיץ הזה, כך שאפשר להיות אדיש מעכשיו במקום להחזיק קצת תקווה עד יולי\אוגוסט.

אפשר להגיד די בבטחה שהחריש בצוות המקצועי צריך להיות הרבה יותר עמוק ממה שהיה עד עכשיו אם עדיין חושבים שם שמילנר ואינגס הם ההבדל בין מקום מקום שישי לרביעי.

ולאופטימיים הנצחיים שבאים לספר לי שאנחנו רק בתחילת יוני - די, נו, חלאס. היינו בסרט הזה כבר כ"כ הרבה פעמים, אני מכיר את התסריט מתחילתו ועד סופו. הם לא באים "לעבות את הסגל", אין לנו שום אס בשרוול או שחקן מעניין שיחתום מאוחר יותר. אלה ההעברות.

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/15
    oranfu ו-Rushie אוהבים את זה.
  12. alexshw Member

אדם בוגדן בן ה - 28 רשמית עובר לליברפול וישמש כשוער שני. חוזהו בבולטון הסתיים. במהלך 8 השנים שלו בקבוצה ערך 120 הופעות, מתוכן 104 בליגה. כמעט כולן מאז 2011 כשהדיח את יאסקלאינן מהשער.

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Walkon,

אתה אומר לא להצעה בגובה 30-40 מיליון פאונד לסטרלינג? בכמה בדיוק אתה חושב שליברפול כן צריכה למכור אותו?

רק לשם האינדיקציה אלכסיס סאנצ׳ס הגיע לארסנל בסכום שמוערך בין 30 ל-35 מיליון פאונד.

14. StevenGerrard Member

@אלעד
    הדוגמה שהבאת לא מהווה אינדיקציה כי ברצלונה חיפשה למכור את סאנצ'ז והוא נמכר מחוץ לליגה הספרדית.
    אנחנו לא רוצים למכור את סטרלינג ואם נאלץ למכור אותו זה כנראה יהיה ליריבה מהליגה שלנו.
    בנוסף, סטרלינג שחקן אנגלי. יש על זה "תוספת מס" (לא רק כשאנחנו רוכשים אותם) בגלל המכסה של שחקני בית שצריך להגיע אליה.
    אני לגמרי בעד לדרוש £50m.

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק, אבל המטורפת היחידה שאולי תשים סכום כזה היא סיטי.

אם זה לא יקרה, סביר מאוד שתקבלו בעונה הבאה שחקן שרוצה לעזוב ונמצא עם עונה אחת (?) לקראת סיום החוזה.

מצב נושא:
הנושא נעול.