ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

פירסט טים קואץ' עוזר משנה או עוזר שני.
    אסיסטנט מנג'ר זה העוזר הראשון.
    בקשר למי שמנהל אימונים זה לבטח משתנה. ממועדון למועדון אבל נראה לי באנגליה נהוג שהעוזר הראשון מנהל בפועל

2. StevenGerrard Member

According to Italian newspaper La Gazzetta dello Sport, former United and City striker, Carlos Tevez, will make a decision over whether he intends to move to Anfield on Wednesday.
    Liverpool transfer news and rumours: Carlos Tevez to decide on Reds move on Wednesday - Telegraph

עוד ממעשיות הגאזטה דלו ספורט... אינטר מחכה להכריז על החתמות לפני שתכריז על מכירת קובאצ'יץ' לליברפול.
    Inter-Liverpool, aria d'intesa. Per Kovacic 23

Viktor Fagerström ‏@ViktorFagerLFC
    Coutinho is a doubt for Brazil's opening Copa America tie with Peru on Sunday night after sustaining a thigh injury in training.

נערך לאחרונה ב: ‏14/6/15
  3. oranfu Member

בקשר ללינדרס, החבר'ה של AW אומרים שזה נראה להם לא סביר שהוא ימונה למאמן בבוגרים.

@JohnTerry26 מה הבעיה לשחק בהרכב הזה?
    א- חשוף הגנתית.
    ב- קוטיניו לא צריך לשחק באגף.
    ג- סטארידג' לא יהיה כשיר.
    ד- סטרלינג לא יישאר.

כמובן שאם קובאצ'יץ' ישחק בקישור אז הוא לא יהיה אפור, אבל אני לא רואה איך קישור כזה יכול באמת לשחק ביחד (כשההגנה שלנו מלכתחילה חלשה).

אני גם רוצה שוב לציין שאני לא מאמין שקובאצ'יץ' יגיע. יותר הגיוני שננסה להחתים אל דלף (ביותר כסף).

4. JohnTerry26 Member

התגובה שלי היא כתשובה לזה שאמרת שאתה לא רואה איפה הוא נכנס בלי הנדרסון על הספסל או קוטיניו עוזב... אז הכוונה שלי היא שזה לא נראה מדע בדיוני, לא שזה מה שאני הייתי עושה.

לגבי חשוף הגנתית, תלוי ביחס למה, לפני שתי עונות שיחקתם עם ג'רארד, הנדרסון וקוטיניו. ובעצם כל קישור שהרכבתם בשנים האחרונות, שלא כלל את לוקאס, לא היה יותר הגנתי מזה.

תקן אותי אם אני טועה אבל קוטיניו שיחק לא מעט מהאגף העונה. סטרלינג וסטארידג׳ זה כבר סיפור אחר.

5. oranfu Member

בסדר, ברור שאפשר להרכיב הרכב כזה זה פשוט נראה מאוד לא סביר.

ג'רארד בעונות האחרונות כבר לא ממש יצא קדימה ככה שלפחות הוא היה נוכח מאחור.
    חוץ מזה שכל הזמן הזה היה ברור לכולם (כמעט) שיש לנו בעיה קשה בקישור. אז ללכת להוציא עוד הרבה כסף על שחקנים שמעמיקים את הבעיה?

לא יודע איפה קוטיניו שיחק העונה, אני בספק עם רודג'רס יודע. הוא יכול לשחק באגף, פשוט זה לא אופטימלי לדעתי. ובכל מקרה, אנחנו לא צריכים לחזור על שום דבר שעשינו העונה, כלום.

ג'ויס - רוצים להחתים מגן בן 18 מצ'רלטון בשם ג'ו גומז. צ'רלטון רוצים 8 מיליון פאונד.

נערך לאחרונה ב: ‏15/6/15
  6. Ori8 Member

האקו לא רוצים להישאר מאחור ועכשיו מדווחים שבאיטליה טוענים שסגרנו עם אינטר על קובצ'וש.

לא יודע עד כמה זה שווה אבל חבר שלי אוהד אינטר סיפר לי שאחד העיתונאים האמינים ביותר שם צייץ שעד כמה שידוע לו הייתה התעניינית בלבד ושיש פער גדול מאוד בין מה שאנחנו מוכנים לשלם למה שאינטר דורשת. ברור שקל יותר להאמין לאופציה הזו, אבל אני באמת מחזיק אצבעות שיש קמצוץ אמת בדיווחים האלה. שאלוהים ישמור עלינו מפני קישור של מילנר, הנדרסון ואלן.

7. Mellow29 Kopite

אורי זה לא באמת הכתבים של האקו על המועדון, זה מדור השמועות והם רק אוספים את כל הזבל שיש בתקשורת כל יום. לא משהו מעניין.

דפדפתי קצת בפורומים של אוהדי אינטר והאוהדים שם בעיקר עצבניים על המועדון שלהם ועל מנצ'יני שמנסים למכור את קובאצ'יץ', די משוכנעים שזה יסגר והבעיה היא רק המחיר הנמוך (25~ מ' יורו = 18 מ' פאונד). לי אישית זה נראה מוזר מאוד שאין עיתונאי איטלקי/אנגלי אמין אחד ביקום שיגיד שיש בזה משהו. הדיווחים היחידים הם מעיתוני פח באיטליה וקרואטיה. לדעתי הם סתם דוחפים את השם שלנו לשם כי הם נואשים למכור אותו בשביל להחתים שחקנים אחרים.

הלוואי שזה נכון, אבל גם קישור של קובאצ'יץ' מילנר והנדרסון זה נראה מגוחך. מי עושה הגנה? בונים על זה שהנדרסון ומילנר ירוצו 20 ק"מ כל משחק? שוב נפתח עונה עם קשר אחורי אחד בסגל?

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. Ori8 Member

צודק, אפילו לא שמתי לב. זה באמת נראה כמו שטויות אני רק לא מבין איך הדיווחים האלה עוזרים לאינטר אם היא כביכול נואשת למכור אותו. כי ככה יגיעו קבוצות אחרות? נו זאת באמת הדרך? הוא שחקן מספיק טוב בשביל שיהיו קופצות אם אינטר באמת רוצה למכור.

וכן. שוב נפתח את העונה עם קשר אחורי אחד בסגל וגם הוא ברמה של ליגת העל, ברור. יש סרט אחר בכלל? לוקאס וליברפול זה עד המוות. אנחנו רק עוד לא יודעים מי ילך קודם.

9. alexshw Member

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מכיר מספיק את קובאצ'יץ' אבל גם הנדרסון וגם מילנר הם שחקנים שמסוגלים לשים תאקל ולזכות בכדורים, במידה והקרואטי הוא גם כזה זאת לא שלישייה כל כך הזוייה בכל מה שקשור לחלק ההגנתי. לא חייבים גרזן בקישור מרכזי כדי לנצח במאבקים. כל עוד קובאצ'יץ' גם יודע לנצח מאבקים אני לא הייתי מודאג באספקט הזה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  11. Mellow29 Kopite

@Ori8 שמע, זה או שבאמת אנשים אצלנו הפסיקו לתדרך את התקשורת על כל מטרה חודשיים מראש (וכבר ראינו הקיץ שזה לא ממש נכון עם השחקנים שכבר החתמנו) והתחילו לעבוד בשקט כמו שצריך - מאוד לא סביר - או שבאמת אין לנו עניין בו ואז כל השמועות מגיעות מהכיוון של אינטר.
    אני חושב שעד עכשיו זה די ברור שאינטר רוצה לעשות עסקים (בלשון המעטה), מדברים על שחקנים כמו אלאן וקונדוגביה שהם רוצים לצרף, ובגלל הגבלות ה-FFP הם די צריכים למכור משהו. מבין השחקנים ששווים אצלם משהו, רק איקרדי וקובאצ'יץ' מסוגלים להכניס סכום כסף רציני. אני לא יודע אם הם סתם "מוכנים להקשיב להצעות" או שממש מחפשים למכור אותו באופן אקטיבי, אבל אתה רואה שביינתים אין עליו תחרות גדולה במיוחד ואם להקשיב לשמועות, אז ביינתים זה רק ליברפול שבתמונה. לא יודע כמה קבוצות מוכנות לשלם עליו 20-25 מ' יורו עכשיו.

אני גם לא מכיר אותו מספיק טוב (@or_cohen אולי זה הזמן לשאול אוהד אינטר?), אבל ממה שהבנתי הוא טיפוס הרבה יותר "קוטינואי" מאשר "הנדרסוני" במשחק שלו, גם אם הוא משחק בעמדה יותר אחורית מהברזילאי.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

נתחיל מכך שממה שאני יודע, אין עדיין סיכום חד משמעי אבל זה יפתיע אותי אם אין התעניינות מצד ליברפול בשחקן. בכל מקרה האוהדים לא יעברו על זה בשקט ונראה שאם ימכרו אותו הולך להיות בלאגן גדול.

קובא מבחינה מקצועית? שחקן טוב עם הבלחות. קובא מבחינה פוטנציאלית? אלוהים. דריבל עילאי, טכניקה וחוכמת משחק ברמות הכי גבוהות שיש. הוא בהחלט יכול להיות בין הטובים ביותר.

13. StevenGerrard Member

הוא אמנם שיחק העונה גם כמגן (ימני ושמאלי) אבל הוא בלם. יחד עם ריס אוקספורד מווסטהאם הוא מאוד מוערך בנבחרות הצעירות של אנגליה.
    מכיוון לונדון מדברים על מדיקל בליברפול בקרוב.
    SOUTH LONDON PRESS TODAY | SPORT | Joe Gomez head for Charlton exit as Liverpool close on deal

14. Ori8 Member

רוצים את קליין = מסתפקים במגן מהצ'מפיונשיפ. נו טוב. לא באמת ציפינו :)
    לא מתחיל אפילו לפנטז על קובאצ'יץ, זה לגמרי טוב מדי בשביל שזה יהיה אמיתי. גם אם יש התעניינות בסוף תגיע קבוצה אחרת, תניח את הכסף על השולחן ותיקח. זה כאילו כבר נמרח בצורה מוזרה מדי, זה נשמע מאוד לא אמין. אחרי שהחתמנו את מילנר קשה לי מאוד להאמין שנביא עוד קשר אלא אם כן לוקאס ישוחרר - מה שכמובן לא יקרה.

15. StevenGerrard Member

באקו כתוב שנחזור לסאות'המפטון עם הצעה משופרת על קליין. גומז אינו תחליף, בייחוד כי מדובר בבלם בן 18 שכנראה יושאל.
    Liverpool FC ready to renew their interest in Southampton's Nathaniel Clyne - Liverpool Echo

ליברפול הכריזה על משחק ידידות נגד HJK הלסינקי בפינלנד, כשבוע לפני פתיחת הליגה, ב-1 לאוגוסט. רמז לחזרתו של סמי? ;)
    Liverpool announce friendly with HJK Helsinki - Liverpool FC

נערך לאחרונה ב: ‏15/6/15
מצב נושא:
הנושא נעול.