ליברפול 2014/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

האמת היא שעל קליין לא היתה שום הדלפה עד הרגע שהתברר שהצענו. על מילנר ואינגס ידענו כמובן כבר מינואר.
    אם רוצים להיתלות קצת בתקוות בנוגע לקובאצ'יץ', אז עצם זה שבארט, פירס או ג'ויס לא טענו גם (עד עכשיו) שאין בזה כלום יכול אולי לגרום לתקווה שהעיתונאים האנגלים (שיודעים משהו) לא רושמים על זה מכיוון שהמועדון הטיל על זה וטו בינתיים (על הפירסום הכוונה).

דווקא ראיתי אתמול שיש עיתונאי איטלקי דיי בכיר שטוען שהמרחק בין המועדונים הוא 2 מיליון יורו (ככה שזה לא גדול) אבל מי יודע כמה הוא באמת אמין. יכול בהחלט להיות כמו מקרה גסטון ראמירז (סביר שזה המצב).

2. JohnTerry26 Member

המקורות של די מרציו טעו כבר לגביכם, אבל הטענה היא שאפילו לא הגשתם הצעה, אתם קודם מחפשים להתחזק במקומות אחרים ואולי מתישהו בקיץ תפנו לקובאצ'יץ'.

אורן, מה זה אומר שליברפול הטילו על זה וטו? העיתונאים שהזכרת עד כדי כך קרובים למועדון שהם חוששים להדליף מידע שליברפול לא אישרה להם להדליף?

3. alexshw Member

David Anderson@MirrorAnderson
    Liverpool keen to get Sterling done to fund Benteke and Clyne moves. They don't have enough cash for both at present.

4. oranfu Member

אני יודע שאתה מחזיק ממנו אמין, אבל די מרציו התברר כחסר מושג לחלוטין לגבינו עד עכשיו. הסיבה היחידה שלא הייתי שולל אותו לחלוטין במקרה הזה היא שהשחקן משחק כרגע באיטליה.

ג'ויס, בארט ובעיקר פירס מאוד מקורבים למועדון. אני ממש לא אתפלא אם (במידה ואכן) ביקשו מהם לא להתייחס לנושא אז הם לא יתייחסו. אבל גם זה עד גבול מסוים ובגדול אני לא באמת מאמין לתיאוריה הזאת, סתם משתעשע.
    אלה שלושת העיתונאים הכי אמינים בכל הנוגע למועדון שלנו.
    העניין הוא שכל העיתונאים האיכשהו אמינים שמסקרים אותנו, כולם כולל כולם (עד כמה שידוע לי) לא התייחסו בכלל לסיפור של קובאצ'יץ' בינתיים וזה קצת מוזר.

לאנדרסון יש 0 אמינות בכל הנוגע לליברפול (לא שאני אתפלא אם זה נכון). אין בכלל מה להתייחס אליו. באותה מידה אפשר להביא ידיעות מהדיילי סטאר.

5. yakov_y YNWA

אספאס וקואטס עזבו אותנו באופן רשמי ?
    ואם כן לאן אספאס עבר בדיוק, סביליה או סלטה ?

יש סיכוי שאינגס לא יגיע ואם כן מה המחיר בערך ומתי נדע ? ג׳ו גומז עבר באופן רשמי ?

6. Mellow29 Kopite

אספס נמכר לסביליה ב-5 מ' יורו (הסעיף שהיה להם בהשאלה) ובאותו יום נמכר מסביליה לסלטה תמורת 5.7 מ' יורו או משהו כזה. קואטס לא עזב אבל כנראה שסנדרלנד מעוניינת להביא אותו תמורת 3-4 מ' פאונד. ג'ו גומז זה ביינתים דיווח של התקשורת, עדיין לא הגשנו הצעה. אינגס חתם אבל המחיר עוד לא נסגר.

7. StevenGerrard Member

8. Ori8 Member

סתם תחושה אישית, אבל נראה לי שאנחנו הולכים לראות משהו כזה..
    -----------------------------------------מיניולה/בוגדן------------------------------------------
    מורנו(פלאנגן)----------סאקו(לוברן)------------------סקרטל(צ'אן/טורה)------------קליין(פלאנגן)
    ------------------------הנדרסון(אלן)----------------מילנר(לוקאס)----------------------------
    ---------------------------------------קוטיניו(לאלאנה)-----------------------------------------
    לאלאנה--------------------------------בנטקה(אינגס/אוריגי)--------------------------אייב(מרקוביץ')

9. Mellow29 Kopite

^הרגע הזה שאתה קורא את הסגל ולא שם לב שהשחקן הכי טוב בקבוצה לא שם, ואז כשאתה שם לב אתה חושב קצת ומבין שזה לגמרי הגיוני לא לקחת אותו בחשבון.

קשה לדעת מה יהיה, אבל ההימור שלי זה שגם את בנטקה לא נצליח להביא. לא נשלם עליו 32 מ', אם אסטון וילה לא יסכימו להתפשר אז הוא יאריך שם חוזה ואנחנו נרד לאופצייה ב' שלנו, מפחד לחשוב מה זה יהיה. ההגיון אומר שגם קשר מרכזי זה משהו שאנחנו צריכים להביא, במיוחד אם אכן נמכור את סטרלינג בסביבות ה-40 מ' פאונד. בתרחיש שלך אורי אנחנו יוצאים בערך ב-0 הוצאות בנטו, ההוצאה הממוצעת של FSG פר חלון היא משהו כמו 12-13 מ', יש שם מקום לעוד שחקן קישור.

10. Ori8 Member

אתה צודק. אולי נצליח להוציא את קאטרמול מסנדרלנד. תכלס יכול להיות באנקר אצלנו.

מעניין אותי בטירוף לדעת אם הם באמת מאמינים שאפשר בדרך הזו להגיע להישגים (ליגת אלופות) או שהכל אמירות חסרי בסיס כלפי חוץ כשבפועל פשוט טוב להם להחזיק במועדון מכל מיני סיבות כאלו ואחרות אבל אין באמת תוכנית אמיתית לעשות איזה שהו קפיצת מדרגה.

11. owen11111 Member

אורי אני מופתע שהכללת את קליין בהרכב.
    אני עדיין תחת האמונה שיונייטד יבינו שאין הרבה אלטרנטיבות טובות ממנו בשוק ויחתימו תוך שעה-שעתיים אחרי שאנחנו נתמקח עם ס׳אותהמפטון על חצי מיליון פאונד במשך חודש.

אני גם לא מאמין שנראה את בנטקה, אני לא בטוח שיש כאן את כל התנאים להתבשלות של עסקה, בעיקר מהסיבות שמלו ציין: לוילה לא בוער למכור, אנחנו לא יכולים לשים 32 מיליון פאונד עליו.

השאלה מי השמות האלטרנטיביים שמחפשים? מקווה מאד שזה לא יגמר באוסטין..

12. Ori8 Member

אף אחת לא רוצה את בנטקה, אנחנו נשים עליו את הכסף ברגע שייכנס מסיטי/צ'לסי הכסף על סטרלינג.
    באשר לקליין אני מניח שאתה צודק. סביר להניח שיונייטד תזכה בו ברגע שתבין שאנחנו קרובים ואין לה באמת אלטרנטיבה ביד.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. StevenGerrard Member

14. oranfu Member

האקו מדווח שניצחנו את ארסנל, דורטמונד, סיטי, וילה והופנהיים במאבק על ג'ו גומז. המו"מ בשלב מתקדם והשחקן העדיף את ההצעה שלנו. הסכום הצפוי הוא באזור ה6 מיליון פאונד. צפויים להשלים את העסקה בימים הקרובים.

עקבנו אחריו באופן נרחב במשך 3 שנים והשחקן מאוד מתלהב לעבור אלינו. ההערכות היו שנחפש להשאיל אותו בחזרה לצ'רלטון אבל מקורבים לשחקן טוענים שהוא רוצה להילחם על מקומו ולא לצאת להשאלה (מה שמרמז שהדיווח מגיע מהכיוון של השחקן).

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד שלא נחתים מגן ימני אני בתסריטי בלהות שג'ונסון בסוף יאריך חוזה לשנה. משהו בסגנון פאביו אורליו שהיה לנו כבר פעם. בבקשה שיסגור איפשהוא.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.